-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Nεο κιτ ειναι που διαφερει σε προγραμμα απο το προηγουμενο με τα 193 .........κατα τη γνωμη μου δεν αξιζει ακομα το works στο R56 αφου εχει βαση ακριβως το ιδιο μοτερ με την ιδια τουρμπινα .Αν ειχα R56 τωρα απλα θα εβαζα μια ολοκληρη εξατμιση προγραμμα και φιλτρο αερα .......(παει στα 239 αλογα) μετρημενο στου POWER το δυναμομετρο και στοιχιζει γυρω στα 3000 .......
Το motoringfile λέει πως θα έχει άλλη τουρμπίνα και η δύναμη θα είναι μεταξύ 210-220. Το kit (περιλαμβάνει νέα φρένα, body kit) ακούγεται ενδιαφέρον πλην του προγράμματος που περίμενα περισσότερη δύναμη. Στο power κάποιος προγραμματιστής μόνο με πρόγραμμα το πάει 215. Μάλλον το πιο δυνατό είναι της steinbauer που πάει 226. Σκέψου να βάλεις και τα after market εξαρτήματα της Alta (ολόσωμη εξάτμιση, fmic, boost tubes, inlet hoses), θα πάει 260+.Έχει βγάλει και η minispeed τρία kit πάντως μέχρι 230.
Καλα μωρέ,τιναυτά που λέτε? Ποιά 230 και 260 άλογα? Βάλε ενα μπλοκέ,βάλε τη καλή ανάρτηση,βάλε ενα σετάκι semi's, τα καθίσματα και απόλαυσε οδήγηση.
-
+1 στον προλαλήσαντα.
-
-
Ζητω στα ρεκάρο για κλιο και μίνι.Ακριβά βέβαια αλλά είναι κάτι που δεν αλλάζει στη συνέχεια.
-
Υπάρχουν Recaro για Mini, όπως Works? Δηλαδή μπορείς να τα παραγγείλεις από την BMW με το καινούργιο mini σου?
-
[quote='offset
Καλα μωρέ,τιναυτά που λέτε? Ποιά 230 και 260 άλογα? Βάλε ενα μπλοκέ,βάλε τη καλή ανάρτηση,βάλε ενα σετάκι semi's, τα καθίσματα και απόλαυσε οδήγηση.[/quote]+1 και απο μενα το νεο μινι μονο αυτα χρειαζεται και μετα θα εισαι συνεχεια
-
Μπλοκέ στο νέο S μπαίνει πάντως από την ίδια την BMW.
-
-
Ο χρήστης genik έγραψε:
Υπάρχουν Recaro για Mini, όπως Works? Δηλαδή μπορείς να τα παραγγείλεις από την BMW με το καινούργιο mini σου?Υπάρχουν. Κοστίζουν περί τα €2.800 με την τοποθέτηση. Εξαρτάται άπό το υλικό.
-
Ξερει ρε παιδια κανεις το κοστολογιο αγορας του νεου cooperS με το κοστος των διαφορων αξεσουαρ??? δηλαδη βασικα αρχικη τιμη και τι και ποσο κοστιζουν να βαλεις απο την μαμα του πχ μπακετ-ηλιοροφη-xennon κλπ...
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Υπάρχουν Recaro για Mini, όπως Works? Δηλαδή μπορείς να τα παραγγείλεις από την BMW με το καινούργιο mini σου?
Υπάρχουν. Κοστίζουν περί τα ?2.800 με την τοποθέτηση. Εξαρτάται άπό το υλικό.
Οι αερόσακοι που νομίζω είναι πάνω στο κάθισμα στο R56 που μπαίνουν στα Recaro?
-
Ο χρήστης arkon έγραψε:
Ξερει ρε παιδια κανεις το κοστολογιο αγορας του νεου cooperS με το κοστος των διαφορων αξεσουαρ??? δηλαδη βασικα αρχικη τιμη και τι και ποσο κοστιζουν να βαλεις απο την μαμα του πχ μπακετ-ηλιοροφη-xennon κλπ...υπολογιζε με καλο επιπεδο εξοπλισμου αλλα οχι φουλ, 33Κ με το κλειδι στο χερι (συμπεριλαμβανοντας τελη, πινακιδες, ασφαλεια).
αν θες και ηλιοροφη, φουλ δερμα κτλ κτλ, πανω απο 35Κ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ξερει ρε παιδια κανεις το κοστολογιο αγορας του νεου cooperS με το κοστος των διαφορων αξεσουαρ??? δηλαδη βασικα αρχικη τιμη και τι και ποσο κοστιζουν να βαλεις απο την μαμα του πχ μπακετ-ηλιοροφη-xennon κλπ...
υπολογιζε με καλο επιπεδο εξοπλισμου αλλα οχι φουλ, 33Κ με το κλειδι στο χερι (συμπεριλαμβανοντας τελη, πινακιδες, ασφαλεια).
Καμια σχεση δηλαδη με το ποσο γραφουν τα περιοδικα στις αντιστοιχες σελιδες....
-
Ο χρήστης arkon έγραψε:
υπολογιζε με καλο επιπεδο εξοπλισμου αλλα οχι φουλ, 33Κ με το κλειδι στο χερι (συμπεριλαμβανοντας τελη, πινακιδες, ασφαλεια).
Καμια σχεση δηλαδη με το ποσο γραφουν τα περιοδικα στις αντιστοιχες σελιδες....
η βασικη τιμη περιλαμβανει πολυ βασικο εξοπλισμο!
απο εκει και περα, αναλογα με τα κεφια σου και τη τσεπη σου μπορεις να το πας απο 30Κ-40Κ.τα εξτρα του δε τα βρισκω πολυ ακριβα, απλα ειναι παρα πολλα!!!
στα 33Κ εισαι σε καλο επιπεδο παντως.
μιλαω παντα για τιμες 'με το κλειδι στο χερι'.
-
Για τιμές μου λές τις θές να σου πώ...έχω τον τιμοκατάλογο με τα έξτρα στο σπίτι. Πάντως ο βασικός εξοπλισμός είναι αρκετά πλήρης και με την προσθήκη του πακέτου Chili (€2.000) γίνεται πολύ καλός...απλά έχει τόσα πολλά και δελεαστικά έξτρα που ξεφεέυγεις.
Εμένα μου βγηκε τελική τιμή €33.200 (με αυτόματο κιβώτιο) και με την έκπτωση το πήρα €31.000.
-
τελικα αυτο το αυτοματο τι λεει?
ανεβοκατεβαζει γρηγορα?
συγχρονιζει τις στροφες του μοτερ στο κατεβασμα?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εμένα μου βγηκε τελική τιμή €33.200 (με αυτόματο κιβώτιο) και με την έκπτωση το πήρα €31.000.
Τί έκπτωση?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τελικα αυτο το αυτοματο τι λεει?ανεβοκατεβαζει γρηγορα?
συγχρονιζει τις στροφες του μοτερ στο κατεβασμα?
Γνώμη μου είναι ότι είναι από τα καλύτερα αυτόματα της αγοράς και είναι και 6τάχυτο....δεν υπάρχει άλλο μικρό αυτοκίνητο με 6τάχυτο αυτόματο, όλα 4τάχυτα έχουν! Οι αλλαγές είναι πάρα πολύ γρήγορες και απαλές. Επίσης, στην χειροκίνητη λειτουργία δουλεύει αψόγα.
Να συγχρονίσει τις στροφές δεν χρειάζεται, διότι είναι κανονικό αυτόματο (με μετατροπέα ροπής) και όχι ημι-αυτόματο με αυτοματοποιημένο συμπλέκτη.
@m1234: Έκπτωση που κάνουν οι αντιπροσωπείες. Στο ΜΙΝΙ γενικώς δεν κάνουν και πολύ, αλλά ο πωλητής είναι φίλος και έχουμε πάρει και 4 αυτοκίνητα από αυτόν. Στην BMW γενικά κάνουν εκπτώσεις πάντως, απλά όχι μεγάλες.
-
Σχετικα με τα μπακετ καθισματα του WORKS στο R53 ηταν SPARCO και πολυ μαχιμα (αυτα εχω) και στο R56 ειναι τα RECARRO της φωτο παραπανω που ειναι πιο ανετα και λιγο πιο λαιτ .......
Οσο για τα αλογα ......οσα και να εχεις σε λιγο καιρο θες και λιγα παραπανω .....
Αλλα για το υπαρχον κιτ του JCW με τα 215 ...νομιζω οτι ειναι λιγα και τα φρενα που βγαζει η BMW καλα αλλα παντα διπιστονα .....θα προτιμουσα λυση τετραπιστονων σε 310+ (ωραια φρενα ειχε το chalenge JCW ΑP 312 νομιζω )Οσο για τα ΜΙΝΙ και την BMW γνωριζουμε καλα οτι παντα οι παραγγελειες ειδικα των S ξεφευγουν πολυ απο τις τιμες των τιμοκαταλογων της!
Υ.Γ σχετικα με τα works καθισματα μπενουν και τα JCW SPARCO οπως και τα JCW RECARRO και στο R56 και στο R53 και τα δυο.
-
Υπερβολικά πολλά τα 32-33Κ για το cooper...
Πάντως πιστεύω ότι μπορείς να το πας μέχρι 29Κ (είχα ρωτήσει στην αντιπροσωπεια) με τα βασικά, δλδ σπορ ανάρτηση, μπλοκέ κ ζάντες...
τώρα αμα θες μπλιμπλίκια τα πληρώνεις, εγω θα το 'παιρνα με τα βασικά.
New MINI Forum