-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ενταξει πες μας ποιον ξερεις απο το ΑΜS γιατι για να επιμενεις για photo προφανος κατι θα ακουσες (καμια μουφα) και περιμενεις με αγωνια την πραγματικη.
Ρε φίλε ποιο είναι το πρόβλημα σου? Πες οτι είμαι εγώ ο αρχισυντάκτης του AMS. Πειράζει? Στα επιχειρήματα μου έχεις να απαντήσεις? Μήπως απαγορεύεται και συντάκτες άλλων περιοδικών να γράφουν εδώ? Σοβαρέψου τουλάχιστον και αντέκρουσε όσα σου λέει ο άλλος. Ακόμα με το μπιμπερό είσαι?
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΑΣΑΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.....ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΟΥΝ Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ.....ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ?
Φίλε τι ποιο μεγαλύτερο επιχείρημα από την φωτογραφία του δισκόφρενου που θα δημοσιεύσει η ΦΙΑΤ? Εσύ από τους 4T πληρώνεσαι η από τη ΦΙΑΤ?
Δεν χρειαζεται να σε πληρωσει καποιος για να πεις το αυτονοητο...αυτο που προσταζει η κοινη λογικη.
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Η κοινή λογική θέλει τη φωτογραφία και από τη ΦΙΑΤ. Τα υπόλοιπα είναι ποδοσφαιροποίηση....
-
καταπληκτικο αυτο το θεμα, ποδοσφαιροποιηση κατα τα προτυπα ISO οπως και το πεδιο μετρησεων... Ακακιε τα μακαρονια να ειναι ΜΙΣΚΟ..
ρε δεν πατε καλα εκει περα. Παλαιοτερα το bravo εβγαζε 676 αλογακια στην ροδα, τωρα αυτο, αυριο προβλεπω νεο σκανδαλο......Τα σχεδια του 500 εκλαπησαν απο την BMW..
σας βλεπω δωρεαν στα καπη να σας μοιραζουν..
-
Εσείς στο AMS έχετε ξεπεράσει κι αυτόν ακόμα τον Πινόκιο![/url]
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Καλά χαζός είσαι? Αν όντως υπάρχει τέτοια φωτό, περιμένεις να την δείξει η Fiat η οποία υποτίθεται αμύνεται στις κατηγορίες? Και γιατί δεν την δείχνει το περιοδικό το οποίο και είναι ο κατήγορος?
Την έδειξε. Η ΦΙΑΤ οχι. παιδιά μη ποδοσφαιροποιείτε την αυτοκίνηση για να είμαστε όλοι σοβαροί καποτε. Δε τα έχω βάλει με τη ΦΙΑΤ. Με αυτούς που θεωρούν το χρήμα πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τα είχα και θα τα έχω.
Ποια φωτογραφία; Την πλήμνη της Toyota; Σοβαρολογείς; Τράβα να βάλεις εκεί τη ζάντα και τα μπουλόνια οποιουδήποτε Fiat να δούμε, ταιριάζουν;
Γιαυτό σου λέω μετά ρε φίλε για πρόβλημα αντίλειψης...
Για φωτογραφία που θα βγάλει η ίδια η ΦΙΑΤ από το αυτοκίνητο της δοκιμής μιλάμε στο δισκόφρενο για να αποδείξει οτι αυτή του AMS είναι από άλλο αυτοκίνητο...όπως ισχυρίζεται...ΕΜΜΜΠΠΠΠΡΡΡΡΡΡ Σαλάγατα τα πρόβατα......
-
Εσείς στο AMS έχετε ξεπεράσει κι αυτόν ακόμα τον Πινόκιο![/url]Αιντεεεεε καλάααααα. Ξέρεις έχω και Samsung κινητό. Εϊναι καλύτερο από τα ΝΟΚΙΑ..... Τα παίρνω και από τη SAMSUNG.... πουλ πουλ πουλ οι κοτούλες.....
-
όχι μόνο δεν θα πάρουν διαφημιστικό πακέτο εκει στο AMS αλλά τους βλέπω να ξηλωνονται να πληρώσουν και τα δικαστήρια...
Ειναι κακή εποχή να δουλέβεις στο AMS....
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Η κοινή λογική θέλει τη φωτογραφία και από τη ΦΙΑΤ. Τα υπόλοιπα είναι ποδοσφαιροποίηση....
Και εγώ λέω ότι είσαι gay και άμα θες μπορώ να σηκώσω μιά πολύ κοντινή φωτογραφία με τον ξεχειλωμένο σφιχτήρα σου (αλλά θα είναι από κινέζο gay, γιατί αυτήν την φωτό βρήκα πρόχειρη). Η κοινή λογική λοιπόν λέει ότι πρέπει μετά να μας δείξεις και συ μιά φωτογραφία με τον σφιχτήρα σου σε ντούρα κατάσταση, γιατί αλλιώς είναι ποδοσφαιροποίηση...
-
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
Γιαυτό σου λέω μετά ρε φίλε για πρόβλημα αντίλειψης...
Για φωτογραφία που θα βγάλει η ίδια η ΦΙΑΤ από το αυτοκίνητο της δοκιμής μιλάμε στο δισκόφρενο για να αποδείξει οτι αυτή του AMS είναι από άλλο αυτοκίνητο...όπως ισχυρίζεται...ΕΜΜΜΠΠΠΠΡΡΡΡΡΡ Σαλάγατα τα πρόβατα......
Σου έβγαλα εγώ φωτογραφία από άκρο Fiat 257mm, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η φωτό της AMS είναι άσχετη τελείως? Μέχρι και ότι είναι από Toyota σου είπα, ούτε αυτό το κατάλαβες? Εσύ θα μας δείξεις φωτό του σφιχτήρα σου να βεβαιωθούμε ότι δεν είσαι gay?
