-
Μα αυτο λεω για τον που...ο ειναι ολα!
-
Δεν υπάρχει δυστυχώς επιλογή 'Για όλα τα παραπάνω'.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πες μας ποσο υπερστροφικο ειναι το αμαξι σου!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Ναι, ξερω και το αλλο με τον τοτο που τσακωνοτανε με τα πλατανια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πες μας ποσο υπερστροφικο ειναι το αμαξι σου!
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Ναι, ξερω και το αλλο με τον τοτο που τσακωνοτανε με τα πλατανια!
Με τον τοτό και το χαλίκι το ξέρεις?
-
Εσεις ειστε μαλλον ο γιωρικας και ο κωστικας ..οχι ο τοτος!
-
Εγω ειμαι ο λαγος, απο την γνωστη σειρα ανεκδοτων με το λαγο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εγω ειμαι ο λαγος, απο την γνωστη σειρα ανεκδοτων με το λαγο!Που τον κερδίζει η χελώνα?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ελα παμε ριξτε κραξιμο!Κακο δεν κανει!Γιατι είχα στην κατοχή μου ενα Renault Clio για 2 χρόνια και στη συνέχεια ένα Toyota Corolla και κατάλαβα τι μπούρδες και τι φούμαρα μου πουλούσαν τόσα χρόνια περί αξιοπιστίας και πολυετών εγγυήεων οι αντίστοιχες εταιρίες.
Επιτέλους απέκτησα ένα αυτοκίνητο (Golf GT 1.4 l 170 PS) που πέραν της ποιότητας της αξιοπιστίας και της δύναμης του κινητήρα μου προσφέρει και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγγύηση 4 ετών για ολα τα μηχανικά μέρη! -
Πριν τα 4 χρόνια όμως πούλα το γιατί μετά θα τα πληρώνεις μόνος σου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώνεις
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πριν τα 4 χρόνια όμως πούλα το γιατί μετά θα τα πληρώνεις μόνος σου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώνειςΘα το πουλήσω γιατί θα του πιώ το αίμα(όπως άλλωστε κάνω μέχρι τώρα) για να πάρω το καινούριο Golf με τον πιό δυνατό κινητήρα.
-
Γιατί στα χρήματά του το θεωρώ το καλύτερο GTi στην παρούσα φάση. Ειδικά με το DSG δεν έχει αντίπαλο (μην μου πείτε για S3 είναι 10000€ ακριβότερο με τα εξτρά που θέλω ).
Δεν με καλύπτει κάποια από τις παραπάνω επιλογές και δεν ψήφισα. Αν θα επέλεγα κάποια θα ήταν αυτή ότι με καλύπτει συνολικά ως αυτοκίνητο. Και όχι για κάτι επιμέρους (αν ξεχώριζα κάτι θα ήταν το DSG και ότι με ευχαριστεί να το οδηγώ υπό όλες τις συνθήκες).
Για μικρότερες εκδόσεις δεν θα αγόραζα Golf.
-
Μου τσόνταραν οι γονείς να το πάρω όταν ήμουν φοιτητής, γιατί με τα λεφτά που είχα μαζέψει ήθελα να αγοράσω μοτοσικλέτα.
Το κριτήριο τους???
Ήταν το ΠΙΟ ΑΡΓΟ αυτοκίνητο που βρικόταν στις εκθέσεις τότε -
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Μου τσόνταραν οι γονείς να το πάρω όταν ήμουν φοιτητής, γιατί με τα λεφτά που είχα μαζέψει ήθελα να αγοράσω μοτοσικλέτα.
Το κριτήριο τους???
Ήταν το ΠΙΟ ΑΡΓΟ αυτοκίνητο που βρικόταν στις εκθέσεις τότεΕυτυχώς που δεν είχε κυκλοφορήσει τότε το 'new benchmark' γιατί θα μπαίνανε σε έξοδα οι γονείς σου.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πριν τα 4 χρόνια όμως πούλα το γιατί μετά θα τα πληρώνεις μόνος σου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώνειςΚαλά όλα τα ξέρεις εσύ!!!!Τι αμάξι έχεις να πάρω το ίδιο;
-
Ο χρήστης KK265 έγραψε:
Πριν τα 4 χρόνια όμως πούλα το γιατί μετά θα τα πληρώνεις μόνος σου και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώνεις
Καλά όλα τα ξέρεις εσύ!!!!Τι αμάξι έχεις να πάρω το ίδιο;
Ωχ... μπλέξαμε πάλι
Η απάντησή μου ήταν κοροϊδευτική και βασιζόταν πάνω σ' αυτό...
Γιατι είχα στην κατοχή μου ενα Renault Clio για 2 χρόνια και στη συνέχεια ένα Toyota Corolla και κατάλαβα τι μπούρδες και τι φούμαρα μου πουλούσαν τόσα χρόνια περί αξιοπιστίας και πολυετών εγγυήεων οι αντίστοιχες εταιρίες.
Επιτέλους απέκτησα ένα αυτοκίνητο (Golf GT 1.4 l 170 PS) που πέραν της ποιότητας της αξιοπιστίας και της δύναμης του κινητήρα μου προσφέρει και **ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγγύηση 4 ετών για ολα τα μηχανικά μέρη! **Θεώρησα υπερβολικό δηλαδή το να κατηγορεί ως αναξιόπιστα τα Toyota και να κοροϊδεύει την 6ετή εγγύηση και να θεωρεί αξιόπιστα τα VW και να είναι υπερήφανος για την 4ετή εγγύηση.
Παρεπιπτόντως, στον αδερφό μου του διόρθωσαν ένα μηχανικό πρόβλημα στα 5 χρόνια και ~360 μέρες μέσα στην εγγύηση.
-
Ο μεσος οδηγος ,πιστευω, θα αγορασει VW για το ονομα, την αξιοπιστια, και την ποιοτητα κατασκευης.
Παραδειγμα καποιος καλος μου φιλος: Δεν συγκινειται καθολου απο τα αυτοκινητα, τα χρησιμοποει και τα βλεπει αποκλειστικα σαν 'εργαλεια μετακινησης'. Ας πουμε οτι ειναι τυπος που αγοραζει λαστιχα απο super market...
Πηρε πριν 5 χρονια το Golf 1.4 επειδη ηταν 'πιο αμαξι'.Συμφωνα με τα λεγομενα του, επειδη ειναι βαρυ 'παταει καλυτερα στο δρομο' και ειναι 'πιο ασφαλες'. Αλλωστε ειναι... golf. Tου εβγαλε αρκετα προβληματα αλλα δεν τον ενοχλουσε καθολου γιατι αυτος ηξερε οτι απλα ειναι αξιοπιστα. Δεν τον νοιαζει που χαλασε ο γρυλος απο το παραθυρο 2 φορες, που καιει ενα τενεκε λαδι ανα 5000χλμ (αλλωστε μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα γιατι 'αναβει προειδοποιητικο λαμπακι που σημαινει οτι μπορω να κανω ακομα 50χλμ), που μια μερα κολλησε η μιζα, μια αλλη φορα το γυρισε στο γκαραζ του με οδικη λογω αγνωστης βλαβης, που συνεχεια ακουγονται περιεργοι ηχοι και αλλα πολλα...
Πριν λιγες μερες παρρηγγειλε το GT. Αν τον ρωτησεις γιατι, θα σου πει γιατι ειναι golf. Πιο αμαξι, πιο αξιοπιστο, πιο ποιοτικο... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καλά όλα τα ξέρεις εσύ!!!!Τι αμάξι έχεις να πάρω το ίδιο;
Ωχ... μπλέξαμε πάλι
Η απάντησή μου ήταν κοροϊδευτική και βασιζόταν πάνω σ' αυτό...
Γιατι είχα στην κατοχή μου ενα Renault Clio για 2 χρόνια και στη συνέχεια ένα Toyota Corolla και κατάλαβα τι μπούρδες και τι φούμαρα μου πουλούσαν τόσα χρόνια περί αξιοπιστίας και πολυετών εγγυήεων οι αντίστοιχες εταιρίες.
Επιτέλους απέκτησα ένα αυτοκίνητο (Golf GT 1.4 l 170 PS) που πέραν της ποιότητας της αξιοπιστίας και της δύναμης του κινητήρα μου προσφέρει και **ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εγγύηση 4 ετών για ολα τα μηχανικά μέρη! **Ποιοί μπλέξατε;Είστε πολλοί;Να βοηθήσω άμα είναι.Πάντως σε Opel Astra 1.4 στα 2,5 χρόνια έμπαζε νερό το φανάρι και η αντιπροσωπεία σφύριζε αδιάφορα.....Πλήρώθηκε στο 100%.
Θεώρησα υπερβολικό δηλαδή το να κατηγορεί ως αναξιόπιστα τα Toyota και να κοροϊδεύει την 6ετή εγγύηση και να θεωρεί αξιόπιστα τα VW και να είναι υπερήφανος για την 4ετή εγγύηση.Παρεπιπτόντως, στον αδερφό μου του διόρθωσαν ένα μηχανικό πρόβλημα στα 5 χρόνια και ~360 μέρες μέσα στην εγγύηση.
-
Πρώτα απ' όλα όταν απαντάμε δεν απαντάμε μέσα στο κείμενο του άλλου.
Από κει και πέρα το παράδειγμα της Opel γιατί το ανέφερες;
Σχολίασα εγώ τη συμπεριφορά της Opel; Εγώ της Toyota σχολίασαΚαι ναι, τα Toyota ΕΙΝΑΙ πιο αξιόπιστα από τα VW (όπως δείχνει η οποιαδήποτε έρευνα έχει γίνει).
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Πρώτα απ' όλα όταν απαντάμε δεν απαντάμε μέσα στο κείμενο του άλλου.Από κει και πέρα το παράδειγμα της Opel γιατί το ανέφερες;
Σχολίασα εγώ τη συμπεριφορά της Opel; Εγώ της Toyota σχολίασαΚαι ναι, τα Toyota ΕΙΝΑΙ πιο αξιόπιστα από τα VW (όπως δείχνει η οποιαδήποτε έρευνα έχει γίνει).
Avensis έιχες ποτέ;Έχεις ακούσει τίποτα για τα κιβώτια των Carina;Λέω μήπως....Όλη μέρα λάδια αλλάζουνε στα σέρβις αυτά δηλαδή;
-
Ο χρήστης thodor έγραψε:
Το κριτήριο τους???
Ήταν το ΠΙΟ ΑΡΓΟ αυτοκίνητο που βρικόταν στις εκθέσεις τότεXwris plaka se kapoia fasi to parking tis sholis mou eihe gemisei apo golf IV (den eihe vgei to V) 1.4 75 sinithos se ekdoseis sport me theofarda elastika. O logos aplos: itan oti pio argo kai asfales
Vasika h VW mazi me tin Toyota ehoun kataferei na plassaroun ta proionta tous ws anamfisvitita poiotika. Mageia tous! Etsi eno vgazoun merika poly kala kai axiologa modela poulane kai oi bagatelles (polo, auris) me to onoma kai mono. Etsi megali merida agoraston nomizoun oti piasan ton papa apo ta @@ odigontas ena 'premium' modelo tin idia stigmi pou vgainei akrivws to idio me simatakia skoda!!!
Asheto mono emena mou fainetai oti oi odigoi VW einai apo tous pleon epithetikous sto dromo?
Γιατί αγοράσατε VW;