-
-
Εθεαθη την Παρασκευη σε συνεργειο Lotus-Maserati πισω απο το Club 22, στον Νεο κοσμο, ακουσατε ακουσατε..... Miura SV (πορτοκαλι/χρυσο), και Maerati Ghibli SS (κοκκινη).
Μπορει να ειναι ακομα εκει. Αξιζει μια βολτα.
-
-
-
Από την αγαπητή wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Consul
Ford Consul (Granada) (1972–1975)
The Consul name was revived for the small engined Granada with 1996 cc Essex V4 or 2495 cc Essex V6 power units in the UK. In Germany this Ford Consul was offered with a choice of German built Ford engines, starting with the 1680 cc V-4 unit familiar to drivers of the Ford Taunus 17M.[7]In the UK a Ford Consul GT was also offered, featuring the 2994 cc Essex V6 engine providing a claimed 138 bhp. Because it was less well equipped than the similarly powered Granada, it was approximately 1 cwt lighter and correspondingly quicker.[6]
The name was dropped in late 1975 and all the cars became Granadas.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Granada_(Europe)
Ford Granada Mark I (1972–77)
The March 1972 released Granada succeeded the British Ford Zephyr, and the German Ford Taunus, as Ford's European executive car offering. At first, lower models in the range were called the Ford Consul, but from 1975 on they were all called Granadas. The car soon became popular for taxi, fleet and police usage. It was also converted into limousine and hearse versions by the British companies Coleman Milne and Woodall Nicholson...Πρωσοπικά πάντα μου άρεσε η coupe εκδοχή του και κάποια στιγμή θα πάρω ένα. Ελάχιστα πρέπει να χω δει.
Όσο για το λευκό Τζιποειδές δεν είναι Γιαπωνέζικο, από Ρουμάνικο.
Μάλλον πρόκειται για το ARO 240.http://en.wikipedia.org/wiki/ARO_24_Series
Για πες για τη CELICA. Αν εξαιρέσουμε την αεροτομή είναι μια χαρά αμάξι!
-
Για τη celica προδρομε οτι ξερεις ξερω αν ενδιαφερεσαι το ψαχνω μονο να θυμηθω που την ειδα..περιπου θυμαμαι, το στενο το βρισκουμε... Στη πατρα ειναι ολα αυτα..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Είναι ARO 240.
-
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Είναι ARO 240.
241 λόγω οβάλ φαναριών, αν θυμάμαι καλά.
Χρόοονια έχω να δω τέτοια πράγμα έστω και σε φωτογραφία.
-
εγώ δεν θέλω να τα βλέπω τα είχα φάει στην μάπα στην αεροπορία
-
Εγώ έχω δει και συνεχίζω να βλέπω αρκετά.
Ένα είναι παρατημένο στη Λαμία απέναντι από τον Πασιάκο στην Εθνική και ένα ακόμα στην Αιανή Κοζάνης. Και ένα έχει ένας συγγενής μου στο χωριό. Για κάποιο λόγο ποτέ δεν τα συμπάθησα! -
Νονέ όμορφη η CELICA, αλλά τώρα με την απόσυρση και με την κατάσταση που είναι αυτή δεν νομίζω ότι μπορώ να προσφέρω αυτά που θα ζητήσει.
Γενικά να ξέρεις ότι είμαι τσίπης και παίρνω αυτοκίνητα που στοιχίζουν κάτω από χιλιάρικο.
-
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Γενικά να ξέρεις ότι είμαι τσίπης και παίρνω αυτοκίνητα που στοιχίζουν κάτω από χιλιάρικο.Το βαζω με **μπολντ ** αυριο στην υπογραφη μου
-
-
-
-
Αυτό είναι αυτό που βρίσκεται στο Τεχνολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης ε?
Είναι το ίδιο που λέγανε ότι ήταν παρατημένο αναποδα κάπου στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης?Αλήθεια το έταιρο μπλε τι έχει γίνει? Καταστράφηκε?
-
Καλησπέρα είμαι ο xoxos κατά κόσμον (Καραγασλής Τάσος) και είμαι ερωτευμένος με τα Fiat bertone x19.
Αν κάποιος/κάποια έχει καθόλου λεπτομέρειες για κάποιο Fiat bertone x19Θα του ήμουν ευγνώμων.
Το τηλ. μου είναι 6974501556
Το email μου: karagaslistasos@gmail.com -
Classic Safari