-
Για την Ds σχετικά με το πόσο έχει απο-citroen-ποιηθει , και με την αντοχή αξιοπιστία σε βάθος χρόνου!
Γιατί να 'απο-citroen-ποιηθει'? Εκτός εαν εννοείς σε θέμα image/prestige και λιγότερο σε θέμα ποιότητας (γιατί δεν είχε ιδιαίτερο θέμα η Σιτροέν).
Η αντοχή / αξιοπιστία είναι ένα ερωτηματικό για ΟΛΑ τα αυτοκίνητα. Αλλά με 5 χρόνια εγγύηση (δνε ξέρω εαν επεκτείνεται και άλλο), έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για αρκετό διάστημα. Μετά το πουλάς (προσωπική άποψη...πιστέυω ότι τα αυτοκίνητα χρειάζεται να τα αλλάζουμε κάθε 3-5 χρόνια), αλλά και να το κρατήσεις, θα ξέρεις μέχρι τότε εαν βγάζει βλάβες και τι είδους.
-
konstantinosnov wrote:
Για την Ds σχετικά με το πόσο έχει απο-citroen-ποιηθει , και με την αντοχή αξιοπιστία σε βάθος χρόνου!
Γιατί να 'απο-citroen-ποιηθει'? Εκτός εαν εννοείς σε θέμα image/prestige και λιγότερο σε θέμα ποιότητας (γιατί δεν είχε ιδιαίτερο θέμα η Σιτροέν).
Η αντοχή / αξιοπιστία είναι ένα ερωτηματικό για ΟΛΑ τα αυτοκίνητα. Αλλά με 5 χρόνια εγγύηση (δνε ξέρω εαν επεκτείνεται και άλλο), έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για αρκετό διάστημα. Μετά το πουλάς (προσωπική άποψη...πιστέυω ότι τα αυτοκίνητα χρειάζεται να τα αλλάζουμε κάθε 3-5 χρόνια), αλλά και να το κρατήσεις, θα ξέρεις μέχρι τότε εαν βγάζει βλάβες και τι είδους.
Να σου πω την αλήθεια εάν δωσω 45000 δεν νομίζω ότι στην 3-5θσ το δώσω...Δεν μαζεύονται εύκολα κάθε τόσο δυστυχώς ..Το image δε με απασχολεί Το prestige πάλι το ίδιο ,αν κ το χτίζει η ds. θέμα ναι ποιότητας όσο αφορά η σχέση με τη citroen .Αν κ θέλω να πιστεύω πια ότι λόγω psa group k λόγω ότι θεωρητικά (από οσυ λένε κ οι ίδιοι) είναι στην κορυφή του group ,κάτι καλύτερο θα έχει να παρουσιάσει
-
Εαν σε ενδιαφέρει η ποιότητα ως προς την αξιοπιστία, τότε σίγουρα ειναι καλύτερη από BMW-Audi που είναι στον πάτο σχεδόν!
-
Εαν σε ενδιαφέρει η ποιότητα ως προς την αξιοπιστία, τότε σίγουρα ειναι καλύτερη από BMW-Audi που είναι στον πάτο σχεδόν!
αραφανη φαντάζομαι το ίδιο ισχύει κ για το mini..K μιας κ το αναλύουμε εάν θες εξέφρασε γνώμη για το χρώμα.(έχω γράψει στο ανάλογο θέμα του ds)
-
Για το χρώμα του DS Κωνσταντίνε; Εννοεις τι γνωμη μου σε τι χρωμα θα το αγόραζα εγώ;
-
Για το χρώμα του DS Κωνσταντίνε; Εννοεις τι γνωμη μου σε τι χρωμα θα το αγόραζα εγώ;
Ναι Φάνη! Υποψήφια είναι με σειρά προτίμησης:1. Byzantine (βασικά αυτό άρεσειή δεν αρέσει....Το φαβαμαι μόνο σε τυχόν γδαρσίματα , γρατσουνιές ως προς την επιτυχία επισκευής κ σε τυχόν μεταπώληση ) 2. Λευκό πέρλα( νομίζω χάνει λίγο το ds κ δεν κολλάει το λευκό πολύ με τις 18' geneve ) 3. Gris artense ( το φοβάμαι μόνο στα του καλοκαιριού και τις ζέστες ότι τραβάει σε σχέση με τα άλλα...Σε άλλη περίπτωση σίγουρα θα πήγαινα κ στο μαύρο αλλά είπαμε οι θερμοκρασίες)
-
Ναι Φάνη! Υποψήφια είναι με σειρά προτίμησης:1. Byzantine (βασικά αυτό άρεσειή δεν αρέσει....Το φαβαμαι μόνο σε τυχόν γδαρσίματα , γρατσουνιές ως προς την επιτυχία επισκευής κ σε τυχόν μεταπώληση ) 2. Λευκό πέρλα( νομίζω χάνει λίγο το ds κ δεν κολλάει το λευκό πολύ με τις 18' geneve ) 3. Gris artense ( το φοβάμαι μόνο στα του καλοκαιριού και τις ζέστες ότι τραβάει σε σχέση με τα άλλα...Σε άλλη περίπτωση σίγουρα θα πήγαινα κ στο μαύρο αλλά είπαμε οι θερμοκρασίες)
Από τα 3 που αναφέρεις, μόνο το Byzantine μου αρέσει εμένα για το DS7 (και λίγο το λευκό Πέρλα). Προσωπικά θα το αγόραζα σε ένα από αυτά τα 4:
- Or Byzantin: Το έχω δεί από κοντά και του πάει πάρα πολύ.
- Rouge Absolu: Το είδα εχθές 1η φορά από κοντά (στον δρόμο) και ήταν πολύ εντυπωσιακό.
- Brun Αndradite: Το είχα δει σε έκθεση και μου άρεσε αρκετά, αν και τα καφέ δεν τα συμπαθώ πολύ.
- Bleu Encre: Δεν το έχω δει από κοντά και κρατάω μια επιφύλαξη. Θα το σκεφ΄τομουνα γιατί το μπλέ είναι το αγαπαημένο μου χρώμα σε αυτοκίνητα.
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα 'φόβου' σε επισκευή...όλα είναι το ίσιο εύκολα ή δύσκολα.
-
konstantinosnov wrote:
Από τα 3 που αναφέρεις, μόνο το Byzantine μου αρέσει εμένα για το DS7 (και λίγο το λευκό Πέρλα). Προσωπικά θα το αγόραζα σε ένα από αυτά τα 4:
- Or Byzantin: Το έχω δεί από κοντά και του πάει πάρα πολύ.
- Rouge Absolu: Το είδα εχθές 1η φορά από κοντά (στον δρόμο) και ήταν πολύ εντυπωσιακό.
- Brun Αndradite: Το είχα δει σε έκθεση και μου άρεσε αρκετά, αν και τα καφέ δεν τα συμπαθώ πολύ.
- Bleu Encre: Δεν το έχω δει από κοντά και κρατάω μια επιφύλαξη. Θα το σκεφ΄τομουνα γιατί το μπλέ είναι το αγαπαημένο μου χρώμα σε αυτοκίνητα.
Δε νομίζω ότι τίθεται θέμα 'φόβου' σε επισκευή...όλα είναι το ίσιο εύκολα ή δύσκολα.
Οκ Φάνη!
-
Καλές γιορτές παιδιά!Επανέρχομαι με το mini cooper 2004.Τελικά τα τρίζουν τα λάστιχα των αμοτισέρ και σκέφτομαι να τα αλλάξω εντελώς λόγω υπερβολικής ταλαιπωρίας εντός πόλης.Κάποια μέτρια έως μαλακά που έχετε να προτείνετε;
-
Γεια σε όλους και καλή χρονιά!
Πρόκειται να αγοράσω ένα MINI Cooper S R56 2010+ και θα θελα να μου πει κάποιος κάτοχος τι κατανάλωση καυσίμου έχει περίπου. Έχω ακούσει για 8 με 8,5 λίτρα στα 100 χλμ σε νορμάλ συνθήκες. Ευχαριστώ
-
Πρόκειται να αγοράσω ένα MINI Cooper S R56 2010+ και θα θελα να μου πει κάποιος κάτοχος τι κατανάλωση καυσίμου έχει περίπου. Έχω ακούσει για 8 με 8,5 λίτρα στα 100 χλμ σε νορμάλ συνθήκες. Ευχαριστώ
Το είχα για 2 χρόνια σε αυτόματο και ήμουν στο 9.5 περίπου με μικτή χρήση, χωρίς να με ενδιαφέρει όμως καθόλου η οικονομία (άλλες εποχές). Μπορείς να είσαι στο 8-8.5, με προσοχή στο ταξίδι στο 7.5 και φυσικά εαν το πατήσεις άνετα περνάς το 11.
-
Φανη....τωρα που σε βρηκα στα του mini...
Ειδα απο κοντα το mini clubman.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.....τρελαθηκα.
Καμια σχεση με τις φωτο....χαμηλο...φαρδυ....ρετρο....
-
Φανη....τωρα που σε βρηκα στα του mini...
Ειδα απο κοντα το mini clubman.
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.....τρελαθηκα.
Καμια σχεση με τις φωτο....χαμηλο...φαρδυ....ρετρο....
Εντάξει, είναι επίσημο...έχεις πρόβλημα γούστου!!!
Είναι άθλιο το clubman, σαν αυτοκίνητο γαλατά (έτσι που ανοίγουν οι πόρτες), τελείως άχρηστο αυτοκίνητο και από τα ασχημότερα Μίνι!
-
Λες και το πατησε τεραστια μποτα ειναι
-
Κουκλακι ειναι ...... μ αρεσε .....δεν το χα δει ποτε απο κοντα.
-
Σοβαρά δεν το είχες δει ποτέ?? Θα μου πείς που να το δείς, μόνο κάτι τυφλοί το αγοράζουν, δεν κυκλοφορεί και πολύ!
Το είχα δεί όταν είχε βγει (το είχα οδηγήσει επίσης και αυτό και το προηγούμενο)...χάλια και τότε και τώρα!
Κουκλάκι δεν το λές, εκτός εαν έχεις χάσει την όρασή σου!
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, ακόμη συζητάμε για το γούστο του γύρου; Εντελώς χαμένη υπόθεση με πρόβλημα χρόνιο και μη ελεγχόμενο!
Υ.Γ.: Μόλις ανακάλυψα νέο bug του φόρουμ: όταν βάζω κάποιο smilie σε ποστ μου, μου βγάζει σφάλμα και χάνω το ποστ! Πόσο πιο άχρηστη μπορεί να είναι μια πλατφόρμα;
-
Ειναι που κοροϊδευεις το γουστο του γυρου.....
Ουτε η γλουγκλοπλατφορμα δεν το ανεχεται αυτο...
-
Ντρέπομαι που το λέω, αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται.
Συμφωνώ με τον γύρο, κι εμένα μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-
Υ.Γ.: Μόλις ανακάλυψα νέο bug του φόρουμ: όταν βάζω κάποιο smilie σε ποστ μου, μου βγάζει σφάλμα και χάνω το ποστ! Πόσο πιο άχρηστη μπορεί να είναι μια πλατφόρμα;
Δεν είναι bug, απλά ξέρει ότι είσαι χαβαλές και δεν σε αφήνει!!
Εμένα, που ξέρει ότι είμαι σοβαρός, όπως βλέπεις με αφήνει κανονικά!!
New MINI Forum