-
Πίστευε και μη ερεύνα.
-
BASSstarlet wrote:
Πίστευε και μη ερεύνα.
-
Είναι της μόδας να κανεις αντίσταση με τον κολο του αλλου!
Μέχρι ενός σημείου να προβληματιστείς για το εμβόλιο άντε (been there done that) αλλά κάπου έλεος.Μια ολοκλήρη κοινωνία να μην μπορεί να προχωρήσει μπροστά είτε γιατί δεν εμβολιάζονται, είτε γιατί πιστεύουν στους Σωρρες, είτε γιατί βγαίνουν και χορεύουν στο Σύνταγμα, είτε γιατί τους έκανε κουκου να μην πληρώνουν διόδια, είτε να μην εφαρμόζουν νόμους, να γράφουν στα τομπολινια τους την περιουσία των άλλων κλπ.
Και φυσικά πάντα με οργίλο ύφος, με πυρηνες αναρτήσεις στα καταραμένα ΜΚΔ, πάντα να φωνάζουν για τα 'δικαιώματα' τους ξεχνώντας ότι μαζί με τα δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις.
Ο κόσμος έχει πάρει γενικά επικίνδυνη στροφή.Πάντως το να αλέθονται όλα μαζί, δεν θα βοηθήσει να επιτευχθούν οι στόχοι του εμβολιασμού. Είναι πολύ διαφορετικές οι ομάδες που κάνουν τα παραπάνω που περιγράφονται και πολιτικά αντιδιαμετρικές πολλές φορές. Και ο εμβολιασμός δεν είναι θέμα υπακοής, όπως ας πούμε να αποδεχτεί κάποιος πως το πήγαινε-ελα Βόλο Λάρισα, 65χλμ απέχουν, θα κοστίζει γύρω στα 8€ διόδια, ακριβότερα απ' τα καύσιμα.
Ο εμβολιασμός χρειάζεται συνειδητή κατανόηση της αναγκαιότητάς του και του πως λειτουργεί. Μιλάμε για περίπου τον μισθό πληθυσμό, το να τους παρομοιάζουμε με οπαδούς του Σώρρα δεν θα τους πείσει.
Θα έλεγα πως μάλλον αυτά που περιγράφονται παραπάνω, ο εξαναγκασμός αποδοχής αδίκων και παράλογων καταστάσεων, διέρρηξε την ελάχιστη καλή πίστη κι εμπιστοσύνη που θα έπρεπε να έχουν οι πολίτες στους Κρατικούς Θεσμούς και φορείς, κι αυτά πληρώνουμε τώρα.
Κι εγώ είμαι υπέρ του εμβολιασμού κι έχω εκπλαγεί από καλούς ανθρώπους γύρω μου να είναι κατά, αλλά δε νομίζω να τους πείσω με τέτοια επιχειρήματα, κι έχω περιορίσει και την καζούρα που τους έκανα αρχικά...
Οπότε τί μένει; Να επιβληθεί ο εμβολιασμός με την βία; οταν στο στρατό και την αστυνομία οι ανεμβολίαστοι είναι σχεδόν πλειοψηφία και θεσμοί όπως η εκκλησία στην απέξω; αλλά ρωτάμε ο ένας τον άλλο αν εγκρινουμε να έχουν κυρώσεις π.χ. οι εκπαιδευτικοι;
-
https://www.kathimerini.gr/society/561475396/chamila-pososta-emvoliasmoy-sta-somata-asfaleias/
Για να ξέρουμε πως όταν μιλάμε για 'ψεκασμένους' που μας βάζουν σε κίνδυνο, κι εμείς κι οι πολιτικοί αρχηγοί μας που ασκούν την ηγεσία, αναφερόμαστε και στην οριακή πλειοψηφία λόγω ηλικίας Αστυνομικών που καλούνται να επιβάλλουν τα μέτρα, Πυροσβεστών, Λιμενικών και φυσικά Στρατιωτικών που είναι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ !(μόνο ένας υψηλοβαθμος αποστρατος που γνωρίζω προσωπικά έχει εμβολιαστεί, και κανένας απ τους 5-6 χαμηλοβαθμους συνομίληκους που συναναστρέφομαι, αλλά δεν νομίζω να ανακοινωθούν στατιστικά για το στρατό). Ξεχάσαμε και τους ιερωμενους, αν και με χαρά μου έχω ακούσει να μιλούν υπέρ του εμβολιασμού στο κυρηγμα...
-
Μετά από τόσο καιρό αν επιμένεις να μην εμβολιάζεσαι χωρίς πραγματική ιατρική αιτία (πχ άνοσοκαταστολή) δεν πας καλά. Κανεις που κανεις μαλακια τουλάχιστον κάνε το παπί και μην μιλάς.
Εμένα μου τη σπάνε όσοι επιχειρηματολογούν κιολας σχετικά.
Και ψεκ και attention whores. -
Εγω απορώ με κάποιους γιατρούς....
Καλα όλοι οι άλλοι, οι γιατροί ομως;
Δεν διαβαζουν μελετες, δεν έχουν εμπειρία σε μελετες κτλ;
Πως λένε τέτοια πράγματα ανερυθριαστα;
-
προφανως υπάρχουν γιατροι που πηραν πτυχιο χωρις να ανοιξουν βιβλιο
ξερω καναδυο
-
Εγω απορώ με κάποιους γιατρούς....
Καλα όλοι οι άλλοι, οι γιατροί ομως;
Δεν διαβαζουν μελετες, δεν έχουν εμπειρία σε μελετες κτλ;
Πως λένε τέτοια πράγματα ανερυθριαστα;
Δυστυχώς το θέμα της πανδημίας έχει μετατραπεί καθαρά σε πολιτική/ιδεολογική/κομματική κόντρα στο χώρο της υγείας.
Το πρόβλημα της πανδημίας έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.
Από την μία η κυβέρνηση επιμένει στην 'αναγκαιότητα του εμβολιασμού', οπότε σου λένε οι αντιπολιτευόμενοι ότι είναι μία πολύ καλή περίπτωση για αντιπολίτευση, εμείς θα φωνάζουμε στη 'μη αναγκαιότητα του εμβολιασμού' και θα σαμποτάρουμε την διαδικασία.
Και στην ουσία αυτό γίνεται.
-
Από την μία η κυβέρνηση επιμένει στην 'αναγκαιότητα του εμβολιασμού', οπότε σου λένε οι αντιπολιτευόμενοι ότι είναι μία πολύ καλή περίπτωση για αντιπολίτευση, εμείς θα φωνάζουμε στη 'μη αναγκαιότητα του εμβολιασμού' και θα σαμποτάρουμε την διαδικασία.
μα δεν σαμποταρει η αντιπολιτευση τον εμβολιασμο
απλα προσπαθουν να πάρουν μαζί τους και τους ψεκ (βλέπε δηλωσεις πολάκη)
και νομιζω τους δικαιουται αφου (κατά κανονα) παντα εκει ανηκαν
-
Storm wrote:
μα δεν σαμποταρει η αντιπολιτευση τον εμβολιασμο
απλα προσπαθουν να πάρουν μαζί τους και τους ψεκ (βλέπε δηλωσεις πολάκη)
και νομιζω τους δικαιουται αφου (κατά κανονα) παντα εκει ανηκαν
Ποιοι είναι τελικά οι ψεκ;
Νόμιζα ότι ήταν οι θρησκόληπτοι που πιστεύουν στο σφράγισμα της προφητείας, κάτι τσιπάκια, Bill Gates, επιπεδιστές κ.λ.π. Αυτοί έχω την εντύπωση ότι δεν έχουν καμία σχέση με Πολάκη και σία.
-
κατ' αρχην το κοινο του πολακη
-
Ομολογουμένως δεν ξέρω το κοινό του Πολάκη
Από την άλλη νομίζω οι άλλοι που ανέφερα, πάνε προς την άλλη πλευρά, μιας και έχει γίνει Δημοκρατικοί-Ρεπουμπλικανοί το όλο κομματικό σκηνικό
-
Κοίτα να δεις τελικά, οι μισοί Αστυνομικοί ψήφιζαν ΧΑ κι οι άλλοι μισοί Πολάκη, γι αυτό δεν εμβολιάζονται... οπότε εμβολιασμένοι πρέπει να είναι οι Χρυσαυγίτες!
-
-
getzman wrote:
Από την άλλη νομίζω οι άλλοι που ανέφερα, πάνε προς την άλλη πλευρά, μιας και έχει γίνει Δημοκρατικοί-Ρεπουμπλικανοί το όλο κομματικό σκηνικό
Το καλύτερο κοινό. Χτυπά και παλαμάκια...
Πάντως πολύ Κασιδιάρης ο τύπος... Αμά λάχει να ούμε....
-
Οκ είναι κρητικός. Εμένα μ αρεσει κάποιες φορές η ντομπροσύνη του.
Πρεσβεύει πολιτικές αξίες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με μισανθρωπους.
Επισης καμία σχέση το επίπεδο μόρφωσης και προσφοράς στην κοινωνια, με τα αποβρασματα του πολιτισμού μας.
Ειναι καπως ακραίος κάποιες φορές κτλ., τον ξέρουμε όλοι. Και οι ζαιοι τον ξέρουν. Και αγενής είναι κάποιες φορές.
Στο συγκεκριμένο θέμα τον βρίσκω λάθος καθώς διατυμπανίζει την ελεύθερη άποψη του, αψηφώντας την κομματικη γραμμη δημιουργωντας σύγχυση στους σκεπτικιστές. Δεν μπαινει σε καλούπια που δεν τα πιστεύει, τον ξέρουμε εδώ και χρονια πια. Άγριο κρι κρι είναι ο τύπος.
Εδω και ένα χρόνο έλεγε πως φοβάται το εμβολίο λόγω προσωρινής άδειας που είχε. Πλεον πείρε και επίσημη..... Οποτε περιμένω να αναθεωρήσει.
Το κόμμα όμως έχει δώσει γραμμή μετά από διαβουλευση για εμβολιασμό και μετρα προστασίας.
Αλλοι ειναι οι ψεκασμενοι μεσα στην βουλή.
-
Και αγενής είναι κάποιες φορές.
δηλαδή καποιες δεν ειναι?
υπηρξε περιπτωση που ανοιξε το στομα του και δεν βγηκε βοθρος?
-
Liakoni wrote:
getzman wrote:
Το καλύτερο κοινό. Χτυπά και παλαμάκια...
Πάντως πολύ Κασιδιάρης ο τύπος... Αμά λάχει να ούμε....
Βλέπω τον Πολάκη να χορεύει, καπνίζοντας σε κλειστό χώρο. Το ψεκασμένο κοινό του είναι τα άτομα που χειροκρατάνε; Και όλοι αυτοί είναι ψεκασμένοι και δεν κάνουν το εμβόλιο;
Δεν βλέπω να εκδηλώνουν άρνηση στο εμβόλιο
Έχει κάποιο βίντεο, φωτογραφία, διαδήλωση, δηλώσεις από το κοινό του Πολάκη για την άρνηση στο εμβόλιο (ή για την επίπεδη γη, κοίλη γη, τα 600 δις του Σώρρα κ.λ.π.) για να δούμε πόσοι είναι, και αν είναι αμελητέα ή μη ποσότητα στατιστικά;
Επειδή υπάρχει αντιπάθεια για κάποιο άτομο, δεν σημαίνει ότι μπορούμε να του φορτώσουμε (και κυρίως σε άλλους) οτιδήποτε μας έρχεται στο κεφάλι...
ΥΓ: Το μάθημα Λογικής στο πανεπιστήμιο το είχα περάσει με καλό βαθμό πριν από μερικές δεκαετίες, αλλά ίσως έχει αλλάξει και το χάνω κάπου
-
Δεν βρίζει. Εγώ παρακολουθώ τη βουλή και βλέπω και ομιλιες του. Δεν βρίζει, απλα μιλά επιθετικά.
Βόθρος θα ηταν αν βωμολοχούσε
-
Έλα μην πειράζεις τον καταιγίδα.
Οκ, και εγω διαφωνώ με τον γενικο συσχετισμό του κάθε ακραίου με τον κρητικό. Ο κρητικός πιάνει συγκεκριμένους ακραιους/αγριοκάτσικα με κάποια συγκεκριμένη άποψη για τον άνθρωπο και την κοινωνία ... Οχι τον καθ ένα. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι στην Κρήτη. Άσε που νομιζω ειναι και άθεος. Καμία σχέση με ψεκ και αλλοπαρμένους ακροδεξιους.
Απο την αλλη ο καταιγις μια χαρά λογικότατος είναι. Απλά δεν τον συμπαθει.... Οκ.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες