-
Δυστυχως ειναι λιγο δυσκολο να σου εξηγησω τη μιση οφθαλμολογια στα γρηγορα. Αν θες κατι περισσοτερο συγκεκριμενο ...
Παντως μη βαζεις ετσι αβιαστα οτι σου δινουν οι φαρμακοποιοι.Δυστυχως κανουν πολλα και επικίνδυνα λαθη. -
Ηθελα να απαντήσω χθες βράδυ, αλλά ήμουν κομμάτια. Για ιατρικές συμβουλές, πάμε στον γιατρό. Για να αγοράσουμε κολοκυθάκια στον μανάβη, για κρέας στον χασάπη και για φάρμακα (που μας γράφει ο γιατρός) στον φαρμακοποιό (ή φαρμακοπώλη όπως έχουν καταντήσει ).
Μ'αυτά και μ'αυτά έχουμε καταντήσει οι Έλληνες να καταναλώνουμε περισσότερες αντιβιώσεις απ'όλη την Ε.Ε μαζί. Ξεσπάθωσα...
ΥΓ: Focusman μην το πάρεις προσωπικά, δεν ήσουν η αιτία του 'ξεσπάσματος' αλλά η αφορμή
-
και γω που νόμιζα ότι το 4ΤΦ είναι το ελληνικό wikipedia
-
Eνδιαφέρον ή ψιλασήμαντο προς το παρόν...?
http://medicalnews.gr/2011/11/η-ελληνική-dream-team-που-νίκησε-τον-καρκίνο/
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Eνδιαφέρον ή ψιλασήμαντο προς το παρόν...?http://medicalnews.gr/2011/11/η-ελληνική-dream-team-που-νίκησε-τον-καρκίνο/
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εμένα πριν 2-3 χρόνια μου τα επιδότησε το ΙΚΑ, μέχρι περίπου 75€ νομίζω δίνουν και κάπου κει είχαν. έχουν κόψει κι από κει τώρα;Οχι,το ΙΚΑ δινει 82€/ζευγαρι καθε 3 χρονια,και 2ζευγη=165€ για μυωπια-υπερμετρωπια (αν υπαρχουν) και πρεσβυωπια,ανω των 40 χρονων.
Για ολα τα ταμεια ριξτε μια ματια στο επισημο site της ΠΕΕΟ: -
γεια
πρεπει να κανω γαστροσκοπιση αλλα στην πολη μου ο μαναδικος γαστρεντερολογος δεν κανει με μεθη.
εγω εχω προβλημα και μονο που θα το σκεφτω.
πρεπει λοιπον να κατεβω αθηνα .
για κρατικο (αν κανουν με μεθη μαλλον θα πρεπει να κλεισεις ραντεβου και θα παμε πολυ πισω , ασε που θα πρεπει να ξερεις και καποιον γιατρο)
ιδιωτικα κεντρα ξερουμε αν κανουν? ποια? και ποσο στοιχιζει?
αν γνωριζει καποιος θα τον παρακαλουσα να απαντησει.
ευχαριστω.
-
Δεν ξερω ποια είναι η 'μεθη' αλλα με ένα σπρέι στο στομα, 5 λεπτα υπομονή και αναπνοή απο την μύτη (και ΟΧΙ απο το στόμα) ... έγινε η εξεταση!
-
ξυλοκαινη βαζουν οπως οι οδοντιατροι
δεν ξερω αλλα τρελαινομαι (αναγουλιαζω) αν παει κατι προς τα πισω.
μεθη ειναι ελαφρια μορφη ναρκωσης
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Eνδιαφέρον ή ψιλασήμαντο προς το παρόν...?
http://medicalnews.gr/2011/11/η-ελληνική-dream-team-που-νίκησε-τον-καρκίνο/
http://www.planetherbs.com/specific-her ... phala.html
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
γειαπρεπει να κανω γαστροσκοπιση αλλα στην πολη μου ο μαναδικος γαστρεντερολογος δεν κανει με μεθη.
εγω εχω προβλημα και μονο που θα το σκεφτω.
πρεπει λοιπον να κατεβω αθηνα .
για κρατικο (αν κανουν με μεθη μαλλον θα πρεπει να κλεισεις ραντεβου και θα παμε πολυ πισω , ασε που θα πρεπει να ξερεις και καποιον γιατρο)
ιδιωτικα κεντρα ξερουμε αν κανουν? ποια? και ποσο στοιχιζει?
αν γνωριζει καποιος θα τον παρακαλουσα να απαντησει.
ευχαριστω.
Ιατρικο κεντρο Αθηνων (Μαρουσι) , Κεντρικη κλινικη Αθηνων και (υποθετω) αρκετες αλλες ιδιωτικες κλινικες.
Στοιχιζει γυρω στα 270 ευρω (τουλαχιστον τοσο ηταν περισυ στο ιατρικο).
Πρεπει να κλεισεις ραντεβου.Μπορεις να επικοινωνησεις και με δημοσια νοσοκομεια για να δεις τι παιζει (χρονος αναμονης για ραντεβου).
-
dimitris_f
σε ευχαριστω
-
Το προβλημα: Η κοπελα του κολλητου μου εχει 14 μερες καθυστερηση σε κυκλο που ειναι εξαιρετικα σταθερος μεχρι βαρεμαρας... Αυριο θα αγοραστει τεστ εγκυμοσυνης... Να αρχισω ερευνα αγορας για παιδικα καθισματα, παρκοκρεβατα κλπ. ή λογω της, ας πουμε υπερδραστηριοτητας , υπηρξε σοβαρη διαταραξη του κυκλου? Να τονισω οτι προφυλακτικο χρησιμοποιειτο παντα....
-
Μάλλον αγχώθηκε. Ήπιε και κανά στιμένο λεμόνι τον προηγούμενο μήνα? Ο συνδυασμός αυτός αρκεί για να καθυστερήσει την περίοδο.
-
Να μην ανυσηχει για τιποτα
Οχι πολυ καιρο πριν,ειχα ποσταρει εδω μεσα μετα απο κατι μηνες καθυστερησης και χωρις προφυλαξη.Μετα απο συζητηση μου με φαρμακοποιο και με γιατρο το συμπερασμα ειναι οτι δε πιανονται ετσι απλα τα παιδια κ αν πιαστουν τοτε εισαι απλα τρομερα ατυχος.Αν ο φιλος σου εις γνωσην του δεν εχει κανει καμια μ@λακια,ολα οκ ειναι -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να τονισω οτι προφυλακτικο χρησιμοποιειτο παντα....Τοτε ειναι εξαιρετικα απιθανο να εγινε κατι,κριμα,ενας ασφαλισμενος λιγοτερος,δεν βλεπω να παιρνουμε συνταξη
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Το προβλημα: Η κοπελα του κολλητου μου εχει 14 μερες καθυστερηση σε κυκλο που ειναι εξαιρετικα σταθερος μεχρι βαρεμαρας... Αυριο θα αγοραστει τεστ εγκυμοσυνης... Να αρχισω ερευνα αγορας για παιδικα καθισματα, παρκοκρεβατα κλπ. ή λογω της, ας πουμε υπερδραστηριοτητας , υπηρξε σοβαρη διαταραξη του κυκλου? Να τονισω οτι προφυλακτικο χρησιμοποιειτο παντα....το σκουφάκι χρησιμοποιείται απο την αρχή της πραξης ή στη συνέχεια;
αν ναι, καλύτερα να ψαξει να βρει τον πραγματικό πατέρα...
-
Πριν την 'εγκυμοσύνη' ας εξεταστούν άγχος, ιώσεις ή κρυώματα, ορμονικές διαταραχές, φαρμακευτικές αγωγές, αλλαγη σε μεταβολισμό, γυμναστική κλπ. Υπάρχουν πολλοί λογοι αστάθειας του κύκλου.
-
?!?!?!?!?!?!?!
τι ακριβώς να εξετασθεί δλδ;
ειναι σαν να λες ότι πρεπει να περάσει απο την TÜV ενα αμάξι που σήμερα το πρωί είχε 188 σαλ υψηλότερα το ρελαντί.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
?!?!?!?!?!?!?!τι ακριβώς να εξετασθεί δλδ;
ειναι σαν να λες ότι πρεπει να περάσει απο την TÜV ενα αμάξι που σήμερα το πρωί είχε 188 σαλ υψηλότερα το ρελαντί.
Τι δεν έγινε κατανοητό? Δεν μίλησα ουτε για ΤUV, ούτε για ΚΤΕΟ, ούτε και για ρεκτιφιέ.
Απλως να διερευνηθούν οι παραπάνω πιο απλές αιτίες πριν την αγορά ειδών Bebe.
Σιγουρα θα ξερει η κοπέλα αν περασε μια ίωση, αλλαξε ή πήρε καποιο φαρμακο, ξενύχτησε και ταλαιπώρησε τον οργανισμό της κλπ.
Μπορεί βεβαια να παει κατευθείαν στην εξεταση αίματος και να δει.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες