-
Αν καταφέρεις να του κόψεις κάνα χιλιαρικάκι από την τιμή ...καλό φαίνεται .
-
Ο χρήστης dimitrisgou έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3471064/Θέλω την ειλικρινή σας γνώμη...
Είμαι ένα βήμα πριν το αγοράσω....
Εδωσα πρόσφατα το mx5 μου μοντέλο του 2008, και δεν μπορώ να πάρω κάποιο συμβατικό αυτοκίνητο, αν και τα 14000 ειναι πολλα...
Μου αρέσει πολυ. Πως το βλέπετε εσείς;;;;Εχω nc κ ενας φιλος s r56. Το αμαξι ειμαι τραινο, πολυ ευχαριστο κ πολυ γρηγορο. Επισης αρκετα οικονομικο. Αρνητικο για μεα οτι ειναι πολυ σκληρο ρε παιδι μου (18' εχει του φιλου) και οι ανυπαρκτοι χωροι. Να τσεκαρεις προσεκτικα τουρμπινα.
-
Καλησπέρα σε όλους, ξέρει μήπως κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω το owner’s manual σε ηλεκτρονική μορφή για το mini cooper s cabrio μοντέλο 2009 στα ελληνικά?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά,
Νίκος. -
Χθες μπηκα σε ενα Mini Cooper του 2010, γνωστης μου. Χαμηλο αυτοκινητο. Αισθανθηκα καμποσο κλειστοφοβικα. Το ταμπλο ωραιο μου φανηκε αλλα καπως χοντροκομμενο. Ειδικα το ταχυμετρο ηταν υπερβολικα ογκωδες!! Εργονομια που συναγωνιζεται το ηχοσυστημα του Ibiza!! Ντρεπομουν να ρωτησω την κοπελα απο που κατεβαινουν τα παραθυρα, οποτε μετα απο καμποση ωρα βρηκα τους διακοπτες, κατω απ αυτους του κλιματιστικου. Ωραιο ομως το αεροπορικο τους στυλ. Ποιοτικα δε με ενθουσιασε. Μετα απο 58.000 χλμ. υπαρχαν τριγμοι στο εσωτερικο, κυριως απο πισω. Ωστοσο ηταν ανετο και ειχε και ambient lights!!! Α και κουκλαρα οδηγο!!
Αν ηταν το S, θα τα εκανα γαργαρα ολα τα μειονεκτηματα.
-
Μονο το s αξιζει γενικοτερα κατα την αποψη μου.
-
Καλημέρα σας. Έχω ένα mini coopers r53 works. Έχω αφαιρέσει απο τη προηγούμενη φορα τα run flat στις 17αρες ζάντες και έχω βάλει κανονικά. Ήρθε η ώρα για αλλαγή. Έχετε κάτι καλο να προτείνετε και ΣΤΡΙΦΤΕΡΟ?
-
Είχα παρει για λίγο το ΜΙΝΙ προχθές και φτάνοντας κοντά στο σπίτι άκουγα το βεντιλατερ να δουλεύει πιο πολύ από το συνηθισμένο.
Κοιτάω τη θερμοκρασία και είχε φτάσει μια γραμμή πάνω από το κόκκινο
Σταματάω αμέσως και ανοίγω καπώ .Το δοχείο ψυκτικού ήταν άδειο!Συμπλήρωσα και αμέσως συνεργείο...Διάγνωση :Τρύπιο ψυγείο νερού.
Η επίσκεψη στο συνεργείο μου υπενθύμισε ότι πρέπει να αλλάξω και τη μπροστινή βάση μηχανής,το ένα τop mount και τη μπαταρία.Επίσης η εξάτμιση είναι έτοιμη να τρυπήσει .
Αυτά. Σε συζήτηση που έκανα με τα παιδιά του συνεργείου,οι οποίοι ήταν για χρόνια σε επίσημο ΒΜW μου επιβεβαίωσαν τα άπειρα προβλήματα που βγάζουν τα αυτοκίνητα. -
Τα αυτοκινητα γενικα και ειδικότερα τα Mini
-
Ήταν που ήταν τα ρ50-53, αυτό του Κωστή πάει για high score...
Κωστή πόσο χρονών είναι πλέον...? -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Μονο το s αξιζει γενικοτερα κατα την αποψη μου.Προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο
Το κουπερ με α 120 εχει αρκετή δύναμη για παιχνίδι και χαμογελά
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Ήταν που ήταν τα ρ50-53, αυτό του Κωστή πάει για high score...
Κωστή πόσο χρονών είναι πλέον...?Είναι 10 ετών με 90000χμ.Τα προβλήματα βέβαια ξεκίνησαν από τη πρώτη μέρα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γιατι δεν το σουταρεις ρε συ και το κρατας τοσο καιρο?
-
Έλα ντε...
Το σκεφτόμουν σοβαρά αλλά άρεσε της γυναίκας μου,την είχε βολέψει και στη πόλη...Το παίρνω και εγω όταν κατεβαίνω κέντρο.
Τώρα έχουν αλλάξει και τα οικονομικά δεδομένα αλλά πλέον δε πάει άλλο. Ελπίζω σε κανένα χρόνο να πάρω κατι διαφορετικό. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Έλα ντε...
Το σκεφτόμουν σοβαρά αλλά άρεσε της γυναίκας μου,την είχε βολέψει και στη πόλη...στελνε της και τον λογαριασμό να δουμε αν θα συνεχίσει να της αρέσει και να την βολευει
-
Εχει κανεις το countryman diesel all 4 ? Αξίζει η αγορά του, δεδομένης και της έκπτωσης που κάνουν αυτή τη περιοδο? Του χρόνου αλλάζει κι αυτό το μοντέλο ?
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Εχει κανεις το countryman diesel all 4 ? Αξίζει η αγορά του, δεδομένης και της έκπτωσης που κάνουν αυτή τη περιοδο? Του χρόνου αλλάζει κι αυτό το μοντέλο ?Επειδή και εμένα με ενδιαφέρει γιατί έχει κολλήσει η γυναίκα μου με το συγκεκριμένο (εννοώ το απλό diesel countryman) και ψάχνει να αλλάξει το yaris που έχει, ας πει κάποιος αν γνωρίζει.... επίσης τι ποσό έκπτωσης (εκτός της απόσυρσης) κάνουν τώρα γιατί η αρχική του τιμή είναι αρκετά, έως πολύ τσιμπημένη....
-
Το cooper 4x4 με τα 112 αλογα diesel και με πακέτο εξοπλισμού pepper παει 25000. Δεν ειναι φθηνό. Αλλά ερχεται όσο ενα suv 4x4 καινούριο diesel. Απλά αν αλλάξει και το μοντέλο το 2014 και βγεί με οικονομικότερο κινητήρα, καλύτερα πλαστικά που ακούγεται οτι θα ειναι BMW, και άγνωστη ακόμα τιμή, δε ξέρω αν συμφέρει τώρα η αγορά του.
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
... Απλά αν αλλάξει και το μοντέλο το 2014 ...H τακτική αντικατάστασης των μοντέλων της Mini είναι σαν της BMW. Δεν αντικαθιστά μαζικά μια ολόκληρη σειρά αλλά μεμονωμένα μοντέλα. Το 2014 θα παρουσιάσει το 3θυρο hatch, το 2015 το cabrio κοκ.
Πχ το Paceman ούτε χρόνο έχει που ξεκίνησε να παράγεται. Δεν θα αντικατασταθεί το 2014 ... -
Γειά σας. Θέλω να αγοράσω το hatch Cooper s καινούργιο. Να περιμένω το καινούργιο μοντέλο ή να πάω για το υπάρχον με μεγάλη έκπτωση. Έχουν μεγάλες διαφορές;; εδώ πότε έρχεται το καινούργιο;;;
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Χωρίς να έχουμε δει ακόμη τι ψάρια πιάνει το νέο... με τη μάσκα ροφού που του έβαλαν και τον 2λιτρο κινητήρα, προσωπικά θα πήγαινα εύκολα σε ένα στοκαρισμένο mcs lci με έκπτωση...
New MINI Forum