-
Μέθοδος DRACO
Ενδιαφέρον -
Η διαγνωση στο ΚΑΤ χθες για την Ανδριανα ηταν πιθανη ρηξη μηνισκου...Μας ειπαν να κανουμε και μια μαγνητικη.
Ειναι σοβαρο?
-
Η ρήξη μηνίσκου συνεπάγεται (στους αθλητές τουλάχιστον) χειρουργείο.
Νομίζω ότι αν δεν επείγει η θεραπεία (πράγμα που στους αθλητές συμβαίνει), χρειάζονται ειδικές ασκήσεις και ένα χρονικό διάστημα όχι μικρό για να αυτοθεραπευθεί το πόδι.
Α, να ένα κατατοπιστικό link:
http://www.clickatlife.gr/story/ygeia/r ... id=1998638 -
πολυ χρησιμο.
Σε ευχαριστω Μανο -
περαστικά της Geo
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Η διαγνωση στο ΚΑΤ χθες για την Ανδριανα ηταν πιθανη ρηξη μηνισκου...Μας ειπαν να κανουμε και μια μαγνητικη.Aν και δε τη γνωρίζω, περαστικά να είναι. Ξεκούραση, ασκήσεις και όλα θα πάνε καλά. Μη το ζορίσει και προσοχή, για να αποφύγει το χειρουργείο.
-
Σας ευχαριστω παιδια!!Μετα απο αφανταστο περα δωθε στο ΙΚΑ (Δεν τους εκαιγε καρφι που ηταν με πατεριτσες) κλεισαμε αυριο καπου στην Κυψελη για μαγνητικη.
-
Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιο πρόγραμμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στην ΑΧΑ ασφαλιστική να μας πει πόσο περίπου είναι το κόστος;
Τους έστειλα email για να ρωτήσω στο περίπου πόσο πάει και με γράψανε κανονικά.
Τους έδωσα την ηλικία μου και οτι είμαι απόλυτα υγειής και οτι θέλω να φύγω από την Εθνική ασφαλιστική λόγω συνεχών αναπροσαρμογών στην τιμή.Χαρακτηριστικά από 250 ευρώ/3μηνο που πλήρωνα από μέσα του 2008, 2 χρόνια μετά πληρώνω 310 και η νόμιμη αναπροσαρμογή βάση της ηλικίας μου δεν δικαιολογεί τόση αύξηση.
Δεν θέλω να κλείσω ραντεβού για να μου πουν λεπτομέρειες γιατί ξέρω από πριν οτι σε φακελώνουν κανονικότατα.Δεν σέβονται προσωπικά δεδομένα.Εγώ απλά θέλω να μάθω εαν με συμφερει ή όχι να διακόψω το υπάρχον συμβόλαιο ή αν στα ίδια χρήματα που δίνω μπορώ να έχω καλύτερες καλύψεις.
Πχ είδα στην ΑΧΑ οτι σου παρέχει κάλυψη μέχρι 700.000 ευρώ για νοσήλεια. -
Οταν πονανε τα ματια σας, εσεις τι κανετε? (Μετα τον πονοκεφαλο ο χειροτερος μου πονος )
-
Μήπως να πας σε οφθαλμίατρο;;
-
Δηλαδη δεν περναει με Ponstan ε?
Μια φορα που πηγα γυρισα με συνταγη για καινουργια γυαλια... Ελπιζω οχι παλι... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μια φορα που πηγα γυρισα με συνταγη για καινουργια γυαλια... Ελπιζω οχι παλι...Τι κακο έχουν τα καινούρια γυαλιά;
-
η μυωπία και γενικά οι παθήσεις οφθαλμών αλλάζουν με τον καιρό.
πλάκα πλάκα πρέπει να πάω κ γω για επανέλεγχο
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Μια φορα που πηγα γυρισα με συνταγη για καινουργια γυαλια... Ελπιζω οχι παλι...Τι κακο έχουν τα καινούρια γυαλιά;
κοστίζουν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κοστίζουν.
Με 12 ευρω απο το ΙΚΑ
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Κανενα... Απλως δεν εχω ορεξη να τρεχω (χωρια που δεν ξερω οφθαλμιατρους εδω πανω..)
Ελπιζω ο πονος που εχω τωρα στο ματι να ειναι παροδικος.. -
εμένα πριν 2-3 χρόνια μου τα επιδότησε το ΙΚΑ, μέχρι περίπου 75€ νομίζω δίνουν και κάπου κει είχαν. έχουν κόψει κι από κει τώρα;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πλάκα πλάκα πρέπει να πάω κ γω για επανέλεγχο
+1..
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Μια φορα που πηγα γυρισα με συνταγη για καινουργια γυαλια... Ελπιζω οχι παλι...σε πονάει όταν κινείται το μάτι;είναι κόκκινο;έχει εκκρισεις;νιώθεις να έχει μειωθεί απότομα η όραση;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μια φορα που πηγα γυρισα με συνταγη για καινουργια γυαλια... Ελπιζω οχι παλι...σε πονάει όταν κινείται το μάτι;είναι κόκκινο;έχει εκκρισεις;νιώθεις να έχει μειωθεί απότομα η όραση;
Οταν κινειται με ποναει... Οταν ειναι κοκκινο ξερω (δηλ. ο,τι μου εχει πει φαρμακοποιος) οτι εχει παθει μολυνση και βαζω κολλυριο! Εκκρισεις τυπου δακρυα ή τσιμπλες? Δεν μου εχει συμβει ποτε αυτο που λες στην τελευταια ερωτηση!
(Μου εχει περασει ο πονος εδω και κανα 3ωρο αλλα με ενδιαφερει η απαντηση σου )
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες