-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ποιο είναι τούτο το κτήμα? Είμαι διακοπές Ελλάδα κ έως την Κυριακή Παρασκευοσάββατο θα είμαι Θεσσαλονίκη. Αν είναι να πάω για καμιά βόλτα. Τί έχει? Μόνο φαγητό ή έχει κ καφέδες πρωί-απόγευμα?
Ταβέρνα είναι. Άκου εκεί καφέδες... το ελαφρύτερο που σερβίρει είναι μπύρα...
Μάλλον θα είμαστε εκεί Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ.
Πού είναι ακριβώς αυτότο εκεί; γιατί τα ερχόμενα Σ/Κ θα είμαι στα πέριξ
-
Πηγαίνοντας προς Χαλκιδική, δεξιά στο στενό που ενώνει τον Καλπάκη που είναι δίπλα στον δρόμο με το εργοστάσιο της Φίλκεραμ-Τζόνσον. Ακριβώς απέναντι από κάτι γηπεδάκια 5χ5. Εύκολο είναι να το βρεις.
-
Πηγαίνοντας προς Χαλκιδική, δεξιά στο στενό που ενώνει τον Καλπάκη που είναι δίπλα στον δρόμο με το εργοστάσιο της Φίλκεραμ-Τζόνσον. Ακριβώς απέναντι από κάτι γηπεδάκια 5χ5. Εύκολο είναι να το βρεις.Εκεί κοντά στην Σχολή Πολέμου είναι? Στην τωρινή ΑΔΙΣΠΟ?
Η μουστάρδα 'Θεοπούλα' επίσης που υπάρχει? Σε ποιο σούπερ Μάρκετ?Μάρκο πες τα! Έχω πήξει με τα λουκάνικα!!!
-
ποιο είναι τούτο το κτήμα? Είμαι διακοπές Ελλάδα κ έως την Κυριακή Παρασκευοσάββατο θα είμαι Θεσσαλονίκη. Αν είναι να πάω για καμιά βόλτα. Τί έχει? Μόνο φαγητό ή έχει κ καφέδες πρωί-απόγευμα?
Ταβέρνα είναι. Άκου εκεί καφέδες... το ελαφρύτερο που σερβίρει είναι μπύρα...
καλά δεν είπαμε ότι σερβίρει κ λεμονίτες!
-
Εκεί είναι Πέτρο, από την πάνω μεριά (κοντά στο δόμο της Χαλκιδική και όχι του Φοίνικα δηλαδή) και λίγο μετά το ύψος της Α.ΔΙ.Σ.ΠΟ. πηγαίνοντας προς Χαλκιδική.
-
Μια στάση για ρετσίνα και φαγητό το βράδυ στις 9 στο Κτήμα!
Όσοι μπορούν και θέλουν ... έρχονται! Επιλογές υπαρχουν μόνο στο αν θέλουν να φάνε ή όχι! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Μια στάση για ρετσίνα και φαγητό το βράδυ στις 9 στο Κτήμα!
Όσοι μπορούν και θέλουν ... έρχονται! Επιλογές υπαρχουν μόνο στο αν θέλουν να φάνε ή όχι!Αχχχ ατιμη αποσταση, σας πεφτω λιγουλακι μακρυα
-
up ... σαν τις αγγελίες!!!
-
Τι λεει παιζει κανεις για καφε - φαι; Σα να το διαλυσαμε το καστρο. Φευγει ο mod παει η μασα
-
Δείτε τα προγραμματα σας οι έγγαμοι με τεκνα και μη και κανονίστε!
-
Πότε φεύγει ο mod?
-
Από το μυαλό και την καρδιά μας ... ποτε! Σωματικά πάντως σε ένα 10ήμερο περίπου!
-
14 και σήμερα...
Αύριο θα παίξουμε μπαλίτσα;
Sent from my MB860 using smoke signals.
-
Ακόμα έχει ζέστη,
πιο αργά για μπύρα; -
Μικρή στροφοδιαδρομή το Σ/Κ στα περίχωρα. Ψήνεται κανένα παιδάκι;
ΥΓ: ΜΑΞ 20 ευρώ βενζίνη θα παίζει
-
Γουάι νοτ;
Κατά τι ώρα - μέρα το σκεφτόμαστε;;;
-
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
-
Λοιπών,μολις εμαθα για αναχωρηση στο εξωτερικο (για σπουδες λεει ) του ντοκτορα.
Θα πιούμε καναν γκαϊβε σε καμμια παραλια,να τον ξεπροβοδισουμε; -
Ο χρήστης fastmanakos έγραψε:
ΥΓ: ΜΑΞ 20 ευρώ βενζίνη θα παίζειΤα βλεπω και ανεβαζω στα 50
-
Σ/Κ όποια μέρα απ τις 2 να νε μόνο μετά τις 15:00 να νε.
Τα βλεπω και ανεβαζω στα 50
ρε σύ καημένια φοιτητόνια είμαστε λυπήσου μας
μπορεί και να χεις δίκιο γτ έχουμε κ αμάξι με 116 άγρια κορεάτικα άτια.Το 20άρι με 2 γκαζιές έφυγε
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)