-
Θα ήθελα να αρχίσουμε μια συζήτηση με εντυπώσεις και υποδείξεις σχετικά με το νεο μοντέλο της Skoda, Octavia Scout.
Και αρχίζω με μια ερώτηση αν σας δώσανε κάποιο δώρο στον εξοπλισμό με το νέο σας Scout.
φιλικά
vp -
Θα ήθελα να αρχίσουμε μια συζήτηση με εντυπώσεις και υποδείξεις σχετικά με το νεο μοντέλο της Skoda, Octavia Scout.
Και αρχίζω με μια ερώτηση αν σας δώσανε κάποιο δώρο στον εξοπλισμό με το νέο σας Scout.
φιλικά
vp -
φιλικά
vp -
Χωρις παρεξηγηση, το επαγγελμα σου εχει να κανει με καποια εισαγωγικη ή εμπορικη εταιρεια αυτοκινητων?
-
όχι απλά θα θελα να μάθω πόσοι έχουν το μοντέλο εδώ αν έχουν μείνει ευχαριστημένοι, τι βελτιώσεις κάνανε τι προβλήματα ανακαλυψανε κλπ κλπ
είμαι απλός χρήστης. έψαξα μήπως υπάρχει αντίστοιχο θέμα εδώ, δεν βρήκα και είπα να δημιουργήσω ένα..
αν πάλι το thread είναι ακατάλληλο, απλά ας το σβήσει κάποιος...
-
-
Tο ειδα το αυτοκινητο,αλλα δε μου πολυαρεσε με ολα αυτα τα πλαστικα...
Εκτος απο το επιπλεον υψος,δε βρισκω να προσφερει κατι παραπανω απο το απλο 4χ4...το οποιο ηδη εναι πιο ψηλο απο τις δικινητες εκδοσεις. -
καποιος που να το εχει ??
-
Ο χρήστης vpapaion έγραψε:
καποιος που να το εχει ??Δεν μου λες από Πάτρα είσαι και οδηγούσες πριν Astra?
-
Ο χρήστης mariadne έγραψε:
Δεν μου λες από Πάτρα είσαι και οδηγούσες πριν Astra?
είσαι μεγάλος χάκερ, αλλιώς δεν εξηγείται το πόσο διάνα πέτυχες...!
παρόλα αυτά δε βλέπω κόσμο να ασχολείται με το μοντέλο
-
Ο χρήστης vpapaion έγραψε:
Δεν μου λες από Πάτρα είσαι και οδηγούσες πριν Astra?
είσαι μεγάλος χάκερ, αλλιώς δεν εξηγείται το πόσο διάνα πέτυχες...!
παρόλα αυτά δε βλέπω κόσμο να ασχολείται με το μοντέλο
Πάντως σε είδα στην Πάτρα με το SKODA και ολολογώ ότι μου άρεσε σαν εμφάνιση. Δεν πρέπει να κυκλοφορούν πολλά SCOUT.
χάκερ δεν είμαι απλά σε πρόδωσε το username και η υπογραφή.
(Ζήτω το 8ο ΤΕΕ - 2η ΕΠΑΣ) -
-
Καλησπέρα,
μήπως θα μπορούσες vpapaion να μας δώσεις εσύ πληροφορίες για το αμάξι?
Κατ'αρχήν έχεις το diesel ή την βενζίνη? Η τετρακίνησή του είναι αξιοπρεπής, δηλαδή κινείσαι άνετα εκτός δρόμου και πόσο 'εκτός', φαντάζομαι ότι με χώρους δεν έχεις πρόβλημα ούτε με ποιότητα κατασκευής. Άλλη ερώτηση είναι αν ξέρεις εσύ ή κάποιος άλλος αν η τετρακίνησή του είναι ίδια με το 4motion της VW? Κατανάλωση?
Αυτά και προς το παρών σταματάω τον βομβαρδισμό -
Άμα το βγάλουν με τον 1.8TSI θα αποκτήσει ενδιαφέρον, χαμηλότερα τέλη, καλύτερη τιμή και καλύτερες επιδόσεις. Ακόμα και τον 1.4TSI θα μπορούσε να έχει όπως το Tiguan. Δε καταλαβαίνω γιατί δε προβλέπονται αυτοί οι κινητήρες και για το Scout.. Τα 2 λίτρα τα αποκλείω. Σε ληστεύει το κράτος στεγνά με τα τέλη που πληρώνεις και όχι μόνο...
-
Skoda Octavia vRS and Scout Facelift Officially Revealed
The Octavia vRS ... a 2.0-liter TFSI petrol engine with 200 bhp or a fuel efficient 2.0-liter TDI diesel engine that produces 170 bhp.
The Octavia Scout ... a 1.8-liter TSI 160 bhp petrol engine or a 2.0-liter TDI diesel engine with 140 bhp.
http://www.worldcarfans.com/9090421.007/skoda-octavia-vrs-and-scout-facelift-officially-revealedΕπιτέλους ο 1,8 ...
-
Ενημερωτικά ήρθαν κάποια κομμάτια αρχικά που πουλήθηκαν όλα και ξανά σε 2 μήνες καινούριες παραλαβές. Ούτε δείγμα σε έκθεση δεν υπάρχει!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ενημερωτικά ήρθαν κάποια κομμάτια αρχικά που πουλήθηκαν όλα και ξανά σε 2 μήνες καινούριες παραλαβές. Ούτε δείγμα σε έκθεση δεν υπάρχει!!!Και μάλιστα σε τιμή 24.500 γιατί ήταν η πάμπλουτη έκδοση (Εlegance, Exclusive δε θυμάμαι)
Ρωτώντας αν θα φέρουν κάτι με πιο λιτό εξοπλισμό μπας και πέσει κανένα διχίλιαρο κανείς δεν ήξερε.
Ετσι και εγώ απέσυρα (προς το παρόν) το ενδιαφέρον. -
Στα περιοδικά που γράφουν για νέες τιμές στη Skoda σαν καινούρια τιμή (μετα τη μείωση του ΕΤΤ) γράφουν για το Scout ... ίδια τιμή με πριν. Μία έκδοση με 23.428€ τιμή καταλόγου ... όση ήταν και ένα μήνα πριν, με το που ήρθε η f/l έκδοση!
Το αναμένω να το δω στη ΔΕΘ (ελπίζοντας να υπάρχει και το αντίστοιχο Υeti) για να δω, να συγκρίνω και να αποφασίσω!
-
Πιστευω το octavia ειναι πιο 'αμαξι' απο το yeti.Το σπαστικο στο octavia ειναι το τιμονι!Πως το κανανε ετσι θεε μου!
-
Υπάρχουν εντυπώσεις από κατόχους του αυτοκινήτου? Φαίνεται καλή επιλογή για οικογενειακό, άνετο, λίγο υπερυψωμένο. Το ότι είναι 4χ4 δεν με ενδιαφερει προσωπικά.
Octavia Scout 4x4