-
Οταν οι αριθμοι και τα λογιστικα αντικαθιστουν την ανθρωπια αυτα γινονται...
-
τελικά τι είχε η κοπέλα και την εγχείρησαν;
-
φλεγμονή στα γεννητικά όργανα, κάποιος αδένας είχε πρηστέι, μάζεψε πύον και έκανε κύστη, αν κατάλαβα καλά αντρέα.
-
Καλή ανάρρωση στη κοπέλα. Δυστυχώς ισχύει αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω. Και δω στην Αγγλία περίπου στην ίδια τραγική κατάσταση είναι τα νοσοκομεία. Στην Ελλάδα, με τα στραβά, τα περίεργα και τα πονηρά, είναι καλύτερη η κατάσταση. Τυχερός που είμαι σε οικογένεια γιατρών.
-
Της δίνουν δε εξιτήριο πάνω στο οποίο έγραφε επι λέξη ' δεν έχουμε ιδέα (ik heb geen idee)
Υπάρχει ένας λαϊκός μύθος ότι κάποιοι γιατροί (για καρδιολόγους το έχω ακούσει) όταν είχαν μπροστά τους περιστατικό τύπου 'δεν νιώθω καλά' και τελικά δεν είχε τίποτα, στο χαρτί της διάγνωσης μαζί με τα τυπικά 'ενοχλήσεις κλπ' έγραφαν κάπου δίπλα με τρόπο και ένα ΤΚ9 για να καταλαβαίνει ο επόμενος γιατρός που θα το διαβάσει...
Η κοπέλα δεν είχε δικό της γυναικολόγο; Εννοώ κάποιον που να πηγαίνει κάθε χρόνο για τα τυπικά;
edit: -άσχετο- augmentin σε βρογχίτιδα; Κλαριθρομυκίνη δεν έχετε αυτούθε;
-
Eίναι φρέσκια εδώ έντυ, δεν είχε γιατρό (και δεν υπάρχουν ιδιωτικοί γιατροί με αυτή την έννοια, πάς πρωτα στον huisarts ο οποίος σε παραπέμπει στο γυναικολόγο)
-
τι είναι τκ9? όπως λέμε τκ9μ ή κάτι άλλο?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
edit: -άσχετο- augmentin σε βρογχίτιδα; Κλαριθρομυκίνη δεν έχετε αυτούθε;
αυτό πήρα, μετά από προτροπή μου απla εγώ ήξερα το klaricid και ψάχναμε στο ίντερνετ να δούμε πως λέγεται στην ολλανδία
-
ΤΚ9=Του Κώλου τα 9μερα
-
θέλει και μ στο τέλος ρε! λάθος διάγνωση του έκανες του ανθρώπου...
-
Συγγνώμη, η κοπέλα είχε φλεγμονή (μάλλον στους βαρθολίνειους μιας και μιλάς εξωτερικά) και ΕΝΑΣ δεν την εξέτασε να το δει; Ασχέτως ειδικότητας, ΕΝΑΣ δεν είδε σημεία φλεγμονής; Ο Κέλσος από τον 1ο (ολογράφως, πρώτο) μ.Χ. αιώνα τα είχε περιγράψει. Γιατί αυτό δεν είναι ανεπάρκεια του συστήματος υγείας αλλά των γιατρών των ίδιων. Ο,τι ειδικότητα και να έχεις, μια φλεγμονή την καταλαβαίνεις ρε γμτ μου... Και εν πάσει περιπτώσει, μια ιατρική την έχουμε τελειώσει όλοι, κάτι χαζοξέρουμε και από τις άλλες ειδικότητες.
-
то ότι έδωσαν ντεπόν για φλεγμονή, δύο γιατροί στα επείγοντα νομίζω λέει πολλά Το ότι η γυναικολόγος αρκέστηκε να διαγνώσει τηλεφωνικά υπερβολική μαλακία, λέει ακόμα περισσότερα
Για πάσα νόσο και πάσα μαλακία, παρακεταμόληΜόλις γυρίσαμε απ το νοσοκομείο, είναι καλά, της έδωσαν μια αγωγή με αντιφλεγμονώδη, της έβαλαν ένα σωληνάκι να διοχετεύει το πύον και σε μια βδομάδα θα πρέπει να ξαναπάει να την δούν.
