-
Το αυτοκίνητο το πήρε φίλος, και σήμερα ξεκινήσαμε το λύσιμο για να δούμε που πονάει. ευτυχώς, δεν έχει σάπια, ενα μικρό μόνο πίσω στη θήκη της ρεζέρβας. Θα βαφτεί εξωτερικά και μετά θα ξεκινήσουμε τα μηχανικά. Εύκολο project σχετικά!
-
Αυτη πρεπει να ειναι απο τους Αγιους Θεοδωρους ε..? Καλη δυναμη και καλο αποτελεσμα ευχομαι
Μηπως μαθαμε τιμουλα της cx..? -
μεταξύ Κορίνθου και Ισθμού ...
η cx κανα διχίλιαρο νομίζω ότι μου είπε... -
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
μεταξύ Κορίνθου και Ισθμού ...
η cx κανα διχίλιαρο νομίζω ότι μου είπε...Ναι ναι την ιδια λεω..
Σ ευχαριστω για την απαντηση.. -
Άντε Γιάννη, καλορίζικο πες στο φίλο σου.
Περιμένουμε νέα της αναπαλαίωσης. -
-
Eντάξει δεν μπορείς να το πείς ακριβώς κλάσικ, αλλά η δουλειά που έχει γίνει είναι παραπάνω από απίστευτη.
Σε Μ3 Ε30 τοποθέτησαν τον V-10, μία καταπληκτική κοπτοραπτική για σεμινάριο που μόνο μεθοδικοί Γερμανοί με πολύ μεγάλο πορτοφόλι θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν
-
Άλλο ενα Μ3 Ε30 που φεύγει άδικα
-
Mπορει , ισως, μακαρι, σε 20-30 χρονια καποιος να το επαναφερει στην εργοστασιακη του κατασταση.
Χαθηκε να παρει μια διπορτη 316.
Με 500+ ιππους δεν νομιζω να τον ενοχλησει αεροδυναμικα η κληση του πισω τζαμιου.
-
με τόση κοπτοραπτική, δεν μπορεί να το επαναφέρει κανείς, ασε που με 500+ αλογα θα ανοίξει στα κλασσικά σημεία. RIP...
-
-
Το να βρείς νορμάλ is σήμερα είναι πιό δύσκολο από το να βρείς πορτοκαλί ελέφαντα... θυμάμαι ενα καταπληκτικό άρθρο του Νίκου Δήμου στους 4Τ για αυτό το αυτοκίνητο, όταν είχε πάρει το δικό του, κόκκινο, στο οποίο σχολίαζε πως η ουρανοκατέβατη 'ονομασία' is ήταν φάουλ των γερμανών. 318 tii έπρεπε να το έχουν ονομάσει...
-
Και γω το θυμαμαι το αρθρο...πολυ ωραιο!!
Νομιζω λευκη ητανε,με..γαλαζια ριγα??? (οχι κοκκινη..) -
Δεν θυμαμαι χρωμα (αλλα κατι μου εχει κολλησει οτι ηταν μπλε σκουρα) αλλα θυμαμαι που ελεγε οτι το ζητησε χωρις διακριτικα και ελεγε οτι επρεπε να του τα αφαιρεσουν απο την τιμη ή κατι τετοιο.
-
H E30 που είχε πάρει ήαν λευκή, η Ε36 ήταν κόκκινη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
H E30 που είχε πάρει ήαν λευκή, η Ε36 ήταν κόκκινη.σωστός!
-
ΒΜW M1 procar..HD +απιστευτος ηχος..
Youtube Video -
Σήμερα ολοκληρώθηκε το δύσκολο μέρος του τελευταίου project... τοποθετήθηκε κινητήρας 2002 στο ασημί. Το παλαίμαχο 1600 που φόραγε, έπρεπε πλέον να επισκευαστεί, οπότε το κατέβασα, εβαλα ενα 2002 και αφου τελειώσω, θα ξεκινήσω την επισκευή του.
μια αλλαγη κινητήρα όμως σε αυτά τα αυτοκίνητα, συνοδευεται από διάφορες άλλες δουλειές , όπως βάψιμο του χωρου του κινητήρα, ρετουσάρισμα των ηλεκτρικών, τοποθέτηση των καρμπυρατέρ , ρύθμισμα κλπ
-
Μηπως καλυτερα να αφησεις το διλιτρο επανω? με τα διπλα ποσα αλογα θα βγαζει?
-
δεν θα το ήθελα γιατί το αυτοκίνητο είναι 1602 αφενός και αφετέρου, το δίλιτρο με 40άρια θα βγάζει 120 πάνω κάτω, όσα θα βγάλει και το 1600άρι μετα την επισκευή (με εκκεντροφόρο και διπλά)
Το 1600 έχει αποδειχθεί πιο αξιόπιστο σε σκληρή χρήση, έχει και μεγαλύτερη αντοχή σε θερμοκρασίες κλπ.
CLASSIC BMW FORUM