-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Ξερει ρε παιδια κανεις το κοστολογιο αγορας του νεου cooperS με το κοστος των διαφορων αξεσουαρ??? δηλαδη βασικα αρχικη τιμη και τι και ποσο κοστιζουν να βαλεις απο την μαμα του πχ μπακετ-ηλιοροφη-xennon κλπ...
Σε κάποιο παλιότερο thread είχα βρει τον εξοπλισμό του Cooper S. Υπόψην ότι από τότε κάποια πράγματα έχουν αλλάξει (νομίζω από Σεπτέμβριο-Οκτώβρη που ενσωματώθηκε η τεχνολογία Efficient Dynamics). Παραθέτω τον εξοπλισμό, νομίζω το thread ήταν αρχές Άνοιξης.
Ρε φίλε δούλευες πωλητής στη BMW πού το βρήκες αυτό το υλικό?
-
Ωραιος Ο Νικος...
-
Αυτό το αρχείο έχω και εγώ (απλα το πιο παλιό)...είναι αρκετές σελίδες τα έξτρα. Δεν χρειάζεται να δουλέυεις πωλητής...το ζητάς από την αντιπροσωπεία και στο δίνει.
Βασική τιμή + €2.000 Chili Pack+€180 το μπλοκέ και είσαι μια χαρά.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτό το αρχείο έχω και εγώ (απλα το πιο παλιό)...είναι αρκετές σελίδες τα έξτρα. Δεν χρειάζεται να δουλέυεις πωλητής...το ζητάς από την αντιπροσωπεία και στο δίνει.Βασική τιμή + ?2.000 Chili Pack+?180 το μπλοκέ και είσαι μια χαρά.
εγώ θα έβαζα και κλιμά, και color line, και τιμόνι πολλαπλών, και mp3, και ηλιοροφή, και redwood δέρμα στο τιμόνι κλπ., και σκακιέρα καθρέφτες, και sport button, και ρίγες στο καπό και τέλος προβολάκια και ας πήγαινε όσο πάει! Χέστηκα!
-
Ωραια θα εφτανες τα € μιας 130 ή ενος S3
-
Καλά περί ορέξεως...και εγώ έβαλα αρκετά πράγματα (Color Line, Clima, Auto box, Sport Button, MFSW, Hi-Fi, CD Boost, Aνθρακί ουρανό, φυμέ κρύσταλλα πίσω, συναγερμό κλπ.)....απλά λέω ότι αν θές να κρατήσεις την τιμή κάτω από 30Κ γίνεται, και χωρίς να λείπει κάτι ουσιαστικό από το αυτοκίνητο. Αλλά το ΜΙΝΙ έχει το καλό και ωραίο ότι το φτιάχνεις όπως θές.
-
@ratanplan: Όχι ακριβώς...αρκετά παρακάτω. Και θεωρητικά πάντα...γιατί όλο και κάτι θα προσθέσεις, όσο ακριβό και να είναι ένα αυτοκίνητο. Η 130i για παράδειγμα μου έβγαινε €60Κ...αρχίζει στα €45Κ.
-
To πακέτο τσίλι τι περιλαμβάνει?
Αν θυμάμαι καλά σπορ ανάρτηση, xenon, και τι άλλο?
Αξίζει σαν σύνολο? Δλδ είναι φτηνότερο από αυτά που περιέχει αθροιστικά? (λογικά πρέπει να είναι, αλλιώς δεν έχει νόημα).Και μην ξεχνάτε ότι με παζάρια κλπ όλο και κάποιο δωράκι θα βάλουνε απ'τα εξτρα..
Πάντως μην πέφτετε στην παγίδα τους... δε χρειάζονται ένα σωρο μπούρδες τα αυτοκίνητα... κάποτε δεν είχαμε ούτε ηλ. παράθυρα!
Τα ΒΑΣΙΚΑ, αναρτηση, μπλοκέ και είσαι κομπλέ... -
Το Chili δεν θυμάμαι απέξω, αλλά χοντρικά είναι (για το S, γιατί για το απλό Cooper είναι διαφορετικό):
- Xenon
- Σπορ Ανάρτηση
- 17'' ζάντες
- Ύφασμα/Δέρμα
- Πακέτο αποθηκευτικών χώρων
- Βελούδινα ταπέτα
και κάποια ακόμα που δεν τα θυμάμαι...όταν πάω σπίτι και δώ την λίστα θα σας πώ. Και ναι έρχεται λίγο φτηνότερα απο ότι να βάλεις αυτά τα έξτρα ξεχωριστά.
-
-
Ο χρήστης Nikos997 έγραψε:
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι από Άνοιξη, έχει τα εξής:
1-συνδυασμό υφάσματος/δέρματος
2-βελούδινα ταπέτα
3-ρύθμιση ύψους για τα κάθισμα συνοδηγού
4-πακέτο φωτισμού
5-πακέτο αποθηκευτικών χώρων
6-σπορ δερμάτινο τιμόνι
7-προβολείς ομίχλης
8-υπολογιστή ταξιδιού
9-δεύτερο ραδιοτηλεχειριστήριο κλειδιού
10-ζάντες 17'' με ελαστικά runflat
11-φώτα ξένον
12-σπορ ρυθμίσεις ανάρτησηςΟπότε έχουμε και λέμε:
κρατάς 7,8,10,11,12, και πολλά είναι, προσθέτεις μπλοκέ και εφυγες..
-
Αν κρατήσεις αυτά είσαι κοντά στα €1.500 (και θές και το 2ο κλειδί), οπότε αξίζει να δώσεις άλλα €500 και να πάρεις το πακέτο...βοηθάει και στη μεταπώληση.
-
Nαι, δεν έχεις κι άδικο...
Τελικά -πάντως με περίπου 28Κ είσαι κομπλέ. -
Τωρα σοβαρά τα λέτε αυτά περι 'καλούτσικου εξοπλισμού στα 33κ'?
Το αμάξι στα 26 είναι υπερπλήρες τα υπόλοιπα (πλην του ντιεςσι) είναι απολύτως άχρηστα παρα μόνο προσθέτουν custom χαρακτήρα.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Τωρα σοβαρά τα λέτε αυτά περι 'καλούτσικου εξοπλισμού στα 33κ'?Το αμάξι στα 26 είναι υπερπλήρες τα υπόλοιπα (πλην του ντιεςσι) είναι απολύτως άχρηστα παρα μόνο προσθέτουν custom χαρακτήρα.
Ε όχι και υπερπλήρες χωρίς σπορ ανάρτηση, 17άρες με runflat, προβολείς ομίχλης, xenon και υπολογιστή ταξιδίου! Δεν ανέφερα τα υπόλοιπα που έχει το chilli γιατί δεν τα θεωρώ και τόσο σημαντικά! Βέβαια παίζει και το περί ορέξεως ίσως...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Τωρα σοβαρά τα λέτε αυτά περι 'καλούτσικου εξοπλισμού στα 33κ'?Το αμάξι στα 26 είναι υπερπλήρες τα υπόλοιπα (πλην του ντιεςσι) είναι απολύτως άχρηστα παρα μόνο προσθέτουν custom χαρακτήρα.
με 26 παιρνεις εξοπλισμο που εχουν ολα τα 1400αρια σημερα και μονο, για να μη πω λιγοτερα.-
και μιλησα για 33Κ, ΜΕ εξοδα πινακινων, τελη, ασφαλεια.
-
@offset: Το DSC είναι στάνταρ στο ''S''. Μια χαρά εξοπλισμό έχει, αλλά εγώ θεωρώ απαραίτητα τα εξής σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο εν έτει 2007.
- Xenon Φώτα
- Εργοστασιακό Συναγερμό (για να μην έχω μετά τον κάθε μάστορα και ηλεκτρολόγο να προσπαθεί να συνδέσει τον συναγερμό και να κόβει καλώδια στην τύχη και να ανοίγει τρύπες στο περίπου).
- Αξιοπρεπές ηχοσύστημα (αφού δεν μπορείς να αλάξεις με aftermarket έτσι όπως είναι το ταμπλό)
Τα υπόλοιπα είναι για να προσθέτουν χαρακτήρα, σπόρ πινελιές ή/και πολυτέλεια.
@genik: Τα 17αρια και η σπόρ ανάρτηση δεν είναι απαραίτητα (καλοδεχούμενα αλλά όχι απαραίτητα)....έχω οδηγήσει και το S με νορμάλ ανάρτηση και 16αρια και είναι μια χαρά.
-
@offset: Το DSC είναι στάνταρ στο ''S''. Μια χαρά εξοπλισμό έχει, αλλά εγώ θεωρώ απαραίτητα τα εξής σε ένα καινούργιο αυτοκίνητο εν έτει 2007.- Xenon Φώτα
- Εργοστασιακό Συναγερμό (για να μην έχω μετά τον κάθε μάστορα και ηλεκτρολόγο να προσπαθεί να συνδέσει τον συναγερμό και να κόβει καλώδια στην τύχη και να ανοίγει τρύπες στο περίπου).
- Αξιοπρεπές ηχοσύστημα (αφού δεν μπορείς να αλάξεις με aftermarket έτσι όπως είναι το ταμπλό)
Τα υπόλοιπα είναι για να προσθέτουν χαρακτήρα, σπόρ πινελιές ή/και πολυτέλεια.
@genik: Τα 17αρια και η σπόρ ανάρτηση δεν είναι απαραίτητα (καλοδεχούμενα αλλά όχι απαραίτητα)....έχω οδηγήσει και το S με νορμάλ ανάρτηση και 16αρια και είναι μια χαρά.
τα θελει τα εξτρα του παντως, αμα δεις γυμνη εκδοση και μετα μια καλα εξοπλισμενη παθαινεις ενα σοκ!
κατι νουλαπακια, 17αρες (180 αλογα ειναι αυτα), μπλοκε (για οσους δεν ενδιαφερονται να το παρκαρουν εξω απο καφετεριες), clima, και 2-3 αλλα μικροπραγματα ανεβαζουν τη τιμη.
πρεπει να το κανω αυτο το test drive (με 'παρακαλαει' ο αντιπροσωπος ), αλλα φοβαμαι μη χρεωθω για παντα!
εκτος αν το παρει το kid
-
@genik: Τα 17αρια και η σπόρ ανάρτηση δεν είναι απαραίτητα (καλοδεχούμενα αλλά όχι απαραίτητα)....έχω οδηγήσει και το S με νορμάλ ανάρτηση και 16αρια και είναι μια χαρά.Κοίτα είναι απαραίτητη ψυχολογική ένεση (εάν όχι κάτι άλλο) γιατί σκέψου στη χειρότερη να παίρνεις αμάξι 28.000Ε και να έχει και 16άρες ζάντες? Έλεος!
New MINI Forum