-
Ότι το Swift 200 αριζει.Νοτ
-
Νομίζεις
-
@gatoz said in SUZUKI FORUM:
@antonmone said in SUZUKI FORUM:
@lap said in SUZUKI FORUM:
Ναι ρε βγάλε τα διόδια από την συνάρτηση. Μόνο αυτοκινητόδρομο μετράω. Όχι όλο το ταξίδι 130 μ.ω.τ
Όσο ήμουν στον αυτοκινητόδρομο. Μετά έπεσα σε κίνηση στην πόλη.
οσοι αναφερουμε μωτ λεμε αυτη που βγαζει το τριπ
με ολα μεσα
και τζατζικι και κρεμμυδι
και διοδια κλπ
το αλλο ειναι 'πηγαινα ΚΑΙ με 130'Απολύτως σωστα.
Άσχετο με το Suzuki ,προχθές κατά τύχη είδα με μέση ταχύτητα 64, καταναλωση 12,7!
Είχε πήξει ο Κηφισσος και πήγα από Οινοφυτα,Σκούρτα,Ελευσίνα.
Τελευταια φορά που είδα ότι πράσινο είχε μείνει από τα Δερβενοχώρια.Μια φανταστική διαδρομή για όσους ξέρουν,με το που έφτασα σπίτι αργά το απόγευμα,ανέβηκε η είδηση της φωτιάς.Σε αναμονή της αναδάσωσης που έχει ξεκινήσει ήδη στην περιοχή από την προηγούμενη φωτιά ,ήδη έχουν φυτρώσει δεκάδες ανεμογεννήτριες.
Στο Λουτρακι είχε πάρει φωτιά και το προηγούμενο ΣΚ,ήμουν Αλμυρή το απόγευμα και βούταγε για νερό τα αεροπλάνα αλλά σβήστηκε γρήγορα.Το έργο ολοκληρώθηκε τώρα.απο κλειδι?
δεν εχει καει αυτο το κομματι μεχρι τη φυλη
εχει καει ομως ενας ωραιος χωματινος, παρολες τις ανεμογεννητριες ψηλα, απο ενα νταμαρι στο θριασιο που ανεβαινε μεχρι την αποτομη στροφη δεξια, μετα απο μια παρατημενη στανη δεξια πριν αρχισει η μεγαλη ανηφορα στην αλλαγη των νομωνΑπό Άγιο Θωμά,Σκούρτα,Στεφανη και μετά κατηφόρα προς ΤΙΤΑΝ και Θριασιο.Από την κορυφη όπως κατεβαίνεις αριστερά ήταν καμμένα,τώρα δεν ξέρω θα ανέβω από βδομάδα ,φοβάμαι τι θα αντικρίσω.
οκ, τον ιδιο δρομο λεμε, περνας και εξω απο το κλειδι, περιμενα ομως να κατεβαινες απο χασια που ειναι πιο ομορφα!
Μήπως ξέρεις κάτοχο grand Vitara 5 θυρου από Χαλάνδρι ηλικίας περίπου 55;Ήρθε ένας ευγενέστατος κύριος για το swift του πεθερού και το είχε τόσο κακοσυντηρημένο και προσεγμένο που ήταν σαν να είχε βγει από το εργοστάσιο!
-
-
-
@lap said in SUZUKI FORUM:
Ναι ρε βγάλε τα διόδια από την συνάρτηση. Μόνο αυτοκινητόδρομο μετράω. Όχι όλο το ταξίδι 130 μ.ω.τ
Όσο ήμουν στον αυτοκινητόδρομο. Μετά έπεσα σε κίνηση στην πόλη.
οσοι αναφερουμε μωτ λεμε αυτη που βγαζει το τριπ
με ολα μεσα
και τζατζικι και κρεμμυδι
και διοδια κλπ
το αλλο ειναι 'πηγαινα ΚΑΙ με 130'Απολύτως σωστα.
Άσχετο με το Suzuki ,προχθές κατά τύχη είδα με μέση ταχύτητα 64, καταναλωση 12,7!
Είχε πήξει ο Κηφισσος και πήγα από Οινοφυτα,Σκούρτα,Ελευσίνα.
Τελευταια φορά που είδα ότι πράσινο είχε μείνει από τα Δερβενοχώρια.Μια φανταστική διαδρομή για όσους ξέρουν,με το που έφτασα σπίτι αργά το απόγευμα,ανέβηκε η είδηση της φωτιάς.Σε αναμονή της αναδάσωσης που έχει ξεκινήσει ήδη στην περιοχή από την προηγούμενη φωτιά ,ήδη έχουν φυτρώσει δεκάδες ανεμογεννήτριες.
Στο Λουτρακι είχε πάρει φωτιά και το προηγούμενο ΣΚ,ήμουν Αλμυρή το απόγευμα και βούταγε για νερό τα αεροπλάνα αλλά σβήστηκε γρήγορα.Το έργο ολοκληρώθηκε τώρα.απο κλειδι?
δεν εχει καει αυτο το κομματι μεχρι τη φυλη
εχει καει ομως ενας ωραιος χωματινος, παρολες τις ανεμογεννητριες ψηλα, απο ενα νταμαρι στο θριασιο που ανεβαινε μεχρι την αποτομη στροφη δεξια, μετα απο μια παρατημενη στανη δεξια πριν αρχισει η μεγαλη ανηφορα στην αλλαγη των νομωνΑπό Άγιο Θωμά,Σκούρτα,Στεφανη και μετά κατηφόρα προς ΤΙΤΑΝ και Θριασιο.Από την κορυφη όπως κατεβαίνεις αριστερά ήταν καμμένα,τώρα δεν ξέρω θα ανέβω από βδομάδα ,φοβάμαι τι θα αντικρίσω.
οκ, τον ιδιο δρομο λεμε, περνας και εξω απο το κλειδι, περιμενα ομως να κατεβαινες απο χασια που ειναι πιο ομορφα!
Μήπως ξέρεις κάτοχο grand Vitara 5 θυρου από Χαλάνδρι ηλικίας περίπου 55;Ήρθε ένας ευγενέστατος κύριος για το swift του πεθερού και το είχε τόσο κακοσυντηρημένο και προσεγμένο που ήταν σαν να είχε βγει από το εργοστάσιο!
πολλους ξερω
τα μαχιμα ομως εχουν πολυ γρατζουνια -
Όχι το συγκεκριμένο ηταν πένα ,από ότι μου είπε το βάζει μόνο χιόνια.Έχω και κάνα δυο θηρία σε ένα μικρό συνεργεία κι για 4χ4 πίσω από την Πελαγίας,θα βγάλω φωτό όταν ξαναπερασω
-
https://www.motor1.com/photo/7364201/suzuki-evx-spy-photos/
Το πρώτο ev της Suzuki, έρχεται
-
@pp said in SUZUKI FORUM:
Και όπως ήρθε θα φύγει… κακάσχημο!
και που το είδες δηλαδή; εγώ ένα μαύρο πράγμα είδα μόνο. πολύ generic..
-
Τι χρονους παραδοσης (εστω στο περιπου) εχουν τα υβριδικα Ignis και Swift;
-
Aισιόδοξο
Και το νέο wagonR
Mπριζωθείτε.
-
-
Suzuki Swift του 2019 φίλου, δεν δουλεύουν και τα δύο κλειδιά στο άνοιγμα του immobilizer. Να πάει αντιπροσωπεία ή σε ηλεκτρολόγο έξω και σε ποια ή ποιον ;
-
Δεν είχε 5ετη εγγύηση?
-
Ναι έχει, αλλά στο δίκτυο του Σφακ... έχει ραντεβού από την άλλη εβδομάδα !
-
Δηλαδή βάζει το κλειδί και δεν παίρνει μπροστά;
-
Χειροκίνητα ξεκλειδώνει και βάζει μπροστά. Μπαταρίες αλλάχτηκαν και στα δύο κλειδιά αλλά τζίφος
-
Μήπως να αποσυνδέσει για κάνα τέταρτο τη μπαταρία και να ξαναπροαπθησει;
-
@tesa54 said in SUZUKI FORUM:
Χειροκίνητα ξεκλειδώνει και βάζει μπροστά
Δεν κατάλαβα, βάζει μπροστά ή δεν παίρνει τελικά?
Keyless ή απλό? -
Αντώνη είναι keyless και παίρνει μπροστά
SUZUKI FORUM