-
εγω ειχα παρει εναν της Oregon Scientific απο ενα μαγαζι στην ομονοια. Με το που βγαινεις απο τον σταθμο του μετρο, στην 'πανω' μερια (προς Συνταγμα, δηλαδη) διπλα απο το καταστημα swatch..
Σχετικα ακριβος ηταν, με ενα ασυρματο θερμομετρο εξωτερικου χωρου που εδινε σημα στον σταθμο μεσα..
Εναλλακτικα, γιατι δεν κανεις μια ερευνα σε καποιο online καταστημα?
Εγω αν ψαχνομουν τωρα για κατι τετοιο, στο νετ θα εψαχνα πρωτα... -
Στο e-shop μερικοί άλλης μάρκας: http://www.e-shop.gr/PER_gadgets_weather.phtml
Και το media-markt, όπως και το attica σε κάποιο επίπεδο, έχει κάποιους της Oregon Scientific, αλλά είναι όντως λίγο τσιμπημένοι αυτοί.
-
OK Ευχαριστω!
-
Ψ%λ$καιρος!
-
Τελικα βρηκα ενα σταθμο της γαλλικης ΟΤΙΟ,με δυο ασυρματους μετρητες.Μετραει θερμοκρασια , υγρασια και ατμοσφαιρικη πιεση.
Τον αγορασα στο Media Markt.Ειχε μεγαλη ποικιλια απο σταθμους !Μου εκανε μεγαλη εντυπωση αλλα ειχε ακομα και κανονικους μετεωρολογικους σταθμους με ανεμομετρα & βροχομετρα!Επισης το παιδι που με βοηθησε φανηκε να γνωριζει αρκετα το θεμα! -
με προλαβες.. Ημουν προχθες σε ενα media markt και επαθα πλακα απο το ποσα πολλα και διαφορετικα μοντελα ειχε!
ποσο σου πηγε? -
110 ευρω.
Παντως ειδα μεγαλη διαφορα στην εξυπηρετηση στο Media Markt σε σχεση με αλλα παρομοια καταστηματα. -
Κοζάνη χθες βράδι.
http://imageshack.gr/view.php?file=6iqr ... y4vr6o.jpg
http://imageshack.gr/view.php?file=7p6v ... q0bu9k.jpg -
ρε παιδιά, αυτά τα 'μηχανακια' που μετρανε θερμοκραασίες πιέσεις και υγραασίες ε΄΄ιναι αξιοπιστα? Οι μπαταριες που θέλουν αντέχουν ή θελουν καθε μηνα αλλαγή?
-
Εγω που εχω ενα πάντως, μια φορά το χρόνο αλλάζω μπαταρίες.
-
jesus
3-5ΠΗΓΑΔΙΑ Χ/Κ*...... 10/01/2009 .... 22:20 .... -03° C
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ*...... 10/01/2009.........23:00.... -03° C
ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ Χ/Κ*.... 10/01/2009....22:00 ...-02° C -
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
jesus3-5ΠΗΓΑΔΙΑ Χ/Κ*...... 10/01/2009 .... 22:20 .... -03° C
ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ*...... 10/01/2009.........23:00.... -03° C
ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ Χ/Κ*.... 10/01/2009....22:00 ...-02° CΤην Τετάρτη που μας πέρασε πήγα στο αεροδρόμιο Κολωνίας-Βόννης και άκουσα στο ραδιόφωνο την τρελή θερμοκρασία -20°C !!!
Μια χαρά είστε στην Ελλάδα!
-
Καβύλη Ορεστιάδας...
10/01/2009.... 08:30.... -08oC
11/01/2009.... 03:00.... -11oC
11/01/2009.... 08:30.... -07oCΑυτά είναι...
Εσωθερμικό, φανέλα, κοντομάνικο, μπλούζα, χιτώνιο και τζάκετ και από κάτω εσωθερμικό και παντελόνι. Απαπαπα κρύοοοοοοοοοοο
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καβύλη Ορεστιάδας...Αυτά είναι...
Εσωθερμικό, φανέλα, κοντομάνικο, μπλούζα, χιτώνιο και τζάκετ και από κάτω εσωθερμικό και παντελόνι. Απαπαπα κρύοοοοοοοοοοο
Το ' 97 μας δίναν και κάπες και φορούσαμε από πάνω με τέτοιες θερμοκρασίες στη σκοπιά(καύσιμα-όρχο) και κάναν τις σκοπιές ανά μία ώρα. Τωρα δεν έχει τέτοια;
-
Σκοπιές δεν κάνουμε... διαβιβάσεις γαρ
Οι σκοπιές πάντως ναι έγιναν μονόωρες τις πολύ κρύες μέρες, ενώ οι περισσότεροι επόπτες επέτρεπαν και τα full face σκουφάκια επιπλέον των κασκόλ και των γαντιών. Κάπες όχι δεν φορούσε κανείς.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κάπες όχι δεν φορούσε κανείς.Στην Κομοτηνή οι κάπες ήταν μέσ'την μπίχλα και δεν τις φορούσε κανείς.Τις είχαμε μόνο για να τις βάζουμε σαν επένδυση πάνω στο αυτοσχέδιο σκαμνάκι που βρήκαμε στη σκοπιά από τους παλιούς ούτως ώστε να μην κρυώνει ο κώλος μας
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Κάπες όχι δεν φορούσε κανείς.
Στην Κομοτηνή οι κάπες ήταν μέσ'την μπίχλα και δεν τις φορούσε κανείς.Τις είχαμε μόνο για να τις βάζουμε σαν επένδυση πάνω στο αυτοσχέδιο σκαμνάκι που βρήκαμε στη σκοπιά από τους παλιούς ούτως ώστε να μην κρυώνει ο κώλος μας
+1
Τα ίδια και στον Έβρο.
-
Πολύ ομίχλη στην Ορεστιάδα σήμερα. Οδηγώντας έβλεπα δεν έβλεπα στα 10 μέτρα μπροστά μου. Αν γυρνώντας στο στρατόπεδο η ορατότητα είναι ακόμα χειρότερη δε θα έχω ξαναοδηγήσει ποτέ σε τόση ομίχλη.
-
Ασχολείται κανείς με τον καιρό σε καθημερινή βάση ??? κανένας τρελλαμένος ερασιτέχνης μετεωρολόγος ??? pm me !!!!
Μετεωρολογικά