-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
LΕLενζζζζζ
μΠονους σχόλιο:
μπραβο συναδελφε….τα εχω περασει και μετα απο 6 χρονια που εχω την ειδικοτητα παλευω για επιβιωση……αλλα κανενα τομαρι δεν θα με διωξει απο τη χωρα μου…..ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΔΙΩΞΩ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ Η ΜΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ……
Τα σκέφτεσαι για ώρα πριν τα γραψεις?
-
ρώτα τον αν γενικότερα σκέφτεται καλύτερα
-
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
http://www.addictinginfo.org/2014/07/15 ... -about-it/
Ετσι βγαίνουν τα s2000
#kentroygeiasgulag
τελικά η Ελλάδα είναι πάμφθηνη
-
http://www.addictinginfo.org/2014/07/15 ... -about-it/
Ετσι βγαίνουν τα s2000
#kentroygeiasgulag
Αν δεν σου αρέσουν οι τιμές, να πας στην Βόρειο Κορέα.
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νταξ, (ξανα)ανακαλυψαμε την Αμερικη. Πριν λιγες σελιδες εγινε η ιδια συζητηση.
-
Δε πας να (ξανα)τηγανισεις καμια πατατα
-
Εχει ψάρι σημερα το μενου κυριε Καφαση
-
Η φτωχεια γεννα καταγγελίες; http://news247.gr/eidiseis/koinonia/den ... =news247gr
-
Θα επέμβει ο υπουργός Υγείας και λυθεί άμεσα το πρόβλημα. Next?!
-
Το φακελάκι ζητήθηκε από τον καρδιοχειρούργο υπηρεσίας την ημέρα που επισκέφθηκε το νοσοκομείο ή από το super-duper γιατρό-καθηγητή-διευθυντή κλινικής;
Γιατί είναι άλλο να σου ζητά φακελάκι ο χ τυχαίος γιατρός που σε εξέτασε στο νοσοκομείο κι άλλο να επιδιώκεις να σε χειρουργήσει το περιζήτητο Νο1. Προφανώς ο τελευταίος δε θα πάρει πάνω του περισσότερα χειρουργεία από όσα του αναλογούν για την ψυχή της μάνας του.
ΠΡΟΣΟΧΗ/DISCLAIMER: Δε δικαιολογώ το γιατρό που ζήτησε το φακελάκι. Μπορεί πολύ απλά να αρνηθεί να χειρουργήσει έξτρα ασθενείς από αυτούς που του αναλογούν και να παραπέμψει τον ασθενή στο Χ συνάδελφό του που έχει μείνει πίσω σε αριθμό χειρουργείων.
-
Το φακελάκι ζητήθηκε από τον καρδιοχειρούργο υπηρεσίας την ημέρα που επισκέφθηκε το νοσοκομείο ή από το super-duper γιατρό-καθηγητή-διευθυντή κλινικής;
Γιατί είναι άλλο να σου ζητά φακελάκι ο χ τυχαίος γιατρός που σε εξέτασε στο νοσοκομείο κι άλλο να επιδιώκεις να σε χειρουργήσει το περιζήτητο Νο1. Προφανώς ο τελευταίος δε θα πάρει πάνω του περισσότερα χειρουργεία από όσα του αναλογούν για την ψυχή της μάνας του.
ΠΡΟΣΟΧΗ/DISCLAIMER: Δε δικαιολογώ το γιατρό που ζήτησε το φακελάκι. Μπορεί πολύ απλά να αρνηθεί να χειρουργήσει έξτρα ασθενείς από αυτούς που του αναλογούν και να παραπέμψει τον ασθενή στο Χ συνάδελφό του που έχει μείνει πίσω σε αριθμό χειρουργείων (εφόσον μιλάμε για γιατρό που έχει καλύψει τη διαθεσιμότητά του για αρκετό καιρό).
-
Θεωρητικα μπορει να εχει γινει και αυτο που λες (μπορει και οχι),αλλα πρακτικα δικαιολογιες δεν υπαρχουν για κατι τετοιο,αλλωστε ο ασθενης εχει δικαιωμα να επιλεγει τον ιατρο του.
Γενικοτερα πρεπει να σταματησουν αυτες οι πρακτικες,αν οι γιατροι θελουν να οριζουν οι ιδιο το εισοδημα τους ας το κανουν σε ιδιωτικα ιατρεια και οχι με τις υποδομες του δημοσιου. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Θεωρητικα μπορει να εχει γινει και αυτο που λες (μπορει και οχι),αλλα πρακτικα δικαιολογιες δεν υπαρχουν για κατι τετοιο,αλλωστε ο ασθενης εχει δικαιωμα να επιλεγει τον ιατρο του.
Γενικοτερα πρεπει να σταματησουν αυτες οι πρακτικες,αν οι γιατροι θελουν να οριζουν οι ιδιο το εισοδημα τους ας το κανουν σε ιδιωτικα ιατρεια και οχι με τις υποδομες του δημοσιου.Δίκιο έχεις αλλά ΠΙΣΤΕΥΩ ότι επίτηδες υπάρχει ανοχή (και λόγω πολιτικών κυρίως συμφερόντων ) για να καλύψει το κράτος τους άθλιους και απαράδεκτους μισθούς που δίνει στους γιατρούς.
-
Η ανοχη πηγαζει κυριοτερα απο τα 400 χρονια τουρκοκρατιας οπου το μπαξισι και η διαφθορα ηταν κανονας
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γενικοτερα πρεπει να σταματησουν αυτες οι πρακτικες,αν οι γιατροι θελουν να οριζουν οι ιδιο το εισοδημα τους ας το κανουν σε ιδιωτικα ιατρεια και οχι με τις υποδομες του δημοσιου.Από πού προκύπτει ότι σε δημόσιο νοσοκομείο ο ασθενής έχει το δικαίωμα επιλογής γιατρού σε επείγοντα περιστατικά (βλ. επείγουσα επέμβαση στην καρδιά);
-
Υπηρχε καποτε στα δημοσια νοσοκομεια ενα σχετικο ποστερ με τα δικαιωματα του ασθενη
Στην λιστα ηταν και η επιλογη του ιατρου
Συμφωνα με αυτο παντως http://www.ygeianet.gov.gr/Content.aspx?page=15 δεν φαινεται να υπαρχει κατι τετοιο (χωρις να αποκλειεται κιολας)Σε οτι αφορα την συγκεκριμενη περιπτωση,προφανως δεν ειναι επειγον περιστατικο αφου του ειπε ελα σε Χ μηνες
-
Θέλω να αντικαταστήσω την παλαιού τύπου ταυτότητά μου με νέα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να συμπληρώσω και ομάδα αίματος/resus. Πού πρέπει να απευθυνθώ για να προμηθευτώ την απαραίτητη σχετική βεβαίωση γρήγορα και με χαμηλό κόστος; Σε δημόσιο νοσοκομείο/ιατρείο του ΕΟΠΥΥ ποια είναι η διαδικασία και το κόστος;
-
Ειναι πολυ φτηνο τεστ, μπορεις να το κανεις σε οποιοδηποτε αιματολογικο
-
Ειναι πολυ φτηνο τεστ, μπορεις να το κανεις σε οποιοδηποτε αιματολογικοΡώτησα σε Βιοϊατρική και μου ζήτησαν €30 Μάλλον πρέπει να απευθυνθώ σε εξειδικευμένο μικροβιολογικό.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες