-
Nα πούμε για επίσημο καφέ την Παρασκευή;
-
Μέρος/ώρα;
-
Ε φαντάζομαι απογευματάκι κλασικά. Μέρος δεν ξέρω, όπου θέλετε.
-
Αποχαιρετιστήριος;
-
Ξαναρχιστήριος μάλλον!
Εγώ -λογικά- είμαι μέσα.
-
Και εγώ θέλω αλλά δεν γίνεται ...
-
Θα σε φιλοξενήσω εγώ σε μακρινό χωριό της πόλης μας, να συζητήσουμε μεταξύ τυρού και σαλαμού για το αγαπημένο ντραφτ του '96.
-
Να υποθέσω ότι θα είναι και ο σύζυγος εκεί ???
-
Πέμπτη για να μην έχουμε αποκλεισμούς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε φαντάζομαι απογευματάκι κλασικά. Μέρος δεν ξέρω, όπου θέλετε.Φανταζομαι παμψηφεί η προτίμηση σε ήλιο, φως, θάλασσα ... οπότε στο Λεζαμί για να μπαίνουμε στον ρυθμό μας! Για λίγο καιρό ακόμα έξω και μετά μέσα!
Το μετά το καφέ βεβαια ... έχει περισσότερο ενδιαφέρον! Και δεν εννοώ την 2ωρη ορθοστασία στο παρκινγκ!!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ε φαντάζομαι απογευματάκι κλασικά. Μέρος δεν ξέρω, όπου θέλετε.
Φανταζομαι παμψηφεί η προτίμηση σε ήλιο, φως, θάλασσα ... οπότε στο Λεζαμί για να μπαίνουμε στον ρυθμό μας! Για λίγο καιρό ακόμα έξω και μετά μέσα!
Το μετά το καφέ βεβαια ... έχει περισσότερο ενδιαφέρον! Και δεν εννοώ την 2ωρη ορθοστασία στο παρκινγκ!!!Και εμείς ([=εγω και εσυ*) 'μέσα' που θα καπνίζουμε ???
-
Ό,τι θέλει η πλειοψηφία! Και Αρετσού είναι καλά αλλά έχουμε τον σκόπελο του παρκαρίσματος.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Και εμείς ([=εγω και εσυ*) 'μέσα' που θα καπνίζουμε ???Α! Δεν καπνιζουμε! Κατα την αναμονή 2 τσιγαρα πριν την είσοδο και μετα την έξοδο απεριόριστα κατα την παραμονή στο πάρκινγκ! Λειτούργησα έτσι τον περασμένο χειμώνα με μεγάλη επιτυχία!!!
-
Μεσα και γω μονο απογευμα να ναι και οπου θελετε.
-
Αν μιλαμε για αυριο και Αρετσου,κι'εγω ειμαι μεσα.Παρασκευη ετυχε ταξιδι για το νοτο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Nα πούμε για επίσημο καφέ την Παρασκευή;count me in
μετα τις 7:00, που???
-
Στο Κόσμος? Καιρό μου έχει κολλήσει ...
-
Χμμμ, δεν είναι άσχημη ιδέα. Τι λένε οι άλλοι;
-
+1
Έχει καλύτερη κίνηση (και χαμηλότερου επιπέδου άρα πιο ενδιαφέρουσα).
-
Άντε και πήγαμε Κόσμος. Που θα βρεθούμε; Προσέλευση μετά τις 7;
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)