-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εχει διαφορα δηλαδη του να σε δει ενας γιατρος αποκλειστικος σε αυτο που θες απο εναν παθολογο που εχει γενικες γνωσεις?
ε συγνωμη εαν νιωσω πονους στην καρδια δεν θα παω να δω κανεναν οικογενειακο γιατρο..γιατί όχι; έχει free παρακεταμόλη...
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ακόμα και στις ΗΠΑ, δεν βλέπεις ειδικό γιατρό με το παραμικρό.
Το να ζητάς να δεις π.χ καρδιολόγο, έτσι, επειδή ένοιωσες μια δυσφορία, δεν παίζει.Και το ελληνικό σύστημα, να απασχολούνται οι νοσοκομειακοί γιατροί με περιστατικά που θα έπρεπε σε μια σοβαρή χώρα να τα δει ο οικογενειακός γιατρός, είναι εξίσου στρεβλό.
Μιλάω γενικά, και όχι για περίπτωση όπως αυτή του rx8_drifter.
προφανώς και πρέπει να υπάρχει φιλτράρισμα, δεν είναι δυνατόν να απασχολείς νοσοκομειακές κλίνες για μια ίωση κλπ κλπ.
Αλλά ο στόχος να είναι η αποτελεσματική λειτουργία του ΣΥ με στόχο την σωστή περίθαλψη του ασθενούς, όχι της εξοικονόμησης χρημάτων ρισκάροντας
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δε ξέρω τι κάνουν τα πρεζόνια αλλά στην Αγγλία εφαρμόζεται ο αντικαπνιστικός νόμος μέχρι κεραίας!!! (σε αντίθεση με τη βρωμογαλλία ).Έχεις ψύχωση με την χώρα αυτή Το δε σχόλιο σου περι εφαρμογής του αντικαπνιστικου είναι απλά epic fail
-
Ρε α να μου χαθείτε τεντιμπόηδες! Πρώτα ζητάτε στο τοπικό της εργασίας να μη δουλεύετε 12ωρα όπως όλοι οι σωστοί άνθρωποι, να έχετε μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ Κυριακή να τεμπελιάσετε, να πληρώνεστε παχυλούς μισθούς και συντάξεις, να πληρώνεστε υπερωρίες και τώρα θέλετε και δωρεάν και σωστή περίθαλψη;!!! Ε είστε αναιδείς!
Μιράζ σε τι ακριβώς διαφωνείς;
-
Στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου η οποία είναι όχι απλώς αυστηρή αλλά αυστηρότατη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εχει διαφορα δηλαδη του να σε δει ενας γιατρος αποκλειστικος σε αυτο που θες απο εναν παθολογο που εχει γενικες γνωσεις?
ε συγνωμη εαν νιωσω πονους στην καρδια δεν θα παω να δω κανεναν οικογενειακο γιατρο..γιατί όχι; έχει free παρακεταμόλη...
ξερεις πολλα εσυ..
-
Για να το λες ως μόνιμος κάτοικος, έτσι θα είναι σε γενικές γραμμές. Μάλλον εγώ έπεσα στην περίπτωση πέρυσι και έβλεπα να καπνίζουν σε πολλά δημοσια μέρη των Παρισίων.
-
Γενικά σε μπιστρώ-μπαρ δεν έχω πετύχει πουθενά να καπνίζουν από την αρχή της απαγόρευσης
Και δεν νομίζω να υπάρχουν μπιστρώ για καπνιστές, ο μιραγκε ίσως ξέρει καλύτερα
είμαστε
-
Θέλετε αν μάθετε το κόστος της φάσης ?
2.500 χιλιάρικα
μία μέρα παραμονή και εγχείρηση -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θέλετε αν μάθετε το κόστος της φάσης ?2.500 χιλιάρικα
μία μέρα παραμονή και εγχείρησηΤι σου φαίνεται περίεργο σε αυτό;
-
σε δημόσιο νοσοκομείο ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θέλετε αν μάθετε το κόστος της φάσης ?
2.500 χιλιάρικα
μία μέρα παραμονή και εγχείρησηΤι σου φαίνεται περίεργο σε αυτό;
Eλα ντε...αν ήσουν Ελλάδα θα χρέωναν το ασφαλ. ταμείο σου μια 10αρα στρογγυλά να μην ζοριζόμαστε...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σε δημόσιο νοσοκομείο ?Θα τα καλύψει η ασφάλεια της, δεν ξέρω αν έχει ολλανδική αλλά για να της ήρθε λογαριασμός έχει μάλλον την ευρωπαική κάρτα όποτε πληρώνει και στέλνει τον λογαριασμό στο ασφαλιστικό της ταμείο. Εμενα το ποσό δεν με σοκάρει, χειρουργική κλινική στην οποία το κρεβάτι κοστίζει πιο πολύ απο όλα τα άλλα τμήματα του νοσοκομείου, εξέταση και εγχείρηση το ποσό μου φαίνεται λογικό για τα ευρωπαικα δεδομένα.
-
καλά εδώ πήγα στο Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι και ήθελαν 93€ για δερματολόγο.
γεια σας είπα και πήγα σε άλλον ιδιώτη -
Ο χρήστης eimaiospiros έγραψε:
Καλησπέρα!Κάποιος γνωστός μου θα κάνει μία εγχείρηση και με ρώτησε αν μπορώ να δώσω αίμα. Αυτές τις μέρες παίρνω το Arcoxia 120mg (etoricoxib, MSD). Μπορώ να δώσω αίμα; Και αν όχι μετά από πόσο καιρό αφού θα έχω σταματήσει τη λήψη θα μπορώ;
Σιγουρα σου ειπαν κ που πρεπει να πας δηλωνοντας κ για ποιον το δινεις .Με ενα τηλεφωνημα θα παρεις τις πληροφοριες που χρειαζεσαι.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
σε δημόσιο νοσοκομείο ?
Θα τα καλύψει η ασφάλεια της, δεν ξέρω αν έχει ολλανδική αλλά για να της ήρθε λογαριασμός έχει μάλλον την ευρωπαική κάρτα όποτε πληρώνει και στέλνει τον λογαριασμό στο ασφαλιστικό της ταμείο. Εμενα το ποσό δεν με σοκάρει, χειρουργική κλινική στην οποία το κρεβάτι κοστίζει πιο πολύ απο όλα τα άλλα τμήματα του νοσοκομείου, εξέταση και εγχείρηση το ποσό μου φαίνεται λογικό για τα ευρωπαικα δεδομένα.
88,04 ευρώ ανά ημέρα το αντίστοιχο ελληνικό κοστολόγιο(κρεβάτι+φάρμακα), σε δημόσιο νοσοκομείο.
-
μου έχει μπει παρανυχίδα στο κρέας στο μεγάλο δάχτυλο ποδιού
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
σε δημόσιο νοσοκομείο ?
Θα τα καλύψει η ασφάλεια της, δεν ξέρω αν έχει ολλανδική αλλά για να της ήρθε λογαριασμός έχει μάλλον την ευρωπαική κάρτα όποτε πληρώνει και στέλνει τον λογαριασμό στο ασφαλιστικό της ταμείο. Εμενα το ποσό δεν με σοκάρει, χειρουργική κλινική στην οποία το κρεβάτι κοστίζει πιο πολύ απο όλα τα άλλα τμήματα του νοσοκομείου, εξέταση και εγχείρηση το ποσό μου φαίνεται λογικό για τα ευρωπαικα δεδομένα.
88,04 ευρώ ανά ημέρα το αντίστοιχο ελληνικό κοστολόγιο(κρεβάτι+φάρμακα), σε δημόσιο νοσοκομείο.
μήπως μπορείς να γράψεις και κόστος αμοιβής αναισθησιολόγου (ολική νάρκωση αν έχει διαφορά) και χειρούργου?
-
Μιλάς για δημόσιο ή ιδιωτικό;
Σε δημόσιο όταν εγώ είχα νοσηλευτεί σε ορθοπεδική κλινική για κανά δίμηνο, μαζί με εγχείριση με ολική αναισθησία, μαζί με φάρμακα θεραπείες κλπ που χρειάστηκαν μετά, μαζί με επανεξετάσεις, μαζί με εγχείριση μετά από κανά χρόνο (πάλι με ολική) με ολιγοήμερη παραμονή
Συνολικό κόστος : 0
-
0 πλήρωσες εσύ, δεν είναι μηδέν το κόστος
Σε δημόσιο αναφέρομαι, σε ιδιωτικό προφανώς υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις, αλλά αν ξέρει κανένας θα ήθελα να μάθω
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες