-
ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ? ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ PC...
-
Παιδιά ανοίγουμε ενα topic με θεωρίες συνωμοσίας?
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Πιστεύετε ότι το 2013 θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία και η συντέλεια του κόσμου, όπως υποστηρίζει ο πατήρ Μάξιμος;Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όπως πάντα ενημερωμένος ο πατέρας Μάξιμος. Για το ίδιο έτος έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της Alfa στην πίσω κίνηση...
-
http://frikipaideia.wikia.com/wiki/T� ... emarketing
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
. Εδώ ακριβώς αναφέρομαι λέγοντας ότιη διαννόηση αυτό οφείλει να κάνει , εφ' όσον φωνάζει για τα κλειστά μάτια του κόσμου.
Ωφειλω να παραδεχτω οτι δε σε 'πιανω'.
Εχεις συγκεκριμενα παραδειγματα αυτοαποκαλούμενων διανοητων;Μιλαμε για συγκεκριμενα ατομα,που ισως 'φωναζουν' αλλα δε λένε τίποτα;
με μπερδευεις,γιατι ενω λές 'φωναζει για τα κλειστα ματια' απ'την άλλη λές οτι 'δεν ασχολείται'
(κοιτα σε ποιό θρεντ ανοίξαμε θεμα για τη διανόηση! )
Εννοώ ότι λέει για τα κλειστά μάτια και μετά δεν κάνει το παραμικρό για να βοηθήσει τον κόσμο να τα ανοίξει.
-
βλεπω καθημερινα τηλεαστυ αλλα δεν πετυχαινω ουτε λιακο ουτε γεωργιαδη
τωρα που ειναι σταρς εμφανιζονται επιλεγμενα
παντως οι μαθητες τους ακουλουθουν το εργο τους πιστα και με σεβασμο
σημερα ενας γραβατωμενος ωρυοταν μπροστα στις καμερες για διαφορα θεματα ασχετα κ μετα αρχισε να πουλαει κατι βιβλια μισοκαμμενα απο τους αναρχικους κ ελεγε οτι λογω καψιματος ειναι σε μιση τιμη κ οτι αυτο που κανουν οι αναρχικοι ειναι φασισμος -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Πιστεύετε ότι το 2013 θα έρθει η Δευτέρα Παρουσία και η συντέλεια του κόσμου, όπως υποστηρίζει ο πατήρ Μάξιμος;
Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όπως πάντα ενημερωμένος ο πατέρας Μάξιμος. Για το ίδιο έτος έχει προγραμματιστεί η επιστροφή της Alfa στην πίσω κίνηση...
Η Alfa έχει κάνει ήδη την επιστροφή στην πίσω κίνηση (βλέπε 8c)
και πρόλαβε και την δευτερη παρουσία -
Ω , ναί το πήρα το τελευταίο ΠΑΚΕΤΟ να δώ τι λέει...
Στο φινάλε ας είναι και μυθιστόρημα....ενδιαφέρον έχει!Πάντως στο 1ο τόμο η αναφορά στον Πλάτωνα και τα κείμενα του ΕΙΝΑΙ συγκλονιστική!!
Δεν μιλώ για τις ερμηνίες του Λιακόπουλου στα γραπτά του Πλάτωνα , οπου ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά στα ίδια τα αρχαία κείμενα.Για να δούμε παρακάτω...
-
Ο χρήστης babis vas έγραψε:
ΚΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΣ? ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ? ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ? ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ PC...Πέρα απο την πλάκα ....καλό θα είναι ΟΣΟΙ έχουν αντίθετη άποψη σε αυτά που λέει ο ΛΙΑΚΟ να την τεκμηριώνουν.
Απο την στιγμή που δεν συμβαίνει αυτό γιατί να μην τα κονομάει απο τις πωλήσεις βιβλίων??
Γιατί τον αφήνουν να λέει όσα λέει οι διανοούμενοι?
Ποιόν εξυπηρετεί αυτή η ανοχή? -
Να τεκμηριωσουν ποιοι; Τι; Οτι η γη δεν ειναι κουφια; Οτι δεν υπαρχουν Νεφελιμ, Σεραφειμ και Ταντζεριν Ντρημ; Οτι ο Πουτιν δε θα παρει την ΑγιαΣοφιά; Οτι και να την παρει θα την κρατησει για παρτη του;
Δεν ειμαστε καλαααααααα....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να τεκμηριωσουν ποιοι; Τι; Οτι η γη δεν ειναι κουφια; Οτι δεν υπαρχουν Νεφελιμ, Σεραφειμ και Ταντζεριν Ντρημ; Οτι ο Πουτιν δε θα παρει την ΑγιαΣοφιά; Οτι και να την παρει θα την κρατησει για παρτη του;Δεν ειμαστε καλαααααααα....
..δεν έχουυυμεεε μυαλό , είμαστεεε άαααρρωστοιιιι με τον ΛΙΑΚΟ τον ΘΕΟΟΟΟΟ....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Να τεκμηριωσουν ποιοι; Τι; Οτι η γη δεν ειναι κουφια; Οτι δεν υπαρχουν Νεφελιμ, Σεραφειμ και Ταντζεριν Ντρημ; Οτι ο Πουτιν δε θα παρει την ΑγιαΣοφιά; Οτι και να την παρει θα την κρατησει για παρτη του;Ναι....αύτη τη στιγμή και οι 2 απόψεις είναι ατεκμηρίωτες...οπότε ο καθένας διαβάζει τα στοιχεία και αποφασίζει.
-
Ειναι ατεκμηρίωτη η αποψη οτι η γη ειναι συμπαγης;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Να τεκμηριωσουν ποιοι; Τι; Οτι η γη δεν ειναι κουφια; Οτι δεν υπαρχουν Νεφελιμ, Σεραφειμ και Ταντζεριν Ντρημ; Οτι ο Πουτιν δε θα παρει την ΑγιαΣοφιά; Οτι και να την παρει θα την κρατησει για παρτη του;
Ναι....αύτη τη στιγμή και οι 2 απόψεις είναι ατεκμηρίωτες...οπότε ο καθένας διαβάζει τα στοιχεία και αποφασίζει.
Πάει ή όχι στα funniest;
Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ειναι ατεκμηρίωτη η αποψη οτι η γη ειναι συμπαγης;Nαι !Οπως και οτι η γη γυριζει γυρω απο τον ηλιο και ειναι και στρογγυλη!!
-
Πολλές αηδίες λέει ο τύπος. Πάντως ΟΝΤΩΣ κάποια στιγμή είχε άμεση σχέση με το Άγιο Όρος και άλλους μελετημένους παπάδες οι οποίοι όταν είδαν τον σουρ(γ)εαλισμό του, σταμάτησαν να ασχολούνται. Αυτό το ξέρω προσωπικά...
Κατά τα άλλα, ο τύπος έμπορος βιβλίων είναι. Όποιος θέλει τα παίρνει. Δεν βλέπω κακό σε αυτό. Αρκεί όποιος τα διαβάσει να ανοίξει και κανένα πιο σοβαρό ανάγνωσμα...
Ανάμεσα στα άλλα δεν θα ξεχάσω ποτέ τις απίστευτες κουταμάρες για τον Άρη. Πραγματικά εκεί μέχρι και μύνηση του χρειάζεται για τις ΅φωτογραφίες΅ με τα ερείπεια πόλεων... -
Γνωστη μου πήρε το τελευταιο πακετο του Λιακοπουλου. Το πηρα για να δω στις τελευταιες σελιδες τη βιβλιογραφια,οπως συμβαινει σε καθε σοβαρο βιβλιο Μυθιστορημα γραφει ο ανθρωπος και καποιοι (αρκετοι) τσιμπανε. Ο γειτονας απεναντι μου εχει παρει ολα τα βιβλια του Λιακο!Τελευταια τον πηρε το ματι μου τη νυχτα, να ψαχνει για γκρι δουλους
-
Ο χρήστης civgr έγραψε:
....... ψαχνει για γκρι δουλουςΠες του να κοιτάξει στον καθρέπτη για λευκούς υπόδουλους....
-
Πράσινοι είναι οι κάτοικοι της κοίλης γης. Υπάρχουν μαρτυρίες.
-
Εγω ξερω οτι η 'Χιονατη και οι εφτα νανοι' βασιζονται σε πραγματική ιστορια.
Οι Νανοι ζουν στα εγκατα της γης,οι νεραιδες στα ποταμια,τα γκρεμλινς κατω απο γεφύρια της Ουαλλίας,και οι Αριανοί δεν ειναι φίλαθλοι ομαδας ποδοσφαίρου του πλανητη γη.
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!!
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