-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αύριο σκοπεύω να το κυνηγήσω...
Πώς πήγε το κυνήγι;
Το κυνήγι έφτασε μέχρι την Καραγιώργη Σερβίας όπου μετά απο διάφορα ωραία (*) καταλήξαμε μετά απο σχετικά τηλεφωνα σε κάποιον 'Δημήτρη' στο taxisnet, οτι θα πρέπει να στείλω ένα ερώτημα μέσω της σχετικής εφαρμογής του taxisnet (mytaxisnet - Ερωτήματα προς ΓΓΠΣ - Οχήματα). Το έκανα, το έσπρωξα με αλεπάλληλα τηλέφωνα και τελικά έλαβα ως απάντηση ότι
'*Αξιότιμε κύριε,Σας ενημερώνουμε ότι το αίτημα σας διαβιβάστηκε προς επεξεργασία, και κατόπιν ολοκλήρωσης αυτής, θα λάβετε σχετική απάντηση.*'
Απο τότε δεν έχω νεότερο πέραν του ότι ο Server για την υποβολή της δήλωσης κατέβασε διακόπτες στις 23:55 το βράδυ της Δευτέρας την ώρα που απείχα 2 κλίκ απο την αποστολή της δήλωσης μου ( ) με αποτέλεσμα να είμαι πλέον εκπρόθεσμος αύριο που θα ξανα-ανοίξουν την εφαρμογή....
Λόγω του κλεισίματος του server δεν μπορώ να δώ αν τελικά έκαναν κάτι με τα τεκμήρια...(*) ο μόνος ενήμερος υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών (σύμφωνα και με τα λεγόμενα όλων των λογιστών που περίμεναν στο γραφείο του για να τους εξυπηρετήσει) ο οποίος προφανώς λόγω αυτού τραβάει μεγάλο λούκι καθημερινά μου είπε το μαγικό ότι δηλαδή αυτό (οτι μηδενικό τεκμήριο δικαιούνται τα αυτοκίνητα με πιστοποιητικό) θα αλλάξει απο του χρόνου οπωσδήποτε και κακώς δεν το εχουν αλλάξει ακόμα (να πρέπει δηλαδή να έχει πινακίδες ιστορικού το αυτοκίνητο για να έχει μηδενικό τεκμήριο).
Σε παρατήρηση μου οτι προφανώς θα πρέπει να το εφαρμόσουν για την επομενη χρονιά απο εκείνη που θα το ανακοινώσουν, πχ ανακοίνωση εντός του 2014 και εφαρμογή απο το 2015 αλλιώς θα είναι σαν μας φορολογούν αναδρομικά για κάτι που δεν γνωρίζουμε, μου απάντησε οτι ο νόμος για τις αντίκες είναι σαφής και μιλάει για όλα (εννοεί τον γνωστό ΣΤ/1831/1978 με τις σχετικές διορθωσεις του). Του εξηγησα οτι ο νόμος δεν μιλάει για το φορολογικό σκέλος και κάπου εκεί είχαμε μια κόντρα του στύλ 'εμείς θα το κάνουμε και αν σας αρέσει' - 'όχι δεν μπορείτε είναι παράνομο' στην οποία όμως δεν επέμεινα καθώς δεν είχα ακόμα βρεί λύση στο πρόβλημα μου.
Με βάση τα λεγόμενα του επιμένω οτι θα πρέπει να κάνουμε (μόνοι μας? ΕΛΠΑ? ΦΙΛΠΑ?) κάτι άμμεσα διότι του χρόνου θα βρεθούμε προ εκπλήξεων.... -
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
'*Αξιότιμε κύριε,
Σας ενημερώνουμε ότι το αίτημα σας διαβιβάστηκε προς επεξεργασία, και κατόπιν ολοκλήρωσης αυτής, θα λάβετε σχετική απάντηση.*'
Πρόπερσι που είχα κάνει την ίδια ερώτηση μέσω του taxis αφού είδα κι απόειδα και η προθεσμία πλησίαζε έκανα τη δήλωση χωρίς να μπορώ να μηδενίσω το τεκμήριο. Κατόπιν εορτής μου έρχεται η φοβερή απάντηση: 'Δεδομένου ότι η δήλωσή σας υποβλήθηκε το πρόβλημά σας έχει επιλυθεί'!!!!!
Με βάση τα λεγόμενα του επιμένω οτι θα πρέπει να κάνουμε (μόνοι μας? ΕΛΠΑ? ΦΙΛΠΑ?) κάτι άμμεσα διότι του χρόνου θα βρεθούμε προ εκπλήξεων....
Η ΦΙΛΠΑ αδιαφόρησε προκλητικά, αλλά και οι άλλοι δύο δεν φαίνεται να ασχοληθηκαν.... εγώ βλέπω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι αναγκαστικά να βγάλουμε πινακίδες ιστορικού σε όσα περισσεύουν από το τεκμήριο....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Η ΦΙΛΠΑ αδιαφόρησε προκλητικά, αλλά και οι άλλοι δύο δεν φαίνεται να ασχοληθηκαν.... εγώ βλέπω ότι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι αναγκαστικά να βγάλουμε πινακίδες ιστορικού σε όσα περισσεύουν από το τεκμήριο....
Μου κοινοποιεις σε παρακαλω τηνν επιστολη που εστειλες στην Φιλπα?
info@sisa.gr
Θα κανουμε ερωτημα σαν λεσχη. -
Ο χρήστης COSMO MIKE έγραψε:
info@sisa.gr
Θα κανουμε ερωτημα σαν λεσχη.Εγώ πάντως επικοινώνησα τηλεφωνικά την Τρίτη 8/7, και έχω αφήσει τηλέφωνο και όνομα να μιλήσει μαζί μου ο αρμόδιος (δεν θυμάμαι αν μου είπε η κοπέλα για κάποιο νομικό ή λογιστή). Προς το παρόν δεν με έχει πάρει κάποιος....
-
info@sisa.gr
Θα κανουμε ερωτημα σαν λεσχη.Μιχάλη δεν έστειλα επιστολή, μίλησα μαζί τους τηλεφωνικά τον Μάϊο κιόλας. Προθυμότατη η γραμματεία κράτησε το τηλέφωνό μου και με πήρε αμέσως ο λογιστής τους, στον οποίο εξήγησα το ζήτημα (ότι δηλαδή δεν γίνεται ηλεκτρονικά μηδενισμός τεκμηρίου). Μου είπε ευγενέστατα ότι δεν το είχαν υπόψη τους και ότι θα το ψάχνανε και θα με ενημερώνανε. Και μείναμε εκεί.
Το θέμα είναι πως ότι και να κάνετε τώρα σαν ΣΙΣΑ είναι κατόπιν εορτής. Όσοι (ελάχιστοι) πήγαν στην εφορία και ζήτησαν μείωση τεκμηρίου αντιμετώπισαν παράνομη (κατά τη γνώμη μου ) άρνηση. Στην ουσία ακυρώθηκε το ευεργέτημα του νόμου που είχαν τα πιστοποιητικά και οι λέσχες δεν έκαναν τίποτα για να το υπερασπιστούν. Αν μη τι άλλο ήταν θεμελιώδης υποχρέωσή τους.
-
ΠΡΟΣΟΧΗ
από την περιοχή Ν Ερυθραίας από Mercedes W108 250SE εκλάπησαν οι πινακίδες της ΦΙΛΠΑ 6250
όποιος φίλος αντιληφθεί αυτές τις πινακίδες σε αυτοκίνητο ένα τηλέφωνο στην αστυνομία δεν θα βλάψει.
-
Σήμερα το πρωί με πήρε απο το Υπουργείο Οικονομικών ευγενάστατη κυρία η οποία γνώριζε πολύ καλά το θέμα των Ιστορικών Αυτοκινήτων και των προϋποθέσεων κυκλοφορίας τους ( η πρώτη απο όσους έχω συνομιλήσει τις τελευταίες ημέρες) και η οποία μου ζήτησε να της στείλω με mail τα πιστοποιητικά των αυτοκινήτων μου.
Μου είπε και εκεινη οτι θεωρεί λάθος την μη εφαρμογή τεκμηρίων σε αυτοκίνητα μόνο με κάρτα 'καθόσον αυτά μπορουν να κυκλοφορούν κανονικά, αλλά δεδομένου οτι προς το παρόν ο Νόμος μιλάει για πιστοποιητικά και όχι πινακίδες εχετε δίκιο που ζητάτε την εφαρμογή του.'
Τέλος γνώριζε οτι έρχονται αλλαγές στον νόμο που θα ξεκαθαρίσουν το θέμα....
Πιστεύω οτι το πράγμα βράζει και θα πρέπει σύντομα κάποιος να μιλήσει στον κατάλληλο άνθρωπο και να του εξηγήσει αμερόληπτα (μακριά απο σκοπιμότητες έκδοσης επιπλεον πινακίδων!) τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο...
-
Και τελικά τί έγινε? Δέχτηκαν να μηδενίσουν το τεκμήριο?
-
Μου είπε και εκεινη οτι θεωρεί λάθος την μη εφαρμογή τεκμηρίων σε αυτοκίνητα μόνο με κάρτα 'καθόσον αυτά μπορουν να κυκλοφορούν κανονικά, ...Θα μπορούσες να της πεις ότι πληρώνουν κανονικότατα τέλη κυκλοφορίας για να κυκλοφορούν κανονικά, το τεκμήριο δεν έχει να κάνει με την κυκλοφορία.
Βέβαια από τη στιγμή που η λογική τους είναι να εισπράτουν πανικόβλητοι, όλα τα ισοπεδώνουν, δεν εκπλήσομαι που ζητάνε εφαρμογή τεκμηρίων επειδή απλά 'μου είπανε, μας είπανε, άκουσα' και όχι επειδή το λέει ο νόμος. Τόσο χάλια είμαστε.Όσο για τις αλλαγές που έρχονται κρατάω μικρό καλάθι, η προτεραιότητά τους είναι να εισπράτουν και αυτό δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με ρυθμίσεις που θα βάλουν μια τάξη στο χώρο.
-
Σήμερα το πρωί με πήρε απο το Υπουργείο Οικονομικών ευγενάστατη κυρία η οποία γνώριζε πολύ καλά το θέμα των Ιστορικών Αυτοκινήτων και των προϋποθέσεων κυκλοφορίας τους ( η πρώτη απο όσους έχω συνομιλήσει τις τελευταίες ημέρες) και η οποία μου ζήτησε να της στείλω με mail τα πιστοποιητικά των αυτοκινήτων μου.Μου είπε και εκεινη οτι θεωρεί λάθος την μη εφαρμογή τεκμηρίων σε αυτοκίνητα μόνο με κάρτα 'καθόσον αυτά μπορουν να κυκλοφορούν κανονικά, αλλά δεδομένου οτι προς το παρόν ο Νόμος μιλάει για πιστοποιητικά και όχι πινακίδες εχετε δίκιο που ζητάτε την εφαρμογή του.'
Τέλος γνώριζε οτι έρχονται αλλαγές στον νόμο που θα ξεκαθαρίσουν το θέμα....
Πιστεύω οτι το πράγμα βράζει και θα πρέπει σύντομα κάποιος να μιλήσει στον κατάλληλο άνθρωπο και να του εξηγήσει αμερόληπτα (μακριά απο σκοπιμότητες έκδοσης επιπλεον πινακίδων!) τι ακριβώς συμβαίνει στον χώρο...
Μα δεν τους κόβει στο υπουργείο οτι εφαρμόζοντας τεκμήριο μας αναγκάζουν ή να βγάλουμε πινακίδες λεσχών ή να καταθέσουμε πινακίδες ('ελπίζοντας σ'ενα καλύτερο αύριο' τςςς) οπότε το κράτος θα χάσει τα τέλη κυκλοφορίας ?
Από τις λέσχες δεν νομίζω να περιμένουμε βοήθεια γιατί ωφελούνται με μια απόφαση εφαρμογής τεκμηρίου στα ιστορικά με πινακίδες υπουργείου.
-
Ο χρήστης 27 έγραψε:
Μα δεν τους κόβει στο υπουργείο οτι εφαρμόζοντας τεκμήριο μας αναγκάζουν ή να βγάλουμε πινακίδες λεσχών ή να καταθέσουμε πινακίδες ('ελπίζοντας σ'ενα καλύτερο αύριο' τςςς) οπότε το κράτος θα χάσει τα τέλη κυκλοφορίας ?
Αμα τους εκοβε δεν θα ειχαν καταστρεψει τη χωρα.
Δυστυχως διοικουν ηλιθιοι.
Πολυ σωστη η παρατηρηση σου. -
Αμα τους εκοβε δεν θα ειχαν καταστρεψει τη χωρα.
Δυστυχως διοικουν ηλιθιοι.
Πολυ σωστη η παρατηρηση σου.Δεν μιλάμε για την ηγεσία, μιλάμε για τα στελέχη, τους γραφειοκράτες, (παλιά τους έλεγαν μανδαρίνους) που εισηγούνται τις αποφάσεις και υποτίθεται οτι ενεργούν για το καλό (βλέπε εισπράξεις) 'της υπηρεσίας'. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν?
-
Καλησπέρα
Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν αυτό μπορεί να γίνει Filpa αν τελειώσει φυσικά ?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5009840/ή είναι μόνο για μπανάνες?
-
*VW 1303 ............PORSCHE/914 .................. - PORSCHE 901 dogleg σασμαν .............. Quaife............. OMP .................... KW coilover....................
Μονο για ΓΝΩΣΤΕΣ!!!*
μάλιστα..
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
*VW 1303 ............PORSCHE/914 .................. - PORSCHE 901 dogleg σασμαν .............. Quaife............. OMP .................... KW coilover....................Μονο για ΓΝΩΣΤΕΣ!!!*
μάλιστα..
Το σίγουρο είναι ότι έχει αραδιάσει ένα κάρο λεφτά ο τύπος. Τίποτα από αυτά που γράφει δεν είναι φτηνό ή εύκολο να το βρεις και να το βάλεις (και να δουλεύει). Υπάρχει ομολογκασιόν για τα 1302-3 με 5άρι σαζμάν 901 (typ914/11 λέγεται για την ιστορία), κρεμαγιέρα και τα ρέστα. Τώρα για το typeIV 2.7 (δεν το πολυπιστεύω) αλλά αν είναι πραγματικό εύκολα πιανεις το 5χίλιαρο μονο από το μοτέρ.
Το ερώτημα για εμένα είναι γιατί να βάλεις πινακίδες φιλπα σε ένα τέτοιο τερατάκι; Για να πας βόλτες με τους άλλους παππούδες στο 'αντίκες και λουλούδια'; Για να γλιτώσεις τα τέλη και τα τεκμήρια; Έχεις ιδέα τι καίει και πόσα θέλει αυτό το πράμα για να το κρατήσεις στο δρόμο;
-
Καλημέρα,
αυτό το αυτοκίνητο ανήκει σε πολύ δικό μου άνθρωπο, έχουν επενδυθεί πάνω του αμέτρητες ώρες μελέτης και δουλειάς, και φυσικά πάρα μα πάρα πολλά χρήματα.
Δεν φτιάχτηκε (μεχρι εκει που φτιάχτηκε) για να καταλήξει garage queen ή να πηγαίνει βόλτες regularite , το μοτέρ είναι 2,7 και έχει ξεπεράσει τα χρήματα που λέει ο αγαπητός Διγέτιος.
Ο λόγος που πωλείται είναι η έλευση νέου μέλους στην οικογένεια του Δημήτρη, που σημαίνει αλλαγή προτεραιοτήτων.
Πιστεύω πως αν τελικά το αυτοκίνητο μείνει στην Ελλάδα, θα πρέπει να καταλήξει στα χέρια κάποιου που θα ξέρει τι είναι όλα αυτα που έχει το αυτοκίνητο -
Αύριο σκοπεύω να το κυνηγήσω...
Πώς πήγε το κυνήγι;
Το κυνήγι έφτασε μέχρι την Καραγιώργη Σερβίας όπου μετά απο διάφορα ωραία (*) καταλήξαμε μετά απο σχετικά τηλεφωνα σε κάποιον 'Δημήτρη' στο taxisnet, οτι θα πρέπει να στείλω ένα ερώτημα μέσω της σχετικής εφαρμογής του taxisnet (mytaxisnet - Ερωτήματα προς ΓΓΠΣ - Οχήματα). Το έκανα, το έσπρωξα με αλεπάλληλα τηλέφωνα και τελικά έλαβα ως απάντηση ότι
'*Αξιότιμε κύριε,Σας ενημερώνουμε ότι το αίτημα σας διαβιβάστηκε προς επεξεργασία, και κατόπιν ολοκλήρωσης αυτής, θα λάβετε σχετική απάντηση.*'
Απο τότε δεν έχω νεότερο πέραν του ότι ο Server για την υποβολή της δήλωσης κατέβασε διακόπτες στις 23:55 το βράδυ της Δευτέρας την ώρα που απείχα 2 κλίκ απο την αποστολή της δήλωσης μου ( ) με αποτέλεσμα να είμαι πλέον εκπρόθεσμος αύριο που θα ξανα-ανοίξουν την εφαρμογή....
Λόγω του κλεισίματος του server δεν μπορώ να δώ αν τελικά έκαναν κάτι με τα τεκμήρια...(*) ο μόνος ενήμερος υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών (σύμφωνα και με τα λεγόμενα όλων των λογιστών που περίμεναν στο γραφείο του για να τους εξυπηρετήσει) ο οποίος προφανώς λόγω αυτού τραβάει μεγάλο λούκι καθημερινά μου είπε το μαγικό ότι δηλαδή αυτό (οτι μηδενικό τεκμήριο δικαιούνται τα αυτοκίνητα με πιστοποιητικό) θα αλλάξει απο του χρόνου οπωσδήποτε και κακώς δεν το εχουν αλλάξει ακόμα (να πρέπει δηλαδή να έχει πινακίδες ιστορικού το αυτοκίνητο για να έχει μηδενικό τεκμήριο).
Σε παρατήρηση μου οτι προφανώς θα πρέπει να το εφαρμόσουν για την επομενη χρονιά απο εκείνη που θα το ανακοινώσουν, πχ ανακοίνωση εντός του 2014 και εφαρμογή απο το 2015 αλλιώς θα είναι σαν μας φορολογούν αναδρομικά για κάτι που δεν γνωρίζουμε, μου απάντησε οτι ο νόμος για τις αντίκες είναι σαφής και μιλάει για όλα (εννοεί τον γνωστό ΣΤ/1831/1978 με τις σχετικές διορθωσεις του). Του εξηγησα οτι ο νόμος δεν μιλάει για το φορολογικό σκέλος και κάπου εκεί είχαμε μια κόντρα του στύλ 'εμείς θα το κάνουμε και αν σας αρέσει' - 'όχι δεν μπορείτε είναι παράνομο' στην οποία όμως δεν επέμεινα καθώς δεν είχα ακόμα βρεί λύση στο πρόβλημα μου.
Με βάση τα λεγόμενα του επιμένω οτι θα πρέπει να κάνουμε (μόνοι μας? ΕΛΠΑ? ΦΙΛΠΑ?) κάτι άμμεσα διότι του χρόνου θα βρεθούμε προ εκπλήξεων....Αυτό αποτελεί μια περαιτέρω και τρανή απόδειξη ότι στο ελληνικό κράτος και ελληνική κουλτούρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αντί να προμοτάρουν το ιστορικό αυτοκίνητο, το καταδιώκουν. Μερικές φορές, καλύτερα ίσως (χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος των λεσχών ή όχι) να εξαφανίζεται το αυτοκίνητο από τον φορολογικό χάρτη και καλύτερα το ελληνικό κράτος να μην ξέρει την ύπαρξή του. Ελπίζω αυτό το πρόβλημα να λυθεί αλλιώς θα δούμε ευτράπελα και όχι μόνο, μετά ο οδηγός θα έχει δίκιο που το κυκλοφορεί κανονικά εφ' όσον το κράτος δεν του δίνει το δικαίωμα να το πράξει αλλιώς. Κλασσική περίπτωση που το κράτος ωθεί τον πολίτη να παρανομήσει...
SEM
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
*VW 1303 ............PORSCHE/914 .................. - PORSCHE 901 dogleg σασμαν .............. Quaife............. OMP .................... KW coilover....................
Μονο για ΓΝΩΣΤΕΣ!!!*
μάλιστα..
Το σίγουρο είναι ότι έχει αραδιάσει ένα κάρο λεφτά ο τύπος. Τίποτα από αυτά που γράφει δεν είναι φτηνό ή εύκολο να το βρεις και να το βάλεις (και να δουλεύει). Υπάρχει ομολογκασιόν για τα 1302-3 με 5άρι σαζμάν 901 (typ914/11 λέγεται για την ιστορία), κρεμαγιέρα και τα ρέστα. Τώρα για το typeIV 2.7 (δεν το πολυπιστεύω) αλλά αν είναι πραγματικό εύκολα πιανεις το 5χίλιαρο μονο από το μοτέρ.
Το ερώτημα για εμένα είναι γιατί να βάλεις πινακίδες φιλπα σε ένα τέτοιο τερατάκι; Για να πας βόλτες με τους άλλους παππούδες στο 'αντίκες και λουλούδια'; Για να γλιτώσεις τα τέλη και τα τεκμήρια; Έχεις ιδέα τι καίει και πόσα θέλει αυτό το πράμα για να το κρατήσεις στο δρόμο;
Γνωρίζω πόσο καίει ...
Τα πάγια του θα είναι πολύ υψηλά για να το έχεις για καθημερινό , δεν ξέρω αν βγάζει νούμερα και ακόμη περισσότερο αν βγαίνει Φιλπα γιαυτό και ρώτησα .
Οχι δεν το θέλω για 'αντίκες και λουλούδια ' έχω τέτοιο . -
Καλησπέρα,
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν το ερώτημα μου έχει επαναληφθεί κ απαντηθεί στο παρελθόν. Απλά, έπειτα από επίσκεψη μου στην γραμματεία της ΕΛΠΑ η απάντηση που έλαβα μάλλον με προβλημάτισε παρά με έκανε σοφότερο.
Συγκεκριμμένα, το ερώτημα ήταν αν εντός του 2014 μπορεί να εισαχθεί από ΗΠΑ αυτοκίνητο (σε OEM κατάσταση πάντα) με ημ/νια παραγωγής που να αντιστοιχεί σε οποιοδήποτε μήνα του 1984. Με άλλα λόγια, αν τον Αύγουστο του '14 μπορεί να εισαχθεί
αυτοκίνητο με παραγωγή Νοέμβριο του '84. Η κατά τα άλλα ευγενικότατη κυρία μου απάντησε ότι αυτή τη στιγμή αασχολούνται με έκδοση πιστοποιητικών για αυτοκίνητα που συμπληρώνουν 30ετία το 2013 και ότι για αυτοκίνητα με ημ/νια παραγωγής το 1984 θα πρέπει, βάσει Νόμου, να περιμένω μέχρι το 2015.Ισχύει κάτι τέτοιο, δεδομένου ότι οι C4 Corvette π.χ. έχουν στο VIN Number τους γράμμα που αντιστοιχεί στο έτος παραγωγής και όχι σε αναλυτική ημ/νια (πχ F για το 1984, G για το 1985 κοκ)
Σας ευχαριστώ πολύ
-
Ο χρήστης marc s110l έγραψε:
Καλησπέρα
Μήπως μπορείτε να μου πείτε αν αυτό μπορεί να γίνει Filpa αν τελειώσει φυσικά ?
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5009840/ή είναι μόνο για μπανάνες?
Κύριοι Ντι-Τζετ και Γιάννη2002 δεν διαφωνούμε ότι μπορεί να στοιχίσε μια περιουσία, λειτουργεί άψογα και απροβλημάτιστα κλπ το θέμα έιναι πως είναι δυνατόν να πάρει πινακίδες/πιστοποιητικό κάτι τέτοιο (και τι κατηγορία - ειλικρινά είμαι περίεργος). Όσο για το αν ο ιδιοκτήτης πάρει ποτέ (από τον όποιο 'γνώστη') τα χρήματα που θα ζητάει για να ρεφάρει κάπως τα έξοδα....
ΦΙΛΠΑ, πινακίδες, τέλη κυκλοφορίας κλπ για αντίκες