-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Θέλω να αγοράσω ενα Cooper 1.6 του 2008 και έχω κάποιες ερωτήσεις.
- Η έκδοση chili ηταν η μεσαία?
-το esp,το start/stop και ο αυτόματος πιλότος ήταν στανταρ στον εξοπλισμό?
-πότε είχε γίνει το facelift του μοντέλου?
Δεν υπάρχει 'μεσαία' έκδοση. Υπάρχει η βασική και μετά από εκεί και πέρα ο επιπλέον (έξτρα) εξοπλισμός. Το πακέτο εξοπλισμού Chili (και όχι έκδοση) ήταν το ακριβότερο εκ των δυο διαθέσιμων πακέτων (Pepper & Chili) και είχε αρκετά πλούσιο εξοπλισμό όπως: Xenon, ύφασμα/δέρμα, προβολείς ομίχλης κλπ.
ESP & Start/Stop στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις. Το Cruise Control περιλαμβάνεται στο πακέτο Chili.
Το Facelift του R56 έγινε το 2010.
την καλησπερα μου
εγω ενδιαφερομαι για ενα r53s.η chilli,ειναι αυτη που εχει τα παντα?η ηλιοροφη ειναι εξτρα ?το τιμονι γιατι σε μερικα ειναι τριακτινο και σε αλλα με 2 ακτινες(το χαζο ) ?το κουμπακι αριστερα του καντραν ,του κεντρικου,ειναι cruise control?
-
Ποιο cooper 5door θα διαλεγατε? 1,5 βενζινη?1,5 πετρελαιο?αυτοματο?χειροκινητο?
10 με 12 χιλιαδες το χρονο θα γραφει,κυριως εντος αττικης.
Ρεαλιστικες καταναλωσεις?
Αξιοπιστια,αν και νωρις,εχει ακουστει κατιι? -
1.5 diesel χειροκίνητο βγαίνει νομίζω 21,000 ευρώ!
Δες και τα review στο youtube έχει πολύ καλές κριτικές ο ντιζελοκινητήρας καθώς και το χειροκίνητο! -
στο cooper s R53,τι πρεπει να προσεξουμε?υπαρχει καποιος οδηγος με ευαισθητα σημεια?
Αρκετά πραγματιάκια και το καλύτερο είναι να το δεί κάποιο συνεργείο που γνωρίζει. Έχει σχέση και τα χιλιόμετρα αλλά και την χρήση.
- Κιβώτιο
- Συμπλέκτης
- Μοτέρ τιμονιού
- Μοτέρ παραθύρου
- Τροχαλίες κομπρέσσορα
απορω πως μου ξεφυγε.σε ευχαριστω παρα πολυ
οι τροχαλιες κομπρεσορα τι?αν ειναι σφιχτες κτλ?
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
εγω ενδιαφερομαι για ενα r53s.η chilli,ειναι αυτη που εχει τα παντα?η ηλιοροφη ειναι εξτρα ?το τιμονι γιατι σε μερικα ειναι τριακτινο και σε αλλα με 2 ακτινες(το χαζο ) ?το κουμπακι αριστερα του καντραν ,του κεντρικου,ειναι cruise control?Τα πάντα όχι, αλλά έχει πολλά έξτρα σε σχέση με την στάνταρ έκδοση. Η ηλιοροφή είναι έξτρα, ναι, σε όλες τις εκδόσεις. Το βασικό τιμόνι είναι με 2 ακτίνες, δερμάτινο. Το 3ακτινο είναι έξτρα (περιλαμβάνεται στο Chili πακέτο). Όχι, είναι ο ροοστάτης για την ρύθμιση του φωτισμού του καντράν.
Εαν είναι ΟΚ και δεν έχουν τζόγο, δεν έχουν λασκάρει κλπ.
10 με 12 χιλιαδες το χρονο θα γραφει,κυριως εντος αττικης.Αυτόματο μόνο, και με τόσα λίγα χιλιόμετρα, κατά 90% την βενζίνη.
-
εγω ενδιαφερομαι για ενα r53s.η chilli,ειναι αυτη που εχει τα παντα?η ηλιοροφη ειναι εξτρα ?το τιμονι γιατι σε μερικα ειναι τριακτινο και σε αλλα με 2 ακτινες(το χαζο ) ?το κουμπακι αριστερα του καντραν ,του κεντρικου,ειναι cruise control?
Τα πάντα όχι, αλλά έχει πολλά έξτρα σε σχέση με την στάνταρ έκδοση. Η ηλιοροφή είναι έξτρα, ναι, σε όλες τις εκδόσεις. Το βασικό τιμόνι είναι με 2 ακτίνες, δερμάτινο. Το 3ακτινο είναι έξτρα (περιλαμβάνεται στο Chili πακέτο). Όχι, είναι ο ροοστάτης για την ρύθμιση του φωτισμού του καντράν.
Εαν είναι ΟΚ και δεν έχουν τζόγο, δεν έχουν λασκάρει κλπ.
10 με 12 χιλιαδες το χρονο θα γραφει,κυριως εντος αττικης.Αυτόματο μόνο, και με τόσα λίγα χιλιόμετρα, κατά 90% την βενζίνη.
σε ευχαριστω παρα πολυ!!
-
Γεια χαρα.!
ειμαι καινουριος στο φορουμ καιι θελω να ρωτησω 2 πραγματακια για το JCW που εχω αν μπορει καποιος να με βοηθησει!! -
Καλησπέρα!!! Έχω θέμα με την αντλία βενζίνης. MC R50. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να την βρώ πιο φθηνά. Σε συνεργείο με είπαν 300€.
-
Γεια σας!!!Πριν λιγες μερες πηρα ενα μεταχειρισμενο Countryman S All4 φαινομενικα σε αψογη κατασταση του 2010 με 43000 χμ αλλα εκτος απο λαστιχα,μπαταρια(παμακριβη) και ενα θερμοστατη παω και για δισκο σασμαν κ μικρη πιθανοτητα κ για βολαν.Κανωερευνα αγορας απο το πρωι κ οι τιμες για δισκο πλατο παιζουν πολυ.Η Mini εχει κανει την βλακεια να βαζει στο τετρακινητο (οπου οι ροπες ειναι πολυ μεγαλες) τον δισκο του δικινητου με αποτελεσμα να τον λειωνει πολυ γρηγορα.Εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια στο τι να βαλω?Δηλαδη: 1)Original ? που απ οτι φαινεται κ δεν αντεχει κ ειναι ακριβoς,2)ιμιτασιον? τουλαχιστον ναναι φθηνος 3) ενισχυμενο κ αν ναι ποιον κ με τι κοστος? και 4)αυτοματο σασμαν μεταχειρισμενο ωστενα μην εχω παλι τετοια θεματα(το κακο ειναι οτι ειναι αργο το συγκεκριμενο κ ανεβαζει 1,5 λιτρο περιπου την καταναλωση)
-
Παιδιά καλησπέρα,
ειμαι κατοχος ενος r50 2002 Μοντέλο. Θέλω να αλλάξω τις βαλβολίνες. Ξέρετε ποιες πρέπει να πάρω, πόσα λιτρα θα χρειαστώ και αν πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο που ίσως μου διαφεύγει? -
Ο χρήστης panos86 έγραψε:
Καλησπέρα!!! Έχω θέμα με την αντλία βενζίνης. MC R50. Μήπως γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να την βρώ πιο φθηνά. Σε συνεργείο με είπαν 300€.Μπορείς να την αγοράσεις απο site που πουλάνε ανταλλακτικά. Μπορώ να σου προτείνω το Maxxparts που το έχει φίλος μου και είναι απο τα καλύτερα και μπορείς να βρεις αντλια βενζίνης με 187 ευρώ (http://www.maxxparts.gr/mini-mini-r50-r ... a-kausimon)
-
Καλησπερα.Σκοπευω να προχωρησω στην αγορα ενος cooper diesel ή One diesel μεταχειρησμενο.Λογω χρηματων πιθανον το αμαξι να ειναι 10ετιας και παραπανω.θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι αξιοπιστα τα δυο αυτα μοντελα και τι θα πρεπει αν προσεξω οταν παω να τα δω απο κοντα! ευχαριστω!
-
Λυπάμαι αλλά τα Mini, ειδικά τα πρώτης γενιάς που κοιτάς, είναι εντελώς αναξιόπιστα. Έχουν βγάλει το λάδι σε πολύ κόσμο...
-
Το σκεπτικο να παρω ενα βενζινοκινιτο και να το κανω μετατροπη σε υγραεριο? Οι κινητηρες της ΜΙΝΙ εχουν προβλημα με την μετατροπη?
-
Γεια σας παιδιά...είμαι καινούργιος στο συγκεκριμένο forum για τα mini,
και θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά ενός MCS...εχω διαβάσει
αρκετές συζητήσεις σας,κατέληξα οτι υπάρχουν κάποιες διαφωνίες σχετικά
τελικά με την αγορά ενός r53 f/l η ενός r56;;θα ήθελα οποίος μπορει να
με βοηθήσει στο ποιο πρέπει να καταλήξω και γιατι...
Υ.Γ μπορω να διαθέσω 10.000 και προς τα κατω δυστυχώς... -
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά,
Έχω θέμα με το κλειδί ενός Mini Cooper του '07. Τα κουμπιά δεν ανταποκρίνονται πλέον, οπότε μάλλον θα έχει παραδώσει πνεύμα η μπαταρία του κλειδιού.
Στο manual δεν βρήκα πώς την αλλάζω. Το κλειδάκι είναι αυτό:
http://www.otomobilanahtari.com/wp-cont ... r-kumandalı-anahtar.jpg
Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να το ανοίξω για να αλλάξω την μπαταρία;Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή Ανάσταση
-
Καλημέρα!!!! Θέλω να βάψω σε piano black τα νικελα γύρω από τα φώτα και τη μάσκα μπροστά σε mini f56... Χρειάζεται κανονική βαφή ή θέλει κάποια ειδική επεξεργασία ?
-
Αυτή η σελίδα είναι γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα
-
Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει για ενα εντονο κραδασμο και βουητο απο το ταμπλο,γυρω απο την κεντρικη οθονη σε ολοκαινουριο μινι 5 d?
-
Κάτι συντονίζει απο τους κραδασμούς του κινητήρα. Αφού είναι καινούργιο πήγαινε στην αντιπροσωπεία να το κοιτάξουν!
New MINI Forum