-
Άντε και εις ανώτερα! Το επόμενο σκάνδαλο που θα βγάλετε τι θα έχει; Μήπως ότι κάποια κλωστή στις ακριβές εκδόσεις της Brera προήλθε από μεταξοσκώληκα που υπέστη σεξουαλική παρενόχληση από τζιτζίκι;
Φαντάζομαι κιόλας τον πηχιαίο τίτλο σας και το κείμενό σας:
Η ALFA ROMEO ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΕΝΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΛΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ!!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;
Κατά τη διάρκεια τυποποιημένων κατά ISO 69692 μετρήσεων και δοκιμών που κάνουμε για την τοξικότητα και οικολογικότητα (sic) των υλικών που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα, βρήκαμε ότι η νέα Alfa Romeo Brera 3.2 Q4 MY2008 χρησιμοποιεί για τη ραφή των δερμάτινων επενδύσεών της, αντί για βαμβακερές ή πολυεστερικές κλωστές, παράλογα ακριβό φυσικό μετάξι. Κατά τη διάρκεια των αναλύσεών μας, βρήκαμε ίχνη DNA άλλου ζώου. Περαιτέρω εξετάσεις - πάντα πιστοποιημένες κατά ISO - έδειξαν ότι το γενετικό αυτό υλικό ανήκε σε τζιτζίκι, το οποίο ΒΙΑΣΕ τον καημένο μεταξοσκώληκα κατ'εντολήν του ίδιου του προέδρου της Alfa Romeo!
Επιτέλους, ως πού θα φτάσει η παρακμή, ο σαδισμός, η διαστροφή και η ματαιοδοξία των ανθρώπων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας; Πώς είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τη σεξουαλική κακοποίηση εντόμων; Η PETA γιατί δεν κάνει τίποτα; Οι ενώσεις καταναλωτών γνωρίζουν τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες του Άουσβιτς εντόμων που έστησαν οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι της Alfa Romeo;
Θέτουμε υπόψιν των αναγνωστών μας ότι ενημερώσαμε έναν κλητήρα της αντιπροσωπείας Κάτω Τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρας για τα ευρήματά μας και ακόμα, τρεις μέρες τώρα, περιμένουμε απάντηση από το εργοστάσιο! Αυτό είναι απαράδεκτο και αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν, σε αντίθεση με ό,τι έκανε η Mercedes με την Α-Class που ανταποκρίθηκε αμέσως και η αντίδρασή της διδάσκεται σήμερα σε όλα τα Προγράμματα Σπουδών Επιλογής της Ελλάδος, με πρώτο απ'όλα το τμήμα Πυρηνικής Οδοντιατρικής.
Προσέξτε τη φωτογραφία της κατσαρίδας...
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ναι ρε φιλε αλλα αν εγω ειχα μπραβο χανω απο την μεταπωληση με αυτες τις @@ριες που γραφουνε οποτε εχω ενομο συμφερων.Εγώ νόμιζα πως στα ιταλικά η μεταπωλητική αξία μειώνεται από τα αρνητικά σχόλια που γράφονται στα forums...
-
Σ'όλη τη δεκαετία του '80 κυκλοφορούσαν ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!...
Δυο από τα πιο χαρακτηριστικά ήταν τα VW Golf 1.050 κα VW Jetta Invader. Εξοπλισμένα με κινητήρες 1050 κυβικών εκατοστών και μόλις σαράντα ίππων
....
Έτσι, για να βγάλω κι εγώ ένα δημοσίευμα κίτρινο και σκανδαλοθηρικό, αλλά βασισμένο σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Αναδημοσιεύστε το όπου γουστάρετε.
Εκνευρίζομαι ιδιαίτερα, όταν κάποιος, κατηγορεί και καταδικάζει συλλήβδην έναν τρίτο*, ενώ ο ίδιος δεν είναι ενημερωμένος και γράφει ανακρίβειες, μόνο και μόνο για να προκαλέσει εντυπώσεις.
Στο Golf I ο κινητήρας 1.1 απέδιδε 45KW (60άλογα), ενώ ο πιο αδύναμος κινητήρας, ήταν ο 1.3 με ισχύ 41KW (55άλογα)
Το Jetta 1.1, παρήγαγε 50-55άλογα.*πρόσωπο, όμιλος, εταιρία, etc.
-
Ο χρήστης asteris έγραψε:
Και εγώ λέω ότι είσαι gay και άμα θες μπορώ να σηκώσω μιά πολύ κοντινή φωτογραφία με τον ξεχειλωμένο σφιχτήρα σου (αλλά θα είναι από κινέζο gay, γιατί αυτήν την φωτό βρήκα πρόχειρη). Η κοινή λογική λοιπόν λέει ότι πρέπει μετά να μας δείξεις και συ μιά φωτογραφία με τον σφιχτήρα σου σε ντούρα κατάσταση, γιατί αλλιώς είναι ποδοσφαιροποίηση...
asteris, φοβερός!!
-
RespeK @ asteris!!!
-
Too easy!
-
Καλά έχω λυθεί στα γέλια! Πάντα τέτοια!!
-
-
Το topic γιατί μένει ανοιχτό? Ειδικά όταν γίνεται της παραπληροφόρησης εδωμέσα, όπως και στο AutoTriti.
-
Γουστάρουμε να τα χώνουμε στα τσουτσέκια της ειδικής δημοσιοκαφρίας.
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων