-
ναι, όλες οι ΑΕ στην Ελλάδα είναι zenki ...
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ο άλλος ο mod τα 'χει αρπαγμένα από το πρωί που είδε αυτό:
http://www.car.gr/parts/photos/2272658/
χωρίς να θέλω να ασχοληθώ με το πώς και γιατί, η σκέψη πως έχω παραδώσει πινακίδες γιατί δεν με παίρνει να κρατάω τη δικιά μου με 'όλα πληρωμένα' για να την κυκλοφορώ πραγματικά 2-3 φορές το χρόνο, απλώς με στενοχωρεί.
ΑΝ μπορούσα κι εγώ, πραγματικά θα μου ήταν πολύτιμο, μιας και πλέον δεν μπορώ να την κινήσω ούτε για συντήρηση...Συγγνώμην επειδή δεν κατέχω από Τογιότα, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ποιας χρονιάς είναι αυτό το αυτοκίνητο; Δεν μπορεί να έβγαλε τις πινακίδες όταν ίσχυε η 25ετία;
2-3 θεματάκια ίσως όπως τα drift μετράνε σαν αγώνες λέσχης ώστε να επιτρέπεται η κυκλοφορία? Η κατηγορία που έχει βγάλει τις πινακίδες είναι σωστή ( αγωνιστικό ή κάτι τετοιο αφου βλέπω roll bar κλπ ) ή αφου τις βγαλαμε το κάνουμε driftamaxo? Είναι οι δικές του πινακίδες ή εκ μεταφοράς? κλπ κλπ κλπ
-
οι φωτος παντως δεν εινα απο αγωνα ντριφτ, ειναι απο εκδηλωση λεσχης κλασσικων (classicµcars) λογικα μπορει να παρει καρτα ως ιστορικο αγωνιστικο ή ρεπλικα κλπ?
Υγ αφεντικο τι ειναι ζενκι?εγκω μονο κπ ξερει.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
οι φωτος παντως δεν εινα απο αγωνα ντριφτ, ειναι απο εκδηλωση λεσχης κλασσικων (classicµcars) λογικα μπορει να παρει καρτα ως ιστορικο αγωνιστικο ή ρεπλικα κλπ?Υγ αφεντικο τι ειναι ζενκι?εγκω μονο κπ ξερει.
Ειναι οι zenki και οι kouki, φυλες των πισωκινητων Τογιοτα που αντιμαχωνταν σθεναρα τους μπροστοκουνηδες.
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
και 'γω που νόμιζα πως μόνο η ΕΟΟΕ...Τι χρονολογία κατασκευής έχει το αυτοκίνητο αυτό;
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
και 'γω που νόμιζα πως μόνο η ΕΟΟΕ...
Τι χρονολογία κατασκευής έχει το αυτοκίνητο αυτό;
μεταξυ τιγρης και δρακου νομιζω...
-
Κατά πάσα πιθανότητα πήρε με την 25ετία. Όπως είπε και ο Great8, σχεδόν όλες οι ΑΕ86 που πουλήθηκαν στην Ελλάδα είναι προ facelift (1983-85) εξού και το 'zenki' (前期, lit. early period). (Αντίστοιχα και 'kouki' (後期, lit. latter period). Εγώ πάντως έχω ακούσει αυτήν την ονοματολογία και για τα S13 της Nissan).
Το συγκεκριμένο από όσο θυμάμαι το έχει ένας παλικάρι που είναι κλασικόφιλος και νομίζω ότι γρράφει στο historic-racing.gr.
Από την άλλη στο κέντρο έχω πετύχει σε συνεργείο, ΑΕ86 hatchback χρυσαφί, με αυτοκόλητα, φουλ βόδυκιτ (καθαρά ντριφτάμαξο τέλως πάντων), με πινακίδες ΦΙΛΠΑ. Κάποιος είχε βάλει φωτό παλιότερα, αλλά το είχαμε περάσει στα ψιλά νομίζω.Στη Λάρισσα πάντως είχα δει την τελευταία φορά Ε30 μωβ καθαρά ντριφτάδικη με πινακίδες ΦΙΛΠΑ. Οπότε όλες οι λέσχες είχαν κάνει τις ομορφιές τους...
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
μεταξυ τιγρης και δρακου νομιζω...
Μευαξύ Γουρουνιού και Βουβαλιού είναι νομίζω.
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
, πινακιδα 1177? απιστευτο!!!! αυτη ειναι αρχαια, θαπεσε απο κανα προπολεμικο ερειπιο και την μαζεψε ο ανθρωπος και την εβαλε για κειμηλιο πανω!! Θεος!!! Ειναι καρασυλλεκτικη!!!!
Μπορεί να έιναι και προσωρινή πινακίδα Δοκιμής....
-
-
πω πω πω πω πω, τι θαφτρες εισαστε μωρ' αδερφακι μου....
-
Ο χρήστης PyrgiotisRS έγραψε:
, πινακιδα 1177? απιστευτο!!!! αυτη ειναι αρχαια, θαπεσε απο κανα προπολεμικο ερειπιο και την μαζεψε ο ανθρωπος και την εβαλε για κειμηλιο πανω!! Θεος!!! Ειναι καρασυλλεκτικη!!!!
Μπορεί να έιναι και προσωρινή πινακίδα Δοκιμής....
-
ωπα
αρχιζουνε τα οργανα -
-
-
ο Μαικ σήμερα ασχολείται με τον γύρο Αττικής,από δευτέρα θα έχει αρκετή δουλειά εδώ μέσα.
-
Πσσσς...
Ελα βρε ευκολα πραματα.Το Autobianchi φοραει προσωρινες πινακιδες. α) ειναι πολυ παλιες (1177) και β) δες ποσες τρυπες εχουν πανω
To Corolla εχει ξαναπαιξει, ειναι του 1984 και πηρε πινακιδες το 2009 με την 25ετια. (εκτος αν εκανε καποια παραβαση και γι αυτο το βαλατε εδω...)
-
Aν μπορουσα να φανταστω οτι καποια ημερα ο καθε με ενα καγκουρο ντριφταδικο και τα αναλογα αυτοκολλητα θα μπορουσε να βγαλει πινακιδες κλασσικου , ιστορικου , οχηματος , ουτε την υπογραφη μου δεν θα εβαζα ποσο μαλλον χρηματα μου , για να γινει η ομοσπονδια της εοφιλπα ..... Ντροπη , γιατι πιστευα οτι τουλαχιστον οι του Παπαγου θα κραταγαν τα προσχηματα και το επιπεδο των ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ , κι ας αφηναν τους αλλους καραγκιοζοπαιχτες με πινακιδες να τις δινουν κατα τις ορεξεις των ταμειων τους .............
............... -
Μας αρεσει δεν μας αρεσει απο τη στιγμη που πληρει τον Κωδικα τοτε καλως πηρε χαρτια και πινακιδες.
Σορρυ APR και μενα δεν μ αρεσει αλλα δεν ειναι ντροπη.
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες