-
Ναι δεν ειχα διευκρινησει οτι αναφερομουν στα αυτοκινητα της ελπα και του εοοε και πηρε την μπαλα και την φιλπα που αποτι εχω δει και εχω ακουσει ειναι σωστη σε ολα!Χαιρομαι που επιτελους συμφωνω με καποιον εδω μεσα και θεωρει πως υπαρχουν αρμοδιοι στις λεσχες για να ελεγχουν τα αυτοκινητα τους!οχι δεν μ ενδιαφερει να κανω το αυτοκινητο μου ιστορικο γιατι δεν ειναι πρωτον και δευετρον θελω ν το κυκλοφορω κανονικα!αν καποια στιγμη αποφασισω να αποκτησω ενα ιστορικο τοτε σας διαβεβαιω οτι θα ειναι νομιμο και συμφωνα με τους κανονισους της καθε λεσχης!Ευχαριστω και καλημερα σας!
-
Για εμένα το πρόβλημα δεν είναι τα κακοδιατηρημένα ή καγκουρεμένα όχηματα, αλλά τα οχήματα που βρίσκονται παράνομα στην χώρα (δηλαδή χωρίς να έχουν εκτελωνιστεί ποτέ ως ΙΧ ή ως ιστορικά) και έχουν πάρει πινακίδες. Και μιλάμε για ακριβές Φερράρι, Πόρσε, Μερσεντές κλπ. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουν οι λέσχες γιατί και από εκεί μπορεί να γίνει το κακό ΑΝ ποτέ ασχοληθεί το ΣΔΟΕ.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Μα το civic ειχε παει να αγορασει ανταλλακτικα απο αυτο το μαγαζι στην Κλεισθενους που φαινεται πισω και το πηγε ο ανθρωπος για δειγμα
εδω Στελιο πρεπει να τονισουμε πως το μαγαζι αυτο εμπορευεται Γαλλικα ανταλλακτικα και ο ιδιοκτητης ηταν χρονια αγωνιζομενος με φλουβια!
βλεπεις που κατεληξε και αυτο το γιαπωνεζομουτρο?αχα ετσι εξηγειται γιατι δεν τα ηξερε τα σιβικ και ζητησε δειγμα
Μας εχουν παρει τα καλυτερα παιδια οι σχιστοματιδες -
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
και ξαναλεω για 5η φορα (νομιζω) οτι δεν ειπα οτι δεν κανετε καλα που τους δινετε στις λεσχες και δημιουργειτε προβλημα στα driftαδικα τα driftαδικα αγωνιστικα ειναι λογικο ν μην βγαζουν πινακιδες με τα μοτερ απο αλλες εταιριες και πιο συχρονα και με carbon μερη αμαξωματος και με κομενα μερη αμαξωματος στην τελικη τα γνωστα driftaδικα με πινακιδες ιστορικου λιγο πολυ ολοι τα ξερουμε και ειναι και μετρημενα στο ενα χερι!εγω εθιξα 2 διαφορετικα πραγματα ενα το οτι δεν το βλεπω σωστο αυτο που γινεται με τις καταγγελειες (δεν ξερω αν φταιει που δεν εχω ιστορικο μπορει αν ειχα παλι να μην με πειραζε) και δυο οτι κραζετε οι ιστορικοι το drift και το θεωρειτε δεξιοτεχνια και βαρελοκατασταση σε κλειστους χορους και οτι οι αναβασεις ειναι μονο για εσας και οι υπολοιποι στ λαυριο!ναι το θυμαμαι στο σεσι τι ειχε γινει οπως θυμαμαι και στο auto festival που ηταν οργανομενο απο καποιους και χαθηκε ενα παιδακι!οι πινακιδες που λες ειναι οι αγωνιστικες ακομα υπαρχουν πραγμα που οι πιο πολλοι που τρεχουν στα πρωταθληματα τα φορτωνουν στα τρειλερ οποτε δεν τις χρειαζονται και για μας τους νεους που εχουμε το καθημερινο για low budget 'αγωνιστικο' μπας και κανουμε την καυλα μας σε καμια καρτοπιστα εχουμε κανονικες πινακιδες!!!οσο για το Κapitan πρεπει ν χω ενα στην γειτονια μου θα περασω αυριο και θα σου πω και για τις αντιλληψεις μου και τις αποψεις μου εμενα και οσων ακομα πιστευουν τα ιδια οτι οδηγησαν την ελλαδα σ'αυτο το χαλι πραγματικα μονο με αυτο το θεμα πιστευω οτι πρεπει να μην ασχολειστε τοσο!εεε αφου κανουμε καλα τα βρηκαμε !!!!περιμενουμε φωτο σου για να ενισχυσεις το εργο μας και αν φοβασαι μην σε δειρει κανεις ....προδρομος!!!!
Και κατι σοβαρο τωρα , αν θες να αχοληθεις παρε ενα καρτ και κανε την καβλα σου φτηνα και σωστα , εξαλου ολοι οι μεγαλοι απο αυτην την σχολη βγηκαν
-
Αν ηθελα να ασχοληθω με ταχυτητα,στριψιμο και χρονους θα ξεκιναγα απο καρτ το ξερω αλλα ασχολουμαι με drift και δεν εχει καποια σχεση με τα καρτ!
