-
Babbis, δεν μιλάμε γενικά για το αν είναι καλό το μοτέρ της AR, μιλάμε για το αν είναι καλύτερο/ισάξιο/χειρότερο από το μοτέρ του VAG. Εν προκειμένω είναι χειρότερο σε όλα τα επίπεδα, εκτός αν για κάποιον λόγο θεωρείται ουσιαστικό πλεονέκτημα το να στροφάρει πιο ψηλά.
Γιατί είναι καλύτερη η GT/156/147 (τελικά μόνο 2 πλατφόρμες έχει η AR? ) από το A3 δεν μου είπες.
-
A3 2.0TQ Sportback, 1.39.85
GT 3.2, 1:40.25Drive, Fight Club.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Babbis, δεν μιλάμε γενικά για το αν είναι καλό το μοτέρ της AR, μιλάμε για το αν είναι καλύτερο/ισάξιο/χειρότερο από το μοτέρ του VAG. Εν προκειμένω είναι χειρότερο σε όλα τα επίπεδα, εκτός αν για κάποιον λόγο θεωρείται ουσιαστικό πλεονέκτημα το να στροφάρει πιο ψηλά.Γιατί είναι καλύτερη η GT/156/147 (τελικά μόνο 2 πλατφόρμες έχει η AR? ) από το A3 δεν μου είπες.
κάποιοι υποβιβάσανε την GT **σαν κάκιστη αγορά, χάσιμο χρημάτων μέχρι οικονομική καταστροφή. **
Σε αυτό λοιπόν απάντησα και είπα ότι είναι και τα 2 πολύ αξιόλογα, το καθένα υπερτερεί στον τομέα του και ανάλογα με το προφίλ του αγοραστή το καθένα αποτελεί λίγοτερο ή περισσότερο καλή αγορά.
Η προσωπική μου άποψη διατυπώθηκε στα πλεονεκτήματα του καθενός που ανέφερα.
Ο καθένας έχει την άποψή του. Δεν θα κάτσω να διαπραγματευτώ πιο είναι καλύτερο ή χειρότερο ούτε με σένα ούτε με κανένα, γιατί μιλάμε για προσωπικές απόψεις.
κατανοητό?
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Όπως είδες στα + του μοτερ της GT έβαλα την ευστροφία του και τον ήχο του, ενώ και από ροπή δεν πάει άσχημα καθώς 21 κιλα στις 3200 δεν είναι και λίγα.
Στα + του μοτερ του Α3 έβαλα την οικονομία του και τις καλύτερες ρεπρίζ του.
Για αγοραστες προσανατολισμένους στο σπορ χαρακτήρα λοιπόν το μοτερ της GT είναι καλύτερο του Α3.
Για αγοραστες προσανατολισμένους στην χρηστικότητα, το Μοτερ του Α3 υπερτερεί.Ο σπορ χαρακτηρας δηλαδη ειναι μονο για τα φαναρια και τις ευθειες??Εγω νομιζω οτι οι ρεπριζ ειναι εξισου σημαντικες...
Ma η GT ακομα και ο-100 ειναι ενα ολοκληρο δευτερολεπτο αργοτερη απο το οικογενειακο Α3!!!8,8 εχει η αλφα (τα τελευταια μοντελα γιατι τα πρωτα...)Να μη μιλησω για ρεπριζ...
Πια ευστροφια και ποιος σπορ χαρακτηρας?Το MINI μου εχει 0-100 σε 9,1!!! 3 δεκατα περισσοτερο απο τη διλιτρη σπορ GT!
Απορω πως τους βγαζεις ολους αυτους τους αφορισμους και τα συμπερασματα...Ειδικα οταν συγκρινεις δυο μοτερ που τα χωριζει το χαος.
Ας μη μιλησω για τα χρονια που χρειαστηκε η αλφα για να φτιαξει λιγο τον JTS ,ωστε να αποδιδει αξιοπρεπως.... >Συγκεκριμένα λοιπόν η υλοποίηση της πλατφμορμας 156/147/GT είναι καλύτερη αυτής του Α3.
Αυτο τωρα πως το αποφασισες?
