-
Επειδή εχει πέσει πολύ τσαντίλα και γράφονται πολλά απο αυτούς που δεν χαιρονται με τα πρωταθλήματα της Ferrari ενα βιντεάκι ειδικά για αυτούς...
-
Τι να πω...και από που ν'αρχίσω! Είμαι τρομερά συγκινημένος με αυτό πρωτάθλημα. Πραγματικά...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕ το περίμενα! Ήρθε από το πουθενά...να μας δείξει ότι τελικά ΥΠΑΡΧΕΙ Θεός. Ότι όλα αλλάζουν...και όλα γυρίζουν!!!
Σε μια χρονιά που η McLaren 'αντέγραψε'...μηδενίστηκε με 'κλεμμένο' μονοθέσιο, know how, στρατηγικές και πολλά άλλα...τη πάτησε στο τέλος με την τρομερή αλαζονία...και τελικά έπαθε αυτό που έπρεπε!!! Έφυγε από τη Βραζιλία με ένα απόλυτο 0! Ένα τίποτα!!!
Μπράβο στον Χάμιλτον πάντως για το νεύρο...το πείσμα και τις ικανότητες που έδειξε σε αυτή τη σεζόν...μια μούτζα στον Αλόνσο που τελικά δε κατάφερε τίποτα (δις παγκόσμιος )...και άλλη μια μούτζα στον Ντένις που τον πόνεσε πολύ!
Αυτή είναι η χρονιά της Ferrari! Είναι η χρονιά του Κίμι που αν και μετά από εγκαταλείψεις...αν και μετά από το πλεονέκτημα της McLaren...σε μια πίστα που είχαμε μόνο soft/super soft όπου συνήθως με τέτοια ελαστικά κέρδιζαν οι McLaren...στη ΠΡΩΤΗ κιόλας χρονιά του Κίμι...πήρε το πρωτάθλημα!!!!
ΈΤΣΙ!!!! ΜΠΡΑΒΟ Κίμι!!!! Μπράβο στη Ferrari!!! Μπράβο στην ομάδα και στη σκληρή τους δουλειά να φέρουν τα πάνω, κάτω...και να μην εγκαταλείπουν τη μάχη!!
-
Ο χρήστης Spinos7 έγραψε:
ρε μλκες τι πανηγυριζετε ? , με team orders το πηρατε παλι .
καλα χαλάρωσε λίγο εσυ...
εκτος του οτι εχω δικιο , κανω πλακα , απλα ηθελα να δειξω τη ματαιοτητα της σημερινης καταστασης
-
1oν. Πανάξιος πρωταθλητής ο Kimi. Είναι ο μόνος με 6 νίκες έναντι 4ων, και ο μόνος με 2 Εγκαταλείψεις από μηχανικό πρόβλημα
Ο LH είχε επίσης 2 αγώνες που δεν βαθμολογήθηκε, αλλά με δικιά του υπαιτιότητα (ή της ομάδας του).
Ο alonso είχε μόνο μια εγκατάλειψη με ατύχημα!
Ο Μασσα είχε μια εγκατάλειψη από ατύχημα και μια μαύρη σημαία!2ον. Πολλά μπράβο στον Hamilton. Πολλοί είχανε την τύχη να είναι σε κορυφαίο μονοθέσιο (irvine/barichello, coulthard, κλπ) και μάλιστα χωρίς να είναι ρούκις, αλλά ούτε κατά διάνοια καταφέρανε **αυτό που κατάφερε ο LH, με συνοδηγό τον δις!! **
Και είναι λογικό 20 χρονών παιδί να λυγίσει υπό πίεση όπως σήμερα στην εκκίνηση, και είναι θαύμα που δεν λύγισε και σε άλλουε αγώνες!
Αν έχει το μυαλό στο κεφάλι του θα κάνει μεγάλη καριέρα!Μπράβο του!
Ο FA έδειξε επίσης ότι είναι μεγάλος οδηγός, προσαρμόστηκε γρηγορότερα από τον KR, και είχε και μεγαλύτερο ανταγωνιστή (LH>FM) και μια ομάδα που αν δεν τον υπονόμευε σίγουρα δεν τον βοήθησε!
Ελπίζω του χρόνου να δυναμώσει και μια 3η ομάδα(BMW? Renault?) να πάει εκεί ο δις, και να έχουμε ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα!
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
εκτος του οτι εχω δικιοΒασικα ξερεις τι ακριβως εχεις...
-
Εχουν πλακα παντως ολοι αυτοι που ελεγαν οτι το πρωταθλημα ειναι καπλικο κ στημενο να το πανηγυριζουν με τετοιο τροπο....
Μπραβο στον kimi.
Μπραβο στην McLaren που εχασε το πρωταθλημε με τετοιο τροπο.
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
1oν. Πανάξιος πρωταθλητής ο Kimi. Είναι ο μόνος με 6 νίκες έναντι 4ων, και ο μόνος με 2 Εγκαταλείψεις από μηχανικό πρόβλημαΕιχε κ την εγκαταληψη στο Monaco.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Τώρα με αποστόμωσες απίστευτα αξιόπιστη πηγή!
Το άλλο με το σεισμό δεν το πίστεψες;Τελικά το weather.com βγήκε αξιόπιστο!
Έτσι για την ιστορία...
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
εκτος του οτι εχω δικιο
Βασικα ξερεις τι ακριβως εχεις...
βασικα θα παρακαλουσα οταν γινονται quote , να κανετε ολο το κειμενο.
2ον δε καταλαβαινω γιατι ολη αυτη η επιθεση εγω χαιρομαι που το πηρε ο κιμις
-
WORLD CHAMPIONS 2007
-
Ρε παιδιά ας το παραδεχτούμε.
Χαρήκαμε που το πήρε ο Kimi επειδή έχει τα χρώματα μας.
Δεν θα ήθελα να δω ένα μαύρο να κατακτά το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Δεν είμαι ρατσιστής αντιθέτως υποστηρίζω τον Hamilton αλλά όχι και για πρωτάθλημα.
Παντού υπάρχουν όρια... -
-
Όλα τα λεφτά η εμβόλιμη φωτογραφία του Michael...
-
Ο χρήστης Sapilas έγραψε:
Ρε παιδιά ας το παραδεχτούμε.
Χαρήκαμε που το πήρε ο Kimi επειδή έχει τα χρώματα μας.
Δεν θα ήθελα να δω ένα μαύρο να κατακτά το παγκόσμιο πρωτάθλημα.
**Δεν είμαι ρατσιστής **αντιθέτως υποστηρίζω τον Hamilton αλλά όχι και για πρωτάθλημα.
Παντού υπάρχουν όρια...ΟΟΟΚ...
Ωραίος Σκοτζέζος!!!
Όλα τα λεφτά ο Michael... ....μας λείπει...
-
WORLD CHAMPIONS 2007!!!!
-
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
WORLD CHAMPIONS 2007
πάμε πάλι!!!!!!!!!!!!!
WORLD CHAMPIONS 2007!!!!!OEOEOEOEOEO
-
Τα σέβη μου στον κ. Carlos Garcia. Αποστολή εξετελέσθη senior.
Κύριε Todt, καρφώνεστε... χαμογελάστε και λιγάκι.
Ρε μάγκες, λίγη σαμπάνια στο παιδί, κρίμα... (το 'χει ανάγκη!)Στο επόμενο επεισόδιο του Lost:
οι 'χαμένοι' βρίσκουν χαμένα δευτερόλεπτα στην χαμένη κρύπτη και οι 'άλλοι' αναγκάζονται σε ανέλπιστη οπισθοχώρηση.'I should have never trusted Hollywood'
(system of a down) -
Επίσης είναι **αθλιότητες **αυτά που ειπώθηκαν στην μετάδοση και μάλιστα από υπέυθυνα χείλη .
Στο ποδόσφαιρό μπορείς να το στήσεις και να κερδίσεις.
Στην φόρμουλα παίζουν ρόλο ο καιρός, τα μηχανικά προβλήματα, κάποιο **τρακάρισμα **που θα σου κάνουν, ένα οδηγικό λάθος.
Δεν γίνεται να φτάσεις να πέρνεις με 1 βαθμό το πρωτάθλημα και να λες ότι εδώ και 4-5 αγώνες είχες μαγειρέψει τα αποτελέσματα.
Στην μόντσα η Ferrari ήταν επίσης αιώνες πίσω όπως ήταν σήμερα η Mclaren. 'Άρα δεν στέκει το επιχείρημα ότι η απότομη πτώση της mclaren είναι αποτέλσμα συμφωνίας
Στους 2 από τους 3 αγώνες έβρεχε.
Το ατύχημα του alonso στην Ιαπωνία, ήταν συνομωσία?Και καλά αν τρακάραν ο kubicaς, με τον rosberg?
Aν έσπαγε κανά μοτερ της Ferrari?Είναι τόσοι οι αστάθμητοι παράγοντες που δεν δικαιολογούνται τέτοια πράγματα.
-
Του χρόνου πάλι παίδες.
ΒΕΝΤΟΥΖΑ!Α! Για να μην ξεχάσω. Σε όσους είδαν 'περίεργο' το φετινό πρωτάθλημα της Φερράρι και του Ραϊκόνεν (και του Μάσσα. Είναι ΠΟΛΥ ωραίος ο μικρός, κι ας τον πίστεψαν ελάχιστοι): ΒΕΝΤΟΥΖΑ!
ΥΓ: έχω αρχίσει να γουστάρω την ψύχρα στις εκδηλώσεις του Ραϊκόνεν. Προτιμώ το 'ιταλικό' στιλ του Σούμι, αλλά αυτό του Κίμι στέλνει εχθρούς και φίλους αδιάβαστους. Μια χαρά
-
-
edit
Επίσημο thread: GP Bραζιλίας - Ιnterlagos 2007