-
Σητεια το εχεται; η κανα αθερινολακο ξεροκαμπο;εχω ριζες και κανω διακοπες σε αυτα τα μερη για αυτο ξερω
-
Μέσα έπεσες. Στο πρώτο χωριό μετά το Παλαικαστρο, Λαγκάδα, πηγαίνοντας προς Ζάκρο-Ξεροκαμπο (εκεί βούτηξα σήμερα...μαγεία!). Ώστε τα ξέρεις τα μέρη μας...
-
O χανδρας ειναι το χωριο μου.αλλα σταματαω εδω γιατι ειμαστε off topic....
-
Πέρασα από κει πριν 5 μέρες ερχόμενος από το χωριό μου, το Καρύδι, προς Ξεροκαμπο. Περιποιημενος ο Χανδρας, κάναμε κ μια στάση στον όμορφο Πύργο στη Βόιλα...
Οφφ τοπικ τέλος. -
Σε εξαιρετική κατάσταση
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
.......
-
Ξεχασμένες φωτο σε κινητό...
-
Γεια σου Αντρικο! Πατρινα αυτα? Δε τα χα πετυχει!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Γεια σου Αντρικο! Πατρινα αυτα? Δε τα χα πετυχει!Όχι δεν είναι Πάτρα. Το Mercedes ήταν μάλλον σε διακοπές σε Αχαία.
-
Σήμερα είδα ένα Innocenti Mini 1001 του 75 αν λέω καλά απ' τις πινακίδες του στο δρόμο το οποίο το είχε ένας παπούλης. Παρ' όλα αυτά η εξωτερική του τουλάχιστον εμφάνιση ήταν σε άριστη κατάσταση και από το λίγο που είδα μέσα ήταν υπέροχο. Γενικά έδειχνε σαν καινούργιο και φαινόταν ότι ήταν μερακλής ο άνθρωπος απ' την κατάσταση που το είχε
-
Έγινε χαμός χθες στη Μαρίνα Φλοίσβου. Αυτοκίνητα διαφόρων εποχών διαγωνίστηκαν ως προς ομορφιά, γνησιότητα, κατάσταση κτλ. Είχα την τύχη να παρεβρεθώ φέτος στο event και να συγκεντρώσω υλικό για όποιον δεν κατάφερε να πάει. Ελπίζω να σας αρέσει το βίντεο, είναι μεγάλο μεν, αλλά νομίζω ότι δεν μου ξέφυγε καμία συμμετοχή (+ υπάρχει στο τέλος bonus υλικό από τα γύρω παρκαρισμένα που δεν διαγωνίστηκαν). Αν θέλετε, like και subscribe καθώς ανεβάζω συχνά automotive stuff από events, αγώνες κτλ.
Enjoy!
-
+bonus εκτός διαγωνισμού την μέρα του κονκούρ λίγο παραδίπλα..
...+ κάποιες μέρες νωρίτερα στο άλλο άκρο της Αττικής η μοναδική Esprit αυτής της γενιάς που έχω δει/ακούσει/διαβάσει στην Ελλάδα
-
Απιστευτα ολα τους!
-
Σήμερα στο δρόμο Alfa Sud του 1978 και Triumph 1200, δεκαετίας 60.
-
-
προ ημερών στην Καλλιθέα
δηλαδή αυτό:
Opel Kadett C Aero 1976-78 ένα από 1200-1300 περίπου κομμάτια, είχε τις πινακίδες του 1978 μάλιστα!
-
300sel 6.3 έγραφε στο καπό.....
-
This post is deleted! -
Μερακλής ο Γάλλος. Με 140 το πήγαινε [emoji38]
-
Που τη πετυχες... Αυτη απο τις λεπτομερειες ειναι γνησια turbo II '86-'90!
Α ρε πατερα γιατι τη πουλησες.. 230 ανετα, τι 140 168 αλογα 30 κιλα ροπη.
Classic Safari