-
Εμφανίστηκε ο άσωτος!!!
-
-
Πωωω που το πετυχες αυτο βρε θηριο, ποιανου να ναι?
-
μπιουτιφουλ!
-
δεν θέλω γκρίνιες ότι δεν είναι κλασικό , αφού έχει και πινακίδες …
  -
Υπαρχει πιθανοτητα να πεσει μετεωρητης στα γραφεια της EOOE να ησυχασουμε? Η ΕΛΠΑ και η ΦΙΛΠΑ δε πρεπει κατι να κανουν να τη κλεισουν? Ελεος πια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Υπαρχει πιθανοτητα να πεσει μετεωρητης στα γραφεια της EOOE να ησυχασουμε? Η ΕΛΠΑ και η ΦΙΛΠΑ δε πρεπει κατι να κανουν να τη κλεισουν? Ελεος πια..Νονέ, καλό θα ήταν να μην είμαστε τόσο πολύ αυστηροί...
Σίγουρα υπάρχουν παραβάσεις και 'εξυπηρετήσεις' απο αυτήν την λέσχη...σίγουρα κάποιοι έχουν κάνει 'λαμογιές'. Σίγουρα όμως** δεν είναι η μόνη** λέσχη με τέτοιες παρατηρήσεις...
Το πιο σοβαρό όμως, είναι ότι υπάρχουν και μέλη σοβαρά, με αυτοκίνητα σωστά που δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώσουν το κλείσιμο της...
Καλό θα ήταν σιγά σιγά να απορροφηθούν απο άλλες λέσχες...σιγά σιγά όμως... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Υπαρχει πιθανοτητα να πεσει μετεωρητης στα γραφεια της EOOE να ησυχασουμε? Η ΕΛΠΑ και η ΦΙΛΠΑ δε πρεπει κατι να κανουν να τη κλεισουν? Ελεος πια..
Νονέ, καλό θα ήταν να μην είμαστε τόσο πολύ αυστηροί...
Σίγουρα υπάρχουν παραβάσεις και 'εξυπηρετήσεις' απο αυτήν την λέσχη...σίγουρα κάποιοι έχουν κάνει 'λαμογιές'. Σίγουρα όμως** δεν είναι η μόνη** λέσχη με τέτοιες παρατηρήσεις...
Το πιο σοβαρό όμως, είναι ότι υπάρχουν και μέλη σοβαρά, με αυτοκίνητα σωστά που δεν φταίνε σε τίποτα να πληρώσουν το κλείσιμο της...
Καλό θα ήταν σιγά σιγά να απορροφηθούν απο άλλες λέσχες...σιγά σιγά όμως...Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω, αν και είμαι ένας από αυτούς που αποχώρησαν ...όχι και τόσο σιγά .Τη δίκη θα την κάνουν τα ίδια τα υγιή μέλη.
Οσον αφορά για το αυτοκινούμενο, αν πιάνει το όριο ηλικίας? Δε μπορείς να μην του δώσεις.
Το ότι είναι στο δρόμο, είναι άλλο θέμα. Ετσι κι αλλιώς έχω δει πάμπολλα από όλες τις λέσχες. -
Ειδικά το Fiat Ducato παρήχθη απο 1981-1993 . Κρατώ μία (όχι και τόσο μικρή) επιφύλλαξη για την μάσκα, η οποία φαίνεται να είναι απο το τέλος της δεκαετίας του 80...
Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ένα...Τα Ιστορικά αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται να παράγουν έργο...συνήθως αυτό που έχουν φτιαχτεί να παράγουν..πχ: Τα φορτηγά να μην φορτώνουν, οι λιμουζίνες να μην κουβαλάνε πρόσωπα, τα αυτοκινούμενα να μην είναι σε παραλίες το καλοκαίρι για διακοπές κλπ κλπ -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Ειδικά το Fiat Ducato παρήχθη απο 1981-1993 . Κρατώ μία (όχι και τόσο μικρή) επιφύλλαξη για την μάσκα, η οποία φαίνεται να είναι απο το τέλος της δεκαετίας του 80...
Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ένα...Τα Ιστορικά αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται να παράγουν έργο...συνήθως αυτό που έχουν φτιαχτεί να παράγουν..πχ: Τα φορτηγά να μην φορτώνουν, οι λιμουζίνες να μην κουβαλάνε πρόσωπα, τα αυτοκινούμενα να μην είναι σε παραλίες το καλοκαίρι για διακοπές κλπ κλπ....Ford Transit να μην τραβάνε τρέιλερ με αγωνιστικά με επίσης ιστορικά νούμερα (δεν εννοώ εσένα, προς Θεού), φορτηγάκια λεσχών να μην κουβαλάνε το υλικό του αγώνα κ.λ.π.
-
Τι θέλει να πει ο ποιητής άραγε????????
-
Έτσι είναι οι ναυτικοί-ποιητές, σε ένα επίπεδο που δεν το πιάνουμε εμείς οι στεριανοί......
-
Κοντα στο σπιτι μου, υπαρχουν δυο Ι.Ο. που εχουν βγαλει και καρτα μονιμου κατοικου για να παρκαρουν στον δρομο.
-
Οσον αφορά το τράνσιτ, αφορούσε γνωστό αγωνιζόμενο με εσκορτ, ο οποίος χρησιμοποιούσε το τράνσιτ με ιστορικές πινακίδες για να τραβάει το τρέϊλορ πηγαίνοντας για τους αγώνες.
Οσον αφορά τις λέσχες, πόσες δεν είναι αυτές που καυχιούνται ότι βρήκαν ένα παλιό βανάκι - φορτηγάκι, το οποίο σύντομα θα αναπαλαιωθεί, για να υποστηρίζει τη λέσχη στις δραστηριότητές της? Εχετε δει κανένα από αυτά με κανονικές πινακίδες υπουργείου?
Ζητώ συγγνώμη, δεν ήθελα να θίξω τον Αργύρη, ο άνθρωπος δεν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα, και φαίνεται και από αυτά που γράφει, ότι δεν πρόκειται για κανένα λαμόγιο. -
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Κοντα στο σπιτι μου, υπαρχουν δυο Ι.Ο. που εχουν βγαλει και καρτα μονιμου κατοικου για να παρκαρουν στον δρομο.
-
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
...Ζητώ συγγνώμη, δεν ήθελα να θίξω τον Αργύρη...Νίκο, ούτε μου πέρασε απο το μυαλό κάποια τέτοια υποψία...Η ατυχία μου είναι ότι τα προηγούμενα Transit μου τα πέταξα και σαφώς ήταν σπανιότερα απο αυτό που έχω...
Το πρώτο ήταν Transit 115 με1,5 V κινητήρα, ταμπούρα μπρος πίσω χωρίς σεβρό ...(άντε κουβάλα τρέιλερ με αγωνιστικό αυτοκίνητο με αυτό )Πάντως δεν θα με ενοχλούσε ιδιαίτερα ένα βαν με τρέϊλερ αγωνιστικό, αν ήταν και τα δύο ίδιας εποχής...αν το δεις με καλλιτεχνικό μάτι συμπληρώνουν το ένα το άλλο...
Βέβαια αν το 'ιστορικό' βαν κουβαλάει εξοπλισμό και έντυπα, είναι μεγάλο φάουλ. -
Αργυρη επειδη ισως παρεξηγηθηκα.. (και σιγουρα εγραψα λιγο 'θολα' μετα απο τις φωτογραφιες που ειδα) αυτο που εννοουσα ειναι οτι η συγκεκριμενη λεσχη μοιραζει πινακιδες με μεγαλη ευκολια σε αυτοκινητα που δε θα πρεπε να εχουν... Και ναι υπαρχουν και απο τις 2 αλλες ,αλλα απο τις προσωπικες μας στατιστικες και φωτογραφιες εδω μεσα οχι σε τετοιο ποσοστο και με τετοια συχνοτητα. Επειδη λοιπον στην ΕΟΟΕ υπαρχουν και αξιεπαινα αυτοκινητα και ιδιοκτητες, για την προστασια τους αλλα και την προστασια ολων που ανηκουν και στις αλλες 2, κατι πρεπει να γινει επιτελους... Ειναι προκληση για τον υπολοιπο κοσμο και θα ναι κριμα να καταργηθουν προνομια των ιστορικων αυτοκινητων επειδη η συγκεκριμενη κυριως λεσχη εκμεταλλευται την κατασταση! Αυτο εννουσα ουσιαστικα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αργυρη επειδη ισως παρεξηγηθηκα...Δεν παρεξηγήθηκες σε μένα...απλά με την παρατήρηση μου θέλησα να βάλω τα πράγματα στην θέση τους...
Για την ΕΟΟΕ όντως θα συμφωνήσω ότι υπερέχει σε παρατυπίες, αλλά αυτή είναι η μισή αλήθεια...
Ξέρεις παλιά είχα ενδιαφέρον να φτιάξω ιστορικά αυτοκίνητα και την απαραίτητη οικονομική άνεση (μάλλον ψυχολογία) και με είχαν μπλοκάρει οι τότε γνωστοί μου...ένας φίλος μαντράς είχε προσφερθεί να με γράψει σε μία λέσχη και να είναι το ένα απο τα δύο άτομα που θα έπρεπε να με προτείνουν. Τότε το βρήκα πολύ γελοίο όλο αυτό το παιχνίδι (της 'κάστας') για να το παίξω και μάλιστα πληρώνοντας και απετράπην. Δεν τα γνωρίζω τα πράγματα καλά (μιλάω πριν ΕΟΟΕ) για να τα στηρίξω με σιγουριά, αλλά έτσι μου είχαν πει.
Αυτό που έχω ακούσει απο πολλά άτομα, είναι ότι η ΕΟΟΕ τάραξε τα νερά και όλοι έγιναν πιο διαλλακτικοί και σταμάτησαν να αισθάνονται οι Γαλαζοαίματοι των ιστορικών οχημάτων...αυτή είναι η άλλη μισή αλήθεια, χωρίς να αναιρει την προηγούμενη. Με λίγα λόγια το πράγμα ξέφυγε, αλλά απο όλες τις λέσχες (περισσότερο απο την ΕΟΟΕ ίσως) -
Πρωτη φορα βλεπω φιατ 1100 στεισον.
mercedes.

mini

Classic Safari