-
και εγω θελω καποια στιγμη να ανεβω για αυτη ακριβως τη φραουλα ή τα κρεατα και τις βορειες φατσες. ο γατος ηταν σαλονικα το 92, το πρωι φανταρος, λεμε τωρα, και το βραδυ πορτα, οκ πορτουλα οι διαστασεις γατου, απεναντι ακριβως, στο μαροκο στη ταρατσα που τοτες ηταν γαμαουα.
-
1+6 χρόνια. Πολλά. Εφυγα το 91, αλλά δεν κατάφερα να πάω πάνω από 5-6 φορές από τότε. Αλλαξε πολύ. Τα περισσότερα προς το σύγχρονο. Χάνομαι πια στους δρόμους, μπερδεύομαι. Ευελπιστώ όμως!
-
@gatoz said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
και εγω θελω καποια στιγμη να ανεβω για αυτη ακριβως τη φραουλα ή τα κρεατα και τις βορειες φατσες. ο γατος ηταν σαλονικα το 92, το πρωι φανταρος, λεμε τωρα, και το βραδυ πορτα, οκ πορτουλα οι διαστασεις γατου, απεναντι ακριβως, στο μαροκο στη ταρατσα που τοτες ηταν γαμαουα.
Γάτε.. το 92 δούλευα ντελιβερυ 500 μέτρα από το Μαρόκο..
-
@maxximos said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
@gatoz said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Γάτε.. το 92 δούλευα ντελιβερυ 500 μέτρα από το Μαρόκο..
χαχαχ....
ειχε ζωη τοτε εκει η περιοχη
θυμαμαι ενα τεραστιο φαγαδικο αμερικαν στυλ με ντελιβερι τοτε στην καραολη ή στην επτανησου δεν θυμαμαι, ξερω μονο οτι το βρηκα κλειστο μετα απο 3 χρoνια, και καμποσα μικρα με σαντουιτσ στην αριστοτελους? -
Εγώ το 92 περνούσα από το στρατόπεδο και το Μαρόκο με το ποδήλατο μου. Το πατρικό μου είναι Καραολή στην κάτω Ηλιούπολη.
-
Τέλος το hi-jacking από ξενωμερίτες, αν και ευπρόσδεκτοι σε οποιαδήποτε συνάντηση με μεγάλη χαρά.
Συνεχίζοντας τη διαβούλευση για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το εορταστικό συμπόσιο παραθέτω τις προδιαγραφές επιλογής με το σχετικό πίνακα:
H short list έχει εγκριθεί και θα τεθεί υπόψη στην αυριανή συνάντηση.
-
@famas said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Τέλος το hi-jacking από ξενωμερίτες, αν και ευπρόσδεκτοι σε οποιαδήποτε συνάντηση με μεγάλη χαρά.
Συνεχίζοντας τη διαβούλευση για το μέρος όπου θα πραγματοποιηθεί το εορταστικό συμπόσιο παραθέτω τις προδιαγραφές επιλογής με το σχετικό πίνακα:
H short list έχει εγκριθεί και θα τεθεί υπόψη στην αυριανή συνάντηση.
Σόρρυ καρντάσια, προσωπικά θα έριχνα την διακόσμηση και θα ανέβαζα το πάρκινγκ
-
nick ευχαριστώ για τη πρόταση. Ένα από τα μαγαζιά όμως έχει μόνο καρέκλες και τραπέζια, πόρτα και παράθυρα(2), οπότε είναι κρίμα να χαντακώσω τα υπόλοιπα που θα έχουν κι έναν Άη Βασίλη φουσκωτό.
-
Φράουλα και σήμερα στις 7, όσοι πιστοί προσέλθετε....
-
πρέπει να έχει ωραία γκομενακια αυτή η φράουλα και πάτε συνέχεια, αλλιώς δεν εξηγείται
-
Κι εδώ η βαθμολογία από την απαρτία της Παρασκευής. -
@famas said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Κι εδώ η βαθμολογία από την απαρτία της Παρασκευής.Στο μενού τι εννοείται;
Η ποικιλία, οι ιδιαίτερες γεύσεις ή η νοστιμιά;Αν δεν υπάρχει θέμα, ποια μαγαζιά ήταν υποψήφια;
Στις διακοπές των Χριστουγέννων θα είμαι Θεσσαλονίκη. Πότε θα γίνει η συνάντηση;
-
Ευχαριστώ για την ευκαιρία gtsartsal.
To menu είναι αυτό που λες, ποικιλία και νοστιμιά, αλλά η βαθμολογία δεν ειναι οριστική κ σίγουρα θα αλλάξει γιατί δεν κατεθεσαν όλοι τις απόψεις τους.
Φυσικά όλα τα παραπάνω με σκωπτική διάθεση, φυσικά.
Τα μαγαζιά είναι ο γνωστός ¨καράφλας¨ στη Περαία, ο Νίκος στους Ν. Επιβάτες, ο Ανέστης/Μανώλης επί της π.ε.ο. Ν. Μηχανιώνας, το κρυφό αγαπημένο μαγαζί του RealZeus και τα Κιόσκια στο Χορτιάτη.
Το φαγητό είναι το Σάββατο που μας έρχεται, αλλά σχεδόν κάθε Παρασκευή βρισκόμαστε. -
Καλά να περάσετε.
Ελπίζω να μπορέσω να έρθω φράουλα κατά την περίοδο των εορτών.Στον Νίκο μόνο έχω πάει, για τα αλλά δεν έχω άποψη..
-
Ποιος είναι ο καράφλας ρε παιδιά;; Περαία μένω ..
-
@maxximos said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Ποιος είναι ο καράφλας ρε παιδιά;; Περαία μένω ..
Στέκι λέγεται, αλλά όχι του καράφλα...Απλά ο κράχτης είναι έτσι κι έμεινε να το λέμε.
-
Και σήμερα στη φράουλα στις 7.
7.30 θα ανακοινωθεί η ονομασία του καταστήματος που έχει επιλεγεί για τη σύναξη αύριο Σάββατο περίπου στις 2 η ώρα, εντός της μητροπολιτικής περιοχής της πόλης,
-
Περιμένω έγκαιρη ειδοποίηση πολύ πιθανό να σκάσω μύτη κατά τις 3:00 .
-
@dekouk said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Περιμένω έγκαιρη ειδοποίηση πολύ πιθανό να σκάσω μύτη κατά τις 3:00 .
Συναδερφε, απο τις δυο θα παμε στο κτημα
https://g.co/kgs/ePjxpx -
Οοως ειπαμε αυριο απο τις 14.00 θα ημαατε στο Κτημα, παραδιπλα απο τη φιλκεραμ. Το μαγαζι βολευει λογω εγγυτητας, παρκινγκ, λιτου αλλα ποιοτικου μενου και VFM, οπως εγγυαται ο Real Zeus.
Το Κτήμα
231 038 3233
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)