-
Στις 7 δεν θα παίζεται η ζέστη.
Όμως έχει κλιματισμό.
Πάντως το καινούριο φόρουμ είναι πολύ μπερδεμένο.
-
Στις 7 δεν θα παίζεται η ζέστη.
Όμως έχει κλιματισμό.
Πάντως το καινούριο φόρουμ είναι πολύ μπερδεμένο.
Καλησπέρα,
θα χρειαστεί λίγο καιρό μέχρι να στηθεί. λίγο υπομονή θα χρειαστεί απο όλους!!
-
Καλές βουτιές και σήμερα.
-
Με την νεα μορφη του φορουμ εξαφανιστηκαν τα καρντασια
Κριμα , και θα ειμαι σχετικα κοντα , και πιθανοτατα καποια μερα θα βρεθω στην ερωτικη πολη
μιας και πρεπει να φερω την σύζυγο να δει μια φιλη της και τα παιδια θελουν να δουν τον λευκο
πυργο οποτε μονος θα πιω καφε.
Και να διαβαζαν δηλαδη η διακοπες θα ειναι η για απογευματινο μπανιο
-
Ας βαλω την ταφοπλακα σε ενα θεμα που δεν περπαταει πια.
Ηρθα τελικα το σαββατο 31 Αυγουστου .Η πολη καλυτερη απ οτι θυμομουν .Τα πολυδιαφημισμενα μαγαζια με γλυκα
και φαγητα τιποτα το ιδιαιτερο , τα πιτογυρα ειναι ιδια παντου και ειναι αυτα που απευθυνονται σε βαλκανιους τουριστες
με τιμες Ν. Υορκης. Και μιλαμε με κριτη παιδια που τρωνε οτι βρουν και δεν επηρεαζονται απο φιρμες .
Οι Θεσσαλονικεις κατωτεροι του αναμενομενου ,οποιον ρωτησα να βρεθουμε ολοι ειχαν μια καλη δικαιολογια ,ευτυχως που
ηρθε ο προξενος και μου εκανε παρεα.
Οποτε την επομενη φορα δεν θα πουμε σε κανεναν τιποτα και φαγητο θα φερουμε μαζι μας.
-
Ανάβεις φωτιές Μπάμπη μου, δίκηο έχεις αλλά τις φωτιές τις ανάβεις.
-
Έπεσες σε περίοδο διακοπών Μπάμπη. Τις τελευταίες Παρασκευές δεν πραγματοποιείται η καθιερωμένη, απογευματινή συνάντηση, λόγω των τελευταίων μπάνιων του λαού. Θα ξεκινήσουν πάλι μέσα στον Σεπτέμβριο και το νήμα θα πάρει ξανά ζωή. Εμένα πάντως δεν μου πρότεινες, αν και ήξερα ότι θα έρθεις, οπότε υπέθεσα ότι δεν είχες χρόνο. Την Παρασκευή ήμασταν με cosneo και Panos2171 σε μπαρ στο κέντρο...
Για το φαγητό που είπες, όντως πολλά μαγαζιά είναι απλά τουριστικά, ειδικά στο κέντρο. Θα έπρεπε να μας ρωτήσεις που να πας...
-
Την περίοδο του Αυγούστου είναι λίγο δύσκολο έως αδύνατον να κανονίσεις κάτι με Θεσσαλονικείς. Όσο για το φαγητό ναι στο κέντρο είναι όλα ίδια αλλά υπάρχουν και σωστά φαγάδικα εκτός κέντρου.
-
Αν και είθισται τις μέρες της ΔΕΘ οι ιθαγενείς να εξαφανιζόμαστε, θα κατέβει κανείς σήμερα φράουλα στις 7 ;
-
Εγώ πάντως όπως είπες έχω φύγει όσο πιο μακριά γίνεται, πιστεύω την άλλη Παρασκευή να σας δω
-
Όσοι δεν πάνε Φουρέιρα στη ΔΕθ σήμερα ή στον Κουτσούμπα στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, ας περάσουν από Φράουλα στις 7....
-
-
Και σήμερα Φράουλα, ελπίζοντας σε καλύτερη εξυπηρέτηση, στις 7 για το καθιερωμένο μας ρόφημα.
-
Ισχύει και η ελπίδα για καλύτερη εξυπηρέτηση;
-
Και σήμερα~~ Φράουλα~~, ΒΕΡΑΝΤΑ εν τέλει, ελπίζοντας σε καλύτερη εξυπηρέτηση, στις 7 για το καθιερωμένο μας ρόφημα.
Ισχύει!
-
Ισχύει και η ελπίδα για καλύτερη εξυπηρέτηση;
Δεν νομίζω, οπότε πάμε Βεράντα.
-
Θα έρθει κανείς σήμερα ; Εγώ πάντως είμαι διαθέσιμος μήπως συνεννοηθούμε και για καμμία εξόρμηση Σέρρες για το παγκόσμιο drift ....
-
Ο καθιερωμένος καφές σήμερα στη Βεράντα στις 7. Μπουφανάκι προαιρετικό μετά τη δύση του ηλίου.
-
Λοιπόν, για Παρασκευή 18.10, συνάντηση σε καινούριο σημείο, κοντά σχετικά.
Cafe Nacional
Αμφιπόλεως 47, Θεσσαλονίκη 544 54
231 092 6393
https://maps.app.goo.gl/cxfCNWqLrcd5H5jt8Τοποθετημένη πινέζα
Κοντά στην τοποθεσία Ανατολικής Ρωμυλίας 77-75, Θεσσαλονίκη 544 54
https://maps.app.goo.gl/LHd5hDPwxf2yA2T16 -
Κάνεις καλή έρευνα σε καφετέριες, αν μπορέσω την άλλη φορά θα έρθω.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)