Ένα ευχαριστώ στην εύα, που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων (τώρα και νυχτερινές διακομιδές )εεπ, ασθενοφόρο προφανώς και δεν έρχονταν στο σπίτι, το περιστατικό δεν θεωρούνταν επείγον. Θα θελα να ξερα αν δεν είχαμε χειμερινά λάστιχα (και τον ντρίφτερ στα πηδάλια ) τί σκατά θα κάναμε
α, να αναφέρω ότι πληρώνω 130 ευρά το μήνα για την ασφάλεια υγείας (το σύστημα είναι ιδιωτικό) με απαλλαγή στα πρώτα 170 ευρώ
-
Τουλαχιστον στην Ολλανδια εφαρμοζεται ο αντικαπνιστικος νομος. Οχι οπως εδω, στη μπανανια των ελληναραδων.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τουλαχιστον στην Ολλανδια εφαρμοζεται ο αντικαπνιστικος νομος. Οχι οπως εδω, στη μπανανια των ελληναραδων.τί εφαρμόζεται?
-
α εντάξει, τρολάρεις
-
Γιατί δε πήγες στον family doctor Dodger? Εγώ ποτέ δεν χρειάστηκε να περιμένω πάνω από μισή ώρα. Άσε που αν ήταν emergency το 999 σε πήγαινε κατευθείαν στο nearest hospital.
-
Τα περιστατικά που ανέφερα ήταν όταν ήμουν φοιτητής (και δούλευα συγχρόνως) και με έπιασε τα μεσάνυχτα. Πλέον, πάω στο health centre του πανεπιστημιίου που δουλέυω ή μιλάω με την οικογένεια στην Ελλάδα (είναι όλοι γιατροί) και παίρνω το ανάλογο φάρμακο.
-
Εσχάτως κυκλοφόρησαν κάτι λίστες με βαθμολογίες των διάφορων νοσοκομείων, στο πλαίσιο πιθανών μελλοντικών συγχωνεύσεων στον χώρο της υγείας. Κριτήρια σουπερμάρκετ στα νοσοκομεία. Υπάρχουν αστεία νοσοκομεία που δεν έχουν γιατρούς να εφημερεύσουν και χτυπάνε υψηλότατες βαθμολογίες. H ελαχιστοποίηση του κόστους πάνω απ όλα και ποιός νοιάζεται για τους ασθενείς...
Δε γαμείς, ο Λοβέρδος το είπε: Λογιστής είναι, όχι Υπουργός Υγείας ο άνθρωπος, τι να κάμει...
-
Το περιστατικο στην Ολλανδια που περιγραψατε εμενα με κανει να πιστευω οτι οι γιατροι εκει δεν εχουν ορκιστει με τον ορκο του Ιπποκρατη η δεν εχουν καταλαβει τι εχουν ορκιστει... οταν εχεις ενα περιστατικο με τον αλλο να σφαδαζει τον ψαχνεις ..τον εξεταζεις... και βρισκεις τι φταιει... δλδ κανεις διαγνωση.... οποτε και το φαρμακο ειναι μονοδρομος και σωστο... οχι ο.τι ναναι... Η περιγραφη δειχνει στυγνο υπαλληλο οχι γιατρο, οπως το εννοουμε εμεις εδω... στο Ελλαδα. Το συμπερασμα λοιπον ειναι οτι ...μενουμε Ελλαδα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εσχάτως κυκλοφόρησαν κάτι λίστες με βαθμολογίες των διάφορων νοσοκομείων, στο πλαίσιο πιθανών μελλοντικών συγχωνεύσεων στον χώρο της υγείας. Κριτήρια σουπερμάρκετ στα νοσοκομεία. Υπάρχουν αστεία νοσοκομεία που δεν έχουν γιατρούς να εφημερεύσουν και χτυπάνε υψηλότατες βαθμολογίες. H ελαχιστοποίηση του κόστους πάνω απ όλα και ποιός νοιάζεται για τους ασθενείς...Δε γαμείς, ο Λοβέρδος το είπε: Λογιστής είναι, όχι Υπουργός Υγείας ο άνθρωπος, τι να κάμει...
Τα εχει πει εξοχα ο Coe
http://en.wikipedia.org/wiki/What_a_Car ... 28novel%29
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες