-
Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος.Εχω ενα mini cooper S του 2003.Ηθελα να μου πει οποιος ξερει πως μπορω να το χαμηλωσω με τον καλυτερο τροπο.Μονο αλλαγη ελατηριων αρκει?η πρεπει να αλλαχτουν και τα αμορτισερ?και τι μαρκα απ το καθενα θα ταν καλυτερο να βαλω?
-
S φίλου, που το πήρε πρόσφατα μτχ, δακρύζει η τρόμπα υψηλής. Παίζει καμία επισκευή? Αν όχι, αγορά παίζει μόνο μέσα από την mini/bmw?
-
Το μινι εφτασε τα 70000χμ και ειναι η ωρα για το Inspection II.Λεω να παω εκτος αντιπροσωπειας,για λογους οικονομιας.Βρηκα ενα εξειδικευμενο στο Ψυχικο ,δυο τετραγωνα απο την Κηφισιας .Εχει κανεις καμια αποψη?
-
Γνωριζει κανεις αν αλλαζοντας τον δισκο - πλατω στο S με εργωστασιακα παλι, μαλακωνει ο συμπλεκτης???
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Γνωριζει κανεις αν αλλαζοντας τον δισκο - πλατω στο S με εργωστασιακα παλι, μαλακωνει ο συμπλεκτης???Απ'οσο θυμάμαι όχι... τουλάχιστον όχι αισθητά...
-
Aν ο προηγούμενος έχει αρκετά χιλιόμετρα πάνω του, τότε η διαφορά συνήθως είναι αισθητή. Όχι στο κουπερ συγκεκριμένα, σε όλα τα αμάξια.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν ο προηγούμενος έχει αρκετά χιλιόμετρα πάνω του, τότε η διαφορά συνήθως είναι αισθητή. Όχι στο κουπερ συγκεκριμένα, σε όλα τα αμάξια.Αυτο συμβαινει γιατι εχει μικρυνει το παχος του υλικου τριβης?? του δισκου?? η μηπως απο την χρηση το ελατηριο επαναφορας αλλαζει ιδιοτητες?. Εχει υδραυλικο συστημα (τρομπα) για την κινηση του συμπλεκτη?
-
Γειά σας έχω μια απορία πως πλένεται ή μασκα του cooper s r56 γιατι μου μένει παντα μισοπλυμένη?
ευχαριστώ
-
τι εννοεις μισοπλυμενη?
οτι μενουν θαμπαδες απο τη σαπουναδα στο νικελ?
-
Οχι στα νικελ αλλα στά οκτάγωνα που εχει μπροστα
-
Πάρε ένα μικρό σκουπάκι (μοιάζει με πολύ χοντρό πινέλο) για να την πλένεις καλά.
-
γενικα με τι πλενεις?
εχεις βουρτσα?
-
Εχω ενα cooper S '06.Οταν στριβω το τιμονι σχεδον τερμα,με πολυ λιγα χιλιομετρα,κανει ενα θορυβο σαν να ακουμπαει η ροδα στο φτερο!!Φυσικα αυτο δεν συμβαινει γιατι το εχω τσεκαρει..Στην αντιπροσωπεια μου λενε οτι κανουν ολα ετσι,επειδη εχουν μπλοκε διαφορικο μπροστα!!Σ'ενα αλλο εξουσιοδοτημενο που αλλαξα προσφατα λαδια,μου ειπαν οτι πρωτη φορα βλεπουν τετοιο πραμα και να το αφησω εκει λιγες μερες να το τσεκαρουν..!!Δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα ο θορυβος,αλλα θελω να μου πει καποιος που εχει ιδιο,αν κανει τετοιο θορυβο...????
Υ.Σ:Δεν εννοω τον ηλεκτρικο θορυβο που κανει το τιμονι,οταν τερματιζει δεξια ή αριστερα.
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ PLEASE!!!!!!!!!! -
Μπορει να θελει γρασομα η αντιστρεπτικη και αυτο ηταν ολο
Υποθεση κανουμε -
Βασικα μην τερματιζεις ποτε το τιμονι ..... και ολοι οσοι εχουν ηλεκτρικο η ηλεκτρουδραυλικο καλο ειναι να αποφευγουν να στριβουν καν πριν παρει μπροστα το αυτοκινητο και λειτουργησει για τουλαχιστον 4 με 5 δευτερολεπτα . Σχετικα με το προβλημα που αναφερει ο cooperas δε μου παει το μυαλο καπου .
-
Ο χρήστης CooperaS έγραψε:
Εχω ενα cooper S '06.Οταν στριβω το τιμονι σχεδον τερμα,με πολυ λιγα χιλιομετρα,κανει ενα θορυβο σαν να ακουμπαει η ροδα στο φτερο!!Φυσικα αυτο δεν συμβαινει γιατι το εχω τσεκαρει..Στην αντιπροσωπεια μου λενε οτι κανουν ολα ετσι,επειδη εχουν μπλοκε διαφορικο μπροστα!!Σ'ενα αλλο εξουσιοδοτημενο που αλλαξα προσφατα λαδια,μου ειπαν οτι πρωτη φορα βλεπουν τετοιο πραμα και να το αφησω εκει λιγες μερες να το τσεκαρουν..!!Δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα ο θορυβος,αλλα θελω να μου πει καποιος που εχει ιδιο,αν κανει τετοιο θορυβο...????
Υ.Σ:Δεν εννοω τον ηλεκτρικο θορυβο που κανει το τιμονι,οταν τερματιζει δεξια ή αριστερα.
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ PLEASE!!!!!!!!!!ερωτηση.. εχει μπλοκε το cooper s?
-
Του 06 με chili packet ολα.Απο κατασκευη 4ο του 2005 και μετα . Στα προηγουμενα δεν ηταν standard
-
εχουν μηχανικο μπλοκε τα cooper ξαναρωταω... ?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ PLEASE!!!!!!!!!!ερωτηση.. εχει μπλοκε το cooper s?
Ναι.Το δικο μου εχει και μπλοκε.Γιατι εχει σχεση αυτο..???
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχουν μηχανικο μπλοκε τα cooper ξαναρωταω... ?Ναι είχαν
Τα καινούργια έχουν ηλεκτρομπλοκέ
New MINI Forum