Πλατφορμα Α3 εχει και το ΤΤ (οκ περιπου)...A! και το S3,αλλα αυτο δεν εχει σπορ χαρακτηρα,μιας και η υλοποιηση της 147 ειναι πιο καλη..
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Δεν θα κάτσω να διαπραγματευτώ πιο είναι καλύτερο ή χειρότερο ούτε με σένα ούτε με κανένα, γιατί μιλάμε για προσωπικές απόψεις.Το αν είναι καλύτερο ή όχι ένα μοτέρ, δεν είναι θέμα προσωπικής άποψης, είναι θέμα δεδομένων, οπότε το να παρουσιάζεις ως ισάξιο/καλύτερο το μοτέρ της GT είναι παραπληροφόρηση.
Επίσης, όταν μιλάς για καλύτερο handling, που επίσης είναι δεδομένο ότι το Α3 είναι καλύτερο από την GT, είναι παραπληροφόρηση. Δέχομαι ότι η GT ίσως να έχει καλύτερο τιμόνι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι ότι η GT είναι πιο αποτελεσματική.
Οπότε σταμάτα να παραπληροφορείς τους συμφορουμίτες.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ο σπορ χαρακτηρας δηλαδη ειναι μονο για τα φαναρια και τις ευθειες??Εγω νομιζω οτι οι ρεπριζ ειναι εξισου σημαντικες...
Ma η GT ακομα και ο-100 ειναι ενα ολοκληρο δευτερολεπτο αργοτερη απο το οικογενειακο Α3!!!8,8 εχει η αλφα...Όταν οδηγάμε μπορεί να είμαστε σε ένα από τα δυο modes:
Ή πάμε χαλαρά οπότε δεν έχει νόημα ποιος θα κάνε πιο γρήγορα το 60-80 με 5η,
Ή οδηγούμε γρήγορα για να γουστάρουμε.
Όταν λοιπόν οδηγώ γρήγορα για να 'γουστάρω', δεν θα κάνω ποτε το 60-80 με 5η για να φανεί η ανωτερότητα της ροπής χαμηλά ενός τούρμπο. Θα βάλω 2α και θα πάώ από 5500-6500 σαλ. Και το μοτερ του Α3 (τούρμπο) και το μοτερ της GT (ατμοσφαιρικό) θα αποδώσουν το ίδιο λοιπόν. Όμως ο οδηγός της GT θα ακούει ένα μοτερ να λυσάει ψηλά και να του φτιάχνει την διάθεση. Το τούρμπο ψηλά δεν θα βολευτεί και ο οδηγός θα πρέπει να έχει μακρύτερη σχέση στο κιβώτιο του και επομένως λιγότερη συγκίνηση!
Επίσης η GT έχει 0-100 8.8. Πόσο έχει το Α3? Έστω και έχει 8. Tι λέει αυτό? Ποίος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί με αυτά τα νούμερα όταν θα επιλέξει αυτοκίνητο. Κανα πιτσιρίκι ίσως για να πουλήσει και μαγκιά να ουμε!
Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσυ, για να επιλέγουν αμάξι από πίνακες μετρήσεων!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οπότε σταμάτα να παραπληροφορείς τους συμφορουμίτες.
υπερβολές και παραπλήροφόρησ kid είναι όλα τα αίσχη που γράφτηκαν για την GT εδώ μέσα (από τα φθηνά υλικά, το ότι αυτοπυρπολείται, και το ότι είναι η χειρότερη επιλογή στα λεφτά αυτα) και όχι η άποψη που εξέφρασα βασιζόμενος στον διαφορετικό χαρακτήρα των 2 μοτερ που εξ'ορισμού οδηγεί σε +/- και 0 για το καθένα.
Τα πράγματα kid δεν είναι άσπρα μαύρα στην ζωή. Υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα τις ανάγκες του καθενός.
Σε λίγα χρόνια θα το καταλάβεις αυτό. Κι εγώ στην ηλικία σου ήμουν απόλυτος για πολλά πράγματα.