-
Μην το λες, έχω πετύχει κακοσυντηρημένο καρτ, που πήγαινε μόνιμα με το πλάι...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Μην το λες, έχω πετύχει κακοσυντηρημένο καρτ, που πήγαινε μόνιμα με το πλάι...Μήπως το έβλεπες στον Αγ. Κοσμά πριν από 13-14 χρόνια;
Α! Και έναν κακομοίρη να τρέχει πανικόβλητος στην πίστα με την φορητή μίζα όποτε η πλαγιολίσθηση δεν κατέληγε με τον επιθυμητό τρόπο; -
Μπα, ποιο πρόσφατα στην Ανθούσα...
Εκεί βέβαια ο κακομοίρης έτρεχε οδηγώντας ζογκλερικά ένα καρτ και αυτός. -
-
από οι τελευταίες 5 σελίδες πάνε σύννεφο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:βρε bill τωρα που περασε η μπορα, γιατι δεν σβηνεις οτι ασχετο να προχωρησουμε παρακατω? οτι ηταν να γραψει ο καθεις εγραψε, τοβγαλε απο μεσα του...να το νοικοκηρεψουμε λιγουλακι
-
Ο χρήστης GEORGIOS_XYNOS έγραψε:
:offtopicviii:
βρε bill τωρα που περασε η μπορα, γιατι δεν σβηνεις οτι ασχετο να προχωρησουμε παρακατω? οτι ηταν να γραψει ο καθεις εγραψε, τοβγαλε απο μεσα του...να το νοικοκηρεψουμε λιγουλακι
Γιατι να μην τα αφησουμε να τα βλεπουν και οι νεωτεροι;
-
να παθαίνουν τραλαλα και να μη βγάζουν άκρη,και μετά όλοι μαζί να πηγαίνουν για ντριφταρισμα.
-
Μηπως να κανει ο φιλος BILL ενα splitaki και να μεταφερει τις τελευταιες σελιδες σε νεο θεμα με τιτλο 'ντριφταμαξα & ιστορικες πινακιδες' ?
Κια να κρατησουε τη συζητηση και να καθαρισουμε λιγο το τοπικ...Λεω εγω τωρα.....
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
Μηπως να κανει ο φιλος BILL ενα splitaki και να μεταφερει τις τελευταιες σελιδες σε νεο θεμα με τιτλο 'ντριφταμαξα & ιστορικες πινακιδες' ?
Κια να κρατησουε τη συζητηση και να καθαρισουμε λιγο το τοπικ...Λεω εγω τωρα.....
+1
-
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
ψψψψ σκεψου εκει τι θα γινει η χαρα του mod
-
Ο άλλος ο mod τα 'χει αρπαγμένα από το πρωί που είδε αυτό:
http://www.car.gr/parts/photos/2272658/
χωρίς να θέλω να ασχοληθώ με το πώς και γιατί, η σκέψη πως έχω παραδώσει πινακίδες γιατί δεν με παίρνει να κρατάω τη δικιά μου με 'όλα πληρωμένα' για να την κυκλοφορώ πραγματικά 2-3 φορές το χρόνο, απλώς με στενοχωρεί.
ΑΝ μπορούσα κι εγώ, πραγματικά θα μου ήταν πολύτιμο, μιας και πλέον δεν μπορώ να την κινήσω ούτε για συντήρηση... -
και 'γω που νόμιζα πως μόνο η ΕΟΟΕ...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ο άλλος ο mod τα 'χει αρπαγμένα από το πρωί που είδε αυτό:http://www.car.gr/parts/photos/2272658/
χωρίς να θέλω να ασχοληθώ με το πώς και γιατί, η σκέψη πως έχω παραδώσει πινακίδες γιατί δεν με παίρνει να κρατάω τη δικιά μου με 'όλα πληρωμένα' για να την κυκλοφορώ πραγματικά 2-3 φορές το χρόνο, απλώς με στενοχωρεί.
ΑΝ μπορούσα κι εγώ, πραγματικά θα μου ήταν πολύτιμο, μιας και πλέον δεν μπορώ να την κινήσω ούτε για συντήρηση..., πινακιδα 1177? απιστευτο!!!! αυτη ειναι αρχαια, θαπεσε απο κανα προπολεμικο ερειπιο και την μαζεψε ο ανθρωπος και την εβαλε για κειμηλιο πανω!! Θεος!!! Ειναι καρασυλλεκτικη!!!!
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Ο άλλος ο mod τα 'χει αρπαγμένα από το πρωί που είδε αυτό:http://www.car.gr/parts/photos/2272658/
ΑΝ μπορούσα κι εγώ, πραγματικά θα μου ήταν πολύτιμο, μιας και πλέον δεν μπορώ να την κινήσω ούτε για συντήρηση...Συγγνώμην επειδή δεν κατέχω από Τογιότα, ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα; Ποιας χρονιάς είναι αυτό το αυτοκίνητο; Δεν μπορεί να έβγαλε τις πινακίδες όταν ίσχυε η 25ετία;
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες