-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Αν και είναι παλιά η αγγελία και δεν ξέρω αν έχει μπει:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/391308/
Να και κλασσικές πινακίδες σε νέου τύπου. Τώρα ή είναι παράνομες αυτές ή είναι photoshop. Δεν πρέπει να ειδοποιηθεί η λέσχη για αυτό??Yπήρχε και μία Corniche με ίδια πατέντα Ι.Ο. πινακίδες. Μπας και είναι οι ίδιες universal που μπαίνουν σε όλες τις R.R.?
-
Τι συνέπειες μπορεί να έχουμε αν ξεβιδώσουμε τις πινακίδες όποιων κάνουν μακακείες και πηγαίνουμε και τις παραδίδουμε στην τροχαία, αν πρόκειται για μαϊμούδες, ή στην εκάστοτε λέσχη, αν πρόκειται για τις κανονικές?
Λέω εγώ τώρα, σκέψεις κάνω, με αφορμή τόσο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που το έχω δει παρκαρισμένο πάνω στη Συγγρού, όσο και άλλους με τις κανονικές ιστορικές. -
κρύβε σκέψεις,θα σε πουν.............
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Αν και είναι παλιά η αγγελία και δεν ξέρω αν έχει μπει:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/391308/
Να και κλασσικές πινακίδες σε νέου τύπου. Τώρα ή είναι παράνομες αυτές ή είναι photoshop. Δεν πρέπει να ειδοποιηθεί η λέσχη για αυτό??Υπαρχει ομως και το σεναριο να εχει ταξινομηθει στην Κερκυρα το 1980 και να ειναι κανονικες πινακιδες. Παλι παρανομες βεβαια αν κυκλοφορει αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο θεμα, σε μαντρα ειναι το αυτοκινητο...
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
κρύβε σκέψεις,θα σε πουν.............Δεν είναι σκέψεις, έχω βουτήξει κλειδιά από την κλειδαριά του τιμονιού σε μία κυρία που πέρασε με τη Mercedes με κόκκινο και πήγε να μας σκοτώσει. Ετσι βγήκε ο συνοδός έξω, τις άρπαξε και μετά πλάκωσε το λιμενικό, γιατί ήμασταν έξω από το Τελωνείο στον ΟΛΠ, τον άφησα κάτω να τον συνεφέρουν και έφυγα γιατί ήταν αργά και τα παιδιά είχαν σχολείο την άλλη μέρα. Ούτε οι αρχές μου έκαναν τίποτα, αλλά και δικηγόρο που ρώτησα μετά, μου είπε ότι δεν υπήρχε καμία παρανομία για να με κατηγορήσουν. Και βλέπω και τον κύριο στο Σκλαβενίτη και μου δίνει και τη σειρά του.
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Δεν είναι σκέψεις, έχω βουτήξει κλειδιά από την κλειδαριά του τιμονιού σε μία κυρία που πέρασε με τη Mercedes με κόκκινο και πήγε να μας σκοτώσει. Ετσι βγήκε ο συνοδός έξω, τις άρπαξε και μετά πλάκωσε το λιμενικό, γιατί ήμασταν έξω από το Τελωνείο στον ΟΛΠ, τον άφησα κάτω να τον συνεφέρουν και έφυγα γιατί ήταν αργά και τα παιδιά είχαν σχολείο την άλλη μέρα. Ούτε οι αρχές μου έκαναν τίποτα, αλλά και δικηγόρο που ρώτησα μετά, μου είπε ότι δεν υπήρχε καμία παρανομία για να με κατηγορήσουν. Και βλέπω και τον κύριο στο Σκλαβενίτη και μου δίνει και τη σειρά του.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νομίζεις ότι θα οφελούσε ο καθένας μας να πάρει ένα κατσαβίδι και να αρχίσει να ξεβιδώνει πινακίδες όσων θεωρεί ότι δεν είναι σύννομοι;
Ή μόλις δούμε κάποιον που παραβιάζει τον ΚΟΚ να του παίρνουμε τα κλειδιά, όπως έκαναν οι χωροφύλακες παλιά που πετάγονταν πίσω από κάποιο θάμνο σε μοτοσυκλετιστές;
Πιστεύω ότι μόνο δεινά θα προκαλούσε το να πάρουμε μέρος του νόμου στα χέρια μας.
Τέτοιου είδους ενέργεις θα ενθάρρυναν την κατάλυση των λιγοστών κοινωνικων δομών που έχουν απομείνει... -
ελάτε βρε παιδιά τώρα που πάτε να δημιουργήσετε θέμα
ένα 'σικ' αυτοκίνητο χρειάζεται και ένα ζευγάρι 'σικ' πινακίδες
πως είναι δυνατόν να του βάλουν επάνω αυτές τις κιτρινοχλεμπονιαρικες τσίγκινες πινακίδες της ΕΛΠΑ.πως -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
ελάτε βρε παιδιά τώρα που πάτε να δημιουργήσετε θέμα
ένα 'σικ' αυτοκίνητο χρειάζεται και ένα ζευγάρι 'σικ' πινακίδες
πως είναι δυνατόν να του βάλουν επάνω αυτές τις κιτρινοχλεμπονιαρικες τσίγκινες πινακίδες της ΕΛΠΑ.πωςΣωστό και αυτό.
Τρε μπανάλ!
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Δεν είναι σκέψεις, έχω βουτήξει κλειδιά από την κλειδαριά του τιμονιού σε μία κυρία που πέρασε με τη Mercedes με κόκκινο και πήγε να μας σκοτώσει. Ετσι βγήκε ο συνοδός έξω, τις άρπαξε και μετά πλάκωσε το λιμενικό, γιατί ήμασταν έξω από το Τελωνείο στον ΟΛΠ, τον άφησα κάτω να τον συνεφέρουν και έφυγα γιατί ήταν αργά και τα παιδιά είχαν σχολείο την άλλη μέρα. Ούτε οι αρχές μου έκαναν τίποτα, αλλά και δικηγόρο που ρώτησα μετά, μου είπε ότι δεν υπήρχε καμία παρανομία για να με κατηγορήσουν. Και βλέπω και τον κύριο στο Σκλαβενίτη και μου δίνει και τη σειρά του.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νομίζεις ότι θα οφελούσε ο καθένας μας να πάρει ένα κατσαβίδι και να αρχίσει να ξεβιδώνει πινακίδες όσων θεωρεί ότι δεν είναι σύννομοι;
Ή μόλις δούμε κάποιον που παραβιάζει τον ΚΟΚ να του παίρνουμε τα κλειδιά, όπως έκαναν οι χωροφύλακες παλιά που πετάγονταν πίσω από κάποιο θάμνο σε μοτοσυκλετιστές;
Nαι
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
[/quote]
Να ρωτήσω κάτι; Ασχέτως αν είχες ή δεν είχες άδικο, αν σου έμενε ο τύπος από καρδιακή προσβολή πότε ακριβώς πιστεύεις θα ξαναέβλεπες τα παιδιά σου;Τι συνέπειες μπορεί να έχουμε αν ξεβιδώσουμε τις πινακίδες όποιων κάνουν μακακείες και πηγαίνουμε και τις παραδίδουμε στην τροχαία, αν πρόκειται για μαϊμούδες, ή στην εκάστοτε λέσχη, αν πρόκειται για τις κανονικές?
Λέω εγώ τώρα, σκέψεις κάνω, με αφορμή τόσο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που το έχω δει παρκαρισμένο πάνω στη Συγγρού, όσο και άλλους με τις κανονικές ιστορικές.[/quote]
Με την ίδια λογική, και εγώ που μου έβγαλες τις πινακίδες, θα βγω με ένα κατσαβίδι στο δρόμο και θα βγάλω τις δικές σου πινακίδες... στην ανάγκη, θα πάρω και μια βαριοπούλα (την πεντόκιλη λουλού) και θα στο κάνω καλοκαιρινό και θα ισχυριστώ ότι σε αυτά τα χάλια δεν μπορείς να έχεις ιστορικά νούμερα....και μετά θα πάρεις εσύ ένα όπλο, και θα στέκεσαι πίσω από το τζάμι και όταν με δεις να περνώ από κάτω και να χαζεύω το αμάξι σου θα βγεις έξω και.....
αυτό λέγεται ζούγκλα.Γιατί να μην το βγάλεις φωτογραφία και να το στείλεις μαζί με την επώνυμη καταγγελία σου (όπου να ζητήσεις αριθμό πρωτοκόλλου για να μην υπάρχει περίπτωση να μη σου απαντήσουν); Τις πινακίδες, ούτως ή άλλως, αν τις βγάλεις τι θα τις κάνεις μετά;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; Ασχέτως αν είχες ή δεν είχες άδικο, αν σου έμενε ο τύπος από καρδιακή προσβολή πότε ακριβώς πιστεύεις θα ξαναέβλεπες τα παιδιά σου;
Τι συνέπειες μπορεί να έχουμε αν ξεβιδώσουμε τις πινακίδες όποιων κάνουν μακακείες και πηγαίνουμε και τις παραδίδουμε στην τροχαία, αν πρόκειται για μαϊμούδες, ή στην εκάστοτε λέσχη, αν πρόκειται για τις κανονικές?
Λέω εγώ τώρα, σκέψεις κάνω, με αφορμή τόσο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που το έχω δει παρκαρισμένο πάνω στη Συγγρού, όσο και άλλους με τις κανονικές ιστορικές.[/quote]
Με την ίδια λογική, και εγώ που μου έβγαλες τις πινακίδες, θα βγω με ένα κατσαβίδι στο δρόμο και θα βγάλω τις δικές σου πινακίδες... στην ανάγκη, θα πάρω και μια βαριοπούλα (την πεντόκιλη λουλού) και θα στο κάνω καλοκαιρινό και θα ισχυριστώ ότι σε αυτά τα χάλια δεν μπορείς να έχεις ιστορικά νούμερα....και μετά θα πάρεις εσύ ένα όπλο, και θα στέκεσαι πίσω από το τζάμι και όταν με δεις να περνώ από κάτω και να χαζεύω το αμάξι σου θα βγεις έξω και.....
αυτό λέγεται ζούγκλα.Γιατί να μην το βγάλεις φωτογραφία και να το στείλεις μαζί με την επώνυμη καταγγελία σου (όπου να ζητήσεις αριθμό πρωτοκόλλου για να μην υπάρχει περίπτωση να μη σου απαντήσουν); Τις πινακίδες, ούτως ή άλλως, αν τις βγάλεις τι θα τις κάνεις μετά;[/quote]
Αλέξανδρε και Στέφανε,
από τη μέχρι τώρα εμπειρία στη ζωή μου -και πιστέψτε με, έχω τραβήξει πολλά για την ηλικία μου- έχω καταλήξει ότι οι άνθρωποι ή έχουν Rxδια ή είναι RXδια. Αρα αυτό το παράδειγμα που αναφέρεται πάντα σε τέτοιες συζητήσεις, περί ανταπόδοσης, στην πράξη δε θα γίνει ποτέ, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτός που θα έχει το θράσος να μοστράρει το ρημάδι πάνω στην πλατεία σαν ιστορικό ενώ πίνει καφέ, ανήκει στην δεύτερη κατηγορία. Περισσότερο αυτά τα λένε οι δικηγόροι, για να έχει δουλίτσα το μαγαζάκι . Αρα πάς ψύχραιμος, μπροστά του, τις ξεβιδώνεις και, ή σε σταματάει και τον προκαλείς να φέρει την αστυνομία, ή συνεχίζεις και τις πας εσύ στη λέσχη. Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει είναι να έχεις νεύρα και από πριν
Για να σοβαρευτούμε, έχω πικράν εμπειρία, γιατί έχω καταγγείλει επωνύμως στη λέσχη μου, καρνάβαλο κάθετος, με αεροτομή, αυτοκόλλητο νίκελ στην τάπα της βενζίνας, αραγμένη έξω, γεμάτη κουτσουλιές που έδειχναν πόσο φίλος της ήταν ο ιδιοκτήτης της κ.λ.π.
Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά το αμάξι τελικά μετακινηθηκε 5-6 τετράγωνα και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι. -
-
Καλημερα
να ρωτησω κατι που σιγουρα το εχετε πει αλλα μου ειναι αδυνατο να διαβασω 216 σελιδες.
Με τις πινακιδες ΙΟ κυκλοφορουν τα οχηματα σαββατο-κυριακη και οποτε ειναι να πανε συνεργειο
με τις ΦΙΛΠΑ τι γινεται? μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες η να με παραπεμψει καπου να διαβασω?
εχω καταλαβει καλα για τις ΙΟ η σας εκανα και γελασατε? -
http://www.philpa.gr/philpa1.html
Διάβασε στο λινκ. Τα λέει όλα όσα θέλεις να ξέρεις.
-
ευχαριστω.
-
Ο χρήστης fluflitsa έγραψε:
....Με τις πινακιδες ΙΟ κυκλοφορουν τα οχηματα σαββατο-κυριακη...... όχι
-
Δεν κολλάει ακριβώς εδώ αλλά έχει ξώφαλτση ας πούμε σχέση. Όσοι έχετε κλασσικό με κανονικές πινακίδες υπουργείου πως βλέπετε το θέμα με τις αποζημιώσεις σε περίπτωση ατυχήματος ή και κλοπής αν κάνετε; Το θέμα έχει παίξει και σε ξένα φόρουμ και εκεί είδα ότι μάλλον ου μπλέξεις καθώς για τις ασφαλιστικές η απομείωση λόγω παλαιότητας στέλνει ένα αυτοκίνητο 40 ετών γύρω στο ...μηδέν. Και χτυπήσου εσύ με την πραγματική του αξία στην αγορά ως 'αντίκα'.
Να συμπληρώσω ότι ο ασφαλιστής μου είπε πως μόνο 2 εταιρίες δέχονταν να ασφαλίσουν αυτοκίνητο μεγαλύτερο των 10 (!) ετών εφόσον δεν υπήρχε ισχύον συμβόλαιο και αναγκαστικά πήρα μία απ'τις 2. Να αλλάξω ασφαλιστή θα μου πείτε
-
Αν εχεις ομως πιστοποιητικο αυθεντικοτητας σε ασφαλιζουν σαν ιστορικο οχημα ασχετως πινακιδων, αν θυμαμαι καλα ο φιλος NIGA ειχε γραψει πως αποζημιωθηκε κανονικα σε ατυχημα.
-
πριν 2 χρονια, ευτυχως πριν ξεκινησω την ανακατασκευη της β, επεσε ενας παππουλης πανω στη β, προκαλωντας μου ζημιες...στα χρυσαφικα! στραβωμενοι προφυλακτηρες βαθουλωματα στους μαρσπιεδες και σπασμενα φαναρια ευτυχως. ο πραγματογνωμονας, ενα ανεπαγγελτο ηλιθιο ποταπο και κουτοπονηρο κορμαδι, αρχισε τα ειναι παλιο...και να σου δωσουμε τωσα να το πεταξεις. γελασα... του ειπα οτι θα κανω αγωγη επειδη ειναι αντικα(μπας και καταλαβει τι θα ακολουθουσε) και μου λεει δε θα κανεις τιποτα.. στη θεα του πιστοποιητικου της FIVA εριξε τα αυτια κατω... και μετα απο κι ενα φορτωμα με το μαστορα εγραψε οτι επρεπε να γραψει. η ασφαλιστικη, εκανε παλι μια προσπαθεια... αλλα τελικα αποζημιωθηκα, μιας και πραγματικα ημουν ετοιμος να κανω την αγωγη. συμβουλη...πιστοποιειστε τα παλια σας καλοσυντηρημενα οχηματα , αλλα μην ξεχνατε να εχετε και μια επεκταση για νομικη καλυψη. η αγωγη...με τη μια..(τα εξοδα της οποιας καλυπτονται απο τη νομικη καλυψη) κερδιζει χρονο. τα ανταλλακτικα, τα εφερα ολα απο Ιταλια καινουργια, μιας και δε βρισκοντουσαν εδω, επισυναπτοντας επιστολη απο αντιπροσωπεια Lancia, που δηλωνε οτι ανταλλακτικα για αυτο το οχημα, δεν υπαρχουν διαθεσιμα εδω και πολλα χρονια.
-
Kι εγώ αποζημιώθηκα πλήρως στο Μίνι και η ζημιά ήταν μεγάλη. Είχα φυσικά στείλει στην ασφαλιστική του υπαιτίου την κάρτα FIVA. Η ασφαλιστική μου έκοψε ένα 25% από την εκτίμηση του φανοποιού που είχαμε δώσει στον πραγματογνώμονα κι έτσι έπεσε ακριβώς στο πραγματικό κόστος.... Βέβαια ποτέ δεν θα μάθω αν έπαιξε ρόλο η κάρτα FIVA ή το γεγονός ότι η μέση τιμή των 60 Μίνι της ίδιας περιόδου που υπήρχαν στο car.gr εκείνη την εποχή ήταν πολύ παραπάνω από την ζημιά.....
Από αυτή την ιστορία έμαθα για άλλη μια φορά να μην δίνω βάση σε ανεύθυνες γνώμες. Ενώ περίμενα την απάντηση της ασφαλιστικής έβαλε ο πεθερός μου ένα γνωστό του που ήταν πραγματογνώμονας στην συγκεκριμένη ασφαλιστική να πάει να ρωτήσει τι γίνεται. Γύρισε εκείνος και λέει ένα 500άρικο θα σου δώσουν το αυτοκίνητο δεν αξίζει μία, όσο για την κάρτα FIVA δεν την ξέρουν, αφού το αυτοκίνητο είχε κανονικές πινακίδες δεν είναι αντίκα!!! Αποκαρδιωμένος και ενώ είχα ετοιμάσει τον Μιχάλη για την αγωγή, τηλεφωνώ στον διακανονιστή στην ημερομηνία που μου είχε πει ότι θα είχε την απόφαση και φυσικά μου έδωσε μία σωστή αποζημίωση που δεν είχε σχέση με τις παπαριές που μου είπε ο άλλος.....
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες