Aug 6, 2010, 6:53 PM

Ο χρήστης Professeur έγραψε:

...
Αν η έννοια 'Δεν συνηθίζω να προτείνω γιατρούς' εμπεριέχει έστω και έμμεσα εμπορικό συμφέρον (που δεν θέλω να το πιστέυω τουλάχιστον στη συγκεκριμένη πρίπτωση) το οποίο καλή τη πίστη απορίπτει ο υπογράφων είναι ανάξιο σχολιασμού.......δυστυχώς.
...

Δεν συνηθίζω να προτείνω υπο την έννοια ότι μπορεί σε μένα να έκανε καλό και σε κάποιον άλλον να έκανε κακό. Οπότε δεν θα ήθελα να πάρω την ευθύνη ειδικά σε τόσο λεπτά ζητήματα υγείας. Από τον συγκεκριμένο όμως έχω ιδία πείρα. Η ιστορία μου είναι μεγάλη για να την αναπτύξω εδώ αλλά επιγραμματικά (πέρα από τη φήμη του) μου απέδειξε ότι έχει στο νου του το καλό του ασθενή και όχι της τσέπης του (ήταν ο τέταρτος γιατρός που είχα απευθυνθεί). Το 'δεν προτείνω' πήγαινε στο φιλικό μου περιβάλλον. Τι όφελος να είχα άλλωστε? Εγώ είμαι ένας φτωχός και μόνος μαθηματικός!

Η ειλικρίνια και η ευθύτητα απ τον Ελληνα λείπει δυστυχώς.
Είναι προτιμότερο να τον βοηθήσει ένας άνθρωπος απλός που είχει ιδία πείρα απ το να απευθυνθεί σε λαμόγια,το ίδιο θα έκανα κι εγώ κι ο καθένας μας πιστεύω αν βρισκόταν σε τέτοια ανάγκη,χώρια ότι πάνε δουλειές πίσω,έξοδα κλπ,στο Ελλαδιστάν είμαστε.....δυστυχώς.