-
Ο χρήστης CooperaS έγραψε:
δεν ειναι κατι σοβαρο αφου το ελεγχω τακτικα αλλα θα ηθελα να το διορθωσω,γιατι πιστευω οτι ζοριζεται η μηχανη να φερει την θερμοκρασια που πρεπει και λειτουργει ο ανεμιστηρας ασκοπα...Ποιος ανεμιστήρας δουλευει ασκοπα;Του καλοριφερ;Αν δεν ανεβαζει ευκολα θερμοκρασια τοτε εχει κολλησει ανοιχτος ο θερμοστατης.
-
εννοουσα οτι αναβει λιγο πιο ευκολα το βεντιλατερ..
-
τα λαδια και το νερο ειναι καθαρα? τα κοιταξες?
-
τι εννοεις 'καθαρα'?
-
τα λαδια ειναι μαυρα οπος πρεπει η ειναι ασπρα ''αφρισμενα''?
το νερο στο ψυγειο μηπως εχει μαυρες κιλιδες? -
δεν τα κοιταξα αυτα που μου λες,αλλα τι σχεση εχουν με το αντιψυκτικο??
-
δεν τα κοιταξα αυτα που μου λες,αλλα τι σχεση εχουν με το αντιψυκτικο??εαν το συμπλιρωνεις νερο και δεν υπαρχει εμφανεις διαροη απο το ψυγειο η απο καποιο κολαρο τοτε ''καιει'' νερο που σημαινει οτι πας για φλατζα, αυτα τα συμπτωματα που σου ειπα πριν οφειλονται επισεις σε καμενη φλατζα
-
εγω παραφλου συμπληρωνω οχι νερο..δεν θα φαινοταν οτι τρεχει απο τη φλαντζα το υγρο που μετα στεγνωνει εκει?
γιατι το παραφλου ειναι και πρασινο και οπου στεγνωσει αφηνει χρωμα.. -
εγω παραφλου συμπληρωνω οχι νερο..δεν θα φαινοταν οτι τρεχει απο τη φλαντζα το υγρο που μετα στεγνωνει εκει?
γιατι το παραφλου ειναι και πρασινο και οπου στεγνωσει αφηνει χρωμα..το παραφλου εννωω οταν λεω νερο
ναι αλλα το παει στους κυλινδρους γι αυτο δεν υπαρχει εμφανες σημαδι διαρροης
παντος μακαρι να μιν ειναι η φλατζα και να φταιει κατι αλλο -
γιατι τοσο ακριβη ειναι η φλαντζα??
υπαρχει καποιος αλλος τροπος να επιβεβαιωσω οτι ειναι η φλαντζα??
εκει που το παρκαρω στο παρκιν παντως φαινεται απο κατω οτι υπαρχει διαρροη,απλα δεν φαινεται απο που... -
γιατι τοσο ακριβη ειναι η φλαντζα??
υπαρχει καποιος αλλος τροπος να επιβεβαιωσω οτι ειναι η φλαντζα??
εκει που το παρκαρω στο παρκιν παντως φαινεται απο κατω οτι υπαρχει διαρροη,απλα δεν φαινεται απο που...Βλεπεις παραφλου κατω δηλαδη;Τοτε δεν ειναι φλατζα ,καποιο κολαρο ή το πιο πιθανο καποιος κολιες δεν σφιγγει καλα.Ανεβαστε το σε δικολωνο βγαλτε την ποδια και ελενξτε απο κατω ,καπου θα εχει λερωσει.
-
εκει που το παρκαρω στο παρκιν παντως φαινεται απο κατω οτι υπαρχει διαρροη,απλα δεν φαινεται απο που...
τοτε μαλλον ειναι κατι οχι τοσο σημαντικο, ελεγξε τα κολαρα στις συνδεσεις τους οπου εχουν σφυκτηρες (νομιζα οτι δεν εβλεπες καν παραφλου να σταζει καπου)
-
καναμε ακριβως αυτο που λες!!το ανεβασαμε,βγαλαμε την ποδια δυο φορες,αλλα τζιφος!!
επειδη ειναι πολυ μικρη η διαρροη δεν φαινεται απο που χανει..δεν ξερω αν με το καιρο αρχισει να χανει περισσοτερο και μπορεσουμε να καταλαβουμε απο που ακριβως χανει..λες να δημιουργησει προβλημα στο μοτερ αυτη η μικροδιαρροη..?? -
καναμε ακριβως αυτο που λες!!το ανεβασαμε,βγαλαμε την ποδια δυο φορες,αλλα τζιφος!!
επειδη ειναι πολυ μικρη η διαρροη δεν φαινεται απο που χανει..δεν ξερω αν με το καιρο αρχισει να χανει περισσοτερο και μπορεσουμε να καταλαβουμε απο που ακριβως χανει..λες να δημιουργησει προβλημα στο μοτερ αυτη η μικροδιαρροη..??Αμα ειναι τοσο μικρη μην σκας και ιδιαιτερα.Καποια στιγμη θα το βρεις το σημειο.Το παραφλου παντως λερωνει και μαζευει σαν αλατα στο σημειο διαρροης.
-
γιατι απο τοτε που αρχισε η διαρροη καποιες φορες εντος πολης,μετα απο ωρα οδηγησης, βλεπω την βελονα της θερμοκρασιας,να ανεβαινει πιο πανω απο τη μεση που ειναι συνηθως κολλημενη...
-
τωρα τελευταια παρατηρησα καποια αλατα γυρω απο το ντεποζιτο,κοντα στο καπακι..το καθαρισα για να το ξαναπαρατηρησω καλυτερα,αλλα ειναι δυνατον να χανει απο το καπακι..??
-
γιατι απο τοτε που αρχισε η διαρροη καποιες φορες εντος πολης,μετα απο ωρα οδηγησης, βλεπω την βελονα της θερμοκρασιας,να ανεβαινει πιο πανω απο τη μεση που ειναι συνηθως κολλημενη...Δεν θα το εβλεπα και περιεργο αυτο παντως.Φυσικα καλυτερα θα σου πουν οι αλλοι κατοχοι αν συμβαινει και στα δικα τους.
-
δηλαδη να δοκιμασω να αλλαξω καπακι?αν και φαινεται μια χαρα,λες να μην κλεινει καλα..??
-
Τελικα τα ΜΙΝΙ απο αξιοπιστια δε μας τα λενε καλα...
Το δικο μου εδω και μια βδομαδα κανει ενα περιεργο ηχο στο ρελαντι,σαν να τρεμει ο κινητηρας χωρις να επηρεάζονται οι στροφες .Ο ηχος ειναι διακεκομμένος Τι να ειναι αραγε?Εχω κουραστει πλεον με τις βλαβες του.Και που να το χρησιμοποιουσαμε και παραπανω .Τωρα λογω παιδιου κυκλοφορουμε περισσοτερο με το Α5.Το μινι εχει 72000χμ. -
Σκέφτομαι να ανταλλάξω το TT με ένα CooperS του 2007 με πάρα πολλά εργοστασιακά extra αλλά και περισσότερα χιλιόμετρα από το ΤΤ (85000). Αξίζει λέτε η ανταλλαγή;
Το συγκεκριμένο cooper έχει 170 άλογα και κομπρέσσορα.
Από αξιοπιστία τι λέει;Συν τοις άλλοις είναι και αυτόματο/σειριακό (ένα βασικό δέλεαρ).
New MINI Forum