-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Όταν είχα βγάλει τα RF απο το MCS πιο πολύ με είχε ανησυχήσει η απουσία ρεζέρβας παρά ένα ενδεχόμενο σκάσιμο με μεγάλη ταχύτητα...
Κατα τα άλλα μόνο υπέρ έχει η αλλαγή...Γι'αυτο φροντισα η ασφαλεια του αυτοκινητου να εχει και οδικη βοηθεια για να με κουβαλησουν μεχρι το κοντινοτερο βουλκανιζατερ..
-
H καλύτερη λύση για BMW/Mini που δεν έχουν ρεζέρβα είναι το ContiComfortKit ή κάτι αντίστοιχο. Εγώ έχω στην 1 series συμβατικά λάστιχα και το κιτάκι αυτό. Ούτε να φανταστώ δεν αντέχω πώς θα κοπανούσε με 18άρες και RFT!
Δείτε εδώ: http://goo.gl/0zW1o
Μου είχε στοιχίσει η αγορά του γύρω στα 70€, ίσως και λίγο παραπάνω. Από Αγγλία, στην Ελλάδα ήθελαν 50% πάνω!
Το καλό είναι πως δεν χρειάζεται να του βάλεις απαραίτητα το gunk που κολλάει αν απλώς χάνεις λίγο αέρα. Με την ηλεκτρική τρόμπα του κιτ, το φουσκώνεις μόνον και συνεχίζεις μέχρι το κοντινότερο βουλκανιζατέρ. Επίσης είναι μικρό και ελαφρύ. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
H καλύτερη λύση για BMW/Mini που δεν έχουν ρεζέρβα είναι το ContiComfortKit ή κάτι αντίστοιχο+1000 για το Conti, το είχα στην Ζ4 και είναι εξαιρετικό και σίγουρο το πιο εύχρηστο από όλα όσα κυκλοφορούν.
-
Ξερει κανεις αν υπαρχει κιτ μετατροπης υγραεριου για MINI COOPER S? $ ??
-
Οχι θεε μου... Μην το κανεις αυτο...
-
Υπαρχει καποιος που να εχει αποψη για το αυτοματο που εχει το cooper s r56 με τα 175? Λεει τπτ? Χρησιμοποιειται απο καποιο αλλο μοντελο?
Sent from my GT-I9100
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Οχι θεε μου... Μην το κανεις αυτο...Γιατι οχι?
-
Μακροπροθεσμα δεν νομιζω οτι θα σου βγει σε καλο (δεν ειναι τοσο υγειες το υγραεριο οσο θελουν να μας κανουν να πιστευουμε)...
Για κανενα αυτοκινητακι της πλακας που δεν θα με ενοιαζε αν με το υγραεριο το διαλυσει τελικα καλο θα ηταν, για CooperS με τιποτα...
-
Εαν τελικά δώσω την Τέτα λέω να (ξανα)πάω σε MCS, αλλά αυτή τη φορά σε R56 και μεταχείρο...
Μιας και το προηγούμενο mini ήταν R53 δεν έχω πολυψαχτεί με τυχόν θεματάκια των R56...
Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη...Κανένας...?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Υπαρχει καποιος που να εχει αποψη για το αυτοματο που εχει το cooper s r56 με τα 175? Λεει τπτ? Χρησιμοποιειται απο καποιο αλλο μοντελο?Είναι της Aisin και είναι πολύ καλό. 6τάχυτο, ταχύτατο στις αλλαγές (σχεδόν σαν της ZF) και με πολύ ομαλή λειτουργία. Είχα το MCS (R56 με 170ps) με αυτόματο για 2 χρόνια.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Υπαρχει καποιος που να εχει αποψη για το αυτοματο που εχει το cooper s r56 με τα 175? Λεει τπτ? Χρησιμοποιειται απο καποιο αλλο μοντελο?
Είναι της Aisin και είναι πολύ καλό. 6τάχυτο, ταχύτατο στις αλλαγές (σχεδόν σαν της ZF) και με πολύ ομαλή λειτουργία. Είχα το MCS (R56 με 170ps) με αυτόματο για 2 χρόνια.
Μάλιστα. Δηλαδή ας πούμε ότι δεν αφαιρεί κάτι από τη συνολική εμπειρία οδήγησης ενός Cooper S? Επίσης μήπως γνωρίζεις αν προσφέρεται με paddles?
-
Μάλιστα. Δηλαδή ας πούμε ότι δεν αφαιρεί κάτι από τη συνολική εμπειρία οδήγησης ενός Cooper S? Επίσης μήπως γνωρίζεις αν προσφέρεται με paddles?Κατά την γνώμη μου δεν αφαιρεί κάτι (εκτός εάν μιλάμε για οριακή οδήγηση σε πίστα). Ναι τα paddles είναι στάνταρ (εάν θυμάμαι σωστά) και είναι πολύ βολικά.
-
Εαν τελικά δώσω την Τέτα λέω να (ξανα)πάω σε MCS, αλλά αυτή τη φορά σε R56 και μεταχείρο...
Μιας και το προηγούμενο mini ήταν R53 δεν έχω πολυψαχτεί με τυχόν θεματάκια των R56...
Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη...Κανένας...?
Φίλος έχει r56. Από τα λίγα που γνωρίζω, προσοχή θέλει η αντλία υψηλής ( του φίλου είχε πρόβλημα κ ήταν ακριβή). Κατά τ άλλα ελέγχεις ότι θα έλεγχες σε ένα turbo αμάξι. Καλό θα ήταν να μην έχει προγράμματα κλπ. Και τέλος έχω να πω ότι με τις 18' works, κοπανάει απίστευτα!!!
Από οδική συμπεριφορά πάντως...
-
Μάλιστα. Δηλαδή ας πούμε ότι δεν αφαιρεί κάτι από τη συνολική εμπειρία οδήγησης ενός Cooper S? Επίσης μήπως γνωρίζεις αν προσφέρεται με paddles?
Κατά την γνώμη μου δεν αφαιρεί κάτι (εκτός εάν μιλάμε για οριακή οδήγηση σε πίστα). Ναι τα paddles είναι στάνταρ (εάν θυμάμαι σωστά) και είναι πολύ βολικά.
ΟΚ. Σε ευχαριστώ. Το κακό είναι ότι δεν θα έχω τη δυνατότητα να το κάνω test drive αν είναι να το διαλέξω οπότε θα αρκεστώ στη γνώμη σου.
-
ΟΚ. Σε ευχαριστώ. Το κακό είναι ότι δεν θα έχω τη δυνατότητα να το κάνω test drive αν είναι να το διαλέξω οπότε θα αρκεστώ στη γνώμη σου.Εάν σου αρέσουν τα αυτόματα, θα σου αρέσει. Εγώ ειμαι υπέρ των αυτόματων (4 στα 6 αυτκίνητα μου ήταν αυτόματα). Τώρα, το να αρκεστείς στην γνώμη μου δεν ξέρω πόσο καλό είναι...
-
Γενικά δεν μου αρέσουν τα αυτόματα (έχω Q5 s-tronic) γιατί νιώθω ότι επαναπαύομαι και μένω στάσιμος ως οδηγός. Αλλά είμαι πολύ φαν του Cooper ως φιλοσοφία και στήσιμο και προκειμένου αποφύγω κάτι μπαλώτσες τύπου Golf VI 160 και A3 1.8T DSG που είναι οι εναλλακτικές μου, χίλιες φορές το Cooper έστω και αυτόματο...
-
Το Cooper S αυτόματο είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά πρέπει να σκεφτεί κάποιος τα εξής:
-Χώροι. Πίσω μόνον για μικρές αποστάσεις και μαζεμένες διαστάσεις. Δεν είναι πρόβλημα αν σκοπεύεις να μεταφέρεις ελληνικής παραγωγής γκομενάκια, που είναι μέσου όρου 1.65!
-Αξιοπιστία. Είναι τόσες πολλές οι αναφορές προβλημάτων, που δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Πέρα από τριγμούς, προβλήματα με το τιμόνι, την αντλία νερού, κλπ κλπ υπάρχουν και είναι συχνά.Εγώ το απέρριψα γι' αυτά τα δύο παραπάνω. Εννοείται, αν αγόραζα, θ' αγόραζα μόνον αυτόματο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αξιοπιστία. Είναι τόσες πολλές οι αναφορές προβλημάτων, που δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Πέρα από τριγμούς, προβλήματα με το τιμόνι, την αντλία νερού, κλπ κλπ υπάρχουν και είναι συχνά.Σε αυτό θα διαφωνήσω....απλά όπως σε όλα τα αυτοκίνητα, ακούγονται μόνο τα άσχημα. Έχει σίγουρα κάποια θέματα, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά.
-
Αξιοπιστία. Είναι τόσες πολλές οι αναφορές προβλημάτων, που δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Πέρα από τριγμούς, προβλήματα με το τιμόνι, την αντλία νερού, κλπ κλπ υπάρχουν και είναι συχνά.
Σε αυτό θα διαφωνήσω....απλά όπως σε όλα τα αυτοκίνητα, ακούγονται μόνο τα άσχημα. Έχει σίγουρα κάποια θέματα, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά.
πρώτη φορά το ακούω αυτό...
-
Αξιοπιστία. Είναι τόσες πολλές οι αναφορές προβλημάτων, που δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Πέρα από τριγμούς, προβλήματα με το τιμόνι, την αντλία νερού, κλπ κλπ υπάρχουν και είναι συχνά.
Σε αυτό θα διαφωνήσω....απλά όπως σε όλα τα αυτοκίνητα, ακούγονται μόνο τα άσχημα. Έχει σίγουρα κάποια θέματα, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά.
Κοίτα Φάνη, κι εγώ αν ήξερα τα διάφορα προβλήματα που έχουν και οι 1 series με τους πολλαπλασιαστές, ίσως το ξανασκεφτόμουν όταν πήρα την δική μου. Θεωρώ, πως είναι από τα προβληματικά αυτοκίνητα το ΜΙΝΙ, αν και ΣΗΜΕΡΑ, αν είχα να επιλέξω το Cooper S ή την 120i, θα επέλεγα το Cooper για τον λόγο πως τα περισσότερα χιλιόμετρα τα κάνω στην πόλη και ΚΥΡΙΩΣ, όντας 1.6 και όχι 2.0, έχεις την ησυχία σου από έκτακτες εισφορές, τέλη κλπ κλπ.
Θα αναλάμβανα το ρίσκο λοιπόν της όποιας αναξιοπιστίας (που για μένα, είναι σημαντικό ζήτημα, αφού είναι άνω του μέσου όρου...), γιατί τελικά σ' αυτή τη ζωή υπάρχουν και χειρότερα (πχ το κράτος και η εφορία! ).
New MINI Forum