-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Tο αυτοκίνητο έχει εξαιρετικά μικρό κύκλο στροφής στα ιδια και λίγο καλύτερα επίπεδα από το Smart παρόλο το μεγαλύτερο πλάτος του. Δεν θυμάμαι νούμερο και το περιοδικό με το τεστ το έχω δυστυχώς πετάξει.ακτίνα στροφής σύμφωνα με περιοδικό δεκεμβρίου 3,9m
-
Νομίζω αυτό το νούμερο αφορά μόνο τις ρόδες και όχι όλο το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Νομίζω αυτό το νούμερο αφορά μόνο τις ρόδες και όχι όλο το αυτοκίνητο.χαρακτηριστικά λέει ¨έχει κύκλο στροφής 7.8m με το σμαρτ 4.8m' τώρα που αναφέρεται δε λέει..
-
Ο χρήστης abakas έγραψε:
Πρώτον το μεγάλο φάρδος του αυτοκινήτου. Mπορεί σε κάποιους να εμπνέει σιγουριά αλλά είναι ένα σοβαρό μειονέκτημα για την χρήση εντός πόλης που προορίζεται και με ενδιαφέρει άμεσα. Προσωπικά το εσωτερικό φάρδος εμπρός δεν μου προσφέρει τίποτα παρά καλύτερη αίσθηση (πίσω έτσι και αλλιώς τα καθίσματα είναι πρακτικά κολλημένα). Από την άλλη με τόσο μεγάλο πλάτος θα ξεχάσω σίγουρα την άνεση ελιγμών και παρκαρίσματος που έχω συνηθίσει από το Smart (διαστάσεις 2.5m X 1.5m). Δεύτερον, βρίσκω απαράδεκτο το γεγονός ότι οι εμπρός θέσεις όταν πέσουν για την πρόσβαση στα πίσω καθίσματα δεν επανέρχονται στην αρχική τους ρύθμιση!!! Είναι δυνατόν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει αρχική τιμή 13000 ευρώ και 9 αερόσακους τα εμπρός καθίσματα να μην κρατούν μνήμη της προηγούμενης θέσης τους?Σε θέματα ελιγμών αμφιβάλω αν θα χάνει. Απλά θα έχεις να αντιμετωπίσεις ένα αμάξι 13εκ πλατύτερο και 15 μακρύτερο. Δηλαδή μη νομίζεις πως δεν θα μπορείς να κάνεις μια επιτόπου στροφή, ένα γρήγορο παρκάρισμα. Τώρα άμα θες να περάσεις από ένα στενό πέρασμα εκεί προφανώς θα σε δυσκολέψει αλλά πόσες φορές θα σου συμβεί.. Τώρα αυτό με τα καθίσματα πρώτη φορά το ακούω. Δεν το έχω διαβάσει πουθένα. Σαφώς είναι κάπως, αλλά πιστεύω μπορείς να ζήσεις και μ᾽ αυτό.
Έχω ένα φίλο με σμαρτ που διαφωνόυμε και μου λέει ότι το iQ είναι απαράδεκτο επειδή το έκαναν πιο μακρύ και ότι φτιάχτηκε για να χτυπήσει το σμαρτ και πως καλύτερα να πάρει κάποιος Aygo. Απλἀ ἐχει κολλήσει σε λεπτομέριες. Δηλαδή δεν νομίζω τα 15εκ να σε χαλάσουν τόσο, όσο θα σε ῞φτιάξει῞ το θέμα ότι μπορείς να βάλεις νόμιμα και 3 άτομο και δεν θα είναι ένα με το πίσω τζάμι σκυφτός...
Σκεφτείτε το αλλιώς αν θέλετε: *Η Toyota πάει να χτυπήσει καθαρά στις πωλήσεις του σμαρτ, λέτε αυτός ο κολοσσός να μην τα καταφέρει να έχει φτιάξει κάτι καλύτερο; *
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πιο αναλυτικά, οι τιμές πώλησης του Τoyota IQ στη χώρα μας έχουν ως εξής:IQ 1.0 Base: 12.850
To κακό είναι πως με το κλειδί στο χέρι μου είπαν 13800.Λογικό?
ΥΓ Καλή χρονιά παίδες.
-
Το έχουν πλέον οι εκθέσεις;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Το έχουν πλέον οι εκθέσεις;Εγω το ειδα σημερα σε μια στον Κηφισσο...
-
Πάντως αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν του έχουν βάλει τεχνολογία start stop (micro hybrid αν θέλετε), ενώ στα auris, yaris και avensis του 2009 έχουν.
-
απο ασφαλεια τι λεει???
γιατι το σμαρτ ειναι πολυ καλο στο συγκεκριμενο κομματι...
-
πλακα πλακα παντως εγω σκεφτομαι τους πισω επιβατες....
σε περιπρωση που αλλο αυτοκινητο κουτουλησει ενα IQ απο πισω θα ειναι οι πισω επιβατες θα ειναι οι εξτρα 2 οπισθιοι αεροσακοι προστασιας για τους εμπρος επθβατες?
11 συνολο τελικα οι αεροσακοι -
αληθεια περιμενετε ασφαλεια απο αυτα τα αυτοκινητακια?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αληθεια περιμενετε ασφαλεια απο αυτα τα αυτοκινητακια?το smart εχει αποδειξει οτι ειναι ασφαλες...
-
μπορει σαν καροτσα να ειναι ασφαλες αλλα τους κραδασμους σε περιπτωση δυνατου τρακαρισματος δεν μπορει να τις αποροφισει.
-
κανεις λαθος...τα ζατνολαστιχα ειναι ζωνες απορροφησης κραδασμων~
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
κανεις λαθος...τα ζατνολαστιχα ειναι ζωνες απορροφησης κραδασμων~δλδ
-
[url] http://www.youtube.com/watch?v=02eghIfy ... re=related' target='_blank
[/url]δεν θαθελα να ειμαι μεσα. -
κανεις λαθος...τα ζατνολαστιχα ειναι ζωνες απορροφησης κραδασμων~
δλδ
Ειναι, αλλα και αυτα λειτουργουν μεχρι ενα σημειο.
Οπως και να εχει ενα αισθημα ανασφαλειας,
μικροτερο βεβαια απο το smart θα το εχεις.
Το ειδα απο κοντα στην Εκθεση Παρισιου
τον Οκτωβριο.
Πολυ εξυπνη, ευρηματικη κατασκευη
με πολυ καλη ποιοτητα και πρακτικο
για το μεγεθος του.
Αλλα με 12.850ευρω υπαρχουν
πολλες εναλλακτικες για να
κανεις την δουλεια σου.
Για Lifestyle μαλλον το smart τα καταφερνει καλυτερα. -
δες τα λινκ
http://www.smart.com/-snm-0135035552-12 ... -enm-view/σχεδίαση/mpc-gr_el_GR_EUR_urn:uuid:96bf6066-26be-51c2-bedc-8d37d687d81a
http://www.smart.com/-snm-0135035552-12 ... -enm-view/σχεδίαση/mpc-gr_el_GR_EUR_urn:uuid:96bf6066-26be-51c2-bedc-8d37d687d81a -
δεν το βρισκει
-
[url] http://www.youtube.com/watch?v=02eghIfy ... re=related' target='_blank' target='_blank
[/url]δεν θαθελα να ειμαι μεσα.προτιμας το aygo π.χ?
Toyota IQ