-
Βασικά...για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους...το Α3 οδηγικά είναι παντελώς ξενέρωτο. Δε μου 'μιλάει' το τιμόνι...δε με εξιτάρει το μοτέρ...και επειδή έχει τέτοια αίσθηση το τιμόνι...δε μπορείς να το ευχαριστηθείς.
Η Άλφα είναι λίγο διαφορετική στον τομέα αυτόν...όπως και η BMW. Η αίσθηση του τιμονιού...είναι η μισή αίσθηση του αυτοκινήτου. Αν και είμαι σίγουρος ότι σε μια ορεινή διαδρομή μια BMW θα είναι σημαντικά πιο fun από την Άλφα...η Άλφα θα είναι σίγουρα σημαντικά πιο fun από το Α3...όσπου η Audi να μάθει να φτιάχνει τιμόνια...άσχετα αν το Quattro δε παίζετε.
Τώρα σε όλα τ'άλλα...το Α3 υπερτερεί ρε συ Μπάμπη. Το αυτοκίνητο είναι τέρας αξιοπιστίας...είναι τρομερά ποιοτικό (κλείσε τη πόρτα στο Α3 και κλείσε τη πόρτα στη GT) με καλύτερα (σε όψη) υλικά από τη GT και βέβαια ασυναγώνιστη συναρμολόγηση. Μάλιστα πιστεύω ότι στον τομέα αυτόν η Audi είναι καλύτερη και από τη BMW/Mercedes.
Όσο για τα μοτέρ...στην εποχή του το JTS ήταν καλό...τώρα πλέον ξεπεράστηκε.
Από πλευράς σχεδίασης όμως...η GT είναι χρόνια μπροστά.
Διαλέγεις και παίρνεις...αλλά Μπάμπη να είμαστε αντικειμενικοί ρε συ.
-
Πάντως, η 147 σίγουρα,
ούτε πλαίσιο έχει καλύτερο, ούτε μοτέρ, ούτε ισάξια ποιότητα πλαστικώνΝα συγκρίνουμε 1,6 TS με 1,6 FSI; Άστο γιατί το έχω δοκιμάσει στην πράξη. Τσούζει... ειδικά μετά τα 100...
Drive, Fight Club.
Μπράβο, τώρα που βάλαμε παραπομπές και από τη Βίβλο είμαστε ενημερωμένοι. Νίκο μετά το 2001 που δεν βάζαν οδηγούς αγώνων να οδηγούν τα αμάξια αλλά τους γνωστούς 'χεράδες' τα αποτελέσματα είναι for the putz (sic).
Το MINI μου εχει 0-100 σε 9,1!!! 3 δεκατα περισσοτερο απο τη διλιτρη σπορ GT!
Απορω πως τους βγαζεις ολους αυτους τους αφορισμους και τα συμπερασματα...Ειδικα οταν συγκρινεις δυο μοτερ που τα χωριζει το χαος.Το ΜΙΝΙ σου την άλλη φορά που θα βρεθείς δίπλα σε 147 να εύχεσαι να μην έχετε άπλα μπροστά σου, να μην μιλήσουμε για στροφές ή έστω καμπές...
Ο οδηγός εκείνου του λευκού cooper πιστεύω ακόμα δεν έχει καταλάβει πως τον πέρασα με 160 στην Βάρης Κορωπίου.
Και πριν βιαστείς να μου παραθέσεις οτιδήποτε αριθμητικό σε ενημερώνω ότι το έχω οδηγήσει. Πολύ βαρύ τιμόνι (μου άρεσε εννοώ).
Και η Corolla έχει 10' για 0-100 αλλά δεν έχει καμμία σύγκριση με την 147. -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Όταν λοιπόν οδηγώ γρήγορα για να 'γουστάρω', δεν θα κάνω ποτε το 60-80 με 5η για να φανεί η ανωτερότητα της ροπής χαμηλά ενός τούρμπο. Θα βάλω 2α και θα πάώ από 5500-6500 σαλ. Και το μοτερ του Α3 (τούρμπο) και το μοτερ της GT (ατμοσφαιρικό) θα αποδώσουν το ίδιο λοιπόν. Όμως ο οδηγός της GT θα ακούει ένα μοτερ να λυσάει ψηλά και να του φτιάχνει την διάθεση. Το τούρμπο ψηλά δεν θα βολευτεί και ο οδηγός θα πρέπει να έχει μακρύτερη σχέση στο κιβώτιο του και επομένως λιγότερη συγκίνηση!
Συνεχιζεις ,προσπαθωντας να κανεις το ασπρο μαυρο να χρησιμοποιεις αυθαιρετα συμπερασματα και αφορισμους,οι οποιοι δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Λιγοτερη συγκινηση ειναι το 80-110 σε 4,0??Η αλφα εχει 5,2!!Τοσο αργη ειναι!
Επίσης η GT έχει 0-100 8.8. Πόσο έχει το Α3? Έστω και έχει 8. Tι λέει αυτό? Ποίος σοβαρός άνθρωπος θα ασχοληθεί με αυτά τα νούμερα όταν θα επιλέξει αυτοκίνητο. Κανα πιτσιρίκι ίσως για να πουλήσει και μαγκιά να ουμε!
Babbis συνεχιζοντας να κανεις το ασπρο -μαυρο ,αρχιζεις να λες οτι να'ναι,εχοντας ξεμεινει απο στοιχεια και επιχειρηματα,μιλας για μενα ,χωρις να με ξερεις.Απλα και μονο επειδη οι αριθμοι δε βολευουν τη Αλφα.
Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσυ, για να επιλέγουν αμάξι από πίνακες μετρήσεων!
Εγω δεν εφτιαξα κανενα πινακα με αριθμους...
**ΑΛΛΟΙ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΦΟΒΕΡΑ ΜΟΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΑΛΦΑ ΤΟ 2008!! **:lol:
ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ¨...ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ~ -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Ακόμα και αν αφήσουμε τα των εταιριών, έχεις δύο μοτερ ένα ατμοσφαιρικό 2λιτρο και ένα υπερτροφοδοτούμενο. 'Θεωρητικά' (και μόνο) το ατμοσφαιρικό είναι λιγότερο πιεσμένο και μακροσχρόνια πιο αξιόπιστο!Άρα 'θεωρητικά' μοτέρ αυτοκινήτων όπως το CTR και S2000 που είναι τσίτα ή του S3 απο υπερτροφοδοτούμενα (για να μην μιλήσω για σουμπι - μίτσου) θα έπρεπε να μας έχουν αφήσει απο καιρό...
Τα υλικά και το r&d μήπως παίζουν σημαντικότερο ρόλο...?Για μένα η GT υπερτερεί στα:
1.Μοτέρ (ήχος - πολύστροφος δλδ σπορ χαρακτήρας με ικανοποιητική ροπή)Αλλά με χειρότερες επιδόσεις (όχι μόνο σε ρεπρίζ), άρα πιο σπόρ μόνο στο... άκουσμα.
Όσο για το πολύστροφος... μάλλον τον μπερδεύεις με S2000...- Αναρτήσεις (2πλά ψαλίδια vs Mcferson)
Όπως είπε και ο kid, η ιστορία έχει αποδείξει οτι η υλοποίηση μετράει και επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου στο κατα πόσο η υλοποίηση της AR είναι καλύτερη...
- Tιμόνι σαφώς πιο καλή αίσθηση 'ισως η κορυφαία στην κατηγορία, και σαφώς πιο γρήγορο
Στην καλύτερη αίσθηση συμφωνούμε... στο κορυφαία όχι.
- Handling καθώς η πλατφόρμα της 147 είναι καλύτερη από αυτή του Α3
Η πλατφόρμα της 147 δεν είναι πουθενά καλύτερη απο αυτή του Α3. Ο μόνος λόγος που έδειχνε να έχει καλύτερο handling είναι λόγω μικρότερου βάρους της 147, πράγμα που στην GT δεν ισχύει.
- Αίσθηση φρένων
Έχω αντίθετη άποψη.
- Εμφάνιση/design
Είναι λίγο άτοπη η σύγκριση ενός coupe με ένα hatchback...
Αν και περι ορέξεως... η GT ως coupe δεν με τρελαίνει...Το Α3 υπερτερεί στα:
- Μοτερ (πιο οικονομικό και ευκολο-οδήγητο (καλύτερες ρεπρίζ))
Και πιο γρήγορο γενικά στο συγκεκριμένο αμάξωμα.
- Πλαίσιο (όσον αφορά την παθητική ασφάλεια)
Και όχι μόνο αυτή...
- Συναρμογή (πλαστικά στο ταμπλό)
Γενικότερη 'συναρμογή' θα έλεγα εγώ...
Και τα 2 είναι ισοδύναμα σε:
- Ποιότητα πλαστικών (μια επίσκεψη σε 2 αντιπροσωπίες θα πείσει όσους ζουν με urban legends)
Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. (και δεν χρειάζομαι επίσκεψη σε αντιπροσωπεία... υπήρξα κάτοχος και των 2)
- Αξιοπιστία, καθώς Alfa/audi είναι στο ίδιο μήκος κύματος
Μην το ξαναπείς αυτό (ούτε μέσα στο alfisti.gr δεν θα σε πιστέψουν... )
-
Eddie, οι χεράδες του Drive φταίνε που το Α3 με 50 άλογα λιγότερα + τετρακίνηση είναι πιο γρήγορο από την GT.
Επίσης, το ότι εσύ πέρασες μια φορά κάποιον στον δρόμο, δεν λέει τίποτα. Δεν ξέρεις ούτε πόσο ήθελε να πιέσει ο άλλος, ούτε αν μπορούσε, ούτε αν τον ενδιέφερε στην τελική.
Επίσης, εδώ δεν συγκρίνουμε 1.6FSi με 1.6TS αλλά 1.8TFSi με 2.0JTS.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι τέρας αξιοπιστίας...είναι τρομερά ποιοτικό (κλείσε τη πόρτα στο Α3 και κλείσε τη πόρτα στη GT) με καλύτερα (σε όψη) υλικά από τη GT και βέβαια ασυναγώνιστη συναρμολόγηση.
Συγνώμη ρε Νίκο. Από που προκύπτει ότι το Α3 είναι τέρας αξιοπιστίας? Δεν μιλάμε για Ιαπωνικό
Τρομερά ποιότικό έιναι και το Α3 και η gt. Και στο τέλος τέλος **όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα από τα δύο ας πάει να κλέισει τις 2 πόρτες και να χαιδέψει τα πλαστικά να δει ποια είναι ποιο ποιοτικά. **
Εγώ όταν αγόραζα πήγα και στην AUDI και στην Alfa. Πως με χαρακτηρίζεις 'μη αντικειμενικό'? Με ποιό δικαίωμα η δικία σου άποψη είναι αντικειμενική και η δικιά μου όχι?
Και οι δύο υποκειμενικές είναι ξεκόλλα!
Για το μοτερ τα έγραψα. Πάλι είναι δικαίωμά μου να προτιμήσω ένα ατμοσφαιρικό 165 ίππων απο ένα υπερτροφοδοτούμενο. Όπως είναι δικαίωμά μου να προτιμήσω ένα 3λιτρο ατμοσφαιρικό από ένα 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο. Όπως είναι και δικάιωμα κάποιου άλλου να προτιμήσει το μοτερ του S2000 από αυτό του OPC.
**Καταλάβετέ ότι διαφορετικής φιλοσοφίας μοτερ δεν συγκρίνονται απευθείας! Έχουν από την φύση τους διαφορετικη στόχευση!
** -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το ΜΙΝΙ σου την άλλη φορά που θα βρεθείς δίπλα σε 147 να εύχεσαι να μην έχετε άπλα μπροστά σου, να μην μιλήσουμε για στροφές ή έστω καμπές...
Ο οδηγός εκείνου του λευκού cooper πιστεύω ακόμα δεν έχει καταλάβει πως τον πέρασα με 160 στην Βάρης Κορωπίου.
Και πριν βιαστείς να μου παραθέσεις οτιδήποτε αριθμητικό σε ενημερώνω ότι το έχω οδηγήσει. Πολύ βαρύ τιμόνι (μου άρεσε εννοώ).
