-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δες το και οικολογικά: όσο λιγότερα τεύχη του AMS κυκλοφορούν, τόσο περισσότερα δέντρα τη βγάζουν καθαρή. Αν μου έθετες ως δίλημμα τι προτιμώ να έχω, 15 δέντρα σε κάποιο σημείο του πλανήτη (ει δυνατόν στο άδειο οικόπεδο απέναντι από μένα) ή μερικά τεύχη του AMS, προφανώς θα διάλεγα τα δέντρα.Αμα το δούμε έτσι και τα δέντρα είναι πιθανό να καούν και να γίνουν στάχτη. Άρα προκειμένου να γίνουν όλα στάχτη, καλό είναι να γίνει ένα μέρος αυτών χαρτί, το οποίο ανακυκλώνεται και σου μένει και κάτι.
-
Ξέρω πού το πας, αλλά το AMS δεν είναι και πολύ καλό σα χαρτί υγείας.
-
Μη μου πεις οτι το έχεις δοκιμάσει!!!
-
Δε σου'χει έρθει ποτέ ανάγκη στο σκοπέτο δηλαδή; Άμα σου'ρθει, θα σκουπιστείς μ'ό,τι βρεις. Στον καιρό του πατέρα μου χρησιμοποιούσαν και καλαμποκόφυλλα.
-
Ξέρω πού το πας, αλλά το AMS δεν είναι και πολύ καλό σα χαρτί υγείας.Παραείσαι υπερβολικός. Τότε θα έπρεπε όλες οι εκδόσεις να τύπωναν συγκεκριμένες ποσότητες περιοδικών/εφημερίδων κάθε μήνα βάσει παραγγελιών των αναγνωστών τους, ώστε να μην μένουν απούλητα τεύχη και να μην χαραμίζεται άδικα χαρτί.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Aν νόμισες πως ένα εργοστασιακό σύστημα φρένων μπορείς να το βελτιώσεις χωρίς να του αλλάξεις όλα τα υποσυστήματα, η άγνοιά σου φταίει.
Για να δουλέψουν σωστά τα μεγαλύτερα φρένα θέλουν και μεγαλύτερη τρόμπα. Χωρίς αυτήν το όφελος είναι περιορισμένο.Η Fiat σαφώς και δεν έβαλε μεγαλύτερα φρένα για λόγους κόστους.
Eιδες που μαλον εχω δικιο.
Για να δουλεψουν τα μεγαλυτερα εμβολα χρειαζεται αλλαγη σε υποσυστηματα π.χ. τρομπα τρομπα,οπως λες.
Το αν θα αυξησεις την διαμετρο του δισκου ή και την επιφανεια του τακακιου δεν εχει να κανει με την τρομπα αφου και στις 2 περιπτωσεις του bravo,μιας και γι'αυτο λεμε,οι δαγκανες εχουν 54mm εμβολο!
Φιλε μην την ψαχνεις στην θεωρια,η πραξη μετραει.Και επιμενω οτι δεν ειναι λογο κοστους.
Ρωτα σε μια fiat ποσο εχει το ενα σετ και ποσο το αλλο.
Αντε να εχει καμια 100euro διαφορα στον πελατη.
Κοστος αυξημενο εχουν τα πισω δισκοφρενα σε μια εταιρια σε σχεση με τα ταμπουρα,ασε που τα ταμπουρα τα κρατανε ακομα γιατι εχουν και καλυτερο κερδος μακροπροθεσμα. -
Aυτό ήταν bug του comment generator;
italo... (26/11/2007, 21:50)
EIMAI KATOXOS FIAT 7XPONIA KAI SYNEXIZO H FIAT EINAI MAGALI ETAIRIA KAI ME MEGALI PARADOSI STA FRENA PISTEUO OTI EINAI MIA ATUXH STIGMH
italo... (26/11/2007, 21:19)
NTPEPOMAI POU EIMAI KATOXOS FIAT AN ZOUSE O ANIELI THA EIXAN PAEI OLOI SPITIA TOUS( Μπορεί να είναι italoLOVER και italoHATER )
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Aυτό ήταν bug του comment generator; -
Τι εννοώ; Κάθε φορά κάθεσαι και σπαταλάς θερμίδες να μαζεύεις τη φυλλάδα απ'το γραμματοκιβώτιό σου.Το μαζεύει η μητέρα μου
Δες το και οικολογικά: όσο λιγότερα τεύχη του AMS κυκλοφορούν, τόσο περισσότερα δέντρα τη βγάζουν καθαρή. Αν μου έθετες ως δίλημμα τι προτιμώ να έχω, 15 δέντρα σε κάποιο σημείο του πλανήτη (ει δυνατόν στο άδειο οικόπεδο απέναντι από μένα) ή μερικά τεύχη του AMS, προφανώς θα διάλεγα τα δέντρα.
Θα πάνε στην ανακύκλωση κάποια στιγμή... στο σπίτι το σύστημα της ανακύκλωσης δουλεύει σε υπερεντατικούς ρυθμούς ελέω της μητέρας μου
-
frage... (24/11/2007, 16:53)
ΤΟ FIAT COUPE 1800 ΜΕ 130 ΑΛΟΓΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΙΣΚΩΝ 257 ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ 240 ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ BRAVO ΜΕ 90 ΑΛΟΓΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
Απάντηση:
To Bravo ειναι 400 κιλα βαρύτεροκαλά το coupe ήταν 800 κιλά??
-
1180 κιλά ζύγιζε το Coupe 1800
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
ΤΟ FIAT COUPE 1800 ΜΕ 130 ΑΛΟΓΑ ΕΙΧΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΙΣΚΩΝ 257 ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ 240 ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ BRAVO ΜΕ 90 ΑΛΟΓΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
Απάντηση:
Μωρέ, άμα θέλει το autotriti στο κάνει 700 κιλά φορτωμένο και με γεμάτο τεπόζιτο ΚΑΙ το παγούρι των υαλοκαθαριστήρων!
Οχι παίζουμε, δεν ξέρει το autotriti και ξέρουμε εμείς!
-
αν έχουν τα @@ οι συντάκτες του autotriti και του ams να έχουν ένα forum ανοιχτό σε οποιαδήποτε άποψη όπως των 4Τ..υπενθυμίζω ξανά ότι η δικιά μου η άποψη δεν δημοσιεύτηκε στο site τους..
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_Coupé
Έχουμε και λέμε:
Fiat Bravo 1.4 16v = 1205kg
Fiat Coupe (το ελαφρύτερο) = 1250kg1205 - 1250 = 400
Έχουν δίκιο
-
μπήκα και διάβασα λίγο τα σχόλια που αφήνουν και οι απαντήσεις που δίδονται...
κόλαση...κοινώς άρες μάρες κουκουνάρες...
-
ένα παληκάρι ανέφερε ότι έχει τα ίδια φρένα σε Fiat Coupe...έχεις ελαφρύτερο του λένε...
-
ένας άλλος ανέφερε το Μαρέα-σκάνδαλο...το παραδέχθηκε 3 μήνες μετά λένε η fiat...
άντε βγάλε άκρη...
-
-
Που είναι οι βατραχάνθρωποι; ΟΕΟ...
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
Απάντηση:
OMG....!!!
-
Μετά από αυτό, όποιος πιστεύει ότι το AMS λέει αλήθειες είναι άξιος της μοίρας του.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Απάντηση:
OMG....!!!
Στο οτοτριτη τα μαθηματικα παυουν να ισχυουν
30%
30%
30% -
To AMS μετραει το βαρος του bravo με 4 ατομα και αποσκευες και το βγαζει περιπου 1700Κg, οπως διαβασα σε καποιο σχολιο που βαριεμαι να ψαξω...
Στη δοκιμη βεβαια ηταν μονο ο οδηγος...
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων