-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Εννοείται ότι το είπε αυτό αλλά πρόσθεσε μετά ότι τώρα έγιναν τόσο ανεπαρκή σαν να μην το κάναμε καθόλου.
Δυστυχώς έχεις καταλάβει αυτό που ήθελες να καταλάβεις και όχι αυτό που έπρεπε να καταλάβεις.
-
@harisma23 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Εννοείται ότι το είπε αυτό αλλά πρόσθεσε μετά ότι τώρα έγιναν τόσο ανεπαρκή σαν να μην το κάναμε καθόλου.
Δυστυχώς έχεις καταλάβει αυτό που ήθελες να καταλάβεις και όχι αυτό που έπρεπε να καταλάβεις.
Κατάλαβα πολύ καλά τις κάναμε τις δύο δόσεις, τελειώσαμε ή όχι? Ο Τζόνσον λέει Όχι.
-
Κατάλαβα πολύ καλά τις κάναμε τις δύο δόσεις, τελειώσαμε ή όχι? Ο Τζόνσον λέει Όχι.
-
O Τζόνσον δεν ειναι γιατρός.
-
Φυσικά και δεν τελειώσαμε, απαιτείται επαναληπτική ετήσια δόση, το είχαν πεί από την αρχή αυτό.
-
Ακόμα και κάποιος που έχει κάνει τις 2 δόσεις και δεν θέλει να κάνει 3η δόση, είναι πολύ πιο προστατευμένος από έναν ανεμβολίαστο. Αυτό δεν αλλάζει.
-
-
Μυρωδιά δεν έχεις πάρει...
-
@harisma23 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Μυρωδιά δεν έχεις πάρει...
Ο Τζόνσον έχει πάρει, αυτός μετράει.
-
Και Τζονσον...εξάλλου μονοδοσικό αυτοί (που όμως τελικά θέλει και 2η)!
-
Ασεπ, βιολογία έκανες στο σχολείο;
Το γνωρίζεις για την μνήμη του ανοσοποιητικού, ποια κύτταρα είναι υπεύθυνα για την μνήμη του ανοσοποιητικού; Το σημαίνει ο όρος μετάλλαξη ενός υιού;
Μάθε αυτά σε πρώτη φάση και μετά ξεκινά να αξιολογείς ότι διαβάζεις.
Αν δεν θες να το κάνεις άκουσε αυτούς που ξέρουν και το έχουν σπουδάσει. -
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ασεπ, βιολογία έκανες στο σχολείο;
Όλοι κάναμε αλλά τους Έλληνες ειδικούς δεν τους έχω πια εμπιστοσύνη, προτιμώ τους αλλοδαπούς.
-
Το 99% των αλλοδαπών είναι υπέρ του εμβολιασμού. Μόνο ένα 1% δεν είναι.
Ποτέ καμία πανδημία στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν σταμάτησε χώρος εμβόλιο.
Μόνο όταν όλος ο πληθυσμός έχει αντισώματα έχει την ικανότητα να εξαφανίσει μια αρρώστια.
Όσο υπάρχουν ανεμνβολιαστοι θα προκαλούν μεταλλάξεις του ιού και η ιστορία θα συνεχίζεται. -
Το 99% των αλλοδαπών είναι υπέρ του εμβολιασμού. Μόνο ένα 1% δεν είναι.
Γι΄αυτό και εγώ είπα για τον Τζόνσον, είναι αλλοδαπός και υπέρ των εμβολιασμών.
-
Ωραία, τότε γιατί αφήνεις υποψίες πως υπάρχει κάτι κακό στο να εμβολιαστεί ο κόσμος που μπορεί;
-
Όσοι θέλουν να εμβολιαστούν το κάνουν, εγώ πως θα τους σταματήσω, αυτό με τον Τζόνσον το έχει δει όλος ο κόσμος από μένα περιμένουν?
-
Αναπαράγοντας ψευδεις ειδήσεις δημιουργούντας τους σύγχυση.
Εσύ αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν το κάνεις, θα υπεγραφες έγγραφο να μην σε περιθάλψει κάποιο νοσοκομείο αν νοσήσεις από τον ιό;
-
Αναπαράγοντας ψευδεις ειδήσεις δημιουργούντας τους σύγχυση.
Εσύ αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας και δεν το κάνεις, θα υπεγραφες έγγραφο να μην σε περιθάλψει κάποιο νοσοκομείο αν νοσήσεις από τον ιό;
Ο Τζόνσον μιλάει απευθείας που βλέπεις την ψευδή είδηση?
Φυσικά και θα υπέγραφα. -
Άρα θεωρείς ότι ο ιός δεν έχει τοσο υψηλό δείκτη θνητότητας και δεν καταστρέφει την ποιότητα ζωής ακόμα και όσων την γλυτώσουν μετά από μήνες στην εντατική.
Σωστά;
-
Άρα θεωρείς ότι ο ιός δεν έχει τοσο υψηλό δείκτη θνητότητας και δεν καταστρέφει την ποιότητα ζωής ακόμα και όσων την γλυτώσουν μετά από μήνες στην εντατική.
Μπορεί και να έχει, εμένα δεν με έχει ενοχλήσει αλλά τι σχέση έχει αυτό το πράγμα με ότι είπε ο Τζόνσον?
-
Σωστά;
Μου αρέσει που παρόλα αυτα συνεχίζεις... Αφού δεεεεν....δε το βλέπεις?! Όσες φορές έκατσα να εξηγήσω σε αρνητές/αντιεμβολιαστές/ψεκ κτλ., κατέληξα να απορώ γιατί χάνω το χρόνο μου... απλά αδιαφορείς, η μόνη σίγουρη λύση....
-
Με τον όρο "μπορεί", υπονοείς ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ισχύει;
-
Να αρρωστήσουμε με την βία δηλαδή?
-
Να αρρωστήσουμε με την βία δηλαδή?
Πάλι έχασες επαφή....
Η ερώτηση μου δεν έχει ως αντικείμενο το αν θα αρρωστήσεις με τη βία ή όχι.Το ερώτημα μου έχει ως αντικείμενο την διφορούμενη απάντηση που έδωσες για το αν υπάρχει ο ιός και αν είναι υπερβολικά θανατηφόρος με υψηλό δείκτη μετάδοσης.
Λοιπόν στο ρωτάω με απλά ελληνικά.
Θεωρείς πως υπάρχει ο ιός και ότι σκοτώνει συμπολίτες σου. Ότι όσοι νόσουν έχουν υψηλότατες πιθανότητες να πάθουν σοβαρή βλάβη ή να χάσουν την ζωή τους;
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες