-
Ανοίγω αυτό το θέμα για να καταγραφεί το προφίλ αγοραστών της VW και να δούμε τους λόγους που την προτιμούν οι αγοραστές της.
Θα ήθελα να ψηφίσετε κάποιον από τους λόγους που αποτέλεσε την πρώτη σας προτεραιότητα.Αν δηλαδή αγοράσατε VW για την ποιότητα κατασκευής και για την υψηλή τιμή μεταπώλησης,τότε ψηφίστε τον κυριότερο από τους 2 λόγους.Ευχαριστώ !!!
-
Ανοίγω αυτό το θέμα για να καταγραφεί το προφίλ αγοραστών της VW και να δούμε τους λόγους που την προτιμούν οι αγοραστές της.
Θα ήθελα να ψηφίσετε κάποιον από τους λόγους που αποτέλεσε την πρώτη σας προτεραιότητα.Αν δηλαδή αγοράσατε VW για την ποιότητα κατασκευής και για την υψηλή τιμή μεταπώλησης,τότε ψηφίστε τον κυριότερο από τους 2 λόγους.Ευχαριστώ !!!
-
-
-
Να προστεθεί και μία ακόμα επιλογή...
'Γιατί είμαι ψώνιο και μαζόχας'
-
Επίσης 'Ντεν έχω VW καρντιά μου' !!
-
Εμείς του Group να απαντήσουμε ή μόνο για τους Premium είναι η ερώτηση;
-
Eγω πηρα γιατι γουσταρω να με κοροιδευουν!
-
Ο θέτων την ερώτηση εργάζεται στην εν Ελλάδι αντιπροσωπεία της VW;
-
Παρακαλώ να μπουν και οι επιλογές:
'επειδή έχουν εκρηκτικές επιδόσεις'
'Επειδή γνώρισα τους Γάλλους'
'Επειδή γνώρισα τους Ιταλούς'
'Επειδή γνώρισα τους Γιαπωνέζους'
'Δεν εχω πάρει αλλά μου αρέσει να τρολάρω'
-
μερικές επιλογές ακόμα:
() Γιατί μου άρεσε πιο πολύ συνολικά και θεώρησα καλύτερο έναντι του ανταγωνισμού.
() Λόγω γνωριμίας και εμπιστοσύνης με αντιπρόσωπο/μηχανικό._
-
'επειδη δουλευω/εχω αντιπροσωπια αλλης φιρμας'
-
Επίσης 'επειδή νόμιζα οτι τα Hyundai είναι χειρότερα σε αξιοπιστία...'
και 'επειδή νόμιζα οτι τα γερμανικά είναι καλύτερα από τα υπόλοιπα'...
και 'επειδή στην Ελλάδα είναι κυριλέ να έχεις γερμανικό αυτοκίνητο και ας πηγαίνω στο συνεργείο συχνότερα από το σπίτι μου και ας πληρώνω μαμησιάτικα στα σέρβις, δε βαριέσαι...'
-
Δεν το κλειδώνουμε? Άχρηστο τόπικ imo.
-
+1
-
Εντάξει ρε παιδιά μία πλάκα κάναμε. Καλά είναι τα VW... η τουλάχιστον ήταν πριν 10 χρόνια...
-
Γιατι...ετσι!
-
Ελα παμε ριξτε κραξιμο!Κακο δεν κανει!
-
Τι κραξιμο να ριξουμε ρε τσοπανε?
Πες μας ποσο υπερστροφικο ειναι το αμαξι σου!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πες μας ποσο υπερστροφικο ειναι το αμαξι σου!Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?
Γιατί αγοράσατε VW;