-
Namco Rally team . Δεν εχει ΡΟΝΥ εκει απ ο,τι βλεπω αλλα εχει απ ολα τα αλλα . Εχει κλεισει τωρα και ρημαξαν ;
-
Όχι, ανοιχτός είμαι. Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνει αυτός. Pony είχε πριν καιρό από την άλλη μεριά, αλλά επειδή βιαζόμουν δεν πήγα για φωτογράφιση. Αύριο μεθαύριο θα ρωτήσω και την SM...
-
Αν ξαναπερασεις παρε καμμια φωτο κι απ την αλλη αν θες . .
-
-
Νά τα μας ....
-
Αχχχχ Γιάννη μας ξεσηκώνεις τώρα που είχαμε ηρεμήσει λίγο!
-
Βόρβορος και το ds... μη μασάτε!
Νίκο, υπάρχει ακόμα αυτή η πράσινη (με καινούργια εξάτμιση, ελπίζω) διαθέσιμη, αλλά πολύ ειδικό αυτοκίνητο, ρε γμτ... νομίζω ότι είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που είτε πας για αυτό και μόνο είτε για κανένα άλλο!
-
Την θέλω πολύ Αλέξανδρε αλλά δεν τολμώ!
Πάντως αν βρούμε γκαράζ ίσως το σκεφτώ πιο σοβαρά.....
-
Yπάρχει και άλλη μια σιέλ χρωματος DS20, πολύ καλή εμφανισιακά, στο Λουτράκι. Νομίζω την ειχα δει και δε κάποιο site με αγγελίες
-
D-Jet εγραψε:
Βόρβορος και το ds... μη μασάτε
ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!! Μη σ'ακουσει η Seniora Alba.
Seniora. HEREUX LES CITROENISTES -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
[/URL]Ζημιάααααα
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Βόρβορος και το ds... μη μασάτε!Νίκο, υπάρχει ακόμα αυτή η πράσινη (με καινούργια εξάτμιση, ελπίζω) διαθέσιμη, αλλά πολύ ειδικό αυτοκίνητο, ρε γμτ... νομίζω ότι είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που είτε πας για αυτό και μόνο είτε για κανένα άλλο!
Οντως, αν δεν τρέχει στο αίμα του υποψήφιου αγοραστή έστω και λίγο LHM τότε δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Νίκο, υπάρχει ακόμα αυτή η πράσινη (με καινούργια εξάτμιση, ελπίζω) διαθέσιμη, αλλά πολύ ειδικό αυτοκίνητο, ρε γμτ... νομίζω ότι είναι από τα λίγα αυτοκίνητα που είτε πας για αυτό και μόνο είτε για κανένα άλλο!
Οντως, αν δεν τρέχει στο αίμα του υποψήφιου αγοραστή έστω και λίγο LHM τότε δεν θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Θελω κι εγω
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Θελω κι εγωΤι θέλεις; μία τζούρα LHM;
-
-
Βασικά καλά κάνεις Geoky και γελάς, θα χρειαστεί για αυτό που θα σας πω...
Πάω στον μαντρά σήμερα, καλημέρα κτλ, για την SM ενδιαφέρομαι, για ανταλλακτικά προφανώς γιατί είναι σε άσχημη κατάσταση.
Φιλαράκι, το αμάξι περπατάει πάντως αν θες, 3 χιλιάρικα το δίνω.Κάπου εκεί δεν άντεξα και έφυγα.
-
Μήπως είδες αν έχει σπίσματα στις κολώνες του παρμπρίζ;;;
-
Toυ μπροστινού; Δεν πρόσεξα, όχι...
-
Οκ σ'ευχαριστω
Classic Citroen Forum