-
Ναι καλύτερα να το πούμε ως εγωισμό , όχι τόσο μορφωση. Η καλύτερα να το πούμε ναρκισσισμό. Αν και δεν είμαστε ειδικοί οπότε υπάρχει πιθανότητα να κάνουμε λάθος.
Απλά η οποία μόρφωση ή εκπαίδευση βοηθά να αναπτύξουν μια κριτική ικανότητα στο τι τους πουλάνε και τι αγοράζουν.
Αν παρατηρήσεις όλους τους ψεκασμενους θα διαπιστώσεις εκφράσεις μεγαλείου και το ξέρεις ποιος είμαι εγώ, εγώ σας ξεσκεπάζω, εγώ είμαι πιο έξυπνος, εμένα δεν με πιάνετε κορόιδο κτλ
Δηλαδή κομπλεξικοι άνθρωποι με υψηλο ναρκισσισμό που τους εμποδίζει να αποδεχτούν ότι κάνουν λάθος. Οι περισσότεροι είναι άνθρωποι που έχουν βιώσει αποτυχίες και σε αντιδιαστολή αυτού έχουν αναπτυξει ως άμυνα τον ναρκισσισμό τους. Τεσπά δεν θέλω να κάνω ερμηνείες όταν δεν έχω γνώσεις. Να πράττω δηλαδή ότι καταδικάζω.
Εάν δεν τα έχει αυτα ένας που έχει τελειώσει δημοτικό πολύ εύκολα ακούει τον γιατρό του, δεν θίγεται ο ναρκισσισμός του και αποδέχεται τις απόψεις του ΠΟΥ και ας μην έχει ανώτατες γνωσεις -
spam on
Ενας ευγενής άνθρωπος με κριτική σκέψη δεν είναι πάντα ο ΜορφωμένοςΕχω δει στην ζωή μου πανηλίθιους ανθρώπους που έχουν πάει πανεπιστήμιο και ανθρώπους που τέλιωσαν μόνο Λυκειο και έχουν κριτική σκέψη.
Σίγουρα η μόρφωση ενός ανθρώπου συμβάλει πολύ στο να είναι πολύ πιο πιθανό να έχει κριτική σκέψη κάποιος αλλά δεν συμβαίνει πάντα. Ακομα και πανεπιστήμιο να έχει τελιώσει κάποιος μπορεί να μη βγει μορφωμένος αλλά "παραμορφωμένος" χχαχαχαχα.
spam off -
Συμφωνώ, όσο μεγαλώνω το ίδιο διαπιστώνω.
-
Όταν σου λένε με το εμβόλιο θα γίνεις άτρωτος και δεν θα αρρωστήσεις ποτέ αυτό είναι απάτη, στους απατεώνες τέτοια συμπεριφορά χρειάζεται από κάποιον μορφωμένο.
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Όταν σου λένε με το εμβόλιο θα γίνεις άτρωτος και δεν θα αρρωστήσεις ποτέ αυτό είναι απάτη, στους απατεώνες τέτοια συμπεριφορά χρειάζεται από κάποιον μορφωμένο.
Κάνε το εμβόλιο, γιατί άμα σου κάτσει η στραβή, μπορεί να κλαις πικρά, όπως γνωστός μου αρνητής από βλακεία πολιτικής υφής, που βρέθηκε εκεί που έκανε ανοικτή ποδηλασία 30-40 χλμ την ημέρα, να γλυτώσει στο τσάκ το τελευταίο ταξίδι και να ξεκινήσει με Π μέχρι να μπορέσει σε συνολικό διάστημα 5 μηνών να είναι πάλι σε κάποια καλή κατάσταση, όχι την προηγούμενη βέβαια.
Και άλλους που αρρώστησαν πριν τα εμβόλια και έχουν πολλά θέματα με την υγεία τους και ήταν θηρία οικοδόμοι που σε σήκωναν με το ένα χέρι.
-
Νομίζω έχει λήξει προσωρινά αυτό το θέμα, για Σεπτέμβριο λένε ότι θα βγει νέο που θα είναι το σωστό και πάλι βλέπουμε.
-
ΑΣΕΠ ρε συ ειλικρινά μου έρχεται να κλάψω με την επιχειρηματολογία σου.
Τι σχέση έχει ένας πωλητής που πουλάει ένα προϊόν με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας που στηρίζεται σε μελέτες εργαστηρίων, και ιατρικών σχολών των μεγαλύτερων πανεπιστημιακών νοσοκομείων του πλανήτη;
Πως γίνεται να συγχέεις δύο διαφορετικά γεγονότα ως προς την αρχή τους;
-
Ο συγκεκριμένος πωλητής είχε πιστοποιημένα βραχιολάκια από την Ευρωπαική Ένωση.
-
Ως προς τι η πιστοποίηση;
Ως προς το ότι δεν επηρεάζει το δέρμα το υλικό που χρησιμοποιούν;
Τι σημαίνει πιστοποίηση γενικά και αόριστα;
Με το ασχολείσαι αν επιτρέπεται; Έχεις επαφή με την αγορά;
-
Η αγορά έτσι λειτουργεί, με τους κανόνες του συγκεκριμένου πωλητή.
-
troll mode on
εγώ παντως που το έκανα 3 δόσεις, κόλλησααλλά πιάνω πολύ καλό σήμα τώρα στο κινητό!!! 5G και το κινητό μου είναι 4G, και αν μείνω με το αυτοκίνητο ουτε τηλέφωνο δεν χρειάζεται να πάρω τηλ την οδική με βρίσκουν κατευθείαν μόνοι τους
αν μου το είχε πει κάποιος πιστοποιημένος πωλητής με βραχιολάκια και καθρεπτάκια (δίνω μεγάλη σημασία σε αυτά) δεν θα το είχα κάνει. αφού κόλλησα έτσι και αλλιώς.
troll mode off -
Ήλπιζα να μου πεις πως είσαι γιατρός διορισμένος μεσω ΑΣΕΠ αλλά δεν πειράζει.
Τα πιστοποιητικά πολλές φορές οι ίδιες οι εταιρίες τα βγάζουν καθώς όπως αναγράφουν ακολουθούν κάποιες προδιαγράφες που ορίζει η ΕΕ. Αν τελικά σε κάποιον έλεγχο διαπιστωθεί ότι δεν είναι σύμφωνα με τα πρότυπα αυτά, τότε γίνεται της τρελής από δικαστήρια κτλ και επιβάλλονται κυρώσεις αυστηρότατες. -
Τον εμβόλιο δεν είναι αντισηπτικό. Αν έρθεις σε επαφή με τον ιό μπαίνει μέσα από τη μύτη σου. Αυτο όμως δεν σημαίνει κάτι το κακο για το εμβόλιο. Σημαίνει ότι απλά μπήκε. Το θέμα είναι να μην σε γονατίσει.
-
παπαρια ειχε
ονομασε τη σημανση ce πιστοποιηση
και εχει ce απλο, σαν και αυτο που εχουν τα μπουκαλακια νερο ή μια γομα ή ενα στυλο ή μαι καποτα.
οτι δηλαδη η χρηση τους ΔΕΝ βλαπτει τον χρηστη, αμα τα φορεσεις δεν θα πεθανεις απο αυτα. οχι οτι θα σου κανουν κατι καλο, απλα δεν θα πεθανεις απο αυτα.
χαχαχαχ.
υποχρεωτικο ειναι για καθε προιον.
η σημανση ce σαν medical device ειναι που εχει δυσκολια και δινεται το κλασιφικέισον απο τον ΕΟΦ και προυποθετει και καποια iso ποιοτητας και ασφαλειας και δοκιμες.
τετοια οχι, δεν εχει.
απατεωνες. -
Ακριβώς! Το ce είχα στο μυαλό μου. Το οποίο το βάζουν οι ίδιοι οι κατασκευαστες υποσχόμενοι ότι δεν χρησιμοποιούν υλικά που βλάπτουν. Φοβερή πιστοποίηση τι να σου πω!!!
Υπάρχουν και άλλα πιστοποιητικά αλλά μη μπουμε σε αυτά τα θέματα
-
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
παπαρια ειχε
ονομασε τη σημανση ce πιστοποιηση
και εχει ce απλο, σαν και αυτο που εχουν τα μπουκαλακια νερο ή μια γομα ή ενα στυλο ή μαι καποτα.
οτι δηλαδη η χρηση τους ΔΕΝ βλαπτει τον χρηστη, αμα τα φορεσεις δεν θα πεθανεις απο αυτα. οχι οτι θα σου κανουν κατι καλο, απλα δεν θα πεθανεις απο αυτα.
χαχαχαχ.
υποχρεωτικο ειναι για καθε προιον.
η σημανση ce σαν medical device ειναι που εχει δυσκολια και δινεται το κλασιφικέισον απο τον ΕΟΦ και προυποθετει και καποια iso ποιοτητας και ασφαλειας και δοκιμες.
τετοια οχι, δεν εχει.
απατεωνες.Δεν μπορώ να συνεχίσω σε λεπτομέρειες επειδή δεν γνωρίζω ούτε τον ίδιο τον τύπο, ούτε την εταιρεία ούτε τους κατασκευαστές, πιθανό να έχει σχέση και με την θεραπεία της πίεσης για να τον καλέσει ο Αυτιάς δεν είναι τυχαίο.
-
Πρέπει να είσαι μεγαλο τρολλ
-
Καλά ρε παιδιά, μια φορά κάθε 1-1,5 μήνα ασχολείστε με τις τρολιές του asep.
Δεν έχετε βαρεθεί ακόμα;
-
Το συστήνει ο γιατρός, κάθε 1,5 μήνα ένα ΑΣΕΠ είπε.
Λες να εννοούσε τις εξετάσεις; Μα τι γιατρός και αυτός;
Υ.γ Ε εντάξει είμαστε και λίγο μαζοχες....
-
@nasos said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Καλά ρε παιδιά, μια φορά κάθε 1-1,5 μήνα ασχολείστε με τις τρολιές του asep.
Νόμιζα ότι δεν μου απαντάνε, το κατάφερα να γίνει και γιατί τόσο πολύ μαζί μου, η συμπεριφορά θυμίζει μικρά νησιά.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες