-
Δεν ξερω για την κοπελα αν ειναι εγκυος αλλα σιγουρα καποιοι εχουν 'τα ρουχα τους' .
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οπως και να έχει ... Γιώργο μην πας απο τωρα. Περίμενε καλύτερα στις εκπτώσεις του Γενάρη!
Τελικα η αγορα Cosneo αναβαλλεται επ'αοριστον... Το τεστ βγηκε αρνητικο...
Ηταν παρον κι ο Ορεστης οταν το εμαθα... -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ηταν παρον κι ο Ορεστης οταν το εμαθα...
Σιγουρο αυτο;
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Οπως και να έχει ... Γιώργο μην πας απο τωρα. Περίμενε καλύτερα στις εκπτώσεις του Γενάρη!
Τελικα η αγορα Cosneo αναβαλλεται επ'αοριστον... Το τεστ βγηκε αρνητικο...
Ηταν παρον κι ο Ορεστης οταν το εμαθα...Θα μαθει και τον λογο του αστατου κυκλου της η μπα? Χεστηκε η νυφη, σχολασε ο γαμος!
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ειναι ο παππους μου στο νοσοκομειο (για αλλη μια φορα) και που λετε περιμενε σημερα να του παρουν αιμα για να δουν αν θα βγει η οχι και παει η μανα μου και ρωταει τους γιατρους τι γινετε...
Της απαντησαν οτι δεν εχουν δοχεια για να βαλουν το αιμα οποτε δεν προκειτε να του παρουν καθολου αιμα! -
εδώ χρειάζονται τα βαμπίρ
περαστικά στον παππού σου
λίγο χούμορ να σπάσει ο πάγος
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ειναι ο παππους μου στο νοσοκομειο (για αλλη μια φορα) και που λετε περιμενε σημερα να του παρουν αιμα για να δουν αν θα βγει η οχι και παει η μανα μου και ρωταει τους γιατρους τι γινετε...
Της απαντησαν οτι δεν εχουν δοχεια για να βαλουν το αιμα οποτε δεν προκειτε να του παρουν καθολου αιμα!Τηλέφωνο στο STAR και - δυστυχώς - θα βρεθεί άμεσα δοχείο...
-
http://www.breatheright.co.uk/
Tαινιες που βοηθουν,λεει, στην καλυτερη αναπνοη απο την μυτη.
Τις εχει δοκιμασει κανεις;Τις θελω για τον υπνο,οταν ξαπλωνω σαν να βουλωνει η μυτη μου και δεν μπορω να αναπνεω ευκολα , εντονο ροχαλητο κλπ. -
Βασικά εξαρτάται από το λόγο που σου προκαλεί αυτό το 'μπούκωμα'. Αν είναι για παράδειγμα σκολίωση ρινικού διαφράγματος τότε δε θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Το πρωί όταν ξυπνάς νιώθεις το στόμα σου στεγνό; Μέσα στην ημέρα παίρνεις καθόλου είδηση να αναπνέεις από το στόμα;
-
Ο χρήστης tonimer έγραψε:
Βασικά εξαρτάται από το λόγο που σου προκαλεί αυτό το 'μπούκωμα'. Αν είναι για παράδειγμα σκολίωση ρινικού διαφράγματος τότε δε θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Το πρωί όταν ξυπνάς νιώθεις το στόμα σου στεγνό; Μέσα στην ημέρα παίρνεις καθόλου είδηση να αναπνέεις από το στόμα;Την ημερα αναπνεω απο την μυτη κανονικα,αν και σε βαθιες αναπνοες σαν να κλεινει το ενα ρουθουνι.Οταν ξυπναω δεν μπορω να πω οτι ειναι στεγνο το στομα μου,εχω βρει οτι οταν ειμαι ξαπλωμενος στο πλαι,πλακωνοντας δηλαδη το αριστερο χερι δεν ροχαλιζω,σε αλλες θεσεις τρενο .
Το ολο σκηνικο γινεται τα τελευταια 4 με 5 χρονια. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Βασικά εξαρτάται από το λόγο που σου προκαλεί αυτό το 'μπούκωμα'. Αν είναι για παράδειγμα σκολίωση ρινικού διαφράγματος τότε δε θα καταφέρεις πολλά πράγματα. Το πρωί όταν ξυπνάς νιώθεις το στόμα σου στεγνό; Μέσα στην ημέρα παίρνεις καθόλου είδηση να αναπνέεις από το στόμα;
Την ημερα αναπνεω απο την μυτη κανονικα,αν και σε βαθιες αναπνοες σαν να κλεινει το ενα ρουθουνι.Οταν ξυπναω δεν μπορω να πω οτι ειναι στεγνο το στομα μου,εχω βρει οτι οταν ειμαι ξαπλωμενος στο πλαι,πλακωνοντας δηλαδη το αριστερο χερι δεν ροχαλιζω,σε αλλες θεσεις τρενο .
Το ολο σκηνικο γινεται τα τελευταια 4 με 5 χρονια.Εφηβεία είναι... Θα περάσει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Την ημερα αναπνεω απο την μυτη κανονικα,αν και σε βαθιες αναπνοες σαν να κλεινει το ενα ρουθουνι.Οταν ξυπναω δεν μπορω να πω οτι ειναι στεγνο το στομα μου,εχω βρει οτι οταν ειμαι ξαπλωμενος στο πλαι,πλακωνοντας δηλαδη το αριστερο χερι δεν ροχαλιζω,σε αλλες θεσεις τρενο .
Το ολο σκηνικο γινεται τα τελευταια 4 με 5 χρονια.Mε μια αναζητηση στο google με τον ορο 'ροχαλητο' θα βρεις αρκετα αρθρα. Το θεμα ειναι τι το προκαλει σε εσενα. Ομοιοπαθης και εγω, οταν κοιμαμαι ανασκελα οι (χαλαρωμενοι) μυς του φαρυγγα φρασσουν την αναπνευστικη οδο με τα γνωστα αποτελεσματα...
-
Το θέμα του ροχαλητού δεν είναι και τόσο εύκολο. Πολλές καταστάσεις μπορούν να το προκαλέσουν. Βασικά χαλαρώνουν οι οπίσθιες δομές του ρινοφάρυγγα και το 'τρεμούλιασμα' που προκαλείται είναι ο εξαίσιος ήχος που απολαμβάνει συνήθως η σύντροφος!
Αν είναι θέμα κατασκευής της ίδιας της μύτης, οι ταινίες μπορεί και να σε βοηθήσουν. Από την άλλη, αν είναι υπερτροφία ρινικών κογχών, σκολίωση ρινικού διαφράγματος, υπερπλασία αδενικών στοιχείων, τότε θα προσφέρουν λίγα πράγματα έως καθόλου. Επίσης, έχουν προταθεί ως παράγοντες κινδύνου το κάπνισμα, η παχυσαρκία, η κούραση και άλλα πολλά.
Κανονικά πρέπει να σε δει ΩΡΛ που να έχει όρεξη να ασχοληθεί. Από την άλλη μπορείς να τις δοκιμάσεις και να δεις.
-
Δεν καπνιζω,ειμαι στα ιδια κιλα πολλα χρονια,κουραζομαι αρκετα αλλα και χωρις κουραση το ιδιο ροχαλητο υπαρχει.Η κατασκευη την μυτης δεν μπορει να αλλαξε απο μονη της,δεν εχω χτυπησει ποτε στο προσωπο .
Μαλλον θα τις δοκιμασω με πρωτη ευκαιρια.Ευχαριστω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.breatheright.co.uk/
Tαινιες που βοηθουν,λεει, στην καλυτερη αναπνοη απο την μυτη.
Τις εχει δοκιμασει κανεις;Τις θελω για τον υπνο,οταν ξαπλωνω σαν να βουλωνει η μυτη μου και δεν μπορω να αναπνεω ευκολα , εντονο ροχαλητο κλπ.Αχ είμαι ηλίθιος, σκεφτόμουν μέχρι να φτάσω στο ποστ του tonimer 'πως θα σε βοηθήσει στο ροχαλητό να βλέπεις ταινία στον ύπνο σου;'.
Ευτυχώς θέμα με ροχαλητό δεν έχω, αλλά κοιμάμαι σχεδόν πάντα μόνος οπότε δεν υπάρχει και κανείς να ενοχλήσω..
Κανένα γιατροσόφι για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια έχουμε;
Μου είπαν να βάζω μια κομμένη πατάτα το πρωί, γιατί βοηθάει το άμυλο. Εναλλακτικά χρησιμοποιημένο φακελάκι από χαμομήλι. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Κανένα γιατροσόφι για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια έχουμε;
Μου είπαν να βάζω μια κομμένη πατάτα το πρωί, γιατί βοηθάει το άμυλο. Εναλλακτικά χρησιμοποιημένο φακελάκι από χαμομήλι.Γενικα, το κρυο (νερο, φακελακια με τσαι, πατατες και αγγουρια) βοηθαει.
Επισης, βιταμινες C & K.
Μπορεις να δοκιμασεις και ενα προιον του Korres: Κάστανο & Ρούσκο ανδρική κρέμα ματιών για τις λεπτές ρυτίδες & τους μαύρους κύκλους
E, αν δε δεις αποτελεσμα τοτε: -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Αχ είμαι ηλίθιος, σκεφτόμουν μέχρι να φτάσω στο ποστ του tonimer 'πως θα σε βοηθήσει στο ροχαλητό να βλέπεις ταινία στον ύπνο σου;'.Κανένα γιατροσόφι για μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια έχουμε;
Μου είπαν να βάζω μια κομμένη πατάτα το πρωί, γιατί βοηθάει το άμυλο. Εναλλακτικά χρησιμοποιημένο φακελάκι από χαμομήλι.Και για να τα συνδέσουμε με τα του Bill, και οι μαύροι κύκλοι συνδέονται και με τη μύτη! Η ρινική συμφόρηση, ιδίως σε περιπτώσεις αλλεργικής ρινίτιδας, προκαλεί συμφόρηση στα αγγεία κάτω από τα μάτια και η λίμναση του αίματος είναι αυτό που βλέπουμε. Εκεί πρέπει πρώτα να διορθωθεί το θέμα της αναπνοής.
Βασικά αυτό το τρικ με το τσάι βοηθάει αλλά υπάρχουν και πολλές καλλυντικές κρέμες. Μου είχαν δώσει ένα roller της nivea για τα κουρασμένα μάτια μετά τον υπολογιστή, αλλά ούτε θυμάμαι πού το έχω.
-
Καλησπέρα. Χτύπησα πριν κανά 2ωρο με αμάξι που πάρκαρε (πήγαινε με 5 χιλιόμετρα δηλαδή) κι εγώ ήμουν ακίνητος προσπαθώντας να περάσω (μηχανάκι εγώ). Όπως έπεσα με το μηχανάκι χτύπησα στη γάμπα.
Τι μπορεί να είναι ; Απλή μελανιά ; Αιμάτωμα;
Περπατάω κανονικά αλλά έχω μια μικρή ενόχληση, ελάχιστα κουτσαίνω ας πούμε ...
-
Τραβα στο νοσοκομειο αδερφε και ασε τα ποσταρισματα σε φορουμ .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τραβα στο νοσοκομειο αδερφε και ασε τα ποσταρισματα σε φορουμ .Εναλλακτικά δώσ'του καμιά από αυτές τις ταινίες που θα πάρεις, μπορεί να βοηθήσουν.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες