-
Εμένα πάντως μου θυμίζει το Daihatsu Sirion του 1998.
Θα μπορούσε να ήταν ένα Daihatsu Sirion του 2024. -
Πιστεύω πως οι φακοί των φωτογραφικών μηχανών το επηρεάζουν διότι έχει ευθείες γραμμές.
Εδώ το σημερινό από άλλη οπτική
-
Αυτή η εξάγωνη μαύρη μάσκα χαλάει την σχεδίαση. Σαν ηλίθιο ανοιχτό στόμα είναι.
-
Από μακρυά βλέπεις πως αλλάζουν οι αναλογίες και έτσι υποπτευομαι πως από κοντά φαίνεται καπως λόγω του φωτογραφικού φακού.
-
Δεν έχεις άδικο.
-
@lap said in SUZUKI FORUM:
Από μακρυά βλέπεις πως αλλάζουν οι αναλογίες και έτσι υποπτευομαι πως από κοντά φαίνεται καπως λόγω του φωτογραφικού φακού.
Πρέπει να το δούμε από κοντά φίλε γιατί από τις φωτογραφίες κάποια αυτοκίνητα αδικούνται.
Για παράδειγμα και το i20 ή/και το i30 στις φωτογραφίες δεν μου άρεσε αλλά από κοντά μου φάνηκαν ιδιαίτερα όμορφα και με επιθετική σχεδίαση.Οπότε αναμένουμε...
-
Γενικά έτσι όπως σε κόβω εσύ είσαι για το swift sport. Το χαμόγελο σου θα φτάνει ως τα αυτιά.
Λογικά θα είναι σαν σούπερ gti εποχής 2000-2010.
Ούτε βαρύ, ούτε φάλαινα.
Καρτ και διαβολάκι.
Αλλά οι τιμές που χρεώνουν είναι σκατα!
-
χε!χε! Ποιο πολύ μου ταιριάζει το Ignis.
Ένας μεσήλικας μόνος του, μέχρι το σούπερ μάρκετ, μια χαρά αυτοκίνητο. -
εμένα μου αρέσει
-
@gtsartsal said in SUZUKI FORUM:
εμένα μου αρέσει
Να σου κάνουμε προξενιό. Ο @lap θα κανονίσει το κονέ...
-
Κάπως έτσι.... τραπέζι
-
Βγήκαν πρώτες στατικές δοκιμές.
Για γυναίκες και παιδιά ή και για νορμάλ ύψη έχει μεγάλους χώρους όπως και το σημερινό
Υ.γ Εδώ τώρα είναι ομορφουλι. Έχει κάτι από ρετρό fiat 500
Υ.γ.1 εκεί που μπαίνει ο τυπάς στην θέση του οδηγού, ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ μπορείτε να δείτε αυτό που σας λέω πως μπαίνεις χωρίς να σκύψεις σαν σε ένα suv. Τεράστιο ατού για αυτοκίνητο πόλης.
Μάλιστα έχει σηκωμένο το καύσιμα καθ ύψος.
-
Αυτό έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους, δεν ξέρω ποια έκδοση είναι. Ενδιαφέρον φαίνεται. Δεν μου άρεσε το υποβραχιόνιο στο κάθισμα.
Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι έχει σε ξεκάρφωτο σημείο είσοδο για CD. Θα προτιμούσα εκεί να είχε ένα χώρο κενό (όπως σε παλιότερα αυτοκίνητα) για να ακουμπάς κινητό κλπ...
Ίσως στην Ευρώπη έρθει με κενό σε εκείνο το σημείο. -
Ναι όλα έχουν αναδιπλούμενος. Μάλιστα είναι με κουμπάκι και δεν ανοίγουν αν δεν το πατήσεις με το που βάλεις μπροστά. Το cd είναι μάλλον μονάχα για την ιαπωνική αγορά διότι έχουν την τάση να ακούν ακόμη από cd!!!
-
Κάτι μου λέει ότι το Ευρωπαϊκό θα διαφοροποιείται αρκετά σε σύγκριση με το Ιαπωνικό.
π.χ. το Ευρωπαϊκό μάλλον δεν θα έχει τα μαύρα πλαστικά μπρος-πίσω χαμηλά στους προφυλακτήρες. Τα οποία ομολογουμένως του δίνουν πόντους. Σπάει η μονοτονία, ειδικά μπροστά. -
Τι να σου πω δεν ξέρω.
Αν και το προηγούμενο, η ιαπωνική έκδοση του ήταν αυτή.
Νομίζω αισθητικά είναι ολόιδιο με τα Ευρωπαϊκά.Αυτό που διέφερε το προηγούμενο μεταξύ των δύο εκδόσεων (ιαπωνική και ευρωπαϊκη) είναι το στήσιμο της ανάρτησης τους.
Το ιαπωνικό είναι μαλακό, και όπως γράφουν οι Ιάπωνες αρκετά άνετο στις καθημερινές λακούβες. Το ευρωπαϊκό είναι η έκδοση RS του ιαπωνικού το οποίο και αυτοί αλλά και εμείς λέμε πως είναι κάπως σκληρό και όντως είναι.
Δηλαδή στην Ευρώπη στέλνουν την σπορτίφ έκδοση του απλού ένα σκαλοπάτι κάτω από το sport. Εξού και η καλή οδική συμπεριφορά αλλά και τα γκαπ γκουπ σε μερικές εγκάρσιες λακούβες.
Edit, στο βίντεο είναι το RS δηλαδή το ευρωπαϊκό σε στήσιμο.
-
Εδώ πάντως παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό με αρκετές φωτογραφίες. Λείπει και η είσοδος CD και στη θέση του έχουν βάλει το κουμπί απενεργοποίησης του αερόσακου συνοδηγού. Λίγο άκυρο το σημείο αυτό.
Μπροστά έχει το μαύρο πλαστικό στον προφυλακτήρα, πίσω όμως όχι. Φως ομίχλης στο κέντρο του προφυλακτήρα, εποχή 206.https://uk.motor1.com/news/699469/2024-suzuki-swift-new-generation-revealed-europe/
-
Έχεις δίκιο, Εντωμεταξυ έχει περισσότερα κιλά.
Αρχίζει να χάνει το ατού του. Παρόλα αυτά θέλω να δω τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά. Και παλαιότερα ειχε γίνει μπέρδεμα στη μετάφραση για τα βάρη
-
@lap said in SUZUKI FORUM:
Έχεις δίκιο, Εντωμεταξυ έχει περισσότερα κιλά.
Αρχίζει να χάνει το ατού του. Παρόλα αυτά θέλω να δω τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά. Και παλαιότερα ειχε γίνει μπέρδεμα στη μετάφραση για τα βάρη
Δες αυτά τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί:
https://www.auto-data.net/gr/suzuki-swift-vii-1.2-82hp-mild-hybrid-50687
-
This post is deleted!
SUZUKI FORUM