-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν συνυπολογίσουμε τις αμοιβές, δεν θα το έλεγα Ντίνο...Αμοιβές, φοροελάφρυνση (πχ από τα βιβλία που αγοράζω για να διαβάζω μου επιστρέφεται ο φόρος, από τα χλμ που διανύω για να πάω στη δουλειά μου πληρώνουν 30cent για κάθε 10 χλμ, τα χρήματα για μετεκπαίδευση σε συνέδρια κτλ είναι πληρωμένα από το νοσοκομείο). Τέλος πχ εδώ ο ιατρός που τρέχει με το ασθενοφόρο πχ στο αντίστοιχο 166 της Ελλάδα παίρνει 1.0001.200€ τη μέρα... Στην Ελλάδα ίσως δεν παίρνει ούτε τον μήνα τόσα...(που λέει ο λόγος).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άρα και έξω καλοπερνάνε.όσοι θέλουν...
σε σχέση με το ωράριό μου έκανα τη σύγκριση, όχι με το ωράριο όλων όσων ζουν στη Γερμανία -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
ΥΓ:Υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί ξύπνιοι κυριακή στις 10 το πρωί;
Ασφαλώς από τις 7.30 το πρωί .
6:30!
Λόγω βίτσιου...
Μου φαίνεται στην Ελλάδα καλοπερνάτε!
6:30 έχω ήδη φτάσει στο νοσοκομείο, έχω ντυθεί, έχω κάνει τον έλεγχο αίματος κ τότε ανοίγω τις γάζες στους ασθενείς μου κ τους κάνω επίσκεψη... ο ύπνος πέρα των 5 ωρών είναι για τα άλογα μόνο έλεγε ένας καθηγητής μου στο λύκειοΔηλαδή το να ξυπνάς Κυριακάτικα στις 6:30 είναι δείγμα καλοπέρασης;;;
Ας μην ξεχνάμε, δεν είναι μόνο τι ώρα πας δουλειά, αλλά και τι ώρα φεύγεις... Άλλο να δουλεύεις 9 με 9 και άλλο 6 με 2 το μεσημέρι...
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΟΤΕ (ΑΝ) ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ;;;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
ΥΓ:Υπάρχουν ζωντανοί οργανισμοί ξύπνιοι κυριακή στις 10 το πρωί;
Ασφαλώς από τις 7.30 το πρωί .
6:30!
Λόγω βίτσιου...
Μου φαίνεται στην Ελλάδα καλοπερνάτε!
6:30 έχω ήδη φτάσει στο νοσοκομείο, έχω ντυθεί, έχω κάνει τον έλεγχο αίματος κ τότε ανοίγω τις γάζες στους ασθενείς μου κ τους κάνω επίσκεψη... ο ύπνος πέρα των 5 ωρών είναι για τα άλογα μόνο έλεγε ένας καθηγητής μου στο λύκειοΔηλαδή το να ξυπνάς Κυριακάτικα στις 6:30 είναι δείγμα καλοπέρασης;;;
Ας μην ξεχνάμε, δεν είναι μόνο τι ώρα πας δουλειά, αλλά και τι ώρα φεύγεις... Άλλο να δουλεύεις 9 με 9 και άλλο 6 με 2 το μεσημέρι...
Με συγχωρείς Κυριακή όχι... μόνο σε εφημερίες Κυριακής γίνεται αυτό κ τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας...
Καθημερινώς εννοούσα ξυπνώ τόσο, αλλά λόγω βιολογικού ρολογιού πλέον, κ τα Σάββατα κ τις Κυριακές ξυπνώ σχετικά νωρίς...
Καθημερινώς δουλειά τελειώνω κατά τις 7-8... ορισμένες μέρες έως 9 κ 10... χθες πχ έως τις 23:00 από δικό μου βίτσιο... χειρουργήθηκε ασθενής μου στις 9 το βράδυ κ ενώ θα μπορούσα να είχα φύγει από τις 3-4 το μεσημέρι λόγω Παρασκευής, ήθελα να το κάνω εγώ κ όχι ο εφημερεύων... -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Με συγχωρείς Κυριακή όχι... μόνο σε εφημερίες Κυριακής γίνεται αυτό κ τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας...
Καθημερινώς εννοούσα ξυπνώ τόσο, αλλά λόγω βιολογικού ρολογιού πλέον, κ τα Σάββατα κ τις Κυριακές ξυπνώ σχετικά νωρίς...
Καθημερινώς δουλειά τελειώνω κατά τις 7-8... ορισμένες μέρες έως 9 κ 10... χθες πχ έως τις 23:00 από δικό μου βίτσιο... χειρουργήθηκε ασθενής μου στις 9 το βράδυ κ ενώ θα μπορούσα να είχα φύγει από τις 3-4 το μεσημέρι λόγω Παρασκευής, ήθελα να το κάνω εγώ κ όχι ο εφημερεύων...Ε, καλά... τις καθημερινές ξυπνάω στις 6, αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με το πόσο δουλεύει κανείς...
Δηλαδή δουλεύεις πάνω από 12ώρες καθημερινά;;;
-
Καθημερινώς δουλειά τελειώνω κατά τις 7-8... ορισμένες μέρες έως 9 κ 10... χθες πχ έως τις 23:00 από δικό μου βίτσιο... χειρουργήθηκε ασθενής μου στις 9 το βράδυ κ ενώ θα μπορούσα να είχα φύγει από τις 3-4 το μεσημέρι λόγω Παρασκευής, ήθελα να το κάνω εγώ κ όχι ο εφημερεύων...Ε, καλά... τις καθημερινές ξυπνάω στις 6, αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με το πόσο δουλεύει κανείς...
Δηλαδή δουλεύεις πάνω από 12ώρες καθημερινά;;;
Πρέπει να βγει η δουλειά...
Ο κανόνας είναι πάνω από 12 ώρες, γύρω στις 13 ώρες, 2-3 μέρες την εβδομάδα ίσως κ 14-15άωρο... Φεύγω στις 21.00 ή στις 22.00. Έχει τύχει να έχω φύγει κ στις 23:15. Την Παρασκευή συνήθως 10-11 ώρες... Αλλά μου αρέσει αυτό που κάνω... Κουράζομαι, το καταλαβαίνω, όμως μου αρέσει γιατί μαθαίνω σε αυτή τη φάση... Κάνω πολλά χειρουργεία, προσπαθώ να είμαι τακτικός κ συνεπής, κτλ... -
Πέτρο αυτό το κάνεις αυτοβούλως όμως από ότι καταλαβαίνω. Όταν ήμουν αξ/κός στον Ε.Σ. το ωράριο ήταν 7,5 ώρες, μερικές φορές όμως έμενα μέσα 12ωρα για να κάνω αυτά που ήθελα. Δεν με ανάγκαζε κανείς, ήταν επειδή μου άρεσε η δουλειά μου!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πέτρο αυτό το κάνεις αυτοβούλως όμως από ότι καταλαβαίνω. Όταν ήμουν αξ/κός στον Ε.Σ. το ωράριο ήταν 7,5 ώρες, μερικές φορές όμως έμενα μέσα 12ωρα για να κάνω αυτά που ήθελα. Δεν με ανάγκαζε κανείς, ήταν επειδή μου άρεσε η δουλεία μου!ακριβώς! Είναι θέμα συνείδησης, χαρακτήρα, θέλησης, όπως ακριβώς το εννοείς
-
Ωραία... Τελικά θα στρίψουμε όμως;
-
Επιβάλλεται σήμερα συνάντηση!
-
Καλημέρα ρε Μαρκουλίνο. Κατά που θα πάμε;
-
Buongiorno!
Όπου θέτε...
-
Τελικά θα πάμε πουθενά, ή μόνο λόγια;;
-
θα στριψομεν τελικως σημερον; οχι τπτ αλλα με ζητησε μια φιλη ναμαι ψηστης σε μπαρμπεκιου της, να ξερω τι να της πω.
-
4 παραπάνω ρωτάτε!!! Απο ΠΟΙΟΝ περιμένετε την διοργανωση?
Και εγώ δηλώνω εθελοντής συνοδηγός!
Α! Καφέ, φαγητό και θαλασσα θα διαθέτει το καταστημα? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
:lol: 4 παραπάνω ρωτάτε!!! Απο ΠΟΙΟΝ περιμένετε την διοργανωση? ....Βρε, δεν σας αναγνωρίζω τελευταία. Που ' ναι οι καλοί καιροί πριν τον Ιούλιο???
Σας έφαγαν οι Χαλκιδικές και οι πάσης φύσεως 'διακοπές'. Φεύγει και ο ντόκτορ ...
Οχι τίποτε άλλο, επανεμφανίστηκε και ο Κυριάκος και τον έχετε στην αναμονή :
'Παρακαλώ περιμένετε. Σύντομα ένας υπάλληλός μας θα σας εξυπηρετήσει' ! -
Συνάντηση 18:30 απογευματινή διά εσπερινό στο υπερ-κατάστημα εδωδίμων και αποικιακών ειδών Καρφούρ στο Φοίνικα!
Κώστα από που να σε πάρω;
Αλέξανδρε, θα σε συναντήσουμε κάπου αλλού;
Οι υπόλοιποι μόνοι τους!
Ο Δίας από τις νότιες χώρες με το αμάξι από τα μέρη του βορά θα έρθει;;;
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
:lol: 4 παραπάνω ρωτάτε!!! Απο ΠΟΙΟΝ περιμένετε την διοργανωση? ....
Βρε, δεν σας αναγνωρίζω τελευταία. Που ' ναι οι καλοί καιροί πριν τον Ιούλιο???
Σας έφαγαν οι Χαλκιδικές και οι πάσης φύσεως 'διακοπές'. Φεύγει και ο ντόκτορ ...
Οχι τίποτε άλλο, επανεμφανίστηκε και ο Κυριάκος και τον έχετε στην αναμονή :
'Παρακαλώ περιμένετε. Σύντομα ένας υπάλληλός μας θα σας εξυπηρετήσει' !Μπα μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη θα βρουν ρυθμό και μετά
-
Συνάντηση 18:30 απογευματινή διά εσπερινό στο υπερ-κατάστημα εδωδίμων και αποικιακών ειδών Καρφούρ στο Φοίνικα!
Κώστα από που να σε πάρω;
Αλέξανδρε, θα σε συναντήσουμε κάπου αλλού;
Οι υπόλοιποι μόνοι τους!
Ο Δίας από τις νότιες χώρες με το αμάξι από τα μέρη του βορά θα έρθει;;;Μάρκο θα έρθω στο Καρφούρ με το αμαξι μου. Αν είναι για βόλτα μόνο δεν θα το πάρω μετά.
-
OK, τα λέμε εκεί!
Κάτι εισβολείς από άλλη χώρα, παρακαλούνται να πάνε ν' αγοράσουν μία μπουγάτσα με τυρί ή κιμά και μετά να επιστρέψουν!
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)