-
Ναι, εργοστασιακή απόχρωση! Δεν έχουμε αποφασίσει ακομη αν θα βάλουμε τις ζάντες αλουμινίου που έχω (εμπορίου) η να αφήσω την σιδερένια και να βάλω ψάξω να βρω γνήσια τασια.
Ειναι η δεύτερη φορά που το ανακατασκευάζω, η πρώτη ήταν μόλις είχα βγάλει δίπλωμα αυτοκινήτου.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Τασια, γνησιο το θελω!
-
Έλα ομως που δεν βρίσκω γνήσια....
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
-
Ο χρήστης faos1 έγραψε:
Συλλεκτικό, προ 2 εβδομάδων το είδα ξαφνικά αριστερά μου να κυκλοφορεί αγέρωχο!
Συγγνώμη για το θάμπωμα στις φωτο, αλλά ήμουν σε κίνηση.Νομίζω οτι ειναι κατι σε SKODA, οποιος ξερει ας βοηθησει.
Skoda 110R
-
ευχαριστω
-
Ελευσινα
Αγια Παρασκευη
-
-
Και τα τρία υπέροχα.
Μπράβο στον άνθρωπο που τα διατηρεί. -
Ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες
-
Ελα νονε σε εφτιαξα!!! -
ωραιος!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
[emoji38] ωραιος!Αυτος θα μπορουσε να ειχε τη μερσεντα για ταξιδια και την αλφα για γουστα σε στροφες!!!
-
Φοβερη ποιοτητα κατασκευης και απιστευτη αξιοπιστια το 123 αλλα σαν αμαξι δεν..
-
Βρε σκουρομαζωχτρα παλι μπροστα μου εισαι?
-
Ε οχι αυτη εδω.. καλα καλα youngtimer δεν εγινε ακομα!
-
Peugeot 104
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Datsun 240k
Αψογο corolla ke25
Και κατι σπανιο,για τα ελληνικα δεδομενα παντα..
Εκ πρωτης οψεως φαινεται ενα απλο polski ..στην πραγματικοτητα προκειται για ενα απο τα πρωτα μοντελα που κατασκευαστηκαν πριν το 1972 (με αρκετες μετατροπες βεβαια που το καθιστουν αγνωριστο)..Απο τα ελαχιστα που υπαρχουν στην Ελλαδα και σιγουρα το μονο που εχω δει απο κοντα(μεχρι στιγμης δεν γνωριζα καν οτι αυτα τα τοσο παλια μοντελα ειχαν εισαχθει κανονικα)
Και μια ιδεα για το πως πρεπει να ειναι κανονικα
Youtube VideoXαρακτηριστικο το εσωτερικο,που ειναι ακριβες αντιγραφο του Fiat 1500..
-
Κι αυτό το Ντάτσουν πρέπει να 'ναι ψιλοσπάνιο, πρόκειται ουσιαστικά για Nissan Skyline 4ης γενιάς (C110) σε έκδοση σεντάν και το κορυφαίο 2.4 εξακύλινδρο μάλιστα Απλά τα προς εξαγωγή κομμάτια είχαν σήματα Datsun 160K-180K-240K κλπ
Τα C110 (πιο πολύ τα κουπέ) είναι γνωστά στους κύκλους των ντατσουνόβιων ως 'Kenmeri'
http://www.southernskylines.com/encyclo ... /list.html -
This post is deleted!
Classic Safari