Και η Corolla έχει 10' για 0-100 αλλά δεν έχει καμμία σύγκριση με την 147.Το ΜΙΝΙ μου αλλη φορα να μη το πιανεις στο στομα σου...
Και εχω βρεθει απειρες φορες διπλα σε 147 και σε στροφες και σε ευθειες(καλα εδω γελαμε)και το ΜΙΝΙ τις κερασε τσαγακι...
Ο οδηγος εκεινου του λευκου cooper ,μαλλον δεν θα ειχε τις αυτοκαταστροφικες σου τασεις να παει με 160 στη Βαρης κορωπιου..
Α!Ξεχασa τις προαλλες περασα μια Gallardo me 140...O Οδηγος της ακομα δε το εχει καταλαβει... -
Η GT με τι αυτοκίνητο επιτρέπεται να συγκριθεί?
-
jim147 το νούμερο στο nick σου από που προκύπτει; Ρωτάω επειδή από αυτά που έγραψες τώρα καταλαβαίνω ότι δεν έχεις μπει ούτε καν μέσα σε 147...
Η πλατφόρμα της 147 δεν είναι πουθενά καλύτερη απο αυτή του Α3.Ο μόνος λόγος που έδειχνε να έχει καλύτερο handling είναι λόγω μικρότερου βάρους της 147, πράγμα που στην GT δεν ισχύει.
Το υπογεγραμμένο είναι αστείο
- Αίσθηση φρένων
Έχω αντίθετη άποψη.
Εντάξει, εδώ είμαι σίγουρος ότι δεν έχεις οδηγήσει γενικά Alfa Romeo
Για τα υπόλοιπα μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου.
ΥΓ: Έχουμε ξεφύγει τελείως εκτός θέματος. Και επειδή έγινε αναγωγή σε αυνανιστική φιλοσοφία (φλογοβόλες GT κλπ) με τα κατάλληλα επιχειρήματα εκατέρωθεν και καταλήξαμε πάλι στη μάχη του κακού με το καλό, θα παρακαλούσα τους υπόλοιπους 'κακούς' Alfisti να μην συνεχίσουν το γαϊτανάκι.
-
jim147 το νούμερο στο nick σου από που προκύπτει; Ρωτάω επειδή από αυτά που έγραψες τώρα καταλαβαίνω ότι δεν έχεις μπει ούτε καν μέσα σε 147..+1, να υποθέσω jim147 ότι την είχες παρκαρισμένη στο garage και την πούλησες με 0km?
-
Το ΜΙΝΙ σου την άλλη φορά που θα βρεθείς δίπλα σε 147 να εύχεσαι να μην έχετε άπλα μπροστά σου, να μην μιλήσουμε για στροφές ή έστω καμπές...
Και η Corolla έχει 10' για 0-100 αλλά δεν έχει καμμία σύγκριση με την 147.Άστο... το'χασες.
Οδηγικά το mini σε σχέση με την 147 είναι πολύ μπροστά.
Και σε ευθεία είναι ταχύτερο και σε καμπές είναι παράδειγμα προς μίμησην όσον αφορά το handling (δεν αναφέρω καν το S)... -
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Το αυτοκίνητο είναι τέρας αξιοπιστίας...είναι τρομερά ποιοτικό (κλείσε τη πόρτα στο Α3 και κλείσε τη πόρτα στη GT) με καλύτερα (σε όψη) υλικά από τη GT και βέβαια ασυναγώνιστη συναρμολόγηση.
Συγνώμη ρε Νίκο. Από που προκύπτει ότι το Α3 είναι τέρας αξιοπιστίας? Δεν μιλάμε για Ιαπωνικό
Τρομερά ποιότικό έιναι και το Α3 και η gt. Και στο τέλος τέλος **όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα από τα δύο ας πάει να κλέισει τις 2 πόρτες και να χαιδέψει τα πλαστικά να δει ποια είναι ποιο ποιοτικά. **
Εγώ όταν αγόραζα πήγα και στην AUDI και στην Alfa. Πως με χαρακτηρίζεις 'μη αντικειμενικό'? Με ποιό δικαίωμα η δικία σου άποψη είναι αντικειμενική και η δικιά μου όχι?
Και οι δύο υποκειμενικές είναι ξεκόλλα!
Για το μοτερ τα έγραψα. Πάλι είναι δικαίωμά μου να προτιμήσω ένα ατμοσφαιρικό 165 ίππων απο ένα υπερτροφοδοτούμενο. Όπως είναι δικαίωμά μου να προτιμήσω ένα 3λιτρο ατμοσφαιρικό από ένα 2λιτρο υπερτροφοδοτούμενο. Όπως είναι και δικάιωμα κάποιου άλλου να προτιμήσει το μοτερ του S2000 από αυτό του OPC.
**Καταλάβετέ ότι διαφορετικής φιλοσοφίας μοτερ δεν συγκρίνονται απευθείας! Έχουν από την φύση τους διαφορετικη στόχευση!
**Μα τα είχα δει και τα 2 (Α3, GT)...και τα οδήγησα...και τα 'άγγιξα' όπως λες. Δε συγκρίνοται ρε συ Μπάμπη...τι λέμε τώρα?! Τα υλικά της GT είναι άθλια σε σχέση με του Α3...όσο για συναρμολόγηση...άστα...τριγμοί από τα 1000κμ. Είχαμε Audi στην οικογένεια (Α6) έχει γνωστός μου Α3 (1.6) και όταν το Α3 ήταν στις επιλογές μου...είχα βολτάρει και από το Audi forum να διαβάσω πιθανά προβλήματα κλπ. Σε πληροφορώ ότι δεν είδα κάτι στο επίπεδο των προβλημάτων της GT, το Α6 μας έκανε 160,000 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα...και το Α3 του Πάνου (του φίλου μου) είναι στα 50,000 χωρίς κανένα πρόβλημα (και ούτε τριγμούς). Εκεί οι Γερμανοί είναι ασυναγώνιστοι Μπάμπη.
Τώρα για το μοτέρ...γούστο σου να σου αρέσει η ατμόσφαιρα (όπως και μένα μου αρέσει η ατμόσφαιρα)...αλλά καλό είναι να παραδεχόμαστε μερικά πραγματάκια...ελέω της αντικειμενικότητας που λέγαμε...
-
kostis τι χρώμα είναι........? Έτσι για να ξέρουμε.
μαλλον δεν θα ειχε τις αυτοκαταστροφικες σου τασεις να παει με 160 στη Βαρης κορωπιου
Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά... ότι εγώ πέρασα απίστευτα χαλαρά όπως και κάθε φορά που δεν έχω αμάξια στο συγκεκριμένο σημείο (με κατεύθυνση από Κορωπί προς Βάρη στο τούνελ που κατηφορίζει λίγο και στρίβει αριστερά. Δοκίμασε να το πας μια φορά... Και αν σε πιάσει κόκκινο (που δεν το βλέπεις και από ιδιαίτερα μακρυά) τότε μιλάμε και για τα φρένα...
Αν από την άλλη θεωρείς ότι δεν είμαι σε θέση να καταλάβω πότε κάποιος πιέζει και πότε όχι τότε πήγαινε κάνε πλάκα σε ένα συνομήλικο σου...
Εκτός και αν εκείνη η τουμπανιασμένη Corolla που μου έπαιζε γκαζιές στο φανάρι της Βεϊκου και τελικά τον ήπιε κανονικότατα γύριζε χαλαρά σπίτι του (off topic το ξέρω).Kid ψάξε λίγο στη Βίβλο. Θα δεις ότι η 147 2,0 με Selespeed έχει κάνει καλύτερο χρόνο στις Σέρρες από το Fiesta ST
Και θυμίζω ότι ο Μοσχούτης (οδηγός αγώνων) και ο Κύρκος (επίσης οδηγός αγώνων) είχαν πει ότι με manual θα είχε πολύ καλύτερο χρόνο.
Το ST οδήγησε ο Πατέλος (...). Περιμένω απάντηση σου και όχι σιωπή
ΑΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ - ALFA ROMEO GT 2.0 JTS???(βοήθεια!!)