-
Φταίμε εμείς, που επιτρέψαμε να ανοίξουν ΑΓΑΠΗΤΟΣ -ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ-ΧΑΤΖΗΣ στην Αθήνα !
ευτυχώς που το αποφάσισαν, γιατί δεν είναι και εύκολο να ανεβοκατεβαίνεις Θεσ/κη
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
OK, τα λέμε εκεί!Κάτι εισβολείς από άλλη χώρα, παρακαλούνται να πάνε ν' αγοράσουν μία μπουγάτσα με τυρί ή κιμά και μετά να επιστρέψουν!
Φταίμε εμείς, που επιτρέψαμε να ανοίξουν ΑΓΑΠΗΤΟΣ -ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ-ΧΑΤΖΗΣ στην Αθήνα !
ευτυχώς που το αποφάσισαν, γιατί δεν είναι και εύκολο να ανεβοκατεβαίνεις Θεσ/κη
Σωθήκαμε βασικά
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Φταίμε εμείς, που επιτρέψαμε να ανοίξουν ΑΓΑΠΗΤΟΣ -ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ-ΧΑΤΖΗΣ στην Αθήνα !ευτυχώς που το αποφάσισαν, γιατί δεν είναι και εύκολο να ανεβοκατεβαίνεις Θεσ/κη
Εμείς φταίμε που τους αφήσαμε, μπας και δείτε κι εσείς τι πάει να πει ζαχαροπλαστείο!
Εντίτ: Για τη συνάντηση, θα είμαστε στο Καρφούρ για κανένα 10-15λεπτο και μετά φύγαμε... όποιος ενδιαφέρεται ας πάρει κι ένα τηλέφωνο...
-
όκ 18.30 καρφούρ.Άν μπορεί κάποιος ας δώσει κ ένα google maps για το καρφούρ και να μας πεί και πού ακριβώς στο πάρκινγκ.
Επίσης γνωρίζουμε πού ακριβώς θα πάμε;
-
Κρίμα εκείνη την ώρα θαέχω βγει από τα Τέμπη, προς τον δροσερό θεσσαλικό κάμπο, την άλλη φορά
-
όκ 18.30 καρφούρ.Άν μπορεί κάποιος ας δώσει κ ένα google maps για το καρφούρ και να μας πεί και πού ακριβώς στο πάρκινγκ.
Επίσης γνωρίζουμε πού ακριβώς θα πάμε;
-
Σιγά μη σου δώσουμε και πυξίδα με κιτ επιβίωσης!
Μπροστά στα goody's ας πούμε...
-
Καλά να περάσετε
-
Εγω αποσύρω την συμμετοχή μου ως συνοδηγός!
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Κρίμα εκείνη την ώρα θαέχω βγει από τα Τέμπη, προς τον δροσερό θεσσαλικό κάμπο, την άλλη φοράΜη στεναχωριέσαι, Κυριακή απόγευμα το μόνο που θα δοκιμάσουν καλά θα είναι το start/stop στα αμάξια τους.
-
Μήπως να δοκιμάζαμε εν τέλει τον καφέ;;;;
-
:hmmm:Μήπως να δοκιμάζαμε εν τέλει τον καφέ;;;;
Ή απευθείας φαγητό?
4 ήπια απο το πρωί!!!
-
Ο χρήστης bab2112 έγραψε:
θα στριψομεν τελικως σημερον; οχι τπτ αλλα με ζητησε μια φιλη ναμαι ψηστης σε μπαρμπεκιου της, να ξερω τι να της πω.Γεια σου ρε Μπαμπίκο! Αν η φίλη σου έχει ελεύθερες φίλες, χεσε το στρίψιμο! Πάμε για ψηστάδες όλοι μας!
@dbekos: Αγαπητέ όπως βλέπεις η μαχητική ισχύς έχει κατακρυμνησθεί. Θα πρέπει να συνταχθεί Σχέδιο από το 3ο Επιτελικό...
@Markvag: Φιλαράκι μου μάλλον μας βλέπω κατευθείαν για ρετσίνες το βράδυ... στις 12 το μεσημέρι κοιμήθηκα για βράδυ...
ΥΓ: Ο συνάδελφος μου, Διας με το σκανδιναβικό άρμα που είναι;
-
:hmmm:Μήπως να δοκιμάζαμε εν τέλει τον καφέ;;;;
+1
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
θα στριψομεν τελικως σημερον; οχι τπτ αλλα με ζητησε μια φιλη ναμαι ψηστης σε μπαρμπεκιου της, να ξερω τι να της πω.
Γεια σου ρε Μπαμπίκο! Αν η φίλη σου έχει ελεύθερες φίλες, χεσε το στρίψιμο! Πάμε για ψηστάδες όλοι μας!
Κάρβουνα δεν ξέρω να αναβω αλλα γυρνάω την σχάρα με καλή τεχνική.
Κατι τετοιο ... μπορεί να κανονιστεί άμεσα και γρήγορα!!! -
Τον ψητά δεν τον κοιτάει κανένας - μόνο τα ψητά βλέπουν.
-
Ο ψητάς όμως μπορεί να απαιτήσει πληρωμή Λεώ... σε είδος!
-
Μια ερώτηση 'με νόημα' αρκεί ... 'πως την θέλετε την μπριζόλα σας παρακαλώ?' και η απαντηση ... θα θέσει τα θεμελια μιας νέας γνωριμίας ...
-
......................
-
Ο χρήστης giorgosrallyman έγραψε:
......................Δεν βλέπω να μετρήσω τις 'τελείες'! Τρεις δεν αρκούν? Πλεονέκτη και άπληστε!!!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)