-
Παραπλανητική πάντως δύσκολα μπορείς να πεις! Αν την διαβάσεις προσεκτικά θα διαπιστώσεις ότι απλά αναφέρει ότι διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν και τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου. Τίποτε περισσότερο. Δεν λέει ότι είναι το μοναδικό αυτοκίνητο που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά ούτε το πρώτο.....
Φαντάσου να έλεγε ότι έχει κρεμαγιέρα όπως το Morris Minor!!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Φαντάσου να έλεγε ότι έχει κρεμαγιέρα όπως το Morris Minor!!!!!!
Μα εκεί ακριβώς έγκειται η παραπλάνηση! Ο υποψήφιος αγοραστής οδηγείται στο να πιστέψει ότι η κρεμαγιέρα είναι αποκλειστικότητα των αγωνιστικών (!) Ferrari. Και όχι απλά ένα σύστημα που διαθέτουν εδώ και πολλά χρόνια πολύ πιο ταπεινά αυτοκίνητα.
Η όλη διαφήμηση θα μπορούσε να ξαναγραφτεί και κάπως έτσι...
Κρεμαγιέρα όπως το Morris Minor, Εσωτερικά φρένα όπως το 2CV, Ανεξάρτητη εμπρός ανάρτηση όπως το Fiat 500, όσο για την πολυτέλεια της MB μάλλον θα αναφέρεται στις εκδόσεις με MB -tex, βινύλιο δηλαδή και όχι δέρμα...
Ναι, είμαι κακός με τους διαφημιστές...
-
Θα πρότεινα μία διαφορετική προσέγγιση: να σκεφτείς πόσα καταξιωμένα ευθέως ανταγωνιστικά μοντέλα της εποχής δεν είχαν καν αυτά τα χαρακτηριστικά.....
πχ είχε η Mercedes W114/115 κρεμαγιέρα; ή μπροστινή κίνηση;Για να προλάβω διάφορες αψιμαχίες, λέγοντας αυτό δεν υπονοώ ότι κάποιες λύσεις ήταν καλύτερες από άλλες. Απλά το αναφέρω....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Θα πρότεινα μία διαφορετική προσέγγιση: .....Δεκτή, αλλά επειδή στα αυτοκίνητα το σύνολο δεν προκύπτει ακριβώς σαν το άθροισμα των επιμέρους συστημάτων, η προσέγγιση αυτή δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται δια πάσα νόσον...
-
Τιμωρείσαι με άλλη μία διαφήμιση αναλόγου ύφους:
-
Και βέβαια πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι:
-
ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ!!!
-
Πάντως στην Αμερικάνικη διαφήμιση θα πρέπει να υπολογίσουμε ότι εκείνη την εποχή τα Αμερικάνικα αυτοκίνητα δεν είχαν κρεμαγιέρα ,αλλά ατέρμονα...
Επίσης δεν μπορώ να ξέρω αν υπήρχε διαφήμιση πανάκριβου Αμερικάνικου υπεραυτοκινήτου που εστίαζε στην κρεμαγιέρα και η Audi με αυτό να ήθελε να δείξει ότι εκείνη χρησιμοποιεί κρεμαγιέρα στο 100 που είναι το μισό σε μέγεθος (ίσως και σε χρήματα)...
Τελικά έχω φαντασία ε??? -
Σίγουρα πόνταρε στο ότι κόστιζε τα μισά από άλλα αντίστοιχα ευρωπαικά αυτοκίνητα :
-
Και οπωσδήποτε δεν υπερέβαλλε όσον αφορά τους χώρους:
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αν την διαβάσεις προσεκτικά θα διαπιστώσεις ότι απλά αναφέρει ότι διαθέτει χαρακτηριστικά που έχουν και τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου.Μου αρέσει όμως που αναφέρει τη μπροστινή κίνηση του Cadillac Eldorado... Πάλι καλά που δεν έλεγε Oldsmobile Toronado .
-
Τελικά είναι να απορεί κανείς.
Πέραν των ξύπνιων, οι οποίοι -ως γνωστόν- οδηγούσαν Renault, χιλιάδες ανθρώπων σε όλο τον κόσμο δεν πήραν είδηση τις διαφημίσεις αυτές.
Πάντως, όταν επιχειρείς να αποδείξεις πόσο καλός είσαι συγκρινόμενος με αυτοκίνητα που θεωρούνται (ή είναι) σημεία αναφοράς συνολικά ως αυτοκίνητα ή σε επί μέρους τομείς, δείχνει μάλλον έλλειψη εμπιστοσύνης στην εταιρική ταυτότητά σου και στην πίστη που θα δείξει το κοινό στο ίδιο σου το όνομα και, επομένως, στο προϊόν σου. -
Ο χρήστης Μιχαήλ Δημάκης έγραψε:
Πάντως, όταν επιχειρείς να αποδείξεις πόσο καλός είσαι συγκρινόμενος με αυτοκίνητα που θεωρούνται (ή είναι) σημεία αναφοράς συνολικά ως αυτοκίνητα ή σε επί μέρους τομείς, δείχνει μάλλον έλλειψη εμπιστοσύνης στην εταιρική ταυτότητά σου και στην πίστη που θα δείξει το κοινό στο ίδιο σου το όνομα και, επομένως, στο προϊόν σου.Νάτος κι άλλος!
Είπαμε, τότε δεν υπήρχε ούτε εταιρική ταυτότητα ούτε όνομα! Πώς να δείξει εμπιστοσύνη το κοινό σ'ενα όνομα που δεν γνώριζε, που μόλις είχε ανασυρθεί από τριακονταετή αχρησία;Παρόλα αυτά τις διαφημίσεις αυτές τις πήραν είδηση τουλάχιστον 830.000 ιδιοκτήτες του μοντέλου στην 8ετία που παράχθηκε και τουλάχιστον κανείς από αυτούς που γνωρίζω εγώ δεν μετάνοιωσε για την επιλογή του....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Είπαμε, τότε δεν υπήρχε ούτε εταιρική ταυτότητα
Να με συγχωρείται κιόλας,αλλά εσείς οι της Audi,δεν κόπτεσθε ότι κατάγεσθε από την πάλαι ποτέ HORCH και AUTO UNION?
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Να με συγχωρείται κιόλας,αλλά εσείς οι της Audi,δεν κόπτεσθε ότι κατάγεσθε από την πάλαι ποτέ HORCH και AUTO UNION?Νάτος πετιέται ο προβοκάτορας! Νομίζω ότι αυτό που λέω είναι σαφές και πασιφανές, άστα αυτά τα πονηρά.....
-
-
-
Ωραίο φόντο έχει η φωτογραφία!!
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
:yahoo: Ωραίο φόντο έχει η φωτογραφία!!χαχαχαχαχχαχα Το Κατρέλ???? Είναι στη Χαλκίδα το 1976.... Μόλις είχε βαφτεί το DKW ακόμα δεν έχουν μπει οι καθαριστήρες (καλοκαίρι) είχαν πάει για βουρτσάρισμα....
-
Classic Audi Forum