-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το Cooper S αυτόματο είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά πρέπει να σκεφτεί κάποιος τα εξής:
-Χώροι. Πίσω μόνον για μικρές αποστάσεις και μαζεμένες διαστάσεις. Δεν είναι πρόβλημα αν σκοπεύεις να μεταφέρεις ελληνικής παραγωγής γκομενάκια, που είναι μέσου όρου 1.65!
-Αξιοπιστία. Είναι τόσες πολλές οι αναφορές προβλημάτων, που δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Πέρα από τριγμούς, προβλήματα με το τιμόνι, την αντλία νερού, κλπ κλπ υπάρχουν και είναι συχνά.Εγώ το απέρριψα γι' αυτά τα δύο παραπάνω. Εννοείται, αν αγόραζα, θ' αγόραζα μόνον αυτόματο.
Το πρώτο αδιάφορο τελείως. Για μετακομίσεις έχω το Audi.
Το δεύτερο επίσης αδιάφορο καθώς πρόκειται για leasing. Μόνο τη βενζίνη θα πληρώνω κι αυτή εν μέρει. Το συγκεκριμένο πάντως γνωρίζω ότι έχει βγάλει αρκετά και ακριβά προβλήματα με τελευταίο ένα εγκεφαλάκι (δεν ξέρω ακριβώς τι) που έκανε μάλιστα και 1 μήνα να έρθει.
Το θέμα είναι ότι κάνω 2 μήνες υπομονή με το company car και πληρώνω πηγαινέλα με το Audi προκειμένου να παρουσιαστεί μια ευκαιρία πέραν των Golf και Α3 που προανέφερα, οπότε το Cooper μοιάζει ιδανικό στην παρούσα φάση.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το Cooper S αυτόματο είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά πρέπει να σκεφτεί κάποιος τα εξής:
-Χώροι. Πίσω μόνον για μικρές αποστάσεις και μαζεμένες διαστάσεις. Δεν είναι πρόβλημα αν σκοπεύεις να μεταφέρεις ελληνικής παραγωγής γκομενάκια, που είναι μέσου όρου 1.65!
-Αξιοπιστία. Είναι τόσες πολλές οι αναφορές προβλημάτων, που δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Πέρα από τριγμούς, προβλήματα με το τιμόνι, την αντλία νερού, κλπ κλπ υπάρχουν και είναι συχνά.Εγώ το απέρριψα γι' αυτά τα δύο παραπάνω. Εννοείται, αν αγόραζα, θ' αγόραζα μόνον αυτόματο.
Το πρώτο αδιάφορο τελείως. Για μετακομίσεις έχω το Audi.
Το δεύτερο επίσης αδιάφορο καθώς πρόκειται για leasing. Μόνο τη βενζίνη θα πληρώνω κι αυτή εν μέρει. Το συγκεκριμένο πάντως γνωρίζω ότι έχει βγάλει αρκετά και ακριβά προβλήματα με τελευταίο ένα εγκεφαλάκι (δεν ξέρω ακριβώς τι) που έκανε μάλιστα και 1 μήνα να έρθει.
Το θέμα είναι ότι κάνω 2 μήνες υπομονή με το company car και πληρώνω πηγαινέλα με το Audi προκειμένου να παρουσιαστεί μια ευκαιρία πέραν των Golf και Α3 που προανέφερα, οπότε το Cooper μοιάζει ιδανικό στην παρούσα φάση.
Καινούριο θα το πάρεις δηλαδή; Θα το πληρώνει η εταιρεία σου; Εσύ; Ο πατέρας;
-
Μεταχειρισμένο αλλά leasing ως company car. Ο daddy (hf TM ) ότι πλήρωσε, πλήρωσε.
Παίζουν τρελές επιστροφές στις μεγάλες εταιρίες μίσθωσης και αυτά είναι υπερευκαιρίες. Πχ Audi A3 1.8T DSG 2009 με 250€ το μήνα!! Μόνο η Hertz από την αρχή του χρόνου έχει 800 αυτοκίνητα επιστροφές!!!!
Το συγκεκριμένο Cooper είναι το πρώην της γυναίκας του αφεντικού (εξ' ου και αυτόματο) και είναι γνωστό και υπερβολικά προσεγμένο αμάξι αλλά με θεματάκια αξιοπιστίας.
-
μλκ μου τη δουλεία βρήκες στο μπαμ και σου σκάνε και αυτοκινητάρα ?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μεταχειρισμένο αλλά leasing ως company car. Ο daddy (hf TM ) ότι πλήρωσε, πλήρωσε.Παίζουν τρελές επιστροφές στις μεγάλες εταιρίες μίσθωσης και αυτά είναι υπερευκαιρίες. Πχ Audi A3 1.8T DSG 2009 με 250€ το μήνα!! Μόνο η Hertz από την αρχή του χρόνου έχει 800 αυτοκίνητα επιστροφές!!!!
Το συγκεκριμένο Cooper είναι το πρώην της γυναίκας του αφεντικού (εξ' ου και αυτόματο) και είναι γνωστό και υπερβολικά προσεγμένο αμάξι αλλά με θεματάκια αξιοπιστίας.
Αν είναι έτσι, δεν θα το ξανασκεφτόμουν 2η φορά. Πάρτο.
Ας έχει και θέματα αξιοπιστίας, και να πάθει κάτι, θα έχεις αυτοκίνητο αντικατάστασης, στα @@ σου.
Τώρα για την δουλειά που βρήκες, θέλω κι εγώ να μάθω περισσότερα...Έχω και καλό βιογραφικό, να στείλω;
-
Μάγκες μην τσιμπάτε. Απλά έπεσα σε αυτοκινητόφιλο τρελαμένο αφεντικό και με χει κόψει ότι είμαι συνάρρωστος και ξηγιέται. Άλλωστε τα αμάξια που συζητάμε κοστίζουν το μήνα όσο ένα καινούριο i10. To γράφω, εάν τυχόν ενδιαφέρεται κανείς για την εταιρία του ή και για αγορά και όχι για διαφήμιση, ότι όλες οι μεγάλες εταιρίες leasing έχουν ΑΠΕΙΡΕΣ ευκαιρίες αυτή την εποχή γιατί δεν έχουν που να τα βάλουν τα αυτοκίνητα.
[Αρτέμης Μάτσας: mode on]Έχει και τα καλά του πάντως να δουλεύεις για Γερμανούς... [mode off]
-
Thanks xenos...
Και εγώ με ένα μικρό ψάξιμο βρήκα μερικά πραγματάκια που θέλουν προσοχή... σε καινούριο τουτού κάποια απο αυτά μπορείς να τα προλάβεις ή έστω να μειώσεις τις πιθανότητες...stefan είναι δεδομένο πως το χειροκίνητο στο συγκεκριμένο τουτού ολοκληρώνει το 'πακέτο' όσο καλό και να είναι το αυτόματο... αλλά αν στο δίνουν έτσι go for it...
-
καλημερα παιδια. σκευτομαι να αγορασω μεταχειρησμενο mini d one του 2003-2004.
γυρω στης 4500 ευρω τα εχω βρει απο βουλγαρια.εχω βιοτεχνια εκει και μπορω να το οδηγησω και στην ελλαδα.
λοιπον θα ηθελα την γνωμη σας τι πρεπει να προσεξω στην αγορα του και γενικα την γνωμη σας για το αυτοκινητο!
επισης θα ηθελα να το βαλω και αεριο αλλα δεν ξερω αν γινεται σε αμαξια πετραλαιου?σας παραθετω και το λινκ για τα αυτοκινητα. βαλτε mini στην πρωτη κατηγορια και διπλα d one.
http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi
αν δεν επιτρεπετε το λινκ πειτε μου να το βγαλω.
ευχαριστω -
-
Μεγειάααα!!!!!
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!!!! -
Κουκλί ρε φίλε. Καλορίζικο.
Δείξε μας και το κωλαράκι του -
Αντε για ακομα μια φορα...
ΔΕΝ λεμε καλοριζικο για αμαξι!
-
Ευχαριστώ πολύ παίδες!
GB αυτή τραβήχτηκε στα πρόχειρα... θα ακολουθήσει σίγουρα εκτενές photo-shoot που θα έχει και κωλαράκι (σιγά μην το γλυτώνατε)... -
Με γειές και καλοτάξιδο...!!! Πανέμορφο είναι
-
Με γεια το κουκλακι.. να το χαρεις για οσο καιρο επιθυμεις.... ωραιος συνδιασμος στα χρωματα...
-
Πολύ όμορφο το Cooper. Μεγείες.
Κι επειδή θα μπω κι εγώ σύντομα στο club έχω τις εξής ερωτήσεις για όποιον κατέχει:
- τα μοντέλα 2009 είναι με ΤΗP 175hp?
- το τότε chilli pack τι άλλο περιελάμβανε εκτός από xenon?
- οποιουδήποτε είδους μπλοκέ ήταν έξτρα?
-
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
:yahoo:πανεμορφο...
17αρες είναι ? αν έχει και ρανφλατ ετοιμάσου για σεικερ στη μέση και στο ταμπλό
-
Στεφ,
- ναι
http://www.mini.co.uk/model-range/hatch ... quipment/#- Δεν ξέρω, αλλά δύο σημειώσεις: μιλάμε για ηλεκτρομπλοκέ πλέον. Και αν θυμάμαι καλά στα αυτόματα δεν έμπαινε ούτε σαν εξτρά. ( Μπορεί να το μπερδεύω και με το μηχανικό μπλοκέ του r53 όμως)
-
Άρη thanks. Αυτά για το chilli πρέπει να ισχύουν για 2012 μοντέλα. Εγώ ενδιαφέρομαι για 2009 και αυτόματο.
New MINI Forum