-
Εννοεις οτι εχει μελανιασει μονο το νυχι?
Καλο θα ηταν να πας σε ορθοπεδικο ή σε ΚΥ να κανεις και ακτινογραφια.Μπορει να ειναι καταγμα. -
φόρεσα παπούτσι για να μην το βλέπω και επηρεάζομαι ψυχολογικά οτι πονάω, αλλά τώρα που το έβγαλα σαν να έχει χειροτερέψει λίγο
βάζω φότο να γουστάρετε
-
**Πηγαινε σε γιατρο για ακτινογραφια και εξεταση **!Ετσι οπως το βλεπω μπορει να ειναι καταγμα!Προσωρινα κολλησε με leukoplast το δακτυλο μαζι με το διπλανο για ακινητοποιηση.
-
έστω οτι είναι κάταγμα, ποια η συνιστώμενη θεραπεία?
γιατί νάρθηκα αυτές τις μέρες ΔΕΝ βάζω... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γιατί νάρθηκα αυτές τις μέρες ΔΕΝ βάζω...Εξ'όσων γνωρίζω καμία, μόνο ακινητοποίηση ,γι αυτό κιόλας δεν νομίζω ότι θα κάνεις και τίποτα πηγαίνοντας στο νοσοκομείο...Απλά θα μάθεις...
Όσο λιγότερο το 'κουνάς' - ταλαιπωρείς τόσο γρηγορότερα θα επανέλθει... -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γιατί νάρθηκα αυτές τις μέρες ΔΕΝ βάζω...Tο πιθανοτερο ειναι να στο κολλήσουν με το διπλανο,οπως σου ειπα .Αν το καταγμα ειναι σοβαροτερο αλλαζουν τα πραγματα.Αν ειναι παρεκτοπισμενο ,πρεπει να γινει αναταξη για να ερθουν τα κομματια σε σωστη θεση και μετα ακινητοποιηση.
Επειδη απο το forum δε γινετε δουλεια πηγαινε σε γιατρο και μην το αφησεις γιατι μπορει να εχει αλλα προβληματα αργοτερα. -
όταν πιο μικρός είχα χτυπήσει το μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού, είχε μελανιάσει έτσι απο την παλάμη μέχρι το νύχι.
ο γιατρός μετά το πρώτο είχε αποφανθεί οτι δεν υπάρχει σπάσιμο κάπου και παρήγγειλε ακινητοποίηση. δεν θυμάμαι αν είχε βάλει νάρθηκα ή το είχε δέσει με το δίπλα.
αποτέλεσμα ήταν το δάχτυλο να βγει 'στραβό', αλλάζει ο άξονας του στη μεσαία φάλαγγα. βέβαια τότε ήταν πρησμένο σαν λουκάνικο για να φανεί.
επίσης απο τότε έχω συμπληρώσει το check list και για όποιο οστό απο το δεξί καρπό και πανω δεν είχα σπάσει οπότε μικρό το κακό στη συνολική εικόνα.
το θέμα είναι μήπως μπορώ να κάνω κάτι ώστε
1.να μην κάτσει στραβά
2.να μην πονάω τόσο. -
-
τι άντρας θεε μου.
-
Θα αγοραζετε απο το νετ σκευασματα -συμπληρωματα διατροφης?
συγκεκριμενα θελω να αγορασω ενα συμπληρωμα διατροφης της εταιρειας solgar ,ειναι χονδροιτινη -γλουκοζαμινη,μου το συνεστησε ενας αθλιατρος
στην ελλαδα το πουλανε 120 Ε,τις 150 καψουλες και στο νετ το βρισκω 58 δολαρια -
Θα πω κοινοτυπία αλλά...
Είσαι πολύ βέβαιος ότι χρειάζεσαι συμπληρώματα διατροφής ;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Θα πω κοινοτυπία αλλά...Είσαι πολύ βέβαιος ότι χρειάζεσαι συμπληρώματα διατροφής ;
δε ξερω αν κανει δουλεια το συμπληρωμα,αλλα στην παρουσα φαση δε μπορω παρα να δοκιμασω
εχω χονδροπαθεια γονατου απο τα 18 μου χρονια,και οσο παει η κατασταση χειροτερευει,και θα οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια σε αρθροπλαστικη σε καποια ηλικια ,εκτος αν υπομενεις τον πονοασκησεις ενδυναμωσης τετρακεφαλου κανω χρονια τωρα,βοηθανε παρα πολυ αλλα δεν απαλειφουν το προβλημα
-
Επειδή αγόραζα για την μάνα μου διάφορα:
Αυτοκόλλητα, τα βάζεις στο γόνατο
Σε υγρή μορφή είναι καλύτερη από χάπια
Τελευταία αγόρασε ένα που έχει πολύ MSN γιατί λέει ότι είναι πιο καλό. Δοκίμασε και βλέπεις. Πάντως αν θέλεις να τα καλύπτει το ταμείο υπάρχει μια μάρκα στα φαρμακεία (χάπια αλλά δεν έχουν τα πρόσθετα που έχουν τα άλλα).Τελικά άλλαξε το γόνατο (έβαλε συνθετικό) και ησύχασε - δεν πονάει καθόλου.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επειδή αγόραζα για την μάνα μου διάφορα:
Αυτοκόλλητα, τα βάζεις στο γόνατο
Σε υγρή μορφή είναι καλύτερη από χάπια
Τελευταία αγόρασε ένα που έχει πολύ MSN γιατί λέει ότι είναι πιο καλό. Δοκίμασε και βλέπεις. Πάντως αν θέλεις να τα καλύπτει το ταμείο υπάρχει μια μάρκα στα φαρμακεία (χάπια αλλά δεν έχουν τα πρόσθετα που έχουν τα άλλα).Τελικά άλλαξε το γόνατο (έβαλε συνθετικό) και ησύχασε - δεν πονάει καθόλου.
λεωνιδα μπορεις σε παρακαλω να μου πεις που εκανε την επεμβαση και απο ποιον γιατρο?
λες τα Donarot,αυτα καλυπτονται απο το ταμειο,αλλα ειναι φαρμακα και οχι βιταμινες,με τις οποιες παρενεργειες που μπορει να εχουν
εγω επισκεφτηκα τον Γιανακωβιτη,γνωστο αθλιατρο της πολης μου.μου συνεστησε συμπληρωμα γλουκοζαμινης χονδροιτινης,μιας συγκεκριμενης εταιρειας αλλα υπαρχουν δεκαδες σκευασματα -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Θα αγοραζετε απο το νετ σκευασματα -συμπληρωματα διατροφης?
συγκεκριμενα θελω να αγορασω ενα συμπληρωμα διατροφης της εταιρειας solgar ,ειναι χονδροιτινη -γλουκοζαμινη,μου το συνεστησε ενας αθλιατρος
στην ελλαδα το πουλανε 120 Ε,τις 150 καψουλες και στο νετ το βρισκω 58 δολαριαΕγώ αγοράζω solgar απο εδώ αγγλία και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα..
http://www.nutritioncentre.co.uk/
Με το συγκεκριμενο μαγαζί δεν είχα ποτέ πρόβλημα και έχει και κανονικά καταστήματα στην Αγγλία οπότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος..
-
Ναι αυτά, τώρα θυμήθηκα το όνομα (Donarot). Νομίζω αυτά περιέχουν μόνο γλουκοσαμίνη ενώ τα άλλα περιέχουν και άλλα (πολλά) πράγματα. Θα έλεγα να προσέξεις αυτά που περιέχουν MSN γιατί είναι αμφιλεγόμενη η ασφάλεια/αποτελεσματικότητά του.
Επέτρεψέ μου να γελάσω με τον διαχωρισμό φάρμακα - συμπληρώματα διατροφής. Ένα φυτό που βρίσκεις στην ύπαιθρο μπορεί να είναι ισχυρότερο και αποτελεσματικότερο από οποιαδήποτε φάρμακο. Προσοχή είτε λέγονται φάρμακα ή συμπληρώματα.
Στο Διαβαλκανικό έκανε την επέμβαση πριν 1 χρόνο περίπου. Αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι ίδια για όλους. Επίσης, η τεχνητή άρθρωση είναι λύση ανάγκης - δεν κάνει αυτά που κάνει το γόνατό σου. Νομίζω ότι πρέπει να επισκεφθείς ένα γιατρό για να σε κατατοπίσει για την αρθροπλαστική - να ξέρεις όμως ότι όπως όλοι κι αυτοί είναι επαγγελματίες και φυσικά κοιτάνε πως θα βγάλουν περισσότερα λεφτά. Τρόποι/λύσεις υπάρχουν, ποια όμως είναι η πιο επικερδής γι αυτούς;
-
δε ξερω αν κανει δουλεια το συμπληρωμα,αλλα στην παρουσα φαση δε μπορω παρα να δοκιμασω
εχω χονδροπαθεια γονατου απο τα 18 μου χρονια,και οσο παει η κατασταση χειροτερευει,και θα οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια σε αρθροπλαστικη σε καποια ηλικια ,εκτος αν υπομενεις τον πονοασκησεις ενδυναμωσης τετρακεφαλου κανω χρονια τωρα,βοηθανε παρα πολυ αλλα δεν απαλειφουν το προβλημα
Επειδη εχω κι εγω θεμα με το γονατο,κοιταξε πρωτα απο ολα μην τυχον οι ασκησεις σε επιβαρυνουν αντι να σε βοηθανε,πχ το leg extension σε καποιες μελετες αναφερεται ως απογορευμενη ασκηση που δεν θα επρεπε να κανει κανεις!
Θα ελεγα να παρεις μπολικα συμπληρωματα γι αυτο που θες και να τα δοκιμασεις μπας και δεις διαφορα,επιγραμματικα αναφερω μερικα με καλα reviews, εκτος απο αυτο της solgar που ειναι καλη εταιρεια αλλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο προϊον της ειναι Shellfish-Free,κατι χρησιμο μονο για αλλεργικους :
Glucosamax Plus (Health)
Animal Flex (Universal)
Glucosamine & Chondroitin With MSM (NOW) -
Θα πω κοινοτυπία αλλά...
Είσαι πολύ βέβαιος ότι χρειάζεσαι συμπληρώματα διατροφής ;
Έχεις δοκιμάσει το Litozin; Είναι εκχύλισμα από συγκεκριμένο είδος τριαντάφυλλου και έχει κάνει θαύματα στην περίπτωση της συζύγου μου (σοβαρή βλάβη στην άρθρωση του ώμου, που εξελίχθηκε σε περιαρθρίτιδα). Μπορείς να το βρεις στα φαρμακεία, με κόστος περίπου 40 ευρώ το μπουκαλάκι.
Description:
GOPO Glycoside of Mono and Diglycerol is the active compound isolated from the Rosehip Rosa Canina and has been clinically proven to help reduce joint pain and stiffness, improving flexibility and mobility.
The active ingredient GOPO was discovered over 20 years ago in Denmark and significant levels can only be obtained if the Rosehips are dried using a special patented process. GOPO cannot be found in any other product making LITOZIN different to all other supplements for joint care available in the UK.
LITOZIN has been available in Denmark for the past ten years and has been the subject of several scientific studies which show that due to its anti-inflammatory properties, GOPO is more effective at reducing pain and improving mobility than other supplements for joint pain, such as Glucosamine.
Studies also show that 82% of patients reported a reduction in pain after 3 weeks of active treatment with GOPO and taking GOPO can also decrease the need for pain-killers and anti-inflammatory drugs by 40-50% with no known side-effects.
Further evidence of the effectiveness of GOPO on chronic joint conditions has been reported in the Phytomedicine Journal 2004, where 66% of patients taking GOPO reported a reduction in joint pain as well as interestingly an improvement in general wellbeing; including mood, sleep quality and energy.
-
Eπανερχομαι μιας και εκανα χρηση του Animal Flex,ειχα πρωτα περασει απο πολλα αλλα παρομοια προϊοντα.Το κυριοτερο που εχω να πω ειναι.....
Μου περασε πονος στον ωμο που με ταλαιπωρουσε κοντα μια δεκαετια,το δε γονατο ειναι 99% καλα,και ολα αυτα πριν καν συμπληρωσω εβδομαδα ληψεως.
Να σημειωσω επισης οτι εαν εβλεπα καποιον να γραφει αυτα που γραφω εγω τωρα θα χρησιμοποιουσα ενα τετοιο εικονιδιο ,οποτε το μονο που εχω να πω ειναι οτι πρεπει οπωσδηποτε να το δοκιμασετε οσοι εχετε παρομοιο προβλημα. -
Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις σχετικά με το θέμα σου
http://www.animalpak.com/html/sections.cfm?id=60Για πόσο καιρό σκοπεύεις να το πάρεις;
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες