-
210 6534700
ΦΙΛΠΑ -
ευχαριστώ πολύ..
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
-
Υπαρχει περιπτωση άλφα ρομέο 75 να εχει πινακιδες ΦΙΛΠΑ?
ΟΕΟ? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
ΟΕΟ?Η 75 παρουσιάστηκε το 1985.Εαν υποθέσουμε ότι,στον πολιτισμένο κόσμο,ένα αυτοκίνητο 25 ετών θεωρείται κλασσικό,έχουμε μιά παρασπονδία για δύο έτη.
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
ΟΕΟ?Η 75 παρουσιάστηκε το 1985.Εαν υποθέσουμε ότι,στον πολιτισμένο κόσμο,ένα αυτοκίνητο 25 ετών θεωρείται κλασσικό,έχουμε μιά παρασπονδία για δύο έτη.
Αρα το αυτοκινητο εχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ πινακιδες ΦΙΛΠΑ.
Τα λεω σωστα? -
Μην το ψάχνεις Λευτέρη...
Φαίνεται ότι κάποια αυτοκίνητα έχουν περισσότερα 'δικαιώματα' απο κάποια άλλα...
Και πάντως το ότι κάποιοι τους δίνουν πινακίδες ιστορικού δε σημαίνει απολύτως τίποτε. -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
.Τι να μην ψαχνω ρε μαστορα?
Αυτο ειναι σκετη ντροπη και προκληση! -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Αυτο ειναι σκετη ντροπη και προκληση!έχεις δει τα accord (πρώην btcc) του ελληνικού πρωταθλήματος;
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
Αυτο ειναι σκετη ντροπη και προκληση!έχεις δει τα accord (πρώην btcc) του ελληνικού πρωταθλήματος;
Και τα ακκορντ εχω δει και το τουρμπινατο μκ1 του Σκαλτσα εχω δει ....
-
Όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στους κανονισμούς για τις ιστορικές πινακίδες εκτός απο κάποιους που είναι πιο ίσοι απο τους άλλους...
Τώρα μη μου πείτε ότι τα Accord έχουν ιστορικές πινακίδες???
-
Παντως για την 75 που την ειδα εγω να πω οτι ειχε προφυλακτηρες βαμενους στο χρωμα του αμαξωματος(κοκκινο), ζαντες αλουμινιου(δε μου φανηκαν παλιες) και μπλε φωτακια στα φωτα θεσης!
Ασε που μαλλον ηταν απο τις τελευταιες!
-
Τα btcc από όσο γνωρίζω δεν έχουν αριθμό πλαισίου και δεν θεωρούνται κανονικά αυτοκίνητα παραγωγής. Υποθέτω πως πήραν πινακίδες ΙΟ επειδή το καθεστώς πινακίδων αγωνιστικών ΕΘΕΑ έχει καταργηθεί και με κάποια λύση έπρεπε να βρεθεί ωστε να τρέχουν, πουθενα αλλου στον κόσμο τα αυτοκίνητα αυτά δεν έχουν πινακίδες.
Οπότε δεν είναι το ίδιο με την άλφα αυτή ή με κάτι αλλα μαιμουδεμένα γυφτικα που κυκλοφορουν και φέρουν πινακίδες λεσχών -
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Παντως για την 75 που την ειδα εγω να πω οτι ειχε προφυλακτηρες βαμενους στο χρωμα του αμαξωματος(κοκκινο), ζαντες αλουμινιου(δε μου φανηκαν παλιες) και μπλε φωτακια στα φωτα θεσης!Ασε που μαλλον ηταν απο τις τελευταιες!
Aν την ειδες και κοντα στη Ραφηνα τοτε λεμε για το ιδιο αυτοκινητο φιλε μου.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Παντως για την 75 που την ειδα εγω να πω οτι ειχε προφυλακτηρες βαμενους στο χρωμα του αμαξωματος(κοκκινο), ζαντες αλουμινιου(δε μου φανηκαν παλιες) και μπλε φωτακια στα φωτα θεσης!
Ασε που μαλλον ηταν απο τις τελευταιες!
Aν την ειδες και κοντα στη Ραφηνα τοτε λεμε για το ιδιο αυτοκινητο φιλε μου.
Ρε παιδιά πως κάνετε έτσι???
Ο άνθρωπος το πήρε παλιό και σιγά σιγά το φτιάχνει... -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Τα btcc από όσο γνωρίζω δεν έχουν αριθμό πλαισίου και δεν θεωρούνται κανονικά αυτοκίνητα παραγωγής. Υποθέτω πως πήραν πινακίδες ΙΟ επειδή το καθεστώς πινακίδων αγωνιστικών ΕΘΕΑ έχει καταργηθεί και με κάποια λύση έπρεπε να βρεθεί ωστε να τρέχουν, πουθενα αλλου στον κόσμο τα αυτοκίνητα αυτά δεν έχουν πινακίδες.
Οπότε δεν είναι το ίδιο με την άλφα αυτή ή με κάτι αλλα μαιμουδεμένα γυφτικα που κυκλοφορουν και φέρουν πινακίδες λεσχώνμου φαίνεται υπέρχλωμο να μην έχουν αριθμό πλαισίου τα αυτοκίνητα του BTCC, αφού βασίζονται στα μοντέλα παραγωγής.
και έτσι όμως να ήταν, οι πινακίδες ΙΟ προορίζονται για άλλη εφαρμογή. Μην παρεξηγηθώ. Δεν τα τοποθετώ στην ίδια μοίρα τα κοσμήματα του καλύτερου -για μένα- πρωταθλήματος στην Ευρώπη με τα ελληνικά καραγκιοζιλίκια τύπου Alfa 75. Απλά και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει παρατυπία -
Καλημέρα σε όλους!
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω:
Σκέφτομαι να φέρω ένα αυτοκίνητο από έξω χρονολογίας τέλος ’60 αρχές ’70. Η ερώτηση μου είναι αν βάλω πινακίδες Ι.Ο. θα μπορώ να το πηγαίνω στο εξωτερικό για εκδηλώσεις με κλασσικά αυτοκίνητα ή για βόλτες?Ευχαριστώ
-
Εάν θέλεις να είσαι απόλυτα νόμιμος όχι.Οι ιστορικές (δλδ ιδιωτικές) πινακίδες είναι φρούτο που ευδοκιμεί μόνο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.
-
Δεν είναι ακριβώς έτσι... Η Γερμανία και οι ΗΠΑ (τουλάχιστον) έχουν ιστορικές πινακίδες.
-
'Ιδιωτικές' ή κρατικές